Sukiyaki western Django...
Δεν έχω λόγια, ή πιο σωστά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτή η ταινία... Όλο το κάστ είναι Ιάπωνες -εκτός από έναν-, αλλά η ταινία είναι στ' αγγλικά. Φαντάζεστε πόσο εξαιρετικά ακούγεται αυτό... Επίσης είναι γούεστερν με τα όλα του αλλά bonus κάτι κατάνα εδώ κι εκεί, κάτι αναφορές σε σαμουράι κλπ... Γενικά αυτή η ταινία απόδειξε δύο πράγματα.
1. Οι Ιάπωνες έχουν μια εντελώς δική τους αντίληψη για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα (και ειδικά για το τι είναι διασκεδαση)

2. O Hideaki Ito δείχνει πολύ, μα πολύ κούκλος σε στολή καου-μπόι...
EDIT: Είδα το Azumi... Όχι τίποτ' άλλο, απλά κρίμα το δίωρο... Οι σκηνές μάχης θα μπορούσαν να είναι μαμάτες, αλλά τους έλειπε η πειστικότητα (π.χ. βλέπεις κάποιον να πληγώνεται από σπαθί, να πεθαίνει, και πληγή πουθενά. Ο_ο Επίσης βλέπεις τόσες φορές τους ίδιους κομπάρσους που αρχίζεις και τους ξεχωρίζεις

). Κατ'εμέ, κι από υπόθεση μηδέν ήταν -είχε προοπτικές αλλά ναυάγησαν-, τους ηθοποιούς δε θα τους σχολιάσω καν (οι καλοί ήταν αυτοί που μίλαγαν λιγότερο...), και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να δω και το 2 (είμαι μαζόχα) είναι διότι στο κάστ γράφει και άτομα που μας άφησαν για τόπους χλωερούς στην πρώτη ταινία και θέλω να δω πως στο καλό θα εμφανιστούνε...
Edited by Kirenahana, 06 June 2009 - 18:08.