Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#511 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 13:45

Χάζεψα και εγώ το τέλος (δε κρατήθηκα)

Spoiler:

:burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3: You don't deserve your men!
*παίρνει τα χάπια της*

#512 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 20:02

what is pecks?

#513 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2010 - 20:38

Peck. To kiss someone lightly and instantly. Barely touching the lips.

Βασικά, διάφορα σημαίνει, αλλά εγώ γι'αυτό μιλούσα. Peck είναι αυτά τα "φιλιά" που είναι λες και παίζεις jenga και θα γκρεμιστεί ο πύργος αν ακουμπήσεις πολύ το άλλο κομμάτι. XD

#514 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 18:31

Τέλειωσα αισίως το Kindaichi Shounen no Jikenbo (πλέον έχω δει όλες τις σεζόν) και άρχισα το αντίστοιχο του Koichi, Ginrou Kaiki Files. Οι KinKi μικροί ήταν απίστευτα χαριτωμένοι! Νο1 φυσικά το bias μου ο Tsuyoshi αλλά και ο Koichi δεν πάει καθόλου πίσω! Ειδικά όταν τρώει τη μετάλλαξη και γίνεται το χαμένο δίδυμο του Gackt! XD
Η ποιότητα του Ginrou είναι ένα αίσχος (από βιντεοκασέτα) αλλά βλέπεται και τα μυστήρια είναι ενδιαφέροντα. Επίσης... ο Miyake και ο Inocchi της εποχής του ντεμπούτου τους είναι γλύκες! ^^ Johnny's senpai LOVE! "(Γιατί οι περισσότερες fan τείνουν να ξεχνάνε ότι υπάρχουν και γκρουπ που έκαναν ντεμπούτο πριν από τους Arashi!) *KinKi stan*

#515 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2010 - 21:29

Εγώ τελείωσα Kimi wa Petto. Α ρε Koyuki. Χαλάλι ο Kenichi για εσένα. Πολύ τη πάω.

Ωραία σειρούλα. Πρέπει να πω πως την είδα μόνο και μόνο επειδή υπάρχει rumor οτι θα γίνει κορεάτικη ταινία με τον Keun Suk ως Takeshi, αλλά μου άρεσε τελικά. Τον Matsumuto τον συμπάθησα απο το Gokusen οπότε δε με χάλασε (γλυκό παιδάκι) και η Koyuki πολύ καλή επίσης. Κουκλάρα κιόλας οπότε δε σου σπάει τα νεύρα να τη βλέπεις (έχω βαρεθεί τα kawaii μικροκαμωμένα).

#516 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 13:29

στο Kimi wa peto βλέπουμε πολύ διαορετικούς τον Matsumoto και την Koyuki
ο Eita όμως πάλι δεύτερος ρόλος...αλλά δεν πειράζει πάλι καταφέρνει να κλέβει την παράσταση.
λατρεύω τον χαρακτήρα του Matsumoto και μου αρέσει που ειναι τοσο διαφορετικός εδώ.

εγώ τα παράτησα όλα και έχω καιρό να δω κατι.
βαριέμαι.

#517 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2010 - 14:21

Tελείωσα το Haken no Hinkanu..νταξει καλο..δεν ξετρελάθηκα..αλλά σε κάποιες φασεις "είχε να δώσει"
α! και ξεκινησαμε το Fantasy Couple...έχει να δώσει !!!!

Tελείωσα και το Majisuka Gakuen!! :respect: ..με άρεσε αφανταστα πάαααααρα πολυ..και συγκινήθηκα στι τέλος.:kill4u:...και θέλω να μάθω kick boxing!!:P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Barbara: 06 Απρίλιος 2010 - 18:41

#518 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2010 - 22:43

Και τέλειωσα και το Ginrou Kaiki Files το οποίο από ένα σημείο και μετά έγινε πολύ ενδιαφέρον και το έκανα marathon ως το τέλος. Θα μπορούσε άνετα να γίνει adventure/horror ή RPG videogame. Ειδικά το τελευταίο επισόδειο ήταν σαν να είχε βγει από τα ιαπωνικά RPG που παίζω κατά καιρούς.
Spoiler:

Περιττό να πω πως τώρα έφαγα τρελό κόλλημα με τον Koichi και πάλι καλά που έχω κατεβάσει όλα τα παλιά του drama γιατί δεν ξέρω τι θα έκανα για τα withdrawal symptoms. Μία φορά είχα ξαναπάθει τόσο πλάκα μαζί του. Όταν είχα δει το Remote πριν αιώνες! Πάντα ήμουν Tsuyoshi fan. Αλλά κοίτα να δεις τι σου κάλι λίγο badassery. Badass Koichi puts Tsuyo down. LOL!

