Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Man the Harpoons!!!

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
196 replies to this topic

#121 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 02:57

Γούσταρα τρελά που βγήκε σχεδόν σύσσωμο το anime.gr στους δρόμους της Αθήνας. Κάποιος μέτρησε 61 κεφάλια στο Σύνταγμα :oo: Έπρεπε να είχαμε κάνει ανιμενο - πορεία

"Δώστε anime στον λαό" και "Όχι άλλο Μπομπ Σφουγγαράκι :hahaha:

Πέρασα φοβερά και ελπίζω να μπορέσω και του χρόνου. Ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες.

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#122 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:05

Τελεια! Τελεια! Τελεια!:wooi2: Χαιρετω οσους γνωρισα σημερα και ειχαμεκαι την ευκαιρια να μιλησουμε. Περιμενω με ανυπομονησια τισ φωτο.
Spoiler: ~The Door~

#123 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:12

Ιδού όσες φωτογραφιές τράβηξα (όχι και πόλλες όμως μιας κι άλλοι ανέλαβαν να βγάζουν φωτογραφίες με το κιλό :wis: ):
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image
Free Image Hosting by ImageBam.com

O τυπάς με τα μαύρα είμαι εγώ κι ο τυπάς με τα κόκκινα είναι ο Blademaster X. Kι οι δυο έχουμε ντυθεί Reapers από το The World Ends With You (ένα από τα πιο original rpg/action που 'χουν βγει από την SquareEnix).

To bunnygirl με τα μπλε μαλλιά είναι η Vegetasmate από το AnimePlanet.gr ντυμένη Bulma από Dragonball.

Kι ο τυπάς με τα άσπρα δεν είναι άλλος από τον θεϊκό Stein από το Soul Eater που τον έκανε ο Moboros.

Εγώ δε ξανάρχομαι, με είπανε snob, κακό και ετοιμοθάνατο. :<

Ποιoί τόλμησαν να στο πουν αυτό; :erk:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 02 Μάρτιος 2009 - 03:43

#124 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:15

τελεια ηταν!!!! περασα πολυ καλα αν και με κουρασε η μασκα που ειχα συνεχεια το νου μου να μην παθει τπτ :P
χαρηκα πολυ που γνωρισα αρκετα παιδια απο το forum και ελπιζω στην συνεχεια να γνωρισω κι αλλους...
και btw...SOGEKIIIIINGUUUUUUUUUUUUUU :P :canthelp:
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#125 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:21

Sogeking ftw! To cosplay σου ήταν φοβερό, 0pr0phet. Άχτι είχα να δω έλληνα cosplayer να τον κάνει τον χαρακτήρα αυτό.

#126 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:28

ευχαριστω :kawaii: χαιρομαι που πετυχε και αρεσε...τρελο respect ομως και στον stein!!!!
το δικο σου cosplay δεν το ηξερα αν και ασχολουμε με ps κλπ...:zetsubou:

#127 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:37

νταξ καλά ήταν..λες και πηγέναμε σε πόλεμο να ούμ....πάντως αυτά τα μλκιστίρια με τα ρόπαλα στο δρόμο που μας βαράγανε πολύ θέλω να τα ξαναπετύχω....
παίδες δυστυχώς δεν μπόρεσα να τουσ γνωρίσω όλους είμασταν πάρα πολύ,όσοι γνώρισα πάντως χάρικα πολύ...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα

σήμερα με είπαν και κινητή εγκυκλοπέδια...δεν ξέρω αν μου άραισε θα το σκευτώ πάντως....τουλάχιστον από τον "γλυκό αρκούδο" καλύτερα κινητή εγκυκλοπέδια....

χαχαχαχα

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#128 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:49

το δικο σου cosplay δεν το ηξερα αν και ασχολουμε με ps κλπ...:zetsubou:

Mόνο αν ασχολείσαι τρελά με το DS θα το ξέρεις. :tensai: Αν κι αναγνωρισμένο παιχνίδι (δες απλά τι διακρίσεις έχει πάρει) δεν έχει την αναγνωρισιμότητα που του αναλογεί. :bahhh: Αν έχεις όμως DS τσέκαρε το οπωσδήποτε (κάνουμε και διαφήμιση, τρομάρα μας). :8):

νταξ καλά ήταν..λες και πηγέναμε σε πόλεμο να ούμ....πάντως αυτά τα μλκιστίρια με τα ρόπαλα στο δρόμο που μας βαράγανε πολύ θέλω να τα ξαναπετύχω....

Άσε, πολύ σπάσιμο! :erk: Βρήκαν ευκαιρία για να καφριλιάσουν με δικαιολογία την χαβαλεδοκατάσταση του καρναβαλιού. Ειδικά αν κάποιους απ' αυτούς τολμούσε να με βαρέσει στα φτερά θα τον είχα διαολοστείλει. :burningbe3:

...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα

Λες; :himitsu: Aν και τον λυπόμουν. Στην θέση του άμα ήμουν (κι αν είχα ένα μάτσο χαζοχαρούμενα να με χειροκροτάνε) θα 'θελα ν' ανοίξει η Γη να με καταπιεί.

σήμερα με είπαν και κινητή εγκυκλοπέδια...δεν ξέρω αν μου άραισε θα το σκευτώ πάντως....τουλάχιστον από τον "γλυκό αρκούδο" καλύτερα κινητή εγκυκλοπέδια....

Τι να πω κι εγώ που στην παρέα με φωνάζουν διαρκώς "Wikipedia" (και καλά ότι τα trivia που τους πετάω κάθε τόσο είναι ανούσια); :unlucky:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vetus: 02 Μάρτιος 2009 - 04:00

#129 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:54

Mόνο αν ασχολείσαι τρελά με το DS θα το ξέρεις. :tensai:

μπααααα ειμαι playstation fan :P και ειδικα bushido blade k final fantasy απο square soft-enix
:tensai:

#130 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:57

Vetus-chan Μ αρέσει που βάλατε το σύμβολο στην πλάτη :P (scan?)

Fingo-sama καθότι ο δάντης δεν είν ο μόνος γεροσαράβαλος του φόρου, κ τα στομάχια μου κοντράρουνε τα σκώτια του, ήταν για τεχνικούς λόγους δύσκολο να έρθω.

Spoiler:

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#131 Salla-chan

Salla-chan

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 03:59

παίδες δυστυχώς δεν μπόρεσα να τουσ γνωρίσω όλους είμασταν πάρα πολύ,όσοι γνώρισα πάντως χάρικα πολύ...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα

χαχαχαχα

Spoiler:

και να φανταστεις οτι ημοθν κ καλη σημερα ... :tensai:

#132 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 04:03

και να φανταστεις οτι ημοθν κ καλη σημερα ... :tensai:

θα είσαι ενδιαφέρον δλδ όταν είσαι κακή...και εγώ ήμουν όσο πιο κόσμιος μπορούσα....:smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#133 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 04:05

Vetus-chan Μ αρέσει που βάλατε το σύμβολο στην πλάτη :P (scan?)

Υeap, scan υψηλής ανάλυσης που βρήκε ο Blady στο 4chan κατόπιν σχετικού request. Θα το τυπώσω κι εγώ με την ευκαιρία μαζί με τα tribal σχεδία που 'χει κανονικά ο χαρακτήρας που έκανα μπροστά στην μπλούζα του. Επίσης, τυπώσαμε το σήμα σε κονκάρδες (όπως και στο παιχνίδι). Εγώ το καρφίτσωσα στο τσαντάκι μου κι ο Blady στην τσάντα του. Πως φαίνονται οι fans, ε; :wooi2:

#134 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 04:06

Λοιπόν πέρασα πάρα πολύ ωραία σήμερα γνώρισα κι νέα άτομα άλλα αυτό το Cosplay με πέθανε.. Ούτε Gundam να είχα ντυθεί έτσι όπως πήγαινα :hihi2:. Για όσους δεν καταλαβαν ήμουν ο
Spoiler:
:P

#135 Salla-chan

Salla-chan

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2009 - 04:13

θα είσαι ενδιαφέρον δλδ όταν είσαι κακή...και εγώ ήμουν όσο πιο κόσμιος μπορούσα....:smokingg:

α0χ0χα0αχ0χ00αχ0αχ0

θες και αλλη προσπαθεια παντως ...

Ο seirios που δεν ειναι serius :P

:awww: