Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Ιαπωνικός Κινηματογράφος

• Please log in to reply
235 replies to this topic

#46 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 June 2009 - 21:56

Ειδα το Azumi 1 και 2 Μου άρεσε πάρα πολύ και ας
Spoiler:
οι μάχες μου άρεσαν πάντως πραγματικά.
Γενικώς μου άρεσε η ταινία...

Για το Sukiyaki θα πω οτι το είδα στο cinema και απλά μου άρεσε, αν δεν μιλούσαν και αγγλικά θα ήταν ακόμη καλύτερα... πάντως υπέρτατη ατακα ήταν αυτή του Ταραντίνο που (αυτός ήταν ο μόνος αμερικάνος στην ταινία) στο σημείο που λέει ... Ακίρα... άρε τι μου θυμίζει αυτό το όνομα.... και μετά απο λίγο λέει after all i am an otaku anime :)
Τσίριζα μόνη μου στο cinema όταν το είπε... λολ

Επίσης είδα Ταιλανδέζικο παιδιά Chocolat.. αυτή η ταινία αξίζει δικό της thread
φέρνει στην επιφάνεια ποιοτική ταινία δράσεως, με σκηνές μάχες της οποίες βλέπαμε
όταν είμασταν μικρά στον κλασσικό για μένα Ασιατικό κινηματογράφο του 1970.
Χύθηκε πολύ αίμα στα γυρισματα αλλά αυτό ήταν που την έκανε ωραία... Guest Star Hiroshi Abe... επίσης είδα και το κινέζικο Infernal Affairs που αν δεν το είδατε να πάτε να το δείτε αμέσως...
έχει μεταφερθει΄και στον αμερικάνικο κινηματογράφο.

#47 hananaki

hananaki

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 24 June 2009 - 22:49

Εγω απο ιαπωνικη ταινια μου αρεσε παρα πολυ και το Lovely Complex.
Ηταν παρα πολυ γλυκια ταινια ,απιστευτα αστεια και ευχαριστη.Παιζουν Fujisawa Ema,Koike Teppei,Hiro Mizushima και ο Tanihara Shosuke εκτος αλλων.

Βασιζεται σε manga απο οτι ειδα υπαρχει και σε anime οποτε μπορει να το ξερετε.Αν ειναι παντως του στυλ σας αυτες οι ταινιες αξιζει.

Posted Image

#48 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 July 2009 - 01:52

μόλις τελείωσα το Crows Zero II και απλά.....
δεν χορταίνω να βλέπω αυτό το μπάσταλδο ξύλο που πέφτει σε αυτές τις ταινίες....
παρόλο που άλλαξε ο σκηνοθέτης η αισθητική είναι ίδια και εντάξει...
τι να πω... μου άρεσε... απλά ήθελε πιο πολύ ξύλο
ή μάλλον περισσότερο ξύλο και γυμνές σκηνές με τον kenta αλλά τι να κάνουμε....
Spoiler:

#49 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 05 July 2009 - 02:01

Light and L together again! :hahaha:

Actor Ken’ichi Matsuyama (24) has been revealed as a supporting cast member in the upcoming movie “Kaiji,” which stars Tatsuya Fujiwara (27). This reunites the pair, who last worked together in the hit live-action “Death Note” films in 2006.

“Kaiji” is based on Nobuyuki Fukumoto’s popular manga about a gambler named Kaiji (Fujiwara) stuck in a dangerous game trying to clear an enormous debt. Matsuyama plays Kaiji’s colleague Sahara, who shares a similar fate.

The “Kaiji” movie was first announced last year and has been scheduled for an October 10 release. The supporting cast includes Yuki Amami and Teruyuki Kagawa.

Video εδώ

Η πρώτη σκέψη όταν τους έδειξε ήταν "Θεέ μου, ο Fujiwara και αν είναι σαμιαμίδι!".

Δεύτερη σκέψη "Κοίτα που μπορεί με ένα σωστό χαμόγελο να μη φαίνεται τόσο σπασαρχίδας"

Τρίτη σκέψη "Ωραία interaction σε σύγκριση με το νοητικό ξύλο που παίζανε in character στα DN"

Άραγε θα παίζουν τα κολλητάρια αυτή τη φορά ή θα έρθουνε έτσι τα πράγματα που θα αλληλομαχαιρώνονται πάλι; Ανυπομονώ!

Teaser και παραπάνω πληροφορίες εδώ

Αχαχα. Πολύ κακομοιρογκαντέμης χαρακτήρας φαίνεται! Δεν έχω διαβάσει το manga οπότε δε ξέρω, αλλά θα μάθω όταν βγεί και τη δω.

Πολύ ενδιαφέρον θέμα πάντως και αν είναι ταινία με αγωνία και ένταση που περιμένω να είναι, it will rock!

Αυτά τα "alert at all times αλλιώς με μια λάθος κίνηση την έκατσες" μου αρέσουν. Κάτι μου λέει οτι θα γίνει της Misa μέσα σε αυτό το πλοίο! :kill4u:

In other news

Όλο και περισσότερα γίνονται με το Kamui Gaiden καθώς πλησιάζουμε το Σεπτέμβριο και τώρα διοργανώνεται μια preview της ταινίας για 22 Ιουλίου στο Τόκυο σε ένα σινεμά.

Επίσης έχουμε μερικές καινούριες photo

Πρώτη αυτή που μου θυμίζει τις εποχές που έθαβα τον αδελφό μου στην άμμο όταν πηγαίναμε παραλία... Προφανώς στον Kamui δεν άρεσε όσο στον αδελφό μου... Seriously now, ωραία τακτική επίθεσης και μαμάτο καμουφλάζ!

Spoiler:

Εδώ έχουμε ένα τυπικό "θα σας μαμήσω όλους" βλέμμα καθώς προφανώς κάψανε κάτι (ή κάποιον :hahaha: )σημαντικό οι κάκιστοι...
Spoiler:

Στη παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε έναν αρκετά μυστικό και σπάνιο τρόπο αυτοκτονίας των shinobi όπου ο ατιμασμένος προσπαθεί να προκαλέσει στον εαυτό του εγκεφαλική αιμορραγία. Ποσοστό επιτυχίας τραγικά μικρό.

Spoiler:

Πρώτον, ωραίο ένδυμα ο Ito. Αν και δε θα με πείραζε αν το αφαιρούσε... :hehehe: Δεύτερον, πολύ cool o τύπος να πλησιάζει έτσι ήρεμα λολό με μαχαίρα... :canthelp:

Spoiler:

Εδώ δε ξέρω τι κρατάει πάντως είναι σα να σερφάρει στο κινητό... That aside, AROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! :nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Spoiler:

Και τέλος μια πολύ ωραία φωτογραφία με ωραία πόζα (αχ αυτές οι emo φράντζες...)

Spoiler:

#50 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 July 2009 - 11:48

Light and L together again! :hahaha:

Actor Ken’ichi Matsuyama (24) has been revealed as a supporting cast member in the upcoming movie “Kaiji,” which stars Tatsuya Fujiwara (27). This reunites the pair, who last worked together in the hit live-action “Death Note” films in 2006.

“Kaiji” is based on Nobuyuki Fukumoto’s popular manga about a gambler named Kaiji (Fujiwara) stuck in a dangerous game trying to clear an enormous debt. Matsuyama plays Kaiji’s colleague Sahara, who shares a similar fate.

The “Kaiji” movie was first announced last year and has been scheduled for an October 10 release. The supporting cast includes Yuki Amami and Teruyuki Kagawa

holy shit Kaiji! :oo: ugh...after finishing the nerv wracking experience that was the anime,I don't think I'm mentally prepared to go through this again.. XD Nevertheless I hope it turns out good :3 και να περνει σειρα και το Akagi σιγα σιγα? :P
and lol do I spy Mr.BRAIN's Tanbara-san and other familiar faces? XD

#51 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 05 July 2009 - 12:09

Nerve wracking as in "that was a real piece of mind-fucking art" or nerve wracking as in "what a load of tosh"?

Να το δω να προετοιμάζομαι ή θα σπάσω τη καινούρια μου οθόνη; :terror2: Πάντως θα το χαρώ να τον κυνηγάνε τον Fujiwara οι goons! Μου έχει αφήσει απωθημένα σα Light! :hahaha: Που απλά δείχνει πόσο καλά έκανε τη δουλειά του ο άνθρωπος και μπράβο του, αλλά me wants his character to suffer a little :hehehe:

#52 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 05 July 2009 - 12:33

Nerve wracking as in "that was a real piece of mind-fucking art" or nerve wracking as in "what a load of tosh"?

:hahaha:
το ανιμε ειχε πολλα επισοδεια που τελιωναν σε σημεια που σε αφηναν με την "omfg what is gonna happen next?! O_O show me noooooow!" εκφραση. XD ειδικα στο 2ο μισο της σειρας..τωρα η ταινια λογικα θα τα δειξει ολα μαζι αλλα και παλι φαινεται οτι θα εχει και τετοιες στιγμες..like the last "game"(I think I spy it around 0:27 on the teaser) for example. :P

#53 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 05 July 2009 - 15:19

Τρέχω να το βρω λοιπόν. Βασικά, περπατάω χαλαρά να το βρω.. Έχω άλλα τόσα που πρέπει να ξεκινήσω/συνεχίσω. :deadga6:
Εγώ τον κύριο με τα γυαλιά και το κοντό μαλλί φοβάμαι. Εκεί γύρω είναι... Αυτοί οι κυριλέ και χαλαροί είναι συνήθως οι χειρότεροι... Less emotion brings more commotion! :colddd:
Υπομονή λοιπόν και για αυτό.

#54 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 July 2009 - 22:07

Εντάξει επειδή βαριέμαι να περιγράφω ποστάρω trailer από μερικές από τις αγαπημένες μου ιαπωνικές ταινίες:

Summertime Machine Blues (Eita, Ueno Juri, Sasaki Kuranosuke):

[media]http://www.youtube.com/watch?v=H5XftzMJHr4[/media]

Memories of Matsuko (Nakatani Miki, Eita):

[media]http://www.youtube.com/watch?v=9iYUlk5yaR0[/media]

Kisarazu Cat's Eye (Direct sequel του πιο γαμάτου drama στην ιστορία της ανθρωπότητας)

Nihon Series:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pHi1D8KR8K4[/media]

World Series:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=pJNJ3wUH0VQ&feature=related[/media]

Mayonaka no Yaji-san Kita-san (Nagase Tomoya):

[media]http://www.youtube.com/watch?v=X5013ob6KZ4&feature=related[/media]

Japan Sinks (Kusanagi Tsuyoshi, Shibasaki Kou):

[media]http://www.youtube.com/watch?v=cNQNFsE_iJc[/media]

#55 Buraku-san

Buraku-san

Starting and Going!

• Members
  • 48 posts

Posted 05 July 2009 - 22:22

Μια καλή ταινία που βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους είναι το Blood The Last Vampire! Ειναι από ανιμε,Ιαπωνικής παραγωγής! Καλό ακούγεται!

Posted Image
"Don't use such strong words. It makes you look weak."
- Aizen.
:tensai:

Posted Image

#56 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 July 2009 - 23:16

Από ότι είδα έρχεται μια ταινία Ιαπωνικής παραγωγής! Λέγεται Blood The Last Vampire! Κοριτσάκι με κατάνα που σφάζει βρυκόλακες! Λέει!!!!!!!!!!!

Μια καλή ταινία που βγαίνει στους ελληνικούς κινηματογράφους είναι το Blood The Last Vampire! Ειναι από ανιμε,Ιαπωνικής παραγωγής! Καλό ακούγεται!

Δεν χρειάζεται να ποστάρεις κάθε μισή ώρα για μια ταινία που έχει ήδη δικό της thread εδώ και έξι μήνες...
Και δες πρώτα το anime για να κρίνεις την ταινία...
Posted Image
Posted Image

#57 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 06 July 2009 - 00:32

Και δες πρώτα το anime για να κρίνεις την ταινία...

Τώρα είπες κάτι που με διχάζει εδώ και καιρό. Να δω πρώτα την ταινία ή το anime; Αρχικά έλεγα να μην δω καθόλου την ταινία αλλά άλλαξα γνώμη λόγω άσχετων με αυτήν λόγους. Την anime ταινία την έχω εδώ και καιρό και περιμένει. Έλεγα να την δω πριν δω την live action αλλά φοβάμαι πως μετά δεν θα μ' αρέσει στο σινεμά. Έχω και ένα προβληματάκι με την πιστότητα στο πρωτότυπο οπότε φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ αν την δω μετά από το anime. Δεν θέλω όμως να χάσω και από την αίσθηση που θα μου αφήσει το anime αν ξέρω ήδη την υπόθεση. Τι κάνουνε στην περιπτωσή μου;:nosey:

Posted Image

Posted Image

#58 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 06 July 2009 - 04:54

Βλέπεις το κάθε ένα σαν ξεχωριστό πράγμα. Εξάλλου το anime είναι 46 λεπτά, οπότε σίγουρα η ροή θα είναι διαφορετική και η ιστορία ίσως μεγαλύτερη στη live action. Αλλά όπως πάντα... βλέπεις και κρίνεις.

