Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Ιαπωνικός Κινηματογράφος

• Please log in to reply
235 replies to this topic

#31 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 May 2009 - 03:18

Σαν απάντηση στη Nighteyes:

Spoiler:

Έχω και νέα για το Ultra Miracle Love Story!

2 video με τα πρώτα 10 λεπτά απο το MTV. Έχει και ωραίο παρουσιαστή η εκπομπή... Αχ αυτοί οι μικτοί :nbleed:

Το πρώτο

Πω πω... Ωραίο τσαρδί!:hahaha: Και η φάση με τη πετσέτα, ανεκτίμητη! Φέρτε τον Elliot! Το παιδί θέλει να phone home!:kakaka: Πολύ practical άτομο.. Με το που στέγνωσε η πετσέτα, τη ξαναβρωμίζει... :canthelp:

Το δεύτερο

Δείρ'το το παλιολάχανο, δείρ'το!:hahaha: WTF is he on? Get me some!:kakaka:
Ειλικρινά, φοβήθηκα οτι θα τη φάει τη κάμπια.. Ικανό τον έχω!:hahaha:
Και βέβαια, όλοι μας γλύφουμε βίδες το πρωί... Excellent source of iron. :hahaha: Μία βίδα την ημέρα δε λέμε;

Θα έλεγα οτι έχει OCD, αλλά εφόσον το σπίτι του με κάνει να νιώθω καλά για το δικό μου όταν λείπει η μητέρα μου, δε νομίζω.

Αχ, γέλασα πάλι σήμερα... Καλά, can't wait για αυτή τη ταινία μιλάμε! Can't wait!

#32 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 24 May 2009 - 20:48

Ξέρετε αν αυτή η ταινία αξίζει και από πού μπορώ να την βρω?

#33 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 24 May 2009 - 22:10

Απο ιαπωνεζικες ταινιες εχω δει αρκετες αλλα καποιες που μου εχουν μινει και ειναι πολυ ωραιες ,(οπως το παρει κανεις) ειναι Αζουμι κ Αζουμι 2 και αλλη μια που λεγεται σινομπι(ταινια που περιγραφει για ενα χωριο,που θπηρξε στην πραγματικοτητα και αναπτυσαν καποιες δυναμεις,τις οποιες χρησιμοποιουσαν για να παρουν πισω την ελευθερια τους και κατι αλλα ,τεσπα ειναι ωραια ταινια για οσους αρεσουν οι με δραση και ετσι)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#34 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 24 May 2009 - 23:41

Απο ιαπωνεζικες ταινιες εχω δει αρκετες αλλα καποιες που μου εχουν μινει και ειναι πολυ ωραιες ,(οπως το παρει κανεις) ειναι Αζουμι κ Αζουμι 2 και αλλη μια που λεγεται σινομπι(ταινια που περιγραφει για ενα χωριο,που θπηρξε στην πραγματικοτητα και αναπτυσαν καποιες δυναμεις,τις οποιες χρησιμοποιουσαν για να παρουν πισω την ελευθερια τους και κατι αλλα ,τεσπα ειναι ωραια ταινια για οσους αρεσουν οι με δραση και ετσι)

Η Azumi είναι ongoing manga και έγινε live-action ταινίες. Δεν τις έχω δει ακόμα.
Το Shinobi, στο οποίο παίζει η αξιαγάπητη Yankumi του Gokusen, είναι μεταφορά του anime Basilisk (must watch).
Posted Image
Posted Image

#35 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 25 May 2009 - 00:10

Ξέρετε αν αυτή η ταινία αξίζει και από πού μπορώ να την βρω?

Έχει τύχει να δω τη σειρά αλλά όχι την ταινία αλλά θέλω να το κάνω κάποια στιγμή γιατί πρωταγωνιστεί η YUI με τον Takashi Tsukamoto. Όσο για το που θα την βρεις. LJ λογαριασμό να έχεις και το LJ Jdramas community είναι παράδεισος για ασιατικές σειρές και ταινίες.

#36 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 25 May 2009 - 10:55

Έχει τύχει να δω τη σειρά αλλά όχι την ταινία αλλά θέλω να το κάνω κάποια στιγμή γιατί πρωταγωνιστεί η YUI

Και εγώ για αυτό θέλω να δω την ταινία:nbleed:
Και πράγματι το dramas community το είχε. Τhank you very much!

