Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#451 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 23:18

:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

Pwned... Τον ξέσκισες τον άμοιρο. :hehehe:

#452 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 00:32

Ρε αφήστε το παιδί στην ησυχία του. Εντάξει παραείναι χαριτωμένος αλλά που θα πάει, θα σιτέψει.:P

Orion, δες τον στο suppli και μπορεί ν' αλλάξεις γνώμη. Ταίριαζε πολύ στον ρόλο του εκεί. Και μέχρι κι εγώ (ξέρεις τα γούστα μου) είχα αρχίσει να τον βλέπω ως φύλου αρσενικού.:P

Τώρα...Αν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε περαιτέρω με αυτόν ή με άλλον, pleassssee κάντε το στο γνωστό στέκι της Κατίνας.

Στο θέμα μας, μετά από ένα διάλειμμα μηνών λέω να ξεκινήσω κι εγώ το Bloody Monday. Με τόσα που άκουσα να λέτε, πρέπει να είναι καλό. Αν και μου την δίνουν οι σειρές με τρομοκράτες πια, δεν αντέχω άλλη Αμερικάνικη προπαγάνδα, αυτό λογικά θα απέχει από τέτοιου είδους σειρές.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#453 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 00:53

Μα τι έχεις πάθει βρε Έρι με τα φρύδια σου σήμερα? Μια ο Καμέ, μια ο Atsushi!!

Για το Bloody Monday δεν ξέρω.. το έχω κατεβάσει αλλά δεν το έχω αρχίσει. Αυτό που βλέπω τώρα και έχω πραγματικά λατρέψει είναι το Samurai High School! Τι γέλιο είναι αυτό! Τι γκριμάτσες απίστευτες!!!

Μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Haruma Miura, να βρούμε και παραγωγούς για να γυριστεί το Ouran σε live και ο Haruma και ο κλώνος να κάνουν τα δίδυμα;;;

Συμβιβάζομαι και με το να κάνει τον Καμπαμαρού σε νέα βερσιόν. Χωρίς πλάκα όμως, το παιδί αλλάζει εντελώς το physique του όταν κάνει τον καραγκιοζάκο και όταν κάνει τον samurai! Και τι όμορφο που είναι το γλυκό μου!:kawaii: Ζεσταίνει την βασιλική καρδιά μου εδώ στο πολικό ψύχος!!!

#454 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 01:13

Στο θέμα μας, μετά από ένα διάλειμμα μηνών λέω να ξεκινήσω κι εγώ το Bloody Monday. Με τόσα που άκουσα να λέτε, πρέπει να είναι καλό. Αν και μου την δίνουν οι σειρές με τρομοκράτες πια, δεν αντέχω άλλη Αμερικάνικη προπαγάνδα, αυτό λογικά θα απέχει από τέτοιου είδους σειρές.

Νομζω οτι δεν θα το μετανιωσεις. Οχι δεν εχει καμια σχεση με προπαγανδα οπως στις αμερικανικες σειρες.

Να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσει για αυτο ακριβως το λογο. Γιατι, δηλαδη, ειναι διαφορετικο σπο τα συνηθισμενα "χαζοβιολικα" drama που τα παντα περιστρεφονται γυρω απο χαζοερωτες 15χρονων παιδιων.

Σιγουρα το σεναριο και η πλοκη δεν ειναι τοσο καλοφτιαγμενη οσο τα αμερικανικα και σιγουρα η δραση δεν ειναι τοσο καταιγιστικη. Φυσικα δεν μπορουμε να συγκρινουμε και ανομοια πραγματα καθως οι αμερικανικες σειρες ειναι πολυ ακριβες παραγωγες.

p.s.1. Προσωπικα το Bloody Monday και το Liar Game μου αναθερμαναν το ενδιαφερον για τα drama καθως ειχα πηξει το τελευταιο καιρο με βλακειες τυπου Samurai High School. Ζητω συγγνωμη απο τους φανς της σειρας... αλλα οπως και να το δει κανεις αυτη η σειρα εχει υποθεση που μονο σε ανιμε μπορει να ευσταθησει.

p.s.2. Ασε που το εχουν και σε DDL οι TimelessSub για να το κατεβασεις σφαιρα... οποτε... βουρ!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#455 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 01:25

Να σου πω την αληθεια εμενα μου αρεσει για αυτο ακριβως το λογο. Γιατι, δηλαδη, ειναι διαφορετικο σπο τα συνηθισμενα "χαζοβιολικα" drama που τα παντα περιστρεφονται γυρω απο χαζοερωτες 15χρονων παιδιων.

