Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Man the Harpoons!!!

• This topic is locked This topic is locked
196 replies to this topic

#151 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 02 March 2009 - 14:04

στς 2 πάντως π ήρθα εγώ δν είχε ψυχή =Ρ [δ γινόταν ν ρθω νωρίτερα -άτιμε οασα !]

#152 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 02 March 2009 - 15:11

Χτες λοιπον ειχε παρα πολυ γελιο...κ στο Συνταγμα κα στο Θησιο(Πωσ την παλεψε ο σερβιτοροσ δεν ξερω ακομα)κ στο Ροι Ματ οπου ειδαμε κ αλλα cosplay που δεν ηταν μαζι στιν βολτα...Ειμασταν κ καμποσα ατομα οποτε εγεινε ο πρεπον χαμοσ...αλλα αυτοι οι π@π@ρεσ με τα ροπαλα δεν εχουν καθολου μυαλο ρε παιδι την κανεισ που τιν κανεισ την μ@λ@κι@ σου ...μου βαρασ που βαρασ ..θελει πολυ μυαλο για να μην βαρεσεισ τον αλλον στο κεφαλι που φοραει καπελο???
Εχω ομωσ να δηλωσω αυτα...(λογο cosplay kyouraku shunsui)
Spoiler:

1,Ειναι δυσκολο να περπατασ με Χακαμα στην Αθηνα
2.Ακομα δυσκολοτερο να ανεβοκατευενεισ σκαλεσ...
3.Κανει δεν μπορει να φανταστει τι τραβιξα οτaν χρειστικε να παω στο W.C....
Tην επομενη φορα ασ μην κανουμε γυρο γυρο ολοι αν ειναι ευκολο(αν και θα το κοντινο το Χακαμα οπωσ κ να εχει)...
Λογο SPOILER δεν μπορεσα εκπληρωσω την υποσχεση να αποκαλειψω το Βankai μου σε οσουσ ειρθαν μετα στο Ροι Ματ αλλα για αυτουσ που εχουν την περειεργεια να μαθουν ποιο ειναι ασ πατησουν (με δηκια τουσ ευθήνη )το παρακατω κουμπι
Spoiler:

Καποιοσ που με εβγαλε φοτ αν μπορει ασ κανει τον κοπο να μου στειλει κ εμενα μια να με δω αν ειναι ευκολο

I would likePosted Image for a pet...

#153 pyroboy

pyroboy

psychedelia

• Members
  • 3 posts

Posted 02 March 2009 - 16:14

πφφ...
ακομα περιμενω φωτο να δω γιατι κοροιδευαν τα παπουτσια μου...
μα που ειναι?

#154 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 02 March 2009 - 16:58

ενα πραγμα εχω να πω.....

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!:hahaha:

εγω προσωπικα μπορω να πω οτι γελασα πολυ! παρα πολυ!
και χαρηκα πολυ με το κοσμο που γνωρισα αν και δεν ηταν πολυς! :P
anw, το κοσπλει ηταν παρα πολυ καλο και τα παιδια που ντυθηκαν ηταν γμτοι! GZ guys!!!
Posted Image

#155 Ankaa

Ankaa

:]

• Members
  • 121 posts

Posted 02 March 2009 - 17:50

O
Spoiler:
φταει που το οργανωσε και δεν ηρθε:P xa0ax0xa00ax

Edited by Ankaa, 02 March 2009 - 19:04.

#156 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 02 March 2009 - 18:01

νταξ καλά ήταν..λες και πηγέναμε σε πόλεμο να ούμ....πάντως αυτά τα μλκιστίρια με τα ρόπαλα στο δρόμο που μας βαράγανε πολύ θέλω να τα ξαναπετύχω....
παίδες δυστυχώς δεν μπόρεσα να τουσ γνωρίσω όλους είμασταν πάρα πολύ,όσοι γνώρισα πάντως χάρικα πολύ...φήμες λένε ότι ο σερβιτόρος στο θησείο παρετήθηκε...χαχαχαχα

σήμερα με είπαν και κινητή εγκυκλοπέδια...δεν ξέρω αν μου άραισε θα το σκευτώ πάντως....τουλάχιστον από τον "γλυκό αρκούδο" καλύτερα κινητή εγκυκλοπέδια....

χαχαχαχα

Spoiler:

Nα προτιμας το μικρο ροζ αρκουδακι γιατι αυτο τουλαχιστον δεν ειναι υποχρεωμενο να ξερει ορθογραφια.. ενω μια εγκυκλοπαιδεια πρεπει τουλαχιστον να ξερει τα παραπανω

οχι που θα αφηνα κακια να πεσει

Spoiler:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#157 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 02 March 2009 - 18:15

Nα προτιμας το μικρο ροζ αρκουδακι γιατι αυτο τουλαχιστον δεν ειναι υποχρεωμενο να ξερει ορθογραφια.. ενω μια εγκυκλοπαιδεια πρεπει τουλαχιστον να ξερει τα παραπανω

οχι που θα αφηνα κακια να πεσει

Spoiler:

γιατί είμαι εγώ υποχρεομένος να ξέρω ορθογραφία? :hahaha:
Posted Image
Spoiler:

#158 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 02 March 2009 - 18:44

damn, δυστυχως φετος δεν μπορεσα να ερθω.... και ειχα καιρο να δω γνωστο και μη κοσμο.... αλλα οπως καθε χρονο βλεπω οτι περασατε πολυ καλα...
Posted Image

#159 0pr0phet

0pr0phet

stoned as fuck ^^

• Members
  • 29 posts

Posted 02 March 2009 - 21:05

οι φωτογραφιες που ειναι ρε παιδια???
μονο 5-6 εχει μεχρι στιγμης το link της προηγουμενης σελιδας....
Sail with me, into the setting sun,
The battle has been won, but war has just begun.
And as we grow, emotion starts to die.
We need to find a way, just to keep our desire alive.
:smokingg:

#160 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 02 March 2009 - 21:12

Ο Neuro αν και έβγαλε καμιά 200αριά φωτογραφίες, μέχρι στιγμής ανέβασε 8 στην gallery μας.
.aNiMe//GR - PhotoPlog - Cosplay Meeting 2009
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#161 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 02 March 2009 - 21:19

αλλα αυτοι οι π@π@ρεσ με τα ροπαλα δεν εχουν καθολου μυαλο ρε παιδι την κανεισ που τιν κανεισ την μ@λ@κι@ σου ...μου βαρασ που βαρασ ..θελει πολυ μυαλο για να μην βαρεσεισ τον αλλον στο κεφαλι που φοραει καπελο???

Ναι ρε παιδιά, τι ήταν αυτοί οι μ@λ@κες με τα ρόπαλα; Καλά που δεν είχα ντυθεί τπτ γιατί θα τις είχα φάει και εγώ.:hahaha: Δεν μπόρεσα να καθίσω πολύ, αλλά όσο κάθισα ήταν πολύ ωραία!:wooi2:

#162 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 03 March 2009 - 00:39

Παιδια ανεβαζω τις εικονες! Σινολο ηταν 150 οι φοτογραφιες που τραβιξα :blurah5: αν ξεχασα καποιον gomen!

#163 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 03 March 2009 - 00:50

Kαλα κουραγια neuro...Και Gz για τις Photoz!
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#164 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 03 March 2009 - 06:55

γιατί και οι νεκροί έρχονται στα μίτινγκς....

Spoiler:

Υ.Γ φίλε πολύ πετυχιμένο!!!!

Edited by Seirios, 03 March 2009 - 07:01.

Posted Image
Spoiler:

#165 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 03 March 2009 - 08:23

Παιδια ανεβαζω τις εικονες! Σινολο ηταν 150 οι φοτογραφιες που τραβιξα :blurah5: αν ξεχασα καποιον gomen!

Πιο γρήγορα, πιο γρήγορα!

*μαστίγιο*
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.