#37 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 May 2009 - 11:47

Η Azumi είναι ongoing manga και έγινε live-action ταινίες. Δεν τις έχω δει ακόμα.
Το Shinobi, στο οποίο παίζει η αξιαγάπητη Yankumi του Gokusen, είναι μεταφορά του anime Basilisk (must watch).

το Shinobi και το Basislisk είναι μεταφορές του ίδιου βιβλίου και μεταφορά του anime σε ταινία.
src Yami Sama

#38 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 26 May 2009 - 14:03

Ωραία ταινία το Taiyuu no Uta, μία συγκινητική ιστορία που δεν πέφτει στην παγίδα του μελοδράματος αν και κάποιες σκηνές έμοιαζαν λίγο ασύνδετες. Οι τελευταίες σκηνές καταπληκτικές
Spoiler:
Οι ηθοποιοί ήταν αρκετά καλοι. Πιο πολύ μου άρεσε ο πατέρας και η Yui, αλλά όλοι είχαν φάση. Ο Takashi Tsukamoto έβγαζε αρκετό γέλιο, μου θύμισε αρκετούς anime characters στον τρόπο ομιλίας του και συμπεριφοράς του.
All in all I liked it quite a bit.
Έαν έχετε κάποια παρόμοια να προτείνεται fire away.

Edited by aboumonkey, 26 May 2009 - 15:13.

#39 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 26 May 2009 - 14:23

εγώ προτείνω την ταινία "κούκλες"

Η κεντρική υπόθεση είναι για ένα νεαρό και την κοπέλα του την οποία παρατάει για να αρραβωνιαστεί /παντρευτεί (θα σας γελάσω) μια πλούσια που θέλουν οι γονείς του. Πολύ παλιά ελληνική ταινία θα πείτε αλλά εδώ ξεκινάει η γιαπωνέζικη πινελιά γιατί η κοπέλα παθαίνει τρα-λα-λο και από τις τύψεις του ο νεαρός χαλάει τον αρραβώνα για να την βοηθήσει. Το πρόβλημα είναι ότι η κοπέλα είναι τελείως χαμένη στο κόσμο της που ο νεαρός αναγκάζεται να την έχει δεμένη μαζί του με ένα σκοινί για να μην χάνεται και κανονικά. Παράλληλα βλέπουμε άλλες δυο ιστορίες.

αν και ιδιαίτερα αργή (ακόμα για ιαπωνικά δεδομένα), και αν θυμάμαι καλά είναι και γύρω στο 2ωράκι τουλάχιστον, προσωπικά τη βρήκα πολύ αξιόλογη ταινία. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα, ήταν ο συμβολισμός της ισχυρής και συνάμα τραγικής μοίρας που συνδέει το κεντρικό ζευγάρι παρουσιάζοντάς τους δεμένους με ένα χοντρό, φθαρμένο κόκκινο σχοινί. (η ιαπωνική πίστη περί μιας αόρατης κόκκινης κλωστής που ενώνει 2 ανθρώπους απ'τη μοίρα)

Βέβαια, αν δε την παλεύετε με ridiculously slow-paced films, καλύτερα να το αποφύγετε ή να πιείτε πρώτα κανα καφέ μη σας πάρει ο ύπνος.

Posted Image

#40 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 May 2009 - 10:33

ακόμη να την δώ... αλλά μάλλον αν την δω αυτή την περίοδο με βλέπω κρεμασμένη στο μπάνιο του σπιτιού μου...

λοιπόν και τώρα ώρα για κάτι Gay:

Posted Image

Anyway ... το Σενάριο είναι απλό, ο Hayase (Χαγιάσε είπα όχι Χαγιάτε) ήταν λίγο περιέργος σχετικά με τον σνομπ συμφοιτητή του Noboru. Όταν τελικά αποφάσησε να μάθει περισσότερα γι΄αυτόν, κοίτα να δεις σύμπτωση, έπεσε στον κοινωνικό και ευχάριστο δίδυμο αδερφό του Noboru, τον Ryu... Έτσι γίνεται φίλος με τον Ryu ενώ παράλληλα προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα τον Noboru... Ωραία ταινία... προβλέψιμη; Τι επειδή καταλαβάτε απο το πρώτο τέταρτο της ταινίας τι συμβαίνει την θεωρήσατε προβλέψιμη; Όχι εσείς απλά είστε πολύ έξυπνοι και το καταλάβατε...

