Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#481 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 22:17

γκουχ..χμ..χκουχ και εγώ έκλαψα στο my bossy my hero...βασικά κλαίω σε πολλές σειρές
που είναι κομωδίες...έχω πρόβλημα

λοιπόν ερώτηση το Karei Naru spy το είδε κανείς;
γιατί το πρώτο επεισόδιο ήταν απαίσιο...
a2a τον domoto koichi λες;
έχεις δει το remote? βασίζεται στο ομώνυμο Manga?

#482 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:00

a2a τον domoto koichi λες;
έχεις δει το remote? βασίζεται στο ομώνυμο Manga?

Yep! That Koichi! From my beloved KinKi Kids.
Το έχω δει. Από τις πρώτες σειρές που είδα όταν άρχισα να βλέπω σωρηδών dramas. Είναι όντως βασισμένο στο ομώνυμο manga. O Koichi ήταν θεός εκεί! Γενικώς μου άρεσε πολύ. Επίσης εκεί είδα πρώτη φορά τον Hiroshi Tamaki και ήταν ένα τούβλο και μισό (κάνει τον αρραβωνιάρη της Fukakyon)!

Also I just watched Code Blue 2 ep6. Scrap the english subs, japanese subs are just fine! Έχω να δηλώσω ότι είναι η πρώτη σειρά που παρατηρώ μια τεράστια βελτίωση μεταξύ 1ης και 2ης σεζόν. Στην 1η δε πολυνοιαζόμουν, στη 2η δε ξεκολλάω. Και κλαίω συνεχώς σε κάθε επισόδειο! Kudos to the scriptwriter. He gave an amazingly good makeover to the series! ^^

#483 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:46

μπορει καποιος να μου πει τι περιπου υποθεση εχει το karei naru spy γιατι σκοπευω να το δω?
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#484 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:51

μπορει καποιος να μου πει τι περιπου υποθεση εχει το karei naru spy γιατι σκοπευω να το δω?

Είναι η ιστορία ενός καταδικασμένου απατεώνα στον οποίο δίνει χάρη ο πρωθυπουργός για να λύσει 13 υποθέσεις τρομοκρατίας που απειλούν την Ιαπωνία.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#485 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:53

επαναλαμβάνω αξίζει να το δούμε; ή μπα;

#486 cuppycake_alex

cuppycake_alex

nate river's shinigami

• Members
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:55

θελω να το δω λογω massu :P

δεν υπαρχει περιπτωση να χασω αυτη την απιστευτη σκηνη :P
φρικουλακια ROCKS! :ureshii:

#487 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 01:24

Μπορώ να πω πως πραγματικά το My Boss my Hero με είχε ξεζουμίσει να κλαίω, αλλά απέδωσα σε γέλιο με τα υπόλοιπα.

wait... ξεζουμιστηκες στο κλαμα στο My Boss My Hero και απεδωσες σε γελιο με το Utahime? o___O στο Utahime μεχρι κι εγω βαλαντωσα και οσο συχνα κλαιω σε dramas, αλλο τοσο συχνα βρεχει στη Σαχαρα οΟ but i guess, whatever rocks each one's boat... :3

λοιπόν ερώτηση το Karei Naru spy το είδε κανείς;
γιατί το πρώτο επεισόδιο ήταν απαίσιο...

μη ξυνεις πληγες:sadist::sadist:
αν ειχε φιλοτιμηθει να το βγαλει και κανεις, καλα θα ηταν... -____-
subbed υπαρχει μονο σε 2 περιπτωσεις as far as i know:
1) στο viiki, in streaming form.
streaming >_______>
2) σε ενα torrent που βγηκε πριν λιγο καιρο και υποτιθεται το εχει ολο αλλα not-that-perfectly-subbed version it is απ'οτι λεει...

ομολογω δεν το εχω κατεβασει να τσεκαρω ακομα, αλλα την καταδικη μου, ηταν το πιο anticipated drama for me τη season που προβληθηκε, δε περιμενα τοσο πολυ καιρο για να το δω με half-hearted subs, τη στιγμη που υποτιθεται δεν ειναι -ακομα at least- dropped project >| Querbeet, get over your jinx >:
/rant

in other news, ξεκινησα Haikei, chichiue-sama... only comment i can make:
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#488 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 19:08

Λοιπόν ένα χρόνο μετά την ταινία Prince of Tennis αποφάσισα να δω και τη σειρά...
μέχρι τώρα μου αρέσει...άσε που τα αγόρια της Ταιβάνης είναι πιο αγόρια απο αυτά
της ταινίας....(αν και απο ηθοποιοία δεν τα πάνε και τόσο καλά)...

Πως και δεν έβγαλαν δεύτερη ταινία οι ιάπωνες;
μώλις τελειώσω τη σειρά θα αρχίσω και το anime...

#489 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 22:05

Liar Game.
Δεν έχω λόγια. Και ακόμα είμαι στην αρχή.

#490 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 01:22

OH YES YES YES! Χάρη στην αγαπημένη μου LucyBR *hugs* κατάφερα πριν από λίγη ώρα να εντοπίσω το J-drama Grail μου, το Dousoukai! Το έψαχνα χρόνια αλλά εις μάτην! Και τώρα το βρήκα! Ναι, όταν έχετε περάσει όσα χρόνια πέρασα εγώ βλέποντας dramas περνάτε από το στάδιο του watcher σε αυτό του collector.

Και τώρα επιτέλους το Grail της συλλογής μου είναι στα χέρια μου! Θα το αρχίσω από αύριο και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει! :joyful: *Off to dreamland a happier person*

#491 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 14:20

OH YES YES YES! Χάρη στην αγαπημένη μου LucyBR *hugs* κατάφερα πριν από λίγη ώρα να εντοπίσω το J-drama Grail μου, το Dousoukai! Το έψαχνα χρόνια αλλά εις μάτην! Και τώρα το βρήκα! Ναι, όταν έχετε περάσει όσα χρόνια πέρασα εγώ βλέποντας dramas περνάτε από το στάδιο του watcher σε αυτό του collector.

Και τώρα επιτέλους το Grail της συλλογής μου είναι στα χέρια μου! Θα το αρχίσω από αύριο και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει! :joyful: *Off to dreamland a happier person*

「同窓会」って、もしかしてコレですか?

#492 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:17

「同窓会」って、もしかしてコレですか?

そう、そう、そう! これ!90年代のドラマはやっぱり現代のドラマより面白い。
Άντε να βρεις σειρά με τόσο fucked up περιεχόμενο στις μέρες μας. Υπάρχουν ακόμα αλλά είναι 1 στα 2 χρόνια.

Τώρα γύρισα από τα ιαπωνικά και θα κάτσω να δω το 1ο επισόδειο.

#493 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:18

「同窓会」って、もしかしてコレですか?

うん、 あれですよ。 :3

*hugs a2a back* male whore!Yamaguchi Tatsuya, they don't make dramas like that anymore... :if: αν ειναι οσο καλο οσο φαινεται, με βλεπω να την κανω τη θυσια του raw /high fives

Δημοσιευμένη  εικόνα

#494 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:36

Ενδιαφέρον φαίνεται. Δεν μας είπατε που το βρήκατε όμως. Eμείς ψυχή δεν έχουμε;:Crying2:
Subs δεν έχει; Pm me please.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#495 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:45

Ενδιαφέρον φαίνεται. Δεν μας είπατε που το βρήκατε όμως. Eμείς ψυχή δεν έχουμε;:Crying2:
Subs δεν έχει; Pm me please.

Subs ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχει, εδω καναμε αμαν να το βρουμε (και λεμε για drama του '93) :sigh2:
god bless resourceful V6 fangirls (και τον casting director που εχωσε τον Sakamoto Masayuki εστω και λιγο) is the answer :3
if you're on lj and willing to join a V6 community, I'll gladly be of service :33

Δημοσιευμένη  εικόνα