Παίδες το θέμα με το Patch πώς ακριβώς λειτουργεί? Μπλέχτηκα και δουλειά δεν έκανα. 
Και επειδή με το testing και το Zapping το spoiler το έφαγα θα διαφωνήσω με τον Sadman για την σκηνή με το dummy plug. Μου σφίχτηκε το στομάχι. Μπορεί να μην κατάλαβα τι ακριβως γινόταν (παρά μονο με βάση αυτά τα οποία ήξερα από την σειρά), αλλά όταν είδα τα άντερα να πετάγονται ένιωσα λίγο άβολα. Και το ότι η μουσική είναι τόσο ήρεμη και εύθυμη το έκανε ακόμη πιο ανατριχιαστικό. Κλασσικός Anno είναι.
στον ιδιο φακελο με το raw τρεχεις το αρχειο με το ονομα patch, ε μετα απο κανα 3λεπτο θα εχει δημιουργηθει ενα mkv στον φακελο, το φτιαγμενο αρχειο
Οι subs είναι πλήρεις ή λείπουν γραμμές και πρέπει να περιμένουμε "επίσημο" release από κάποιο group?
λειπουν σε μερικα "αχρηστα" σημεια, δεν αξιζει να περιμενεις, δεστο
προσωπικα το κατεβασα απο το irc και ημουν μια χαρα

το κυριοτερο ομως, οσοι δειτε την ταινια,
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ εγω παραλιγο να τα περνουσα, παλι καλα που δεν την πατησα, η ταινια τελειωνει εκει και οχι μολις πεσουν οι τιτλοι!
τωρα ας πω τη γνωμη μου για την ταινια

αξιζε που περιμενα 1 χρονο να βγει και αλλο ενα σε καλη ποιοτητα αντι για καμερας

τα γραφηκα τελεια (ειδικα η δευτερη μαχη που συνεργαζονται ολοι μαζι, φυσουσεεεεεεε) οπως και η μουσικη (δυστιχως δεν παρατηρησα καποιο κλασσικο κομματι, πιο πολυ soundtrack στηλ)
το fanservish απαιχτο επισης! misato:moeee:, makinami:lovulovu:, asuka:nbleed:

(ειδικα την τελευταια, την αγαπησα ακομη περισοτερο!)
ολος περιεργος, ήταν ενα evangelion με χιουμορ και με χαρακτηρες πιο ανοιχτους (ειδικα τον sinji δεν τον αναγνωριζα, για τη ρει δεν μιλαω καθολου, κοινωνικοτατη!) μου εδινε την εντυπωση οτι το κατασκευασαν θεωροντας δεδομενο οτι θα γνωριζαμε την "καταθλιπτικιλα" των ηρωων (βεβαια το τελευται μισαωρο με αποζημιωσε με το παραπανω)
φυσικα φταιει το γεγονος οτι ήταν ταινια (το ιδιο καναν και με την πρωτη αν θυμαμαι καλα) και δεν θα παλευοταν δυο ωρες τετοιο στιλ και πολυ ψυχαναλυση
σαν ταινια λοιπον ενα αριστουργημα, το σεναριο αρτιοτατο και αλαγμενο αρκετα σε αντιθεση με την πρωτη (και κλασσικα ολα παρουσιασμενα για να καταλαβαινεις λιγα και καλα και τα υπολιπα μυστηριο), οι αγγελοι πιο σουρεαλιστικοι απο ποτε, η δραση σε σωστες δωσεις, η βια ωμη οπως επρεπε, οι eva ανανεωμενες..
10 στα 10 απο εμενα, ανυπομονω για τις επομενες