Πέρασα φοβερά και ελπίζω να μπορέσω και του χρόνου. Ανυπομονώ να δω τις φωτογραφίες."Δώστε anime στον λαό" και "Όχι άλλο Μπομπ Σφουγγαράκι
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Man the Harpoons!!!
Posted 02 March 2009 - 02:57
"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito
Posted 02 March 2009 - 03:05
Posted 02 March 2009 - 03:12
Free Image Hosting by ImageBam.com
O τυπάς με τα μαύρα είμαι εγώ κι ο τυπάς με τα κόκκινα είναι ο Blademaster X. Kι οι δυο έχουμε ντυθεί Reapers από το The World Ends With You (ένα από τα πιο original rpg/action που 'χουν βγει από την SquareEnix).
To bunnygirl με τα μπλε μαλλιά είναι η Vegetasmate από το AnimePlanet.gr ντυμένη Bulma από Dragonball.
Kι ο τυπάς με τα άσπρα δεν είναι άλλος από τον θεϊκό Stein από το Soul Eater που τον έκανε ο Moboros.
Ποιoί τόλμησαν να στο πουν αυτό;Εγώ δε ξανάρχομαι, με είπανε snob, κακό και ετοιμοθάνατο. :<
Edited by Vetus, 02 March 2009 - 03:43.
Posted 02 March 2009 - 03:15
χαρηκα πολυ που γνωρισα αρκετα παιδια απο το forum και ελπιζω στην συνεχεια να γνωρισω κι αλλους...
και btw...SOGEKIIIIINGUUUUUUUUUUUUUU
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
Posted 02 March 2009 - 03:21
Posted 02 March 2009 - 03:28
το δικο σου cosplay δεν το ηξερα αν και ασχολουμε με ps κλπ...
Posted 02 March 2009 - 03:37
παίδες δυστυχώς δεν μπόρεσα να τουσ γνωρίσω όλους είμασταν πάρα πολύ,όσοι γνώρισα πάντως χάρικα πολύ...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα
σήμερα με είπαν και κινητή εγκυκλοπέδια...δεν ξέρω αν μου άραισε θα το σκευτώ πάντως....τουλάχιστον από τον "γλυκό αρκούδο" καλύτερα κινητή εγκυκλοπέδια....
χαχαχαχα

Posted 02 March 2009 - 03:49
Mόνο αν ασχολείσαι τρελά με το DS θα το ξέρεις.το δικο σου cosplay δεν το ηξερα αν και ασχολουμε με ps κλπ...
Άσε, πολύ σπάσιμο!νταξ καλά ήταν..λες και πηγέναμε σε πόλεμο να ούμ....πάντως αυτά τα μλκιστίρια με τα ρόπαλα στο δρόμο που μας βαράγανε πολύ θέλω να τα ξαναπετύχω....
Λες;...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα
Τι να πω κι εγώ που στην παρέα με φωνάζουν διαρκώς "Wikipedia" (και καλά ότι τα trivia που τους πετάω κάθε τόσο είναι ανούσια);σήμερα με είπαν και κινητή εγκυκλοπέδια...δεν ξέρω αν μου άραισε θα το σκευτώ πάντως....τουλάχιστον από τον "γλυκό αρκούδο" καλύτερα κινητή εγκυκλοπέδια....
Edited by Vetus, 02 March 2009 - 04:00.
Posted 02 March 2009 - 03:54
μπααααα ειμαι playstation fanMόνο αν ασχολείσαι τρελά με το DS θα το ξέρεις.
Posted 02 March 2009 - 03:57
Fingo-sama καθότι ο δάντης δεν είν ο μόνος γεροσαράβαλος του φόρου, κ τα στομάχια μου κοντράρουνε τα σκώτια του, ήταν για τεχνικούς λόγους δύσκολο να έρθω.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 02 March 2009 - 03:59
νταξ καλά ήταν..λες και πηγέναμε σε πόλεμο να ούμ....πάντως αυτά τα μλκιστίρια με τα ρόπαλα στο δρόμο που μας βαράγανε πολύ θέλω να τα ξαναπετύχω....
παίδες δυστυχώς δεν μπόρεσα να τουσ γνωρίσω όλους είμασταν πάρα πολύ,όσοι γνώρισα πάντως χάρικα πολύ...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα
σήμερα με είπαν και κινητή εγκυκλοπέδια...δεν ξέρω αν μου άραισε θα το σκευτώ πάντως....τουλάχιστον από τον "γλυκό αρκούδο" καλύτερα κινητή εγκυκλοπέδια....
χαχαχαχα
Spoiler:
και να φανταστεις οτι ημοθν κ καλη σημερα ...
Posted 02 March 2009 - 04:03
και να φανταστεις οτι ημοθν κ καλη σημερα ...
θα είσαι ενδιαφέρον δλδ όταν είσαι κακή...και εγώ ήμουν όσο πιο κόσμιος μπορούσα....

Posted 02 March 2009 - 04:05
Υeap, scan υψηλής ανάλυσης που βρήκε ο Blady στο 4chan κατόπιν σχετικού request. Θα το τυπώσω κι εγώ με την ευκαιρία μαζί με τα tribal σχεδία που 'χει κανονικά ο χαρακτήρας που έκανα μπροστά στην μπλούζα του. Επίσης, τυπώσαμε το σήμα σε κονκάρδες (όπως και στο παιχνίδι). Εγώ το καρφίτσωσα στο τσαντάκι μου κι ο Blady στην τσάντα του. Πως φαίνονται οι fans, ε;Vetus-chan Μ αρέσει που βάλατε το σύμβολο στην πλάτη
(scan?)
Posted 02 March 2009 - 04:06
Posted 02 March 2009 - 04:13
θα είσαι ενδιαφέρον δλδ όταν είσαι κακή...και εγώ ήμουν όσο πιο κόσμιος μπορούσα....
α0χ0χα0αχ0χ00αχ0αχ0
θες και αλλη προσπαθεια παντως ...
Ο seirios που δεν ειναι serius

This topic is locked