Light and L together again! 
Actor Ken’ichi Matsuyama (24) has been revealed as a supporting cast member in the upcoming movie “Kaiji,” which stars Tatsuya Fujiwara (27). This reunites the pair, who last worked together in the hit live-action “Death Note” films in 2006.
“Kaiji” is based on Nobuyuki Fukumoto’s popular manga about a gambler named Kaiji (Fujiwara) stuck in a dangerous game trying to clear an enormous debt. Matsuyama plays Kaiji’s colleague Sahara, who shares a similar fate.
The “Kaiji” movie was first announced last year and has been scheduled for an October 10 release. The supporting cast includes Yuki Amami and Teruyuki Kagawa.
Video εδώΗ πρώτη σκέψη όταν τους έδειξε ήταν "Θεέ μου, ο Fujiwara και αν είναι σαμιαμίδι!".
Δεύτερη σκέψη "Κοίτα που μπορεί με ένα σωστό χαμόγελο να μη φαίνεται τόσο σπασαρχίδας"
Τρίτη σκέψη "Ωραία interaction σε σύγκριση με το νοητικό ξύλο που παίζανε in character στα DN"
Άραγε θα παίζουν τα κολλητάρια αυτή τη φορά ή θα έρθουνε έτσι τα πράγματα που θα αλληλομαχαιρώνονται πάλι; Ανυπομονώ!
Teaser και παραπάνω πληροφορίες
εδώΑχαχα. Πολύ κακομοιρογκαντέμης χαρακτήρας φαίνεται! Δεν έχω διαβάσει το manga οπότε δε ξέρω, αλλά θα μάθω όταν βγεί και τη δω.
Πολύ ενδιαφέρον θέμα πάντως και αν είναι ταινία με αγωνία και ένταση που περιμένω να είναι, it will rock!
Αυτά τα "alert at all times αλλιώς με μια λάθος κίνηση την έκατσες" μου αρέσουν. Κάτι μου λέει οτι θα γίνει της Misa μέσα σε αυτό το πλοίο!
In other newsΌλο και περισσότερα γίνονται με το
Kamui Gaiden καθώς πλησιάζουμε το Σεπτέμβριο και τώρα διοργανώνεται μια preview της ταινίας για 22 Ιουλίου στο Τόκυο σε ένα σινεμά.
Επίσης έχουμε μερικές καινούριες photo
Πρώτη αυτή που μου θυμίζει τις εποχές που έθαβα τον αδελφό μου στην άμμο όταν πηγαίναμε παραλία... Προφανώς στον Kamui δεν άρεσε όσο στον αδελφό μου... Seriously now, ωραία τακτική επίθεσης και μαμάτο καμουφλάζ!
Εδώ έχουμε ένα τυπικό "θα σας μαμήσω όλους" βλέμμα καθώς προφανώς κάψανε κάτι (ή κάποιον

)σημαντικό οι κάκιστοι...
Στη παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε έναν αρκετά μυστικό και σπάνιο τρόπο αυτοκτονίας των shinobi όπου ο ατιμασμένος προσπαθεί να προκαλέσει στον εαυτό του εγκεφαλική αιμορραγία. Ποσοστό επιτυχίας τραγικά μικρό.
Πρώτον, ωραίο ένδυμα ο Ito. Αν και δε θα με πείραζε αν το αφαιρούσε...

Δεύτερον, πολύ cool o τύπος να πλησιάζει έτσι ήρεμα λολό με μαχαίρα...

Εδώ δε ξέρω τι κρατάει πάντως είναι σα να σερφάρει στο κινητό... That aside, AROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

:nbleed:

Και τέλος μια πολύ ωραία φωτογραφία με ωραία πόζα (αχ αυτές οι emo φράντζες...)