αν δεν έχετε λογαριασμό στο live journal τότε μπορείτε να την βρείτε εδώ:
http://milkteazoo.wordpress.com/japanese-movie-download-index/

#41 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 31 May 2009 - 10:45

Από τις ταινίες που είδα τελευταία και μου άρεσαν ήταν αυτό Brother (Aniki)
Posted Image

Plot : A Japanese Yakuza gangster is exiled to the United States. Takeshi settles in Los Angeles where his younger, half brother lives and finds that although the turf is new, the rules are still the same as they try to take over the local drug trade.

http://www.imdb.com/title/tt0222851/

#42 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 31 May 2009 - 11:58

Βρε τον Epps. Παντού είναι χωμένος...

Μπορεί να το δω. Ενδιαφέρον ακούγεται.

Και σίγουρα θα δω το Itsuka no kimi e, γιατί είναι ντροπή να μην έχω δεί μια BL ταινία :canthelp:

#43 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 01 June 2009 - 23:57

Και σίγουρα θα δω το Itsuka no kimi e, γιατί είναι ντροπή να μην έχω δεί μια BL ταινία :canthelp:

και το Ai no Kotodama δες.. :pp ειναι γενικως γλυκουλι, παιζει ο Tokoyama Hidenori με το Saito Yasuka και η τελευταια σκηνη ειναι TEH fanservice :pp *ahem*

Posted Image

Spoiler: &#33909

#44 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 02 June 2009 - 14:36

και το Ai no Kotodama δες.. :pp ειναι γενικως γλυκουλι, παιζει ο Tokoyama Hidenori με το Saito Yasuka και η τελευταια σκηνη ειναι TEH fanservice :pp *ahem*

to Ai no kotadama είναι πολύ ωραίο αλλά το επόμενο Takumi-kun είναι απαίσιο...
ναι αυτή την εβδομάδα είδα ότι gay ταινίες υπάρχουν.... και απο ότι κατάλαβα σε
όλες παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι...

είδα και το Tokyo Tower... και το μόνο καλό της ταινίας ήταν ότι είδαμε Johnys να φέρονται σαν άνθρωποι... αυτό μόνο.. αλλιώς ήταν βλακεία

#45 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 06 June 2009 - 15:17

Sukiyaki western Django...
Δεν έχω λόγια, ή πιο σωστά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτή η ταινία... Όλο το κάστ είναι Ιάπωνες -εκτός από έναν-, αλλά η ταινία είναι στ' αγγλικά. Φαντάζεστε πόσο εξαιρετικά ακούγεται αυτό... Επίσης είναι γούεστερν με τα όλα του αλλά bonus κάτι κατάνα εδώ κι εκεί, κάτι αναφορές σε σαμουράι κλπ... Γενικά αυτή η ταινία απόδειξε δύο πράγματα.
1. Οι Ιάπωνες έχουν μια εντελώς δική τους αντίληψη για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα (και ειδικά για το τι είναι διασκεδαση):blurah5:
2. O Hideaki Ito δείχνει πολύ, μα πολύ κούκλος σε στολή καου-μπόι...:nbleed:

EDIT: Είδα το Azumi... Όχι τίποτ' άλλο, απλά κρίμα το δίωρο... Οι σκηνές μάχης θα μπορούσαν να είναι μαμάτες, αλλά τους έλειπε η πειστικότητα (π.χ. βλέπεις κάποιον να πληγώνεται από σπαθί, να πεθαίνει, και πληγή πουθενά. Ο_ο Επίσης βλέπεις τόσες φορές τους ίδιους κομπάρσους που αρχίζεις και τους ξεχωρίζεις :uhh:). Κατ'εμέ, κι από υπόθεση μηδέν ήταν -είχε προοπτικές αλλά ναυάγησαν-, τους ηθοποιούς δε θα τους σχολιάσω καν (οι καλοί ήταν αυτοί που μίλαγαν λιγότερο...), και ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να δω και το 2 (είμαι μαζόχα) είναι διότι στο κάστ γράφει και άτομα που μας άφησαν για τόπους χλωερούς στην πρώτη ταινία και θέλω να δω πως στο καλό θα εμφανιστούνε...

Edited by Kirenahana, 06 June 2009 - 18:08.

Posted Image