Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Evangelion: 2.0 You Can (Not) Advance
Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 08:55
Περίμενα ότι θα έχει "ελαφριές" αλλαγές, όπως το 1.11, όμως είναι ριζικά διαφορετικό. Το μόνο που έχει μείνει απείραχτο είναι κάποιοες κλασσικές σκηνές, όμως ακόμα και σε αυτές οι πρωταγωνιστές που εμπλέκονται είναι διαφορετικοί.
Evangelion for the new generation, λοιπόν; Έτσι φαίνεται....
ΥΓ: Πάντως νομίζω ότι μέχρι στιγμής βγάζει καλύτερο νόημα (αυτό έλειπε, μετά από "10 χρόνια" επανεκδόσεις και συνεχές ξαναγράψιμο και spin offs

Καταχωρήθηκε 15 Ιούνιος 2010 - 14:04
Evangelion for the new generation, λοιπόν; Έτσι φαίνεται....
ΥΓ: Πάντως νομίζω ότι μέχρι στιγμής βγάζει καλύτερο νόημα (αυτό έλειπε, μετά από "10 χρόνια" επανεκδόσεις και συνεχές ξαναγράψιμο και spin offs)
Δεν ξέρω κατα πόσο για κάποιον που δεν έχει ξαναδεί Evangelion, θα βγάζει νόημα το Rebuild...
Πιστεύω πως η παρουσίαση των χαρακτήρων στις ταινίες δεν είναι πλήρης γιατί λόγω έλλειψης χρόνου κάνουν κάποιες παραδοχές. Συν το γεγονός ότι κάποιες σκηνές τις προτιμώ όπως ήταν στην σειρά (mainly EVA Unit-03).
Γι' αυτό θεωρώ ότι το Rebuild είναι fix για τους EVA-tards παρά reboot της σειράς με κοινό τις νέες γενιές.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 19 Ιούνιος 2010 - 19:12
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 19:05
Καταχωρήθηκε 24 Αύγουστος 2010 - 02:38
Ακριβώς αυτό. Καλύτερα να ξεκινούσαν μια νέα σειρά.Δεν ξέρω κατα πόσο για κάποιον που δεν έχει ξαναδεί Evangelion, θα βγάζει νόημα το Rebuild...
Πιστεύω πως η παρουσίαση των χαρακτήρων στις ταινίες δεν είναι πλήρης γιατί λόγω έλλειψης χρόνου κάνουν κάποιες παραδοχές. Συν το γεγονός ότι κάποιες σκηνές τις προτιμώ όπως ήταν στην σειρά (mainly EVA Unit-03).
Γι' αυτό θεωρώ ότι το Rebuild είναι fix για τους EVA-tards παρά reboot της σειράς με κοινό τις νέες γενιές.
Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2010 - 05:28
Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2010 - 19:36
Όσο για τον καινούριο χαρακτήρα ενδιαφέρον φαίνεται αλλά θα φανεί στην συνέχεια τι ρόλο παίζει φαντάζομαι. Πάντως οι πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες (ως προς τις διαφορές που είχε η ταινία μη την παλιά σειρά) είναι η Asuka και ο Ikari Gendou.
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2010 - 13:02
Το μεγάλο ευτύχημα είναι ότι οι χαρακτήρες είναι διαφορετικοί, αντιμετωπίζουν διαφορετικά τα πράγματα και φαίνεται ότι αρχίζουν να έχουν ανθρώπινες σχέσεις.
Εντάξει το animation είναι κορυφαίο. Διασκέδασα την κάθε μάχη.
Λοιπόν αυτά τα λίγα είναι ακόμα επηρεασμένος από την ταινία.
Τέλος κάτι που μου έκανε εντύπωση :

