Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Arashi!


  • Please log in to reply
138 replies to this topic

#61 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 24 July 2009 - 17:32

too much srs bznz indeed..and in a thread that needs it the least. :<

place needs to brighten up a bit..

Spoiler:


#62 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 July 2009 - 22:24

Eπισης i repeat, δεν εχουν μεγαλους ηλικιακα οπαδους στη Δυση. Αυτο ισχυει για την Ιαπωνια, οχι για το δυτικο τους fandom. Εκτος κι αν ενας ανθρωπος γυρω στα 32 θεωρειται οτι τον πηραν τοσο τα χρονια πια και κανω λαθος εγω.

Όχι, γιατί δεν με συμφέρει εξάλλου.:congrats: Το μεγάλοι πήγαινε σ' αυτό που είχα πει πριν, για άνω των 14.

Και ειδικα οι Arashi ειναι ξεχωριστη περιπτωση. Τα πραγματα που εχουν κανει δε τα χει κανει κανενας αλλος. Εκτος αν υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω που εχει κανει απο πειραματα με υγρο άζωτο μεχρι να προσφερει υποστηριξη σε ανθρωπους με ψυχολογικα προβληματα και να κρεμαστει απο εναν τεραστιο χαρταετο με κινδυνο της ζωης του.

Και συγνώμη δηλαδή, αυτα δεν είναι promotion; Πιστεύετε ότι από μόνοι τους τα έκαναν αυτά;(Αν και δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κάτι συγκλονιστικό στα παραπάνω, αλλά δεν ξέρω βέβαια και λεπτομέρειες.)

Όσον αφορά τους στίχους που είπε πριν η a2a, είναι σίγουρο ότι τους γράφουν οι ίδιοι; Εγώ αυτό που βλέπω είναι απλά performers. Τραγούδι και χορό. Τα υπόλοιπα πως ξέρετε ότι τα γράφουν οι ίδιοι; Θα μου πείτε που ξέρω αν πχ το τάδε δυτικό συγκρότημα τα γράφει επίσης. Όχι δεν ξέρω. Αλλά δεν είμαι κολλημένη και με κανένα απ' αυτά ούτε τους θεωρώ σπουδαίους πέρα από το πως βαράνε τα όργανα και το πως τραγουδάνε.

Επίσης, πως ξέρετε ότι η εικόνα που δίνουν έξω είναι η αληθινή; Αντίστοιχες περιπτώσεις στην δύση μπλέκουν με διάφορα και το μαθαίνουμε, επειδή δεν υπάρχει φόβος να χάσει το κοινό του κάποιος εδώ, δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι ανάλογο και εκεί. Και όπως και να το κάνουμε, άνθρωποι είναι, όχι ψάρια σε γυάλα. Μπορεί να μην μπλέξουν με ναρκωτικά, είναι και η εταιρεία στη μέση και όντως μπορεί να ελέγχεται η κατάσταση, αλλά ούτε να έχουν σχέση επιτρέπεται. Είναι δυνατόν να μην κάνουν τίποτα; Αν δεν έχουν κοπέλες τότε sorry αλλά εταιρεία-"απαγόρευση σχέσεων"-"μόνο αγόρια στην JE"-->Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;:nosey:
Το παραπάνω το δίνω ως παράδειγμα του ότι δεν τα γνωρίζουμε όλα(ούτε τον χαρακτήρα, ούτε την προσωπικότητα τους, ούτε τα πιστεύω τους) όσο και αν έχουμε αυτήν την εντύπωση. Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή.

Αφού λοιπόν δεν ξέρω στην πραγματικότητα τι καπνό φουμάρουν, πέρα από τον καπνό που τους είπαν να φουμάρουν, γιατί να τους θεοποιήσω/λατρέψω; Να κολλήσω λόγω εμφάνισης/φωνής/κουνήματος να πάει στο διάολο, να κολλήσω γιατί μου άρεσαν σαν άνθρωποι/οι πράξεις τους, δεν το καταλαβαίνω. Είναι όντως αληθινό αυτό που βλέπω; Το ίδιο φυσικά ισχύει και για οποιονδήποτε καλλιτέχνη πάνω στον πλανήτη που δεν τον γνωρίζω προσωπικά.

