Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ιαπωνικός Κινηματογράφος
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2010 - 00:33
πρώτη σκηνή ένας Looser μιλάει με το πουλί του...
το οποίο ειναι πράσσινο χνουδωτό και μισεί τον αυνανισμό... ROFL
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 21:32
Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 21:50
Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 15:37
Το να φωνάζουν συνεχώς, αφαιρεί απο τις στιγμές climax. Πως θα καταλάβεις οτι κάποιος πραγματικά ζορίζεται και υποφέρει αν κάνει όπως έκανε σε όλη τη ταινία πιο πριν;
Δε ξέρω... Ποτέ δε τον πήγαινα τον Fujiwara σαν ηθοποιό και δε νομίζω να αρχίσω τώρα. Θα το δώ όμως, γιατί το άνιμε μου άρεσε πολύ και παίζει και ο Kenichi, αν και λίγο.
Βέβαια, άκουσα οτι και το σενάριο είναι εντελώς για ηλιθίους και οτι εξηγούν το κάθε πράγμα που κάνουν λες και δε του κόβει του θεατή να καταλάβει...

Είδωμεν..
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 15:49
Εγώ το τσάκωσα με το που βγήκε, αλλά φοβάμαι να το δώ. Δε διάβασα πολύ καλά πράγματα και λένε οτι ο Fujiwara overact (έλα ρε...δε το περίμενα απο αυτόν *σαρκασμός*). Δε θα τον αντέχω να κλαίγεται και να φωνάζει non-stop. Και ο Kaiji κλαιγόταν, αλλά που και που. Συνήθως ήταν ήσυχα πανικόβλητος ή πανικοβαλλόταν στο κεφάλι του και όχι με φωνές.
Το να φωνάζουν συνεχώς, αφαιρεί απο τις στιγμές climax. Πως θα καταλάβεις οτι κάποιος πραγματικά ζορίζεται και υποφέρει αν κάνει όπως έκανε σε όλη τη ταινία πιο πριν;
Δε ξέρω... Ποτέ δε τον πήγαινα τον Fujiwara σαν ηθοποιό και δε νομίζω να αρχίσω τώρα. Θα το δώ όμως, γιατί το άνιμε μου άρεσε πολύ και παίζει και ο Kenichi, αν και λίγο.
Βέβαια, άκουσα οτι και το σενάριο είναι εντελώς για ηλιθίους και οτι εξηγούν το κάθε πράγμα που κάνουν λες και δε του κόβει του θεατή να καταλάβει...
Είδωμεν..
+11111111
Δεν είναι ηθοποιός αυτός ο Fujiwara...

Στο Deathnote δεν φάνηκε τόσο πολύ η ανικανότητά του, αν και σαν Kira δεν είχε καμία σχέση με αυτόν του manga/anime.
Θα προτιμούσα τον Matsuyama στον ρόλο του Kaiji.
Όσον αφορά το σενάριο, η ταινία κάνει τρελή κοιλιά στη μέση, μάλλον γιατί περίμενα όλη την ταινία να είναι με παιχνίδια. Το anime δεν το έχω δει ακόμα, παρα μόνο κανα 2 σκόρπιες σκηνές πριν δω την live-action.
Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 11:36

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 12:52
to Ai no kotadama είναι πολύ ωραίο αλλά το επόμενο Takumi-kun είναι απαίσιο...
Τι αίσχος ήταν το Takumi-kun series. Έψαχνες την ηθοποιία με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Αυτόν που παίζει τον Τάκουμι πρέπει να τον κάνουν ban από όλα τα στούντιο.
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2010 - 13:17
πραγματικα μετα τις 2 πρωτες ωρες το κανα και γω drop αυτοματα λιζα...Spoiler:
πολυ καλες κρτικες έχω ακουσει για το Okuribito ...και ειναι στις ταινιες που θα δω αμεσα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από yami: 19 Ιούνιος 2010 - 14:12

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2010 - 18:02
πραγματικα μετα τις 2 πρωτες ωρες το κανα και γω drop αυτοματα λιζα...
πολυ καλες κρτικες έχω ακουσει για το Okuribito ...και ειναι στις ταινιες που θα δω αμεσα
μόνο σε μένα άρεσε.
λοιπόν φέρε laptop να φέρω εξωτερικό σκληρό να λιώσουμε όλο το καλοκαίρι στις ταινίες.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 03:20
Καλή ταινία, όμως υπερβολικά υπερεκτιμημένη, κάνει τεράστια κοιλιά προς το τέλος και έχει πολύ ανούσιο μελόδραμα.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2010 - 08:27
μόνο σε μένα άρεσε.
λοιπόν φέρε laptop να φέρω εξωτερικό σκληρό να λιώσουμε όλο το καλοκαίρι στις ταινίες.
εχεις προχειρα 1000 ευρω να παρω ενα?

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 01:44
Όσον αφορά την ταινία πάντως. Γιατί; Γιατί;

Είχε βέβαια και κάποια καλά στιγμιότυπα, 2 σκηνές ειδικά τις θυμάμαι πολύ έντονα. Αυτές είχαν πολύ καλό επίπεδο. Πως γίνεται να βρίσκονται ταυτόχρονα στην ίδια ταινία με τις άλλες, άγνωστο...

Θα περιμένω τίποτα αληθινούς υπότιτλους και θα το δω τότε. Άραγε να ελπίζω σε anime;

Πως είχε γίνει με το Death note; Ε Kenichi;

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 05:33
Περιμένω τους υπότιτλους να το δω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει Koyuki και βέβαια Kenichi. Το να βλέπεις τον Kenichi να κάνει ακροβάτικα (και ας είναι ηλίθια) και να σφάζει κόσμο is always nice.

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2010 - 09:04
να παρουσιαζουν με οσο πιο καλο τροπο την σημερινη κοινωνια στην Ιαπωνια
σε ολες τις πτυχες της ζωης?
δηλαδη σε εργασιακο, κοινωνικο,διαπροσωπικο, πολιτικο επιπεδο κ.α.?
θα ηθελα καποιες προτασεις και ευχαριστω εκ των προτερων!
i aku the shape-shifting master of darkness...