Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Subs ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχει, εδω καναμε αμαν να το βρουμε (και λεμε για drama του '93) god bless resourceful V6 fangirls (και τον casting director που εχωσε τον Sakamoto Masayuki εστω και λιγο) is the answer :3 if you're on lj and willing to join a V6 community, I'll gladly be of service :33
Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς αν και δεν είναι του παρόντος.
Βρήκα αυτό που έχει subs τα πρώτα 4 επεισόδια. Είναι μήπως άλλο;
Edit Nαι meidei, μετά από ψάξιμο κατέληξα ότι μάλλον ήταν hentai που απλά είχε το ίδιο όνομα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 12 Μάρτιος 2010 - 17:01
Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς αν και δεν είναι του παρόντος.
Βρήκα αυτό που έχει subs τα πρώτα 4 επεισόδια. Είναι μήπως άλλο;
Ιn short, το βρηκα σε community του livejournal -οπως ειναι και η jdramas- η οποια εχει μονο V6-related stuff. Οπως και στη jdramas, για να δεις το post, θα πρεπει να γινεις μελος. :3
θέλετε να μιλάτε σε γλώσσες που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει;
δεν είναι να πεις ότι λέτε και κανα μυστικό
και στα μάτια μας ανεβαίνετε επειδή ξέρετε απο σειρές όχι επειδή μιλάτε τη γλώσσα...
άντε μην σας αρχίσω στις καρατιές...
(πάντως δεν κατάλαβα γιατί θέλετε να το δειτε αυτό τοσο πολύ;
Ok είδα το πρώτο επισόδειο... ΓΑΜΑΤΟ! Πάω για το 2ο! Καταρχάς έχουν ρίξει εντελώς τα ταμπού. Κατά δεύτερον έχουμε αυτό:
Spoiler:
συνεχώς μέσα στο επισόδειο.
Και οι 3 Johnnys είναι και οι 3 gay! Woohoo! O Taichi ξεφωνημένη είναι over 9000! O Yamaguchi ήταν πολύ κουκλί στα νιάτα του. Και τώρα ωραίος είναι δε λέω αλλά τότε ήταν bishounen ενώ τώρα πιο... otokorashii.
Επίσης το wiki κάνει λάθος στη λίστα των ηθοποιών. Τον Fuuma τον παίζει ο Nishimura Kazuhiko, όχι ο Nishimura Masahiko. Κάποιος διάβαζε λάθος τα kanji. ま、そんなこともちろんありえるけど...
Edit 5 πρώτα λεπτά του 2ου επεισοδίου και έχω λυθεί στα γέλια.
Spoiler:
Γυναικοκαυγάς και το "μήλο της Έριδος" τσιτσίδι να ψάχνει περιοδικό να κρυφτεί. lol
Δεν έχω καταλάβει βέβαια τι παίζει αλλά έχει πλάκα...
Καλά και γω εκεί πέθανα στο γέλιο!
Spoiler:
ΜΑλλιοτράβηγμα από τα λίγα! Η Natsuki πήγε στο σπίτι του Kousuke να τα ξαναβρουν (με πρόθεση βέβαια να του επιστρέψει το κλειδί του τάχα), πέτυχε τη Yuiko φαρδιά πλατιά στον καναπέ και τον άλλον φρέσκο από το μπάνιο και έγινε στο σώσε!
Κάθομαι και εξηγώ στην αδερφή μου τι γίνεται και είναι έτσι -> Πόσο το άξιζε πάντως αυτή η σειρά! Είμαι στο 3ο επισόδειο κιόλας και όλα γίνονται ακόμα πιο αχταρμάς! Δε θα δω και το 4ο γιατί περιμένω τη φίλη μου να δούμε τον τελικό της ελληνικής Eurovision και έχω να συμμαζέψω αλλά... αύριο σίγουρα θα περάσω καλααααα!
Κάθομαι και εξηγώ στην αδερφή μου τι γίνεται και είναι έτσι ->
Μια που κάνεις το καλό, κάντο και για μας κάποια στιγμή. Γιατί τα τελευταία χρόνια οι ηθοποιοί είναι σαν να μην τρώνε το φαί τους, δεν θα καταλάβω ποτέ. Μια χαρά ήταν πριν από 20 χρόνια τα πράγματα(και από άποψης censorship).
Επίσης έχω την υποψία ότι είδα την πρώτη γιαπωνέζα που μοιάζει με άντρα(για αλλαγή).
Edit Tο τελείωσα το Dousoukai. Πιο ακραία/μπάχαλο σειρά δεν έχω πετύχει including queer as folk. Αν και διαλόγους ελάχιστα έπιασα, είχε πολύ ενδιαφέρον ο όλος χαμός. Το ηθικό δίδαγμα με το οποίο κλείνει, ωραίο.
Spoiler:
Όμως, πως γίνεται να μένει η πρωταγωνίστρια σε έναν γάμο που ο σύζυγος το κάνει στο διπλανό κρεββάτι με τον γκόμενο.Δηλαδή έλεος. Ας το κάνανε τρίο τουλάχιστον, αφού ο ένας ήταν αμφι και είχε ξαναπάει μαζί του. Απ' ότι φάνηκε σε συγκεκριμένη σκηνή, ανάγκες είχε. Έτσι είχε σκοπό να την βγάλει μια ζωή; Όταν αποκαλύφτηκαν όλα κάπου στο 7 αυτό που μου ρχόταν συνεχώς στο μυαλό ήταν: Τι σκάτε ποιος, τι και πως; Μια παρτούζα θα σας σώσει.