Posted Image

Posted Image


#63 marilena_r

marilena_r

    Pirate Queen

  • Members
  • 226 posts

Posted 24 July 2009 - 23:51

Φυσικά και έχουν σχέσεις!
Εγώ πιστεύω ότι στα Τζώννυς πολλά πράγματα είναι φτιαχτά αλλά και πολλά αυθόρμητα. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταλάβεις ένα-δυο πραγματα που έχουν σημασία. Έπειτα, δεν χρειάζεται να ξέρουμε και τα πάντα. Η μισή χαρά είναι να προσπαθήσεις να φανταστείς τι άτομα είναι.
Kimi ga iru subarashi sugiru

Moderator της withoutnotice livejournal κοινότητας

#64 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 25 July 2009 - 02:38

Spoiler:


Δηλαδη το να εισαι ανω των 14 και να ασχολεισαι με τετοια ειναι παραλογο και retarded κι εγω που ειμαι 19 (για παραδειγμα βαζω τον εαυτο μου) ειμαι 'μεγαλη' για fan?
ok, ειναι η αποψη σου, can't be helped :|
Προσωπικα παντως θα το εβρισκα πολυ creepy αν οι fans των johnny's αποτελουνταν απο 12χρονα. 12χρονα στο fandom των hey!say!jump -μεσος ορος ηλικιας γυρω στα 16-, 14χρονα το πολυ και στο fandom των SMAP -μεσος ορος ηλικιας 30φευγα?
seems somehow wrong to me >.<

Στην πλειοψηφια τους τα idol-related varieties ειναι μεταμεσονυκτια. Θελοντας και μη, το ασθενικο 4% που θα μαζεψεις εκεινη την ωρα, (στην καλυτερη των περιπτωσεων) θα στο δωσουν οι fans σου, αντε και κανας μερακλης ξενυχτης που επεσε πανω στο telemarketing και ειπε μια φορα να δει κατι αλλο.
Αν περιμεναν promotion απ' αυτο, κατα κυριο λογο σωθηκανε imho xD


Σχετικα με τους στιχους:
1. Δεν ειπαμε ποτε οτι τα γραφουν ολα οι ιδιοι. Κανεις mainstream καλλιτεχνης δε τα γραφει ολα ο ιδιος, that's what rock bands usually do.
Oπως ολος ο κοσμος ομως, μπορουν και αυτοι να γραψουν, να χορογραφησουν, να ενορχηστρωσουν και το εχουν κανει και μερικες φορες.

2. Μπορεις καλλιστα να ξερεις ποιος εχει γραψει τι σε οποιαδηποτε περιπτωση. Στα albums υπαρχει ενα section που περιλαμβανει τα μουσικα credits οπου και αναγραφονται ολες αυτες οι λεπτομερειες (shouldn't be news now, right?). Στην Ιαπωνια δε, το ποιος εχει γραψει τους στιχους και τη μουσικη τις περισσοτερες φορες αναγραφεται ακομα και στην οθονη κατα τη διαρκεια των tv performances.


Υποτιμας ομως την αξια της performance. Kατα την ταπεινη μου γνωμη ενα καλογραμμενο τραγουδι δε λεει και πολλα αν δεν παρουσιαστει σωστα απ αυτον που το λεει και τουμπαλιν συνηθως. Δε θα σου φανεί το ιδιο ο μονολογος του Αμλετ αμα στον απαγγειλω εγω κι αμα στον απαγγειλει ο Jeremy Irons, oσο αρτιος κι αν ειναι απο μονος του (περιεργο παραδειγμα αλλα i suppose you get what i mean).
Οι Arashi λοιπον, γιατι γι αυτους μιλαμε υποτιθεται σ'αυτο το ταλαιπωρο thread -_-;;, στα 10 χρονια τους εχουν περασει απο διαφορα ειδη και στυλ και το εχουν κανει εξισου καλα σε ολα. In my book, αυτο τους κανει καλους performers.


Σχετικα με την εικονα τωρα. Δεν μπορεις να το ξερεις οτι ειναι η αληθινη, ειναι τοσο απλο.
Για να ξεμπλεξουμε ομως και 2 πραγματα.
Η απαγορευση σε τσιγαρα-ποτα-ξενυχτια-σχεσεις ειναι τσεκουρι κυριως για τα μικρα και κατα κυριο λογο ανηλικα idols.
Aπο ενα σημειο και μετα, και ειδικα αμα εχεις πιασει μια καποια φημη, δεν εγινε και τιποτα.
Το οτι κρατανε σιγη ιχθυος για τα προσωπικα τους και κυριως για τις σχεσεις τους ειναι για λογους προστασιας κιολας απο paparazzi, stalkers, fans και παντος ειδους ενοχλητικους, ειδικα αμα το ετερον σου ημισυ δεν ειναι επισης celebrity of some sort.
Δεν υπαρχει κατι παραλογο σ'αυτο νομιζω.
Ακριβως επειδη ειναι ανθρωποι, το οτι πρεπει να εχουν single δημοσια εικονα, δε σημαινει οτι γινονται και καλογριες ffs. Kανουν και παρακανουν, απλως αυτο δε μαθαινεται παντα ή μαθαινεται ετεροχρονισμενα.
Και η λογικη του τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια να υποθεσω οτι ισχυει και για τις κοπελιτσες του Hello!Project που ειναι αντιστοιχα "απαγορευση σχεσεων (και μαλιστα σε πολυ πιο απολυτο βαθμο απ οτι στο JE) - μονο κοριτσια"?
Τheir salarymen fans wish, but i doubt it :P


Frankly now, εδω δε μπορουμε να ξερουμε πολλες φορες αν ειναι αληθινη εικονα που παρουσιαζει ο γειτονας μας και τι καπνο φουμαρει κοσμος που βλεπουμε καθημερινα, ποσο μαλλον τετοιοι ανθρωποι. Παραπαει μακρια η βαλιτσα εδω ομως.
Και οι fans που δενονται υπερβολικα με το ειδωλο τους και την προσωπικοτητα του ειναι μια ιστορια παλια οσο και η εννοια του fandom σε οποιοδηποτε σημειο του πλανητη κι αν ειμαστε.
Εδω κανει εντυπωση επειδη ειναι πιο οργανωμενο ισως? Καινουριο και ειδικη περιπτωση μια φορα δεν ειναι.


Μεχρι εδω απο μενα, cause we're overanalyzing stuff way more than is necessary i think.:borednn9:
ενα idol FAQ/tutorial θα ηταν ενδεχομενως πιο χρησιμο. -___-;;;


p.s. μηπως θα ηταν καλυτερα αυτη η συζητηση να μετακινηθει στο thread "Japanese boybands"? πιο σχετικη με εκει μου κανει :/


too much srs bznz indeed..and in a thread that needs it the least. :<

place needs to brighten up a bit..

Spoiler:


+∞

plus, as the brilliant and adorable genius in the spoiler has said:
"why can't we just be peaceful and have fun? :D”

:drink:

Posted Image

Spoiler: &#33909


#65 Nighteyes

Nighteyes

    Thinking backwards.

  • Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 July 2009 - 03:09

Δηλαδη το να εισαι ανω των 14 και να ασχολεισαι με τετοια ειναι παραλογο και retarded κι εγω που ειμαι 19 (για παραδειγμα βαζω τον εαυτο μου) ειμαι 'μεγαλη' για fan?
ok, ειναι η αποψη σου, can't be helped :|

Παρεξήγησες αυτά που είπα. Η συζήτηση πήγε ως εξής:
Spoiler:
Το 14 πήγαινε στο ανάλογο της Δύσης. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο τι μας αρέσει εδώ και τι μας αρέσει σε μια ξένη χώρα. Πχ. Σειρές/ταινίες επιστημονικής φαντασίας/αστυνομικές/φαντασίας δεν μπορώ να δω στα Ελληνικά. Μου φαίνονται γελοίες και πίστεψε με δεν νομίζω ότι φταίει το επίπεδο τους. (Φταίει ότι είναι μητρική μου γλώσσα τα Ελληνικά και ότι μένω εδώ.) Από οποιαδήποτε άλλη χώρα ναι. Όπως επίσης τραγούδια που στα Ελληνικά θα ένιωθα απέχθεια ή θα μου φαινόταν ξενέρωτα ως προς τους στίχους, σε άλλη γλώσσα δεν με ενοχλούν. Εκεί το πήγαινα.

Όντως το κουράσαμε λίγο απλά ήθελα να αποφύγω την παρεξήγηση γι αυτό ξαναπόσταρα.

Posted Image

Posted Image


#66 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 July 2009 - 11:03

+∞

plus, as the brilliant and adorable genius in the spoiler has said:
"why can't we just be peaceful and have fun? :D”

:drink:

*nods* *nods*
also didn't he look awesome in that Chou Chou shoot? |D


sooo,I read today that Jun announced in JS that the new song they wrote and will be included in All the Best is called "5x10" (five by ten). X3 Wonder if that means it's gonna find a place in the setlist of some of the lives of the anniversary tour. :P

#67 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 25 July 2009 - 16:50

*nods* *nods*
also didn't he look awesome in that Chou Chou shoot? |D


sooo,I read today that Jun announced in JS that the new song they wrote and will be included in All the Best is called "5x10" (five by ten). X3 Wonder if that means it's gonna find a place in the setlist of some of the lives of the anniversary tour. :P


more than just awesome if you ask me X333
οι 2 τελευταιες σελιδες ειδικα... *ο* *ο*



Αν δε το πουν στην anniversary tour μαλλον δε θα το πουν ποτε xD
and with the best of album coming out mid-to-late august, (approximately same time as the beginning of the tour in Kokuritsu \|D/) chances against it are less than 0.000000001% i dare say! :congrats:


oh and btw, is anyone watching Himitsu no Arashi-chan lately??
damn, this show is so epic since the segment change! >w<
Spoiler:


το επομενο θα ειναι V.I.P. special με τη Yonekura Ryoko? το preview φαινοταν πολυ ενδιαφερον -ειδικα για εκεινο το "appeal time" or something xD-
otanoshimi~ \o/

Posted Image

Spoiler: &#33909


#68 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 July 2009 - 17:40

oh and btw, is anyone watching Himitsu no Arashi-chan lately??

Spoiler:


το επομενο θα ειναι V.I.P. special με τη Yonekura Ryoko? το preview φαινοταν πολυ ενδιαφερον -ειδικα για εκεινο το "appeal time" or something xD-
otanoshimi~ \o/


*raises hand* 8D

Spoiler:

lol@Sho's "appeal" XD κριμα που δεν εδειξαν ομως τι αλλο θα εχει αυτο το επ :\ I doubt that corner is gonna take up the whole hour of the show :P


Also today's VS Arashi was nice! |DD It turned to BBQ Arashi lol. XDD That game with the clam shells in the beginning was so full of lulz! :hahaha: Can't wait for tomorrow's games against the Hexagon people. :3

#69 a2a

a2a

    두부사랑해요!

  • Members
  • 1,058 posts

Posted 25 July 2009 - 17:45

Το είδα πριν από λίγες ώρες με την αδερφή μου από δίπλα,

Spoiler:


Ας όψεται που στην επόμενη εκπομπή έχουν την Yonekura Ryoko καλεσμένη. Αυτή τη γυναίκα τη λατρεύω και δεν πρόκειται να βαρεθώ. Ειδικά αν οι Arashi αρχίσουν τις βλακείες για να κερδίσουν την εύνοια της!
THANK YOU TBS PEOPLE FOR SAVING HIMITSU BY MAKING IT HELLA INTERESTING!!!

#70 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 25 July 2009 - 18:27

Spoiler:

lol@Sho's "appeal" XD κριμα που δεν εδειξαν ομως τι αλλο θα εχει αυτο το επ :\ I doubt that corner is gonna take up the whole hour of the show :P


Also today's VS Arashi was nice! |DD It turned to BBQ Arashi lol. XDD That game with the clam shells in the beginning was so full of lulz! :hahaha: Can't wait for tomorrow's games against the Hexagon people. :3



Spoiler:


indeed it was! i was kinda "o.O" when it started and they were not in the studio αλλα στην ταρατσα και ψηνανε σαν κυριοι xD
it was fun tho x33 and even clams fail Sho after all! XDDD
btw random, αλλα ειναι ιδεα μου η καθε φορα που περιλαμβανεται σερβιρισμα κλπ φαγητου they always leave it to Jun, even outside of Shukudai-kun? :pp


Spoiler:



Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909


#71 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 25 July 2009 - 19:26

Spoiler:

btw random, αλλα ειναι ιδεα μου η καθε φορα που περιλαμβανεται σερβιρισμα κλπ φαγητου they always leave it to Jun, even outside of Shukudai-kun? :pp

Spoiler:


that's because Jun and food is OTP in every program! :tensai: xD

edit//from tokyograph

Fans of popular boy band Arashi will now be able to watch the group every week during golden time. Their show "VS Arashi" on Fuji TV is moving from its Saturday afternoon time slot (12:59pm-1:30pm) to an hour-long time slot on Thursday nights at 7:00pm. This will be Arashi's first show during golden time hours.

"VS Arashi" has been on the air since April 2008. Each episode features Arashi competing against different guest celebrities in a variety of games, such as "Falling Pipe" and "Cliff Climb."

The show will air in its new time slot starting this October.



one hour of VSA yay~ :D hope they'll get more new games too :3

Edited by yami, 26 July 2009 - 01:51.


#72 LucyBR

LucyBR

    宝塚歌劇団の歌姫

  • Members
  • 1,559 posts

Posted 26 July 2009 - 23:58

that's because Jun and food is OTP in every program! :tensai: xD


one hour of VSA yay~ :D hope they'll get more new games too :3


too true XDD/

I vote for establishing BBQ Arashi as a new game. :pp After all no arashi variety can do without food at one part or the other!:hahaha:

Posted Image

Spoiler: &#33909


#73 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 27 July 2009 - 00:09

που μπορώ να βρώ αυτό με υποτιτλους:?

Youtube Video


επίσης τι είναι αυτό????

Youtube Video


πόσες εκπομπές κάνουν αυτά τα παιδιά?
και ποιες προβάλλονται τώρα εννοώ τι ημέρες ?
η αλήθεια είναι οτι σαν τραγουδιστές δεν μου αρέσουν αλλά είναι καλοι όλοι μαζί
σαν παρέα να τους βλέπεις.

#74 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 27 July 2009 - 00:31

που μπορώ να βρώ αυτό με υποτιτλους:?

Youtube Video


επίσης τι είναι αυτό????

Youtube Video


πόσες εκπομπές κάνουν αυτά τα παιδιά?
και ποιες προβάλλονται τώρα εννοώ τι ημέρες ?


so far πουθενα =( το Himitsu σπανια subαρετε λογω περιεχομενου :P και απο το νεο φορματ μονο 1-2 corners υπαρχουν subbed νομιζω..I rarely download these kind of stuff subbed οποτε δεν εχω και πολλες πηγες για subs X3

That is everybody's favorite part of Shukudai-kun after Aibaland! XD Guests give out "homework" to the show to find a certain kind of food every time.And when they come over they taste it. :P Often hilarity ensues. XD And hell,I haven't found a fan you doesn't enjoy the Arashi x food OTP~ |DD The next part is the "Image Homework",οπου το κοινο στελνει μια φανταστικη "εικονα" που εχει για τον καλεσμενο. :P Then they talk about stuff :P

τρεις atm. :P
Monday - Arashi no Shukudai-kun (NTV 23:58 )
Thursday - Himitsu no Arashi-chan(TBS 22:00)
Saturday - VS Arashi(Fuji TV 12:59) *οπως εγραψα βεβαια παραπανω,το συγκεκριμενο θα παει Πεμπτη στις 19:00 απο τον οκτωμβριο*

#75 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 27 July 2009 - 00:42

και αυτές είναι live?
και ποσο κρατάνε?
...πω πω.. όλο δουλειά δουλειά δουλειά...