Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 14:09
παιδια εγω μολις τελειοσα το Oyaji ειναι πολυ ωραιο εγω παντος σε καποιες φασεις έλιωσα στα γέλια χαχαχα!!!
thanks! αρχισα να το βλεπω και εγω και φαινεται ωραιο!!!
παιζει και ο Junichi Okada
αρχισα να βλεπω το Kisarazu Cat's Eye. παλι παιζει μεσα ο ιδιος οπως και στο Tiger & Dragon.
εντελως τυχαια οι 3 τελευταιες σειρες που αρχισα να βλεπω πετυχα τον ιδιο ηθοποιο χωρις να το ψαξω ΧD
απο το Kisarazu Cat's Eye (παιζει και ο Sakurai Sho ;D)
nya nya nya
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2c1slt85B28[/media]
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 14:36

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 22:20
Eita + Juri-chan = Win. Πολύυυυυ καλό ξεκίνημα η σειρά. Πέσανε ελαφρώς πολλοί χαρακτήρες μαζί, αλλά αν δε προσπαθήσουν να μας δείχνουνε συνεχώς ιστορία απο όλους, θα πάει καλά.
Καλά τα πάει το cast απο ερμηνείες μέχρι στιγμής και ειδικά η χημεία Eita και Juri είναι, όπως πάντα, πολύ καλή. Να τους δούμε ζευγάρι! Αμάν πια! Μας γκαστρώσατε!
Η σειρά έχει ωραία σκηνοθεσία, ωραία μουσική και γενικά φαίνεται να έχει αρκετά καλό production value.
Δε ξέρω ακόμη όμως αν θα θίξουν πιο πολύ το θέμα του twitter και των social media στη σειρά. Προς το παρόν, δε φαίνεται να δίνεται βαρύτητα σε τέτοια θέματα, πέρα απο το οτι έυκολα λέμε ψέμματα απο το internet. Δηλαδή, μέχρι στιγμής, απλά συναντηθήκανε εκεί. Και με ταχυδρομικά περιστέρια να είχανε βρεθεί, δε θα άλλαζαν πολλά έτσι όπως το πάνε προς το παρόν. Ελπίζω να το θίξουν παραπάνω το θέμα, καθώς είναι ενδιαφέρον.
Μου θυμίζει ελαφρά Love Shuffle, αλλά δεν έχει αυτό το "κωμικό" που είχε το άλλο, ειδικά στην αρχή. Με εκνεύριζε το humor εκεί και δε μου φάνηκε αστείο.
Και φτάνουμε στο πιο σημαντικό θέμα... Τι σωματάρα ο Eita

Join Kenichi in my "Most hot and talented japanese men" list.

Επίσης, αν και ο ρόλος είναι εντελώς push over, το κορεατάκι είναι πολύ ωραίο. Ακόμη και ο μουσάτος είναι! Πολύ καλά τα πάει η σειρά στις επιλογές της so far.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 18 Απρίλιος 2010 - 23:06
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 22:58
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 23:04

Το διόρθωσα.
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 23:46
thanks! αρχισα να το βλεπω και εγω και φαινεται ωραιο!!!
παιζει και ο Junichi Okada
αρχισα να βλεπω το Kisarazu Cat's Eye. παλι παιζει μεσα ο ιδιος οπως και στο Tiger & Dragon.
εντελως τυχαια οι 3 τελευταιες σειρες που αρχισα να βλεπω πετυχα τον ιδιο ηθοποιο χωρις να το ψαξω ΧD
Ειναι ενα γεγονος οτι ο Okada εκτος του οτι ειναι καλος ηθοποιος, εχει παιξει και σε πολλα καλα dramas so far.
Δεν εχω δει ακομα κατι με Okada που να μη μου αρεσε. (Go Junichi, go~ =w=/)
In current news, ειδα για δευτερη φορα το πρωτο ep του Troubleman μιας και βγηκαν subs.
I second everything a2a said about it in a previous post. επος. Μοst anticipated drama this season για μενα και δε με απογοητευσε

Ειθε να συνεχισει ετσι

Sunao ni Narenakute ep01, same old microwaved food απο την "λατρευτη" μου
Damn her cast choices and her past Kimura fetish, την απεχθανομαι αλλα το Sunao ειναι το 5ο δικο της drama που θα δω D: (+1 αν αποφασισω να δω ποτε το Heaven's Postman) *facepalm*
Anyhow, plot-wise τα ιδια, το cast κατι κανει για να σωσει την κατασταση somehow...
So far θα το συνεχισω αλλα το drop καραδοκει.

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 11:15
Spoiler:
Στελίνα άστο καλύτερα! Η Kitagawa δεν είναι για σένα. Το ότι έχεις δει 5 σειρές της μου κάνει τρελή εντύπωση ξέροντας πόσο πολύ τη συμπαθείς.
Εμένα μου άρεσε. Θα το ξαναδώ με την αδερφή μου τώρα που βγήκαν οι υπότιτλοι. Είναι Eita fan και αγαπά και τον JaeJoong.
As for me, my favorite character is Jaejoong. My heart is breaking all over whenever I watch him suffer... Θέλω να τον αγκαλιάσω, να του δώσω κάτι να φάει/πιεί και να του πω ότι όλα θα πάνε καλά. Μην κλαις JAEEEEEEEEE! T_________T
Αυτός και η Juri είναι τα καλύτερα παιδιά εκεί μέσα. Πείτε μου επίσης please! Isn't Juri's character reminiscent of Nodame? Minus the sillyness. The clumsiness & akwardness is the same.
Και ο Channaka-αδερφός της Juri (για να μην ξεχνάω το αγαπημένο μου D-Boy) είναι αγνώριστος εδώ. Ελπίζω να δείξουν την ιστορία του σε κάποια φάση.
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 21:20
Spoiler:
Στελίνα άστο καλύτερα! Η Kitagawa δεν είναι για σένα. Το ότι έχεις δει 5 σειρές της μου κάνει τρελή εντύπωση ξέροντας πόσο πολύ τη συμπαθείς.
Εμένα μου άρεσε. Θα το ξαναδώ με την αδερφή μου τώρα που βγήκαν οι υπότιτλοι. Είναι Eita fan και αγαπά και τον JaeJoong.
dksafk;adkf is it my fault που εχει κανει ουτε ενα, ουτε 2 αλλά 5(!!!) Κimura dramas, το Tatta hitotsu no koi και τωρα αυτο?? DX DX
That's what I intend to do though... Ειπαμε, open-mindedness και διπλωματια και δε τα βαζουμε ολα στον ιδιο κουβα, but this is ridiculous. x| x| x|
Το καλο της υποθεσης ειναι οτι μπορει να την απεχθανομαι, αλλα τουλαχιστον ξερω παρα πολυ καλα το γιατι >____> *cough*
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 22:11
Δεν βγηκε ομως το tumbling το οποιο υποτιθεται οτι παιχτηκε την ιδια μερα με το Kaibutsu-kun... pfff i ll wait...

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 22:37
Kaibutsu-kun:
Να μια εντελώς πρωτότυπη σειρά! Δεν έχω ξαναδεί παρόμοια! Κωμωδία φαντασίας βασισμένη σε manga. Αυτό ή θα έβγαινε επικό ή εντελώς φλόμπα! Και είναι το πρώτο! Μου έπεσε το σαγόνι από την καλή δουλειά που έχει πέσει σε επίπεδο γραφικών, μακιγιάζ και κουστουμιών. Συνήθως οι Ιάπωνες είναι κάπως περίεργοι σε αυτά αλλά εδώ τους βγάζω το καπέλο. Μου θύμησε το Yatterman όπου τα υπερβολικά εφέ συνέβαλλαν αντί να καταστρέφουν στο αποτέλεσμα!
Υποκριτικά ο Ohno απλά το χει. Το χει. Όχι αστεία. Κακομαθημένος πρίγκηπας που δεν έχει ιδέα από τις συνήθειες των ανθρώπων. I bow to the Leader!
Και ειδική μνεία στον Tsuda Kanji γιατί είναι απολαυστικός στο ρόλο του διαβολάκου που προσπαθεί να βοηθήσει στην ανάσταση του σκοτεινού πρίγκηπα των Δαιμόνων (aka Mabo-Sephiroth, πιο sexy πεθαίνεις).
Πάντως από εμένα η σειρά παίρνει 10 από τώρα για το Originality! Απλά δεν υπάρχει παρόμοια. Και τώρα αφού είδα ότι τα μπορούν τα εφέ... τι θα λέγατε για ένα Fruits Basket?
Shinzanmono:
Ότι και να πω είναι λίγο. Τα ποσοστά τηλεθέασης μιλάνε από μόνα τους (21%). Αν και όλοι περιμένουν την ρομαντική του KimuTaku (που είναι και η πρώτη του μετά από χρόνια), αυτή η σειρά θα την ανταγωνιστεί άξια για το καλύτερο drama της σεζόν. Μία ώρα δεν κατάλαβα πότε πέρασε και ενώ γέλασα πολύ καθ' όλη τη διάρκεια της (ο Abe είναι μοναδικός σε αυτό) στο τέλος πλάνταξα στο κλάμα τόσο που μου βγήκαν τα μάτια.
Καταρχάς να πω ότι o Higashino Keigo δεν είναι άδικα ο καλύτερος συγγραφέας μυστηρίου της Ιαπωνίας. Εκτός του οι υποθέσεις των βιβλίων του είναι μία και μία, δημιουργεί ακέραιους και πολύπλοκους χαρακτήρες. Και έτσι είναι οι χαρακτήρες του Shinzanmono.
O Abe Hiroshi λάμπει όπως πάντα. Είναι ηθοποιός με όλη τη σημασία της λέξης. Η χαρά που κάνω όταν τον βλέπω σε οποιαδήποτε σειρά καταντά γελοία (έχω πάντα ένα πανηλίθιο χαμόγελο) πράγμα που με οδηγεί στο να συνειδητοποιήσω ότι είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Είναι απλά τέλειος σε οτιδήποτε.
Τεράστιο θετικό της σειράς η ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ μουσική της επένδυση. Καιρό είχα να παινέψω μουσική σε σειρά. Περιμένω ήδη να βγει OST για κατέβασμα. Προσθέτουμε σε αυτό και ένα αξιοζήλευτο καστ τρομερών ηθοποιών και έχουμε μία σειρά που έχει τα φόντα να γίνει κλασική. Άντε γιατί λείπουν κάτι τέτοια στις μέρες μας. Έτσι πρέπει να είναι οι σωστές σειρές μυστηρίου κυρίες και κύριοι...
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 23:25
Sunao ni narenakute...
o Eita is mine...
και η χημεία του με την Juri σωστή όπως πάντα
ο μουσάτος είναι το γκομενάκι της Queen of hearts
και τον λατρεύω απο τότε που τον είδα να παίζει στο Nana
και νωρίτερα στο Azumi.
φαίνετε πολύ ωραία σειρά και χαίρομαι επιτέλους
που όλοι έχουν τα προβλήματά τους όπως συμβαίνει και στην πραγματική
ζωή...
το κορεατάκι πολύ καλό δεν το περίμενα....ελπίζω τώρα η καριέρα του να απογειωθεί
και να προσθέσω ότι λατρεύω το γεγονός ότι ακούω στο όλο το επεισόδιο τους
The ting tings
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 00:18

Πολύ εύχομαι να βγεί compilation soundtrack για τη σειρά με όλα τα κομμάτια που έχει, γιατί μου αρέσανε πολύ.
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 12:29
Ας ελπίσουμε να είναι καλό και το Zettai Reido *fingers crossed* We need moar mystery shows dammit!
Wow, πολύ καιρό έχω να κάνω post εδώ. Let's see...
Code Blue 2
Άντε βρε Querbeet, βρικολάκιασαν αυτά τα δύο τελευταία επεισόδια >_>
Σε γενικές γραμμές ενδιαφέρον όπως και η πρώτη σεζόν, αλλά δεν ξέρω τι τον έπιασε το σεναριογράφο. Δε λέω, μου άρεσε η αλλαγή στο πιο συμπαθητικό και της Saejima και του Aizawa, αλλά δεν εξηγείται πουθενά γιατί αυτή η αλλαγή.
Επίσης, η ατάκα "People lie. Patients are no exception" δια στόματος Aizawa, κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει...
Πάντως τα επεισόδια 7, 8, 9 ήταν φοβερά~ Kαι να φανταστείς ότι μέχρι πρότινος την είχα ψιλογραμμένη τη Hiyama :3
Bengoshi no Kuzu
Τι να πρωτοπώ γι' αυτή τη σειρά; XDDD
Έχεις από τη μια τον Ito Hideaki, ένα δικηγόρο που μόλις έχει τελειώσει την πρακτική του και πιάνει δουλειά στο γραφείο του δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων που θαυμάζει, και από την άλλη τον Toyokawa Etsushi, που λέγεται Kuzu (=scum XD), συχνάζει σε μπαρ και hostess clubs, έχει συνεχώς hang over και δε μασάει τα λόγια του, αλλά όλως παραδόξως, κι αυτός στο ίδιο δικηγορικό γραφείο δουλεύει! Kαι όταν είναι να δουλέψουν μαζί, φυσικά αρχίζουν τα ευτράπελα XD
Είμαι ακόμα στο 5ο ep λόγω υποχρεώσεων, αλλά μέχρι στιγμής, highly recommended!
Η χημεία μεταξύ των δύο είναι φοβερή (τρελαίνομαι να τους βλέπω να τσακώνονται σαν πεντάχρονα XD), o Toyokawa είναι απολαυστικός στο ρόλο του Kuzu, ο καημένος ο Takeda έχει πλάκα μ' αυτά που τραβάει XD Οι υποθέσεις είναι ενδιαφέρουσες και όχι αυτό που φαίνονται, τι άλλο να ζητήσω; ♥
A, είδα και το πρώτο επεισόδιο του Uta no onii-san XD Παλαβή υπόθεση και Ryuhei Maruyama; ♥ Count me in!
O Ohno είναι φοβερός~ Και το θέαμα του κατσούφη Kenta μέσα σε υπερμεγέθη λούτρινη στολή priceless XDD Αυτή που παίζει την Akane ψιλογλάστρα βέβαια, αλλά τι να κάνουμε. Ούτως ή άλλως, η σειρά έχει Maru μέσα, είμαι προκατειλημμένη ♥♥♥