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 05:31
Είναι τα υπέροχα γραφικούλια τους και το θεικό animation τα οποία χαρίζουν απανωτούς οργασμούς με κάθε λεπτό που περνάει, είναι το γεγονός ότι έχω εθιστεί στον τίτλο, είναι η ομολογουμένως τρομερή ατμόσφαιρα και απίστευτες μάχες... Όλα αυτά μαζί και πολλά ακόμη με κάνουν να περιμένω πώς και πώς παρά το γεγονός ότι ξέρω ότι ο Anno πιθανότατα, απλά αρμέγει την επιτυχία της σειράς και γελάει κλείνοντας μας πονηρά το μάτι και ρίχνοντας και άλλο δόλωμα στο νερό.
Και με όλον αυτόν τον σαματά και την αναμπουμπούλα σχεδόν παραβλέπει κανείς το γεγονός ότι οι ταινίες είναι σε ψυχολογικό επίπεδο κενές. No offense αλλά το να βλέπω όλους τους χαρακτήρες να έχουν μετατραπεί σε στερεότυπα και να είναι για τα δεδομένα τους like santa in disneyland on drugs getting laid, ενώ παράλληλα υπάρχει resolution στου καθενός τα θεματάκια ως εκ θαύματος, δεν είναι το ΝGE που γνώρισα και αγάπησα. Πώς μια τύπισσα στο next top model έλεγε ότι διαβάζει Freud και είχε την "for dummies" έκδοση? Κάτι τέτοιο είναι και αυτό. Superficial and stating the obvious εκεί που η σειρά άφηνε πράγματα να συμπεράνει ο θεατής μόνος του. (but i still like it and i hate myself for it)
Και μεσα σε όλα αυτά περιμένω εδώ και δύο ταινίες να δώ Kaworu και με τρολλάρει ώς εκεί που δεν πάει ο

Αυτό που λέει ο Alexiel για την σχέση των Rebuild με το EoE το έχω σκεφτεί και εγώ, και δεν αποκλείεται τίποτα. Να δούμε...
Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2010 - 11:19
Μην ξεχνάμε πως και η κανονική σειρά, μέχρι τη μέση της περίπου προχωρούσε στα ίδια πάνω κάτω επίπεδα savior narative (ναι ξέρω ότι έχουμε περάσει από εκείνο το σημείο αλλά δεν πάβουμε να είμαστε στη μέση, no?) Τώρα, αυτό που λέει ο Kaworu "I will make you happy" μας προιδεάζει ίσως για καλό (και gay >_>) τέλος το οποίο δεν ξέρουμε αν θα εκπληρωθεί, αλλά θα είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό.
Όλο αυτό πέρι character development πάντως, θεωρώντας πως οι ταινίες απευθύνονται σε eva-tards και πρέπει να έχεις δει τη σειρά και το eoe για να τα ευχαριστηθείς πλήρως (βάζοντας τα δηλαδή μαζί, ακόμα και αν είναι 2 διαφορετικά πράγματα) δε με χαλάει.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 01:49
οι χαρακτήρες δεν φαίνονται τόσο σκοτεινοί και διαταραγμένοι όπως στην σειρά και για τις ψυχολογικές αναλύσεις που με κάναν να κολλήσω με την σειρά δεν γίνετε ούτε καν λόγος .
γενικά δεν φαίνεται τόσο σαν original δουλειά του Anno όσο μίμηση κάποιου αλλου .φυσικά αυτό δεν με εμπόδισε από το να απολαύσω τις ταινίες και ακολουθούν άλλες 2 οποτε εκείνες ίσως εμβαθύνουν περισσότερο .
αλλα αφήνει μια πιο viewer friendly αισόδοξη απροβλημάτιστη αίσθηση...

anyway κανένα νέο για την 3η τάινα έχουμε γιατί νιώθω πως δεν μπορώ να περιμένω για πολύ
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2010 - 02:04
Αν και γουστάρω πολύ τις καινουργιες ταινίες, ελπίζω και εγώ πως στις επόμενες θα εμβαθύνουν τα πράγματα-
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2011 - 18:21
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2011 - 18:26