Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Man the Harpoons!!!
Posted 02 March 2009 - 14:04
Posted 02 March 2009 - 15:11
Εχω ομωσ να δηλωσω αυτα...(λογο cosplay kyouraku shunsui)
1,Ειναι δυσκολο να περπατασ με Χακαμα στην Αθηνα
2.Ακομα δυσκολοτερο να ανεβοκατευενεισ σκαλεσ...
3.Κανει δεν μπορει να φανταστει τι τραβιξα οτaν χρειστικε να παω στο W.C....
Tην επομενη φορα ασ μην κανουμε γυρο γυρο ολοι αν ειναι ευκολο(αν και θα το κοντινο το Χακαμα οπωσ κ να εχει)...
Λογο SPOILER δεν μπορεσα εκπληρωσω την υποσχεση να αποκαλειψω το Βankai μου σε οσουσ ειρθαν μετα στο Ροι Ματ αλλα για αυτουσ που εχουν την περειεργεια να μαθουν ποιο ειναι ασ πατησουν (με δηκια τουσ ευθήνη )το παρακατω κουμπι
Καποιοσ που με εβγαλε φοτ αν μπορει ασ κανει τον κοπο να μου στειλει κ εμενα μια να με δω αν ειναι ευκολο
I would like for a pet...
Posted 02 March 2009 - 16:14
ακομα περιμενω φωτο να δω γιατι κοροιδευαν τα παπουτσια μου...
μα που ειναι?
Posted 02 March 2009 - 17:50
Edited by Ankaa, 02 March 2009 - 19:04.
Posted 02 March 2009 - 18:01
νταξ καλά ήταν..λες και πηγέναμε σε πόλεμο να ούμ....πάντως αυτά τα μλκιστίρια με τα ρόπαλα στο δρόμο που μας βαράγανε πολύ θέλω να τα ξαναπετύχω....
παίδες δυστυχώς δεν μπόρεσα να τουσ γνωρίσω όλους είμασταν πάρα πολύ,όσοι γνώρισα πάντως χάρικα πολύ...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα
σήμερα με είπαν και κινητή εγκυκλοπέδια...δεν ξέρω αν μου άραισε θα το σκευτώ πάντως....τουλάχιστον από τον "γλυκό αρκούδο" καλύτερα κινητή εγκυκλοπέδια....
χαχαχαχα
Spoiler:
Nα προτιμας το μικρο ροζ αρκουδακι γιατι αυτο τουλαχιστον δεν ειναι υποχρεωμενο να ξερει ορθογραφια.. ενω μια εγκυκλοπαιδεια πρεπει τουλαχιστον να ξερει τα παραπανω
οχι που θα αφηνα κακια να πεσει

Posted 02 March 2009 - 18:15
Nα προτιμας το μικρο ροζ αρκουδακι γιατι αυτο τουλαχιστον δεν ειναι υποχρεωμενο να ξερει ορθογραφια.. ενω μια εγκυκλοπαιδεια πρεπει τουλαχιστον να ξερει τα παραπανω
οχι που θα αφηνα κακια να πεσει
Spoiler:
γιατί είμαι εγώ υποχρεομένος να ξέρω ορθογραφία?

Posted 02 March 2009 - 18:44
Posted 02 March 2009 - 21:05
μονο 5-6 εχει μεχρι στιγμης το link της προηγουμενης σελιδας....
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
Posted 02 March 2009 - 21:12
.aNiMe//GR - PhotoPlog - Cosplay Meeting 2009

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 02 March 2009 - 21:19
αλλα αυτοι οι π@π@ρεσ με τα ροπαλα δεν εχουν καθολου μυαλο ρε παιδι την κανεισ που τιν κανεισ την μ@λ@κι@ σου ...μου βαρασ που βαρασ ..θελει πολυ μυαλο για να μην βαρεσεισ τον αλλον στο κεφαλι που φοραει καπελο???
Ναι ρε παιδιά, τι ήταν αυτοί οι μ@λ@κες με τα ρόπαλα; Καλά που δεν είχα ντυθεί τπτ γιατί θα τις είχα φάει και εγώ.
Posted 03 March 2009 - 00:39
Posted 03 March 2009 - 00:50

Posted 03 March 2009 - 06:55
Υ.Γ φίλε πολύ πετυχιμένο!!!!
Edited by Seirios, 03 March 2009 - 07:01.

Posted 03 March 2009 - 08:23
Παιδια ανεβαζω τις εικονες! Σινολο ηταν 150 οι φοτογραφιες που τραβιξα
αν ξεχασα καποιον gomen!
Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα!
*μαστίγιο*
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

This topic is locked