
Δεν είχα διαβάσει καλά πράγματα, αλλά δε καταλαβαίνω τι περιμένανε όσοι το είδανε. Μια ευχάριστη ρομαντική ταινιούλα, ωραία x-mas songs και λίγη Juri-chan να τα ομορφύνει όλα

Θέμα: Μια looser κοπέλα φαντασιώνεται οτι το Nagasaki είναι η Lisbon και περνάει τη ζωή της διαβάζοντας manga και όντας ερωτευμένη με είδωλα και την ιδέα του πρίγκηπα που έχουμε όλες μας (όταν είμαστε παιδάκια XD ). Ε, σε κάποια φάση γνωρίζει έναν ευγενικό gentleman και σιγά σιγά προχωράει η ταινία. Δυστυχώς η κοπέλα δεν είναι η Juri-chan, αν και η πρωταγωνίστρια είναι αρκετά συμπαθητική. (αν ήταν η Juri, θα έπρεπε να αλλάξουν και τον "πρίγκηπα" γιατί θα φαινόταν πολύ sukebe jiji o άλλος

Μια χαρά ταινία ήταν. Καλά ρε παιδιά, αυτός ο Osawa, παντού είναι χωμένος;


A, είδαμε και το Baby, Baby, Baby!

ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ωραία ταινία! Γλυκιά, αστεία (είχαμε ψοφίσει στο γέλιο!) και πολύ ωραίο θέμα τώρα που έχουν προβλήματα με τη γεννητικότητα εκεί. Δε παίζεται η ταινία μιλάμε. Την έχουμε δεί ήδη πολλές φορές. Συμπαθητικότατο cast και πολύ σεβασμός στο θέμα χωρίς να αδικεί ούτε τις γυναίκες, ούτε και τους άντρες. Αν και η πρωταγωνίστρια δε με συγκινεί, όλα τα λεφτά είναι το supporting cast και εκεί δώσανε και μεγάλη σημασία. Παιδιά, ο Tanihara είναι μεγάλη μορφή.

Απλά δείτε το αν θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά και ευχάριστα.
Θέμα: Όπως θα καταλάβατε, η κοπέλα αγωνίζεται να πετύχει στη δουλειά της (υπεύθυνη εκδόσεων σε περιοδικό) που βέβαια είναι πολύ δύσκολο πράγμα στην Ιαπωνία για τις γυναίκες (όταν μιλάμε για υψηλόβαθμες θέσεις) και σα να μη της έφτανε αυτό, μαθαίνει πως είναι και έγκυος. Ε, όπως βλέπετε στην αφίσα, αποφασίζει να το κρατήσει και τα υπόλοιπα θα τα δείτε.
Μου αρέσει πολύ επίσης που στη ταινία δείχνουν και διαφορετικούς τύπους πατέρα και μητέρας. Μη περιμένετε βέβαια και 100% ρεαλισμό καθώς η ταινία δείχνει την όμορφη πλευρά και κάπως πιο ιδανικές καταστάσεις (δε δείχνει και τις όχι-τόσο-καλές οικογένειες με εξαίρεση μια χαζοβιόλα σταρ)
On another note, έχει βγεί το Ultra Miracle Love Story σε DVD και το περιμένω να βγεί και να το υποτιτλίσουν (και στο συγκεκριμένο χρειάζομαι subs σίγουρα, γιατί έχει διάλεκτο, lol). Που είσαι βρε koibito (Kenichi)! Μας έλειψες!
Edited by Orion19, 28 November 2009 - 14:42.