Και γιατί έπρεπε να πεθάνει ο μικρός. Και ο σωσίας πως προέκυψε; Ασε το άλλο: Έπρεπε ντε και καλά στην σειρά να γίνει βιασμός;
Τέτοιες σειρές έπρεπε να βγάζουν και όχι ξενέρωτα παραμυθάκια του γλυκού νερού(Ή τουλάχιστον, όχι μόνο τέτοια. Πήξαμε πια...). Τα ταμπού στα τάρταρα και οι αλήθειες στην φόρα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Μάρτιος 2010 - 22:05
ΝΑΙ!!! Επιτέλους! Τα κατάφερα!!! Μετά από εξεταστική, μεθυσμένους Ισπανούς, εργασίες, μερικές ακόμα εργασίες και πριν από πολλές ακόμα εργασίες, τέλειωσα το Μy Girl!!! Και γω πλάνταξα στο τέλος. Αλλά δε ξέρω αν ήταν λόγω στόρι ή απλά απ'την άφατη συγκίνηση που ένιωσα ξαναβλέποντας dorama μετά από δίμηνη σχεδόν απόχή.
Και τώρα, έτσι λόγω απλής ανευθυνότητας, παριστάνω ότι διαβάζω ενώ το χω ρίξει στην παλαιολογία --> Sleeping Forest (Kimutaku).
Ένα έχω να πω μετά το πρώτο επ.
Spoiler:
Ρε ειναι πολύ kowai o Kimutaku ως stalker!! Εγώ θα τον έστελνα στην αστυνομία και θα μετακόμιζα.
Και τώρα, έτσι λόγω απλής ανευθυνότητας, παριστάνω ότι διαβάζω ενώ το χω ρίξει στην παλαιολογία --> Sleeping Forest (Kimutaku). Ένα έχω να πω μετά το πρώτο επ.
Spoiler:
Ρε ειναι πολύ kowai o Kimutaku ως stalker!! Εγώ θα τον έστελνα στην αστυνομία και θα μετακόμιζα.
Spoiler:
me too αλλα στο Sleeping Forest μη πονταρεις και πολυ στην νοημοσυνη ή το competence της πρωταγωνιστριας... >_> και μονο που πηγε στο δασος μετα απο τοσα χρονια δηλαδη... *rolls eyes* also, it's not exactly like you think it is... *pokes*
μια φορα παντως ο Kimura κανει τελεια τη δουλεια του as usual. οταν εβλεπα το πρωτο ep, σ'εκεινο το "you're a part of me" ημουν καπως "εμμμ κοπελια... εδω συνηθως τρεχουν οΟ;;"
thank you!!! και είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν η κοσμοθεωρία μου είναι πολύ προβληματική για να συλλάβει τη λογική των πράξεών της!
Spoiler:
Καλά, ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι το ψιλοφανταζόμουν να σου πω την αλήθεια. Μπορώ να πω πάντως ότι μου έχει κρατήσει το ενδιαφέρον -έφτασα ήδη στο 12- αλλά έχω μείνει απαθέστατη. Ούτε ένα δάκρυ δεν κύλησε. Σπάνιο στην περίπτωσή μου. Ο Kimura ώς συνήθως τα σπάει. Μόνο αυτή η μάνα-φάντασμα δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ρόλο βαράει, αλλά που θα παέι, θα το δω και το τελευταίο και θα καταλάβω.
Επόμενη στάση -μη με ρωτήσετε γιατί, ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί θέλω να το κάνω αυτό στα μάτια μου-: Beach Boys. Αυτό κι αν είναι παλιό... Και η ποιότητα βιντεοκασέτας είναι λίγο... άουτς...
Ξεκίνησα να βλέπω το Majisuka Gakuen!! (10/12 επ.)
ΤΟ έχει δει κάνείς?? Λίγο παράξενο αλλα με άρεσε (γιατί είμαι μαζόχας μαλλον), έχει πολύ ξύλο κοριτσιών .και αυτό με κερδισε.. ..Παίζουν τα κορίτσια απο τις AKB48 !!
Ξεκίνησα να βλέπω το Majisuka Gakuen!! (10/12 επ.) ΤΟ έχει δει κάνείς?? Λίγο παράξενο αλλα με άρεσε (γιατί είμαι μαζόχας μαλλον), έχει πολύ ξύλο κοριτσιών .και αυτό με κερδισε.. ..Παίζουν τα κορίτσια απο τις AKB48 !!
Kyoheiiiiiiii suki desu !!
Γιατί τελείωσε η σειρα???
Πιστευω μακραν από τιος ωραίες σειρές που έχω δει το Yamato Nadeshiko Shinchi Heige
Καπου διάβασα ότι ψηφήστηκε μια απο τις καλύτερες σειρες και ο Καμε ο καλύτερος πρωταωνιστης...ή αυτο ήτανε απλά μια ψηφοφορία του lj ??
Ax!! περιμενω την επόενη σειρα του Κame πώς και πως..όποτε κια αν είναι αυτή...και ελπίζω όχι μακρια
Και γω στεναχωριέμαι που τέλειωσε αλλά το τέλος ήταν γενικά υπέροχο!
Spoiler:
Και OMG επιτέλους είδα τον Kame σε αληθινό φιλί! Όχι το σύνηθες lip press! Αχ τι ωραία που ξυπνάνε επιτέλους πάλι οι σειρές σε αυτό τον τομέα! Συγκινήθηκα πανάθεμα το!