So many new dramas upcoming, I really need time to watch the old ones as well. :3

#519 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 12:21

Εγώ τελείωσα Kimi wa Petto. Α ρε Koyuki. Χαλάλι ο Kenichi για εσένα. Πολύ τη πάω.

Ωραία σειρούλα. Πρέπει να πω πως την είδα μόνο και μόνο επειδή υπάρχει rumor οτι θα γίνει κορεάτικη ταινία με τον Keun Suk ως Takeshi, αλλά μου άρεσε τελικά. Τον Matsumuto τον συμπάθησα απο το Gokusen οπότε δε με χάλασε (γλυκό παιδάκι) και η Koyuki πολύ καλή επίσης. Κουκλάρα κιόλας οπότε δε σου σπάει τα νεύρα να τη βλέπεις (έχω βαρεθεί τα kawaii μικροκαμωμένα).

να σου πω γιατί το είδες αυτό;?
επειδή θα παίξει στην κορεάτικη έκδοση ο Jang Geun suk?
είναι τρελοί με αυτό που θα κάνουν τι θέλουν να μας σκοτώσουν;

#520 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 13:51

Κρατάτε με!

Oooooh yes. I think I just had a little orgasm...

Επιβεβαιωμένο πλέον. Eri-sama, με αρνητική ένοια το λες το "θα μας σκοτώσουν"; Γιατί εγώ σκέφτομαι το πόσες φορές κυκλοφορεί τσίτσιδος, χορεύει και χαμογελάει ο χαρακτήρας και ήδη ξεκινάνε τα nosebleed... :blurah5:
Εμένα πάντως, με σκοτώσανε ήδη :sadist:

#521 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 19:57

τελείωσα την κορεατικη σειρα"Fantasy Couple" ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! 16 επεισόδια και έχει πολυ φαση και γελιο είναι romance comedy !! :respect:

#522 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 23:19

εγώ βλέπω το Ελληνικό όταν το θυμάμαι δηλαδή επειδή εκείνη τη ψωλομού δεν τη χονεύω μία
αλλά το γκομενάκι είναι πολύ καλό.

#523 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 11:33

Άρχισε η νέα season και από αυτήν είδα το 1ο επισόδειο του TROUBLEMAN. Ένα έχω να πω: さすがSABUさん! Η κουλαμάρα πάει σύννεφο. Κάθε 4 λεπτά ήμουν κάπως έτσι: :blurah5: Δε συστήνεται για όσους δεν μπορούν τα wtf. Για εμένα που μου αρέσουν ανυπομονώ για το 2ο επισόδειο. Shige is hot, Terunosuke is kewl & BE FUNKY is one of the greatest NewS songs I've heard in a while. Single please?

Εν αναμονή των υπόλοιπων καινούργιων (ειδικά του Kaibutsu-kun γιατί φαίνεται σούπερ), βλέπω και άλλο ένα παλιό. P.S. Genki Desu, Shunpei. Domoto Koichi, Seto Asaka, Nakama Yukie, Yokoyama Yu etc etc. Η ιστορία πολύ απλοϊκή αλλά είναι ένα από τα πιο γλυκά dramas που έχω δει ever. Ειδικά μια σκηνή στο 2ο επισόδειο κερδίζει χαλαρά τον τίτλο της πιο όμορφης σκηνής με 2 πρωταγωνιστές! Ούτε οι Κορεάτες με τις cliche ρομαντικούρες τους δεν τη φτάνουν.
Spoiler:

Anyway, I'm on ep5. I keep loving it! Αλλά φοβάμαι ότι δεν θα έχει καλό τέλος... Τ_Τ

#524 ahireasu

ahireasu

Anime Amateur

• Members
  • 82 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 00:11

Το πρωτο επεισοδιο τις σειρας Sunao ni Narenakute με την Ueno Juri και τον Eita με subs βγηκε και ειναι up στο livejournal και στο d-addicts, οσοι πιστοι προσελθετε :smokingg:

#525 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2010 - 00:51

Τρέεεεεχωωωωω! Eita+Juri-chan = Win! :blush2: