Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 22:17
που είναι κομωδίες...έχω πρόβλημα
λοιπόν ερώτηση το Karei Naru spy το είδε κανείς;
γιατί το πρώτο επεισόδιο ήταν απαίσιο...
a2a τον domoto koichi λες;
έχεις δει το remote? βασίζεται στο ομώνυμο Manga?
Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2010 - 23:00
a2a τον domoto koichi λες;
έχεις δει το remote? βασίζεται στο ομώνυμο Manga?
Yep! That Koichi! From my beloved KinKi Kids.
Το έχω δει. Από τις πρώτες σειρές που είδα όταν άρχισα να βλέπω σωρηδών dramas. Είναι όντως βασισμένο στο ομώνυμο manga. O Koichi ήταν θεός εκεί! Γενικώς μου άρεσε πολύ. Επίσης εκεί είδα πρώτη φορά τον Hiroshi Tamaki και ήταν ένα τούβλο και μισό (κάνει τον αρραβωνιάρη της Fukakyon)!
Also I just watched Code Blue 2 ep6. Scrap the english subs, japanese subs are just fine! Έχω να δηλώσω ότι είναι η πρώτη σειρά που παρατηρώ μια τεράστια βελτίωση μεταξύ 1ης και 2ης σεζόν. Στην 1η δε πολυνοιαζόμουν, στη 2η δε ξεκολλάω. Και κλαίω συνεχώς σε κάθε επισόδειο! Kudos to the scriptwriter. He gave an amazingly good makeover to the series! ^^
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:46

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:51
μπορει καποιος να μου πει τι περιπου υποθεση εχει το karei naru spy γιατι σκοπευω να το δω?
Είναι η ιστορία ενός καταδικασμένου απατεώνα στον οποίο δίνει χάρη ο πρωθυπουργός για να λύσει 13 υποθέσεις τρομοκρατίας που απειλούν την Ιαπωνία.
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:53
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2010 - 15:55

δεν υπαρχει περιπτωση να χασω αυτη την απιστευτη σκηνη

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2010 - 01:24
Μπορώ να πω πως πραγματικά το My Boss my Hero με είχε ξεζουμίσει να κλαίω, αλλά απέδωσα σε γέλιο με τα υπόλοιπα.
wait... ξεζουμιστηκες στο κλαμα στο My Boss My Hero και απεδωσες σε γελιο με το Utahime? o___O στο Utahime μεχρι κι εγω βαλαντωσα και οσο συχνα κλαιω σε dramas, αλλο τοσο συχνα βρεχει στη Σαχαρα οΟ but i guess, whatever rocks each one's boat... :3
λοιπόν ερώτηση το Karei Naru spy το είδε κανείς;
γιατί το πρώτο επεισόδιο ήταν απαίσιο...
μη ξυνεις πληγες

αν ειχε φιλοτιμηθει να το βγαλει και κανεις, καλα θα ηταν... -____-
subbed υπαρχει μονο σε 2 περιπτωσεις as far as i know:
1) στο viiki, in streaming form.
streaming >_______>
2) σε ενα torrent που βγηκε πριν λιγο καιρο και υποτιθεται το εχει ολο αλλα not-that-perfectly-subbed version it is απ'οτι λεει...
ομολογω δεν το εχω κατεβασει να τσεκαρω ακομα, αλλα την καταδικη μου, ηταν το πιο anticipated drama for me τη season που προβληθηκε, δε περιμενα τοσο πολυ καιρο για να το δω με half-hearted subs, τη στιγμη που υποτιθεται δεν ειναι -ακομα at least- dropped project >| Querbeet, get over your jinx >:
/rant
in other news, ξεκινησα Haikei, chichiue-sama... only comment i can make:
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 19:08
μέχρι τώρα μου αρέσει...άσε που τα αγόρια της Ταιβάνης είναι πιο αγόρια απο αυτά
της ταινίας....(αν και απο ηθοποιοία δεν τα πάνε και τόσο καλά)...
Πως και δεν έβγαλαν δεύτερη ταινία οι ιάπωνες;
μώλις τελειώσω τη σειρά θα αρχίσω και το anime...
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 22:05
Δεν έχω λόγια. Και ακόμα είμαι στην αρχή.
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 01:22
Και τώρα επιτέλους το Grail της συλλογής μου είναι στα χέρια μου! Θα το αρχίσω από αύριο και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει!

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 14:20
「同窓会」って、もしかしてコレですか?OH YES YES YES! Χάρη στην αγαπημένη μου LucyBR *hugs* κατάφερα πριν από λίγη ώρα να εντοπίσω το J-drama Grail μου, το Dousoukai! Το έψαχνα χρόνια αλλά εις μάτην! Και τώρα το βρήκα! Ναι, όταν έχετε περάσει όσα χρόνια πέρασα εγώ βλέποντας dramas περνάτε από το στάδιο του watcher σε αυτό του collector.
Και τώρα επιτέλους το Grail της συλλογής μου είναι στα χέρια μου! Θα το αρχίσω από αύριο και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Ελπίζω να μη με απογοητεύσει!*Off to dreamland a happier person*
Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 16:45
Ενδιαφέρον φαίνεται. Δεν μας είπατε που το βρήκατε όμως. Eμείς ψυχή δεν έχουμε;
Subs δεν έχει; Pm me please.
Subs ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχει, εδω καναμε αμαν να το βρουμε (και λεμε για drama του '93)

god bless resourceful V6 fangirls (και τον casting director που εχωσε τον Sakamoto Masayuki εστω και λιγο) is the answer :3
if you're on lj and willing to join a V6 community, I'll gladly be of service :33