Posted Image

#59 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 27 July 2009 - 15:15

Τώρα είπες κάτι που με διχάζει εδώ και καιρό. Να δω πρώτα την ταινία ή το anime; Αρχικά έλεγα να μην δω καθόλου την ταινία αλλά άλλαξα γνώμη λόγω άσχετων με αυτήν λόγους. Την anime ταινία την έχω εδώ και καιρό και περιμένει. Έλεγα να την δω πριν δω την live action αλλά φοβάμαι πως μετά δεν θα μ' αρέσει στο σινεμά. Έχω και ένα προβληματάκι με την πιστότητα στο πρωτότυπο οπότε φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ αν την δω μετά από το anime. Δεν θέλω όμως να χάσω και από την αίσθηση που θα μου αφήσει το anime αν ξέρω ήδη την υπόθεση. Τι κάνουνε στην περιπτωσή μου;:nosey:

μην αγχώνεσαι... δες τα με όποια σειρά θες, καθώς ενώ τα βασικά στοιχεία είναι κοινά, το άνιμε και η ταινία ακολουθούν εντελώς διαφορετική πορεία, στην άνιμε βερσιόν της ταινίας δε, είχε και διαφορετικά σχέδια απ' ότι στο άνιμε, για να γίνει πιο έντονη αυτή η διαφοροποίηση. Ίσως καλύτερα να δεις το άνιμε μιας και επειδή κρατάει περισσότερο είναι κρίμα να ξέρεις ήδη κάποιες απ τις εκπλήξεις που είναι κοινές και στα δύο, ενώ μπορείς να δεις άνετα και ευχάριστα την ταινία ακόμα κι αν ξέρεις τι πάιζει, καθώς ξεκινάει πολύ απότομα και δεν είναι ακριβώς μυστικό το ποιος είναι τι και τι κάνει...

on a separate note, μόλις είδα το Yuuki, και αυτό που έχω να πω είναι ότι χωρίς να είναι καμια υπερπαραγωγή, ή να έχει το απίστευτο καστ, με συγκίνησε απίστευτα, ενώ συνήθως απεχθάνομαι ιστορίες για κατακαημένους αρρώστους με την πιο σπάνια αρρώστια στον πλανήτη και ατέλειωτη ψυχική δύναμη... Τώρα πάω να δω το Eraser in my head να πλαντάξω λίγο ακόμα και επανέρχομαι με σχόλια...

Posted Image

#60 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 08 August 2009 - 05:13

Είδα το Kaiji.. Έκοβα φλέβες... Έκλαψα κάμποσες φορές... Έριξα ΤΟ βρισίδι σε μερικούς χαρακτήρες... Ερωτεύτηκα τον Kaiji (αν και ψιλολαλάκας και αυτός)... Κάνει ΝΑ ο αποδαύτος μου να δω τη ταινία...

Λοιπόν, σας έχω 2 καινούρια video και 2-3 φωτογραφίες η μία απο τις οποίες έχει μεγάλο spoiler καθώς αλλάζει κάτι βασικό απο το story.

Teaser 2
Μεγάλη φάση ο Tatsuya. Δε τον πολυπήγαινα, αλλά I'm warming up to him σιγά σιγά. :tensai:
Trailer

Έχουμε και λέμε (spoilers για το άνιμε ακολουθούν)

Spoiler:

Γενικά αλλάξανε μερικά πράγματα, αλλά νομίζω δουλεύεται άνετα το θέμα. Δύο που προσέχει κανείς αμέσως είναι οτι απο οτι φαίνεται δουλεύουνε σαν εργάτες με τον Sahara και οχι σε convenient store και πως ο Endo είναι chick. I like it. Evil chicks are worse than evil guys. Hell hath no fury, που λέμε...

Ακολουθούν 2 non-spoiling pictures

Posted Image

Posted Image

Η μεγαλύτερη αλλαγή so far ακολουθεί. MAJOR SPOILER για τη ταινία ΚΑΙ το anime ακολουθεί. Αν έχετε δεί το anime και δε θέλετε να ψιλιαστείτε για τη ταινία, μη δείτε. Προσωπικά δε με πείραξε καθώς υπόκειται σε αλλαγή το συγκεκριμένο (μπορεί να συμβεί σε άλλη φάση π.χ)

Spoiler:

Πω πω.. Αν βγεί Οκτώβριο Ιαπωνία, θα το δούμε κατα την άνοιξη! :terror2: I can't take this...:deadga6:

Edited by Orion19, 08 August 2009 - 05:19.