Όντως. Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Μια στις τόσες δεν με πειράζει να δω και κάτι χαλαρό σ' αυτό το στυλ, αλλά έχουμε πήξει μιλάμε σε τέτοιες σειρές. Για να βρω κάτι πιο σοβαρό και με πρωταγωνιστές άνω των 25, αίτηση με χαρτόσημο πρέπει να κάνω.:bahhh::hihi2:
Πάντως μετά το Zeni Geba που ήταν το ξεκίνημα μου στον χώρο, αν και είδα κάποιες καλές σειρές καμία δεν με συγκλόνισε σε τέτοιο βαθμό. Να δούμε και το Bloody Monday...

Edit
Direct links without split files at last! Thanks:joyful:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Φεβρουάριος 2010 - 01:31

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#456 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 01:42

Nighteyes, δε με ενδιαφέρει αρκετά για να δω σειρά για χάρη του ο Kame. :hihi2:
Θα τη ψάξω όμως τη σειρά να δω θέμα.

Θα κοιτάξω και Bloody Monday μιας που πέφτει τόση συζήτηση. Πάντως μέχρι στιγμής, η καλύτερη ασιατική σειρά που έχω δεί είναι το You're Beautiful. Μαζί στα top Nodame Cantabile και Zeni Geba, αλλά το πρώτο τα νικάει όλα.

Είμαι και στη 3η Gokusen. Αν δε βρεί η γυναίκα γκόμενο πριν το τέλος της σειράς, θα αυτοκτονήσω.... Αλήθεια, θα γίνει και 4η σεζόν ή τελειώσανε με τη ταινία;

#457 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 02:16

Δε νομιζω να γινει 4η σαιζον ή τουλαχιστον δεν εχω ακουσε κατι τετοιο...
Παντως νομιζω οτι ειναι περιττο να γινει... φανηκε ηδη απο την τριτη σαιζον που την εχουν τραβηξει απο τα μαλλια

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από digitaltracker: 13 Φεβρουάριος 2010 - 11:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#458 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 03:59

λογικά θα τελειώσει με την ταινία....την οποία είδα και έκλαιγα...μου άρεσε πολύ.

#459 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 12:14

Όντως. Κι εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Μια στις τόσες δεν με πειράζει να δω και κάτι χαλαρό σ' αυτό το στυλ, αλλά έχουμε πήξει μιλάμε σε τέτοιες σειρές. Για να βρω κάτι πιο σοβαρό και με πρωταγωνιστές άνω των 25, αίτηση με χαρτόσημο πρέπει να κάνω.:bahhh::hihi2:

quoted for truth
ακριβως αυτο!! κι εγω αυτο το προβλημα εχω

(ειναι τοσο ρομαντικες ολες τους σχεδον οι σειρες - εντελως αντιθετοι απο τουσ ελληνες θα ελεγα λολ[/s]
αναρωτιεμαι γιατι και σαν χωρα θα εχουν πιο ρομαντικη νοοτροπια??)

#460 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 12:38

λογικά θα τελειώσει με την ταινία....την οποία είδα και έκλαιγα...μου άρεσε πολύ.

Και απο οτι είδα χαζεύοντας ποιότητα, παίζει και το Ωραίο Φρύδι (ΑΥΤΟ είναι ινδιάνικο όνομα :kakaka: ). Φτιάξ'τα έστω με αυτόν βρε Yankumi! Με κάποιον! Μας τα έκανες καρπούζια πια... :deadga6: Τον Tetsu, με το bamboo skewer του στα χέρια τον βλέπω να μένει τελικά... :if:
Έπρεπε να φέρουν μαμώτο, όοοοολα τα παιδιά (αν ζούν) απο τις προηγούμενες "τάξεις" για ένα μαμάτο φινάλε. Ξέρω οτι μερικά κάνουν εμφάνιση, αλλά θα ήταν ωραίο να μαζευτούν όλοι. Και αυτός ο φούστης που έκανε τον Shin πια, τι θα πάθαινε να κάνει μια cameo έστω; Μάπας.. :redcard2:

Anyway, συνεχίζω και Yamato Nadeshiko. Το 4 το είδατε; :kakaka: Μεγάλη φάση.

#461 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 12:39

quoted for truth
ακριβως αυτο!! κι εγω αυτο το προβλημα εχω

(ειναι τοσο ρομαντικες ολες τους σχεδον οι σειρες - εντελως αντιθετοι απο τουσ ελληνες θα ελεγα λολ[/s]
αναρωτιεμαι γιατι και σαν χωρα θα εχουν πιο ρομαντικη νοοτροπια??)

Δεν είναι θέμα χώρας, είναι θέμα κοινού. Το μεγαλύτερο μέρος του κοινού είναι νοικοκυρές και παιδιά. Σκέψου πως για τους salary men (and women) το 8ωρο είναι απλά ένδειξη όχι αρκετής αγάπης για την εταιρία τους! Δεν έχουν χρόνο για τηλεόραση!!:sadist:

Όσο για τις σειρές και το ύφος τους, προσωπικά δεν έχω πολύ χρόνο για να βλέπω πολλά dramas, ούτε και θα χάλαγα τον χρόνο μου να βλέπω dramas απλά για να τα δω. Χαρούμενα, ανάλαφρα ή όχι απλά βλέπω ότι μου κινήσει το ενδιαφέρον! Πολλές φορές έχω ξεκινήσει να δω drama και επειδή απλά δεν μου άρεσε, το παράτησα και το έσβησα. Κάπως έτσι δεν έχω βαρεθεί ούτε τα μεν, ούτε τα δε...

#462 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 13:41

Το Gokusen έτσι?? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑ και ο Kame τα σπάει !!:nbleed: και μἀρεσει που παίρνουν μέρος σαν cameo από τις άλλες σαιζόν τα παιδια

Και απο οτι είδα χαζεύοντας ποιότητα, παίζει και το Ωραίο Φρύδι (ΑΥΤΟ είναι ινδιάνικο όνομα :kakaka: ).

Anyway, συνεχίζω και Yamato Nadeshiko. Το 4 το είδατε; :kakaka: Μεγάλη φάση.

:kakaka::kakaka: αυτά είναι!!! αχ!! και εγω θελω τα φρύδια του!!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ το 4ο επ. !!!! και είδα και το 5 σε raw είναι τέλειο!! και ο Κame ντύνεται γυναικα και έχει πολύ φαση ..χαζα χαζα αυτή η σειρα είναι υπέροχη και πού όμορφο cast !!

Οσο για το Bloondy Monday ψήθηκα αρκετα..και θα το κατεβάσω..!!

#463 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2010 - 22:03

「っさささささささささ・さく・作戦会議だぁあああぁあ!」

#464 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 14:15

Είδα ξανά τα 3 πρώτα επισόδεια του Tokujo Kabachi με την αδερφή μου συνεχόμενα γιατί τη λάτρεψε και δεν ήθελε να σταματήσουμε να βλέπουμε. Πόσο λάθος είχαν όσοι λέγαν ότι θα είναι βαρετή πριν καν τη δουν! Ειλικρινά δες ρε άνθρωπε πριν κρίνεις!
Ο Sho είναι αξιολάτρευτος, να τον πάρεις αγκαλίτσα φάση και υπερβολικά αγαθιάρης στο ρόλο του. Και η Maki κλέβει την παράσταση. Μακράν ο καλύτερος της ρόλος για μένα. Έχει τσαγανό και σε βάζει στη θέση σου. Η χημεία της με το Sho είναι εξαιρετική!
Η σκηνοθεσία είναι εντελώς μάνγκα που ζωντάνεψε με όλα αυτά τα πολύχρωμα text που πετάνε δεξιά και αριστερά. Ειλικρινά αυτό και το Yamanade είναι τα αγαπημένα μου αυτή τη σεζόν.
Το Bloody Monday 2 δε με τρελαίνει τόσο όσο η 1η σεζόν. Ούτε καν... Εξακολουθεί να μου αρέσει αλλά ως εκεί. Διάβασα ότι έχει πολύ αρνητικές κριτικές στην Ιαπωνία. Τι να πω... :\
Γι αυτό πήρε πολύ την κατιούσα το τελευταίο επισόδειο.
Από την άλλη το Yamanade άρχισε να παίρνει τα πάνω του και χαίρομαι γιατί είναι καλό (και ερωτεύτηκα τον Κάμε πάλι από την αρχή). Την προηγούμενη εβδομάδα η τραγική θεαματικότητα οφειλόταν στο ότι έπαιζε απέναντι στο Ponyo. Αυτή τη βδομάδα ανέβηκε πιο πάνω από το 3ο επ. Keep it up! Yay!

#465 marilena_r

marilena_r

Pirate Queen

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 14:17

Αχ τι καλά! Και έλεγα και εγώ τι είχε γίνει με το Γιαμαναντε. Keep it up guys!!!
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας