Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Ιαπωνικός Κινηματογράφος

• Please log in to reply
235 replies to this topic

#166 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 02:13

A, ναι. Κουρκούτι XD Ok, θα το δω χωρίς subs τότε και θα πω γνώμη. Αύριο όμως.

#167 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 04:15

Έχει δει κανείς τελικά το Kamui με τον Kenichi?? Λέει τίποτα εκτός από τα κλασικά γελοία ακροβατικά? :P

Μόλις τελείωσε το κατέβασμα από το παραπάνω link και οι υπότιτλοι είναι 100% dvdrip και σωστοί.
Nighteyes, όρμα! :8):
Μόλις διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει ninja onion emoticon... :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#168 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 06:31

Μόλις τελείωσε το κατέβασμα από το παραπάνω link και οι υπότιτλοι είναι 100% dvdrip και σωστοί.
Nighteyes, όρμα! :8):
Μόλις διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει ninja onion emoticon... :P

Δεν πείθομαι. Dvd rip ήταν όλα όσα βρήκα και ήταν το ίδιο άθλιο αρχείο, λέμε. Μια που το κατέβασες, σύγκρινε την αρχή του με αυτό που πόσταρε η orion στην προηγούμενη σελίδα γιατί βαριέμαι να κατεβάζω πάλι το ίδιο πράγμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 10:31

Δεν πείθομαι. Dvd rip ήταν όλα όσα βρήκα και ήταν το ίδιο άθλιο αρχείο, λέμε. Μια που το κατέβασες, σύγκρινε την αρχή του με αυτό που πόσταρε η orion στην προηγούμενη σελίδα γιατί βαριέμαι να κατεβάζω πάλι το ίδιο πράγμα.

Το σύγκρινα με αυτό που λες και καμία σχέση! Κατέβαζε, σου λέω! :ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#170 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 13:23

Και εγώ αναρωτήθηκα γιατί το βρήκα στο asiatorrents και εκεί ποστάρουνε μόνο τα της προκοπής. Οπότε φορτώστε το και δείτε.

Επειδή έχει το ίδιο όνομα και είναι για την ίδια release, δε σημαίνει οτι είναι η ίδια ποιότητα. Τα comments κάτω απο αυτό ήταν πολύ καλά.

Edit: 5 λεπτά είδα και ήδη γελάω. Τα ακροβατικά λολά και όχι ωραία σκηνοθετημένα και κάτι δε πάει καλά με τον ήχο. Ένας χαρακτήρας (αυτός με το ψεύτικο μάτι) ακούγεται λες και είναι βουβός και μιλάει με εκείνα τα μικρόφωνα που ακουμπάς στο λαιμό! Αχαχαχα. Κάτι δε πάει καθόλου καλά με τη φωνή του. Ακούστε. Σα vocaloid ακούγεται!

Καλά, έχει τόσο γέλιο που θα σχολιάζω as I go. Θα το βάλω σε spoiler tags για να δείτε μετά απο τη ταινία.

Spoiler:

Λοιπόν, ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Η ταινία είχε καλή μουσική, καλή χορογραφία μέχρι που κάτι βλακείες τη χαλούσανε και 1-2 οκ ερμηνείες. Ο Kenichi έκανε καλή δουλειά και με το ξύλο και με την ερμηνεία, όσο μπόρεσε το παιδί. Το ίδιο και η Koyuki που τη πάω όλο και πιο πολύ όσο πιο πολύ τη βλέπω. Επίσης, ο κακός ήταν οκ, αλλά τον βοήθησε ο ρόλος και οι ατάκες στη κακία και όχι η ερμηνεία του. Γενικώς, δε μου άρεσε και πολύ ούτε θέλω να το ξαναδω και ας έπαιζε ο Kenichi. Ι'll take Detroit Metal City, thank you. Τουλάχιστον εκεί είναι επίτηδες γελοία τα πράγματα. Όταν μια ταινία έχει φτιάχτει για να τη πάρεις στα σοβαρά και αντί αυτού βγάζει γέλιο, κάτι δε πάει καλά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Orion19: 05 Ιούλιος 2010 - 22:43

#171 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 15:05

Κάτι σαν Kabamaru for the new generation?? :hihi2:
Θα το δω και εγώ το απόγευμα μετά τη δουλειά, θα πέσει πολύ γέλιο φαίνεται... :hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#172 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2010 - 15:11

Θυμίσου να κοιτάξεις το απο πάνω ποστ μου για σχόλια. Θα τα γράφω εκεί καθώς βλέπω. :kakaka:

#173 Erebos

Erebos

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2010 - 00:06

Και εγώ αναρωτήθηκα γιατί το βρήκα στο asiatorrents και εκεί ποστάρουνε μόνο τα της προκοπής. Οπότε φορτώστε το και δείτε.

Επειδή έχει το ίδιο όνομα και είναι για την ίδια release, δε σημαίνει οτι είναι η ίδια ποιότητα. Τα comments κάτω απο αυτό ήταν πολύ καλά.

Edit: 5 λεπτά είδα και ήδη γελάω. Τα ακροβατικά λολά και όχι ωραία σκηνοθετημένα και κάτι δε πάει καλά με τον ήχο. Ένας χαρακτήρας (αυτός με το ψεύτικο μάτι) ακούγεται λες και είναι βουβός και μιλάει με εκείνα τα μικρόφωνα που ακουμπάς στο λαιμό! Αχαχαχα. Κάτι δε πάει καθόλου καλά με τη φωνή του. Ακούστε. Σα vocaloid ακούγεται!

Καλά, έχει τόσο γέλιο που θα σχολιάζω as I go. Θα το βάλω σε spoiler tags για να δείτε μετά απο τη ταινία.

Spoiler:

Λοιπόν, ας μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Η ταινία είχε καλή μουσική, καλή χορογραφία μέχρι που κάτι βλακείες τη χαλούσανε και 1-2 οκ ερμηνείες. Ο Kenichi έκανε καλή δουλειά και με το ξύλο και με την ερμηνεία, όσο μπόρεσε το παιδί. Το ίδιο και η Koyuki που τη πάω όλο και πιο πολύ όσο πιο πολύ τη βλέπω. Επίσης, ο κακός ήταν οκ, αλλά τον βοήθησε ο ρόλος και οι ατάκες στη κακία και όχι η ερμηνεία του. Γενικώς, δε μου άρεσε και πολύ ούτε θέλω να το ξαναδω και ας έπαιζε ο Kenichi. Ι'll take Detroit Metal City, thank you. Τουλάχιστον εκεί είναι επίτηδες γελοία τα πράγματα. Όταν μια ταινία έχει φτιάχτει για να τη πάρεις στα σοβαρά και αντί αυτού βγάζει γέλιο, κάτι δε πάει καλά.

Μόλις την τελείωσα και εγώ!!! :hihi2::hihi2::hihi2:
Συμφωνώ απόλυτα σε ό,τι είπες. Ξέχασες όμως τη μυστική κίνηση του Kamui στο 00:10:16,
Spoiler:

Και τί δεν είχε αυτή η ταινία... :hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#174 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Ιούλιος 2010 - 00:36

Α, όντως. Μαμάτη κίνηση! Να τον φωνάξω την επόμενη φορά που έχει πιαστεί η μέση μου. Τι να κλάσουν τα Voltaren αμα έχεις Kamui; :kakaka:

#175 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 00:02

Κατάλαβα...Δεν το βλέπω το Kamui. Αν είναι να βρίζω και να μου γυρίσουν τα έντερα in the same time, το αφήνω.

Βγαίνει όπου να ναι όμως κάτι που πιστεύω ότι θα με παρηγορήσει μετά την άδικη προσμονή ενός χρόνου για το Kamui: Η ταινία SP.
Δεν ξέρω αν θα είναι συνέχεια του dorama(Όσοι δεν το έχετε δει να το δείτε, προλαβαίνετε μέχρι τον Οκτώβρη--> Καλό νέο έτος μέχρι να βγει σε dvd λογικά), ελπίζω πως ναι γιατί μας άφησε με ερωτηματικά στο τέλος, αλλά και να μην είναι, από το 2o teaser που μόλις είδα είμαι κάπως έτσι :joyful: . Ο Οkada είναι φτιαγμένος για να τρέχει τελικά.:hihi2:Αλήθεια ρε παιδιά, έπεσε μοντάζ στο 10'' του 2ου teaser εκεί με τον τοίχο; Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Είχε κάτι περίεργα ακροβατικά και στην σειρά που μοιάζαν 100% real.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#176 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 16:21

Η ταινία SP.
Δεν ξέρω αν θα είναι συνέχεια του dorama(Όσοι δεν το έχετε δει να το δείτε, προλαβαίνετε μέχρι τον Οκτώβρη--> Καλό νέο έτος μέχρι να βγει σε dvd λογικά), ελπίζω πως ναι γιατί μας άφησε με ερωτηματικά στο τέλος, αλλά και να μην είναι, από το 2o teaser που μόλις είδα είμαι κάπως έτσι :joyful: . Ο Οkada είναι φτιαγμένος για να τρέχει τελικά.:hihi2:Αλήθεια ρε παιδιά, έπεσε μοντάζ στο 10'' του 2ου teaser εκεί με τον τοίχο; Δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Είχε κάτι περίεργα ακροβατικά και στην σειρά που μοιάζαν 100% real.

this. everything about this.-

Προσωπικα το περιμενω πιο ανυπομονα απο οτιδηποτε αλλο βγηκε/θα βγει φετος, και λεμε για χρονια που εχει καταπληκτικα πραγματα στο menu απο αποψη σοδειας ταινιων.
Συμφωνα με οσα ξερουμε so far, ναι θα εχει συνεχεια απο εκει που αφησε και το dorama. Τωρα πως και τι ακριβως that remains to be seen, αλλα για ταινια που θα βγει σε 2 parts (ενα τον Οκτωβρη κι ενα του χρονου την ανοιξη) εχω ελπιδες για κατι καλο, χορταστικο και epic.:if:
Σχετικα με τον τοιχο, θα ελεγα οτι ειναι real. Στο dorama τουλαχιστον, stunt doubles δεν ειχανε και ο Okada ειχε χορογραφησει μονος του τις action scenes του. Επισης, απο τοτε που τελειωσε η σειρα (2 χρονια πριν) μελετησε και εκανε training σε φιλιπινεζικες πολεμικες τεχνες (or something) ωστε να κανει τα ιδια και χειροτερα ακροβατικα και στην/τις ταινια/-ες.
It's how Okada rolls in general σε τετοιες περιπτωσεις. <3

*joins the :joyful:*

must.resist.urge.to.rewatch.the drama.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#177 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2010 - 21:56

2 parts; Ωχ κατάλαβα: Του χρόνου τέτοιον καιρό πάλι. :hot:

Μου φαινόντουσαν αληθινές οι σκηνές αλλά φοβόμουν να το πιστέψω. Δεν τα ήξερα αυτά που είπες για τον Okada. Μπράβο του πάντως. Πέρα από κωμικούς ρόλους μπορεί να πείσει και σε σοβαρούς και να κάνει και αυτά τα ωραία. Πιστεύω από αυτόν τουλάχιστον δεν θα μείνουμε παραπονεμένοι. Γενικά είχε πολύ καλό επίπεδο η σειρά και ελπίζω το ίδιο και παραπάνω και για την ταινία.:if:

Εγώ έλεγα να δω πριν την ταινία το recap που είχε βγει, αλλά τώρα που το λες και το rerun κακό δεν μου φαίνεται.:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#178 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2010 - 03:28

Βγήκε το Memoirs of a Teenage Amnesiac. Το αρχείο απο MF είναι οκ και οι υπότιτλοι φαίνονται καλοί.

#179 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2010 - 20:13

το Kamui που αναφερατε τελευταια ειναι ψιλομαπα. δε συνηθιζω να "θαβω" ιαπωνικες ταινιες, ειδικα οταν ειναι καινουργιες και στο ειδος που μ'αρεσει, με τη συγκεκριμενη ομως εκανα δυο προσπαθειες να τη δω μεχρι το τελος, και δε τα καταφερα. βαρετη κι ανουσια, δεν αντεξα κι εφυγε με delete και τις δυο φορες!

#180 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2010 - 19:24

Σε μια κρίση βαρεμάρας είδα διάφορα πράγματα σήμερα. Μεταξύ αυτών και το Taiikukan baby.
Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν σάτιρα μέχρι την τελευταία σκηνή της αποφοίτησης· την θεωρούσα πιο άθλια και από το Takumi-kun series να φανταστείτε.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου και μια που διαδραματίζεται σε εναλλακτική Ιαπωνία της Μέιτζι και βγήκε/βγαίνει φέτος. Την ξέρει κανείς; Ξέχασα τον τίτλο.