Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* - - - - 1 votes

Ιαπωνικός Κινηματογράφος

• Please log in to reply
235 replies to this topic

#136 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 March 2010 - 00:33

βγήκαν υποτιτλοι για το lalapipo απλά ένα θα σας πω...

πρώτη σκηνή ένας Looser μιλάει με το πουλί του...
το οποίο ειναι πράσσινο χνουδωτό και μισεί τον αυνανισμό... ROFL

#137 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 19 April 2010 - 21:32

Πληροφοριακά, κυκλοφόρησε το Kaiji με αγγλικούς υπότιτλους στο asiatorrents.

#138 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 19 April 2010 - 21:50

^πολύ καλή ταινία την είδα πριν λίγες μέρες και ο ηθοποιός που κάνει τον kaiji πολύ καλός σε σχέση με τον ρολο του ως kira

#139 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 20 April 2010 - 15:37

Εγώ το τσάκωσα με το που βγήκε, αλλά φοβάμαι να το δώ. Δε διάβασα πολύ καλά πράγματα και λένε οτι ο Fujiwara overact (έλα ρε...δε το περίμενα απο αυτόν *σαρκασμός*). Δε θα τον αντέχω να κλαίγεται και να φωνάζει non-stop. Και ο Kaiji κλαιγόταν, αλλά που και που. Συνήθως ήταν ήσυχα πανικόβλητος ή πανικοβαλλόταν στο κεφάλι του και όχι με φωνές.

Το να φωνάζουν συνεχώς, αφαιρεί απο τις στιγμές climax. Πως θα καταλάβεις οτι κάποιος πραγματικά ζορίζεται και υποφέρει αν κάνει όπως έκανε σε όλη τη ταινία πιο πριν;

Δε ξέρω... Ποτέ δε τον πήγαινα τον Fujiwara σαν ηθοποιό και δε νομίζω να αρχίσω τώρα. Θα το δώ όμως, γιατί το άνιμε μου άρεσε πολύ και παίζει και ο Kenichi, αν και λίγο.

Βέβαια, άκουσα οτι και το σενάριο είναι εντελώς για ηλιθίους και οτι εξηγούν το κάθε πράγμα που κάνουν λες και δε του κόβει του θεατή να καταλάβει... :sigh2:
Είδωμεν..

#140 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 April 2010 - 15:49

Εγώ το τσάκωσα με το που βγήκε, αλλά φοβάμαι να το δώ. Δε διάβασα πολύ καλά πράγματα και λένε οτι ο Fujiwara overact (έλα ρε...δε το περίμενα απο αυτόν *σαρκασμός*). Δε θα τον αντέχω να κλαίγεται και να φωνάζει non-stop. Και ο Kaiji κλαιγόταν, αλλά που και που. Συνήθως ήταν ήσυχα πανικόβλητος ή πανικοβαλλόταν στο κεφάλι του και όχι με φωνές.

Το να φωνάζουν συνεχώς, αφαιρεί απο τις στιγμές climax. Πως θα καταλάβεις οτι κάποιος πραγματικά ζορίζεται και υποφέρει αν κάνει όπως έκανε σε όλη τη ταινία πιο πριν;

Δε ξέρω... Ποτέ δε τον πήγαινα τον Fujiwara σαν ηθοποιό και δε νομίζω να αρχίσω τώρα. Θα το δώ όμως, γιατί το άνιμε μου άρεσε πολύ και παίζει και ο Kenichi, αν και λίγο.

Βέβαια, άκουσα οτι και το σενάριο είναι εντελώς για ηλιθίους και οτι εξηγούν το κάθε πράγμα που κάνουν λες και δε του κόβει του θεατή να καταλάβει... :sigh2:
Είδωμεν..

+11111111
Δεν είναι ηθοποιός αυτός ο Fujiwara... :sigh2:
Στο Deathnote δεν φάνηκε τόσο πολύ η ανικανότητά του, αν και σαν Kira δεν είχε καμία σχέση με αυτόν του manga/anime.
Θα προτιμούσα τον Matsuyama στον ρόλο του Kaiji.
Όσον αφορά το σενάριο, η ταινία κάνει τρελή κοιλιά στη μέση, μάλλον γιατί περίμενα όλη την ταινία να είναι με παιχνίδια. Το anime δεν το έχω δει ακόμα, παρα μόνο κανα 2 σκόρπιες σκηνές πριν δω την live-action.
Posted Image
Posted Image

#141 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 26 April 2010 - 19:37

Δες το anime. ΠΟΛΥ καλό. Έξυπνο, έντονο και σου ανεβάζει τη πίεση κάργα :kakaka: Λέω να δω τη ταινία απόψε εγώ. Πρέπει να μαζέψω τα κουράγια μου... :hot:

#142 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 04 May 2010 - 11:36

Στο μεταξύ το Bandage κέρδισε το 1ο βραβείο στο Ιταλικό Φεστιβάλ Ασιατικών Ταινιών. Και αυτοί που το ψήφισαν είναι αυτοί που πήγαν να το δουν, δηλαδή όχι οι fangirls. That means the movie is good... :sadist: Dammit! Τώρα θέλω να τη δω ακόμα πιο πολύ. Θα φάω τα λυσσακά μου μέχρι να βγει σε DVD, αυτό είναι σίγουρο...

#143 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 19 June 2010 - 12:52

to Ai no kotadama είναι πολύ ωραίο αλλά το επόμενο Takumi-kun είναι απαίσιο...

Τι αίσχος ήταν το Takumi-kun series. Έψαχνες την ηθοποιία με το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Αυτόν που παίζει τον Τάκουμι πρέπει να τον κάνουν ban από όλα τα στούντιο.

#144 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 19 June 2010 - 13:17

Spoiler:

πραγματικα μετα τις 2 πρωτες ωρες το κανα και γω drop αυτοματα λιζα...

πολυ καλες κρτικες έχω ακουσει για το Okuribito ...και ειναι στις ταινιες που θα δω αμεσα :)

Edited by yami, 19 June 2010 - 14:12.

Simply addicted to japan...

Posted Image

#145 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 June 2010 - 18:02

πραγματικα μετα τις 2 πρωτες ωρες το κανα και γω drop αυτοματα λιζα...

πολυ καλες κρτικες έχω ακουσει για το Okuribito ...και ειναι στις ταινιες που θα δω αμεσα :)

μόνο σε μένα άρεσε.

λοιπόν φέρε laptop να φέρω εξωτερικό σκληρό να λιώσουμε όλο το καλοκαίρι στις ταινίες.

#146 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 22 June 2010 - 03:20

Καλή ταινία, όμως υπερβολικά υπερεκτιμημένη, κάνει τεράστια κοιλιά προς το τέλος και έχει πολύ ανούσιο μελόδραμα.

#147 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 22 June 2010 - 08:27

μόνο σε μένα άρεσε.

λοιπόν φέρε laptop να φέρω εξωτερικό σκληρό να λιώσουμε όλο το καλοκαίρι στις ταινίες.

εχεις προχειρα 1000 ευρω να παρω ενα? :hot:
Simply addicted to japan...

Posted Image

#148 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 27 June 2010 - 01:44

Επιχείρησα να δω το Kamui gaiden. Λέω επιχείρησα γιατί τελικά θα το αφήσω για πιο μετά: Οι υπότιτλοι είναι άθλιοι. Βασικά δεν είναι υπότιτλοι, δεν είναι καν η μετάφραση του google. Καταλαβαίνει κανείς περισσότερα χωρίς αυτούς. Δεν ξέρω πως βρεθήκανε μέσα στο dvd, υποθέτω ότι τελικά ήτανε bootleg, αλλά δεν βρήκα και κανέναν άλλο σ' όλοκληρο το net. Όλοι dvdrip από κει τους κάνανε. Οπότε θα περιμένω να βγει τίποτα της προκοπής και μετά.

Όσον αφορά την ταινία πάντως. Γιατί; Γιατί;:nanteee: Γιατί οι Ιάπωνες συνεχίζουν να προσπαθούν να φτιάξουν action; Αφού το είδος δεν τους βγαίνει, ας περιοριστούν στα action anime. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και κάνει τόσο άθλια εφέ ο ίδιος λαός που μπορεί και φτιάχνει κινούμενα σχέδια με άψογο animation και μάλιστα σε μάχες. Απ' ότι καταλάβατε, μάπα το καρπούζι.:hot: Κόντεψα να τυφλωθώ τα 10' που είδα, από τα άθλια ακροβατικά. Στο ίδιο χρονικό διάστημα είδα καμιά ντουζίνα θανάτους, που οι μισοί περίπου ήταν αρκετά παραστατικοί, ένα βγαλμένο μάτι (στην κυριολεξία), ένα κομμένο πόδι αλόγου που το απολαύσαμε σε slow motion και γενικά ανούσιο splatter που φαινόταν και στημένο.:terror2:

Είχε βέβαια και κάποια καλά στιγμιότυπα, 2 σκηνές ειδικά τις θυμάμαι πολύ έντονα. Αυτές είχαν πολύ καλό επίπεδο. Πως γίνεται να βρίσκονται ταυτόχρονα στην ίδια ταινία με τις άλλες, άγνωστο...:dazed:

Θα περιμένω τίποτα αληθινούς υπότιτλους και θα το δω τότε. Άραγε να ελπίζω σε anime;:nosey:
Πως είχε γίνει με το Death note; Ε Kenichi;:himitsu:

Posted Image

Posted Image

#149 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 27 June 2010 - 05:33

Και εγώ απο όσο είδα, έφρηξα. Αυτά τα εφφέ ειδικά είναι άσε. Και υποτίθεται είναι και big budget ταινία που είχε και προβολή στο εξωτερικό. ΈΛΕΟΣ! Βέβαια, το περίμενα οτι θα είναι μάπα απο τότε που είχε βγεί το trailer.

Περιμένω τους υπότιτλους να το δω. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχει Koyuki και βέβαια Kenichi. Το να βλέπεις τον Kenichi να κάνει ακροβάτικα (και ας είναι ηλίθια) και να σφάζει κόσμο is always nice.:hahaha: Αν και η σκηνή με το loincloth με πέθανε. Ξέρω οτι τα χρησιμοποιούσανε, αλλά ρε παιδιά, ήταν λες και φορούσε πάνα... :hahaha: Αμα είναι να δγύσεις τον ωραίο πρωταγωνιστή, καν'το με τρόπο που να αρέσει, όχι βάζοντάς του πάνα!

#150 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 938 posts

Posted 27 June 2010 - 09:04

υπαρχουν ταινιες που μπορω να βρω για να δω,
να παρουσιαζουν με οσο πιο καλο τροπο την σημερινη κοινωνια στην Ιαπωνια
σε ολες τις πτυχες της ζωης?
δηλαδη σε εργασιακο, κοινωνικο,διαπροσωπικο, πολιτικο επιπεδο κ.α.?

θα ηθελα καποιες προτασεις και ευχαριστω εκ των προτερων!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg