Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Skip Beat!

• Please log in to reply
216 replies to this topic

#166 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 08 September 2010 - 10:36

163 is out!

Spoiler:

#167 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 01 October 2010 - 22:16

5/10/2010 το επομενο

#168 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 06 October 2010 - 19:20

To 164 είναι available για download στην σελίδα των mangatraders απο χθες.
Αν και δεν είναι καλή η ποιότητα τως scans διαβάζονται...

Spoiler:

#169 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 06 October 2010 - 19:39

Spoiler:

Δν έχεις κι αδικό,
Spoiler:

Posted Image

#170 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 09 October 2010 - 07:26

^ +1000000
Το έχει κουράσει πολύ τώρα τελευταία, αρχίζει να μου θυμίζει τα endless shounen. Τουλάχιστον το storytelling είναι καλό, αν και η αναμονή το σκοτώνει κάπως.

Άσχετο, αλλά τώρα που είδα ότι έφτασε τα 26 volumes συνειδητοποίησα ότι είναι το μεγαλύτερο (σε vols) manga που έχω διαβάσει ever! *shock*
(wtf ακόμα και το kare kano είχε μόλις 21 vols! )

Posted Image

#171 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 19 October 2010 - 17:03

Shit just got real
Spoiler: 165

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#172 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 October 2010 - 04:40

Πού πού πού το βρήκες το 165, και γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά;; Τ-Τ

Posted Image

#173 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 20 October 2010 - 07:59

Πού πού πού το βρήκες το 165, και γιατί δεν μπορώ να το βρω πουθενά;; Τ-Τ

Μπορείς να το κατεβάσεις απο το mangatraders.com

Το διαβάζω τώρα και επιστρέφω!

#174 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 October 2010 - 08:40

Domo!
Κρίμα όμως, γιατί σε αυτό που έχει το mangatraders έχει αυτό το χαζό φωτεινό logo σε κάθε σελίδα και με εκνευρίζει...γκρρρ

Καλά μου φαίνεται πως πλέον η μανγκάκα βαριέται τη ζωή της. Το σχέδιο γίνεται όλο και πιο απρόσεχτο, με πολλά άσπρα καρέ, χωρίς backgrounds, και συνεχόμενα close ups. Αρχίζει και γίνεται λίγο εκνευριστικό....
Spoiler:

Posted Image

#175 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 20 October 2010 - 14:27

Domo!
Κρίμα όμως, γιατί σε αυτό που έχει το mangatraders έχει αυτό το χαζό φωτεινό logo σε κάθε σελίδα και με εκνευρίζει...γκρρρ

Καλά μου φαίνεται πως πλέον η μανγκάκα βαριέται τη ζωή της. Το σχέδιο γίνεται όλο και πιο απρόσεχτο, με πολλά άσπρα καρέ, χωρίς backgrounds, και συνεχόμενα close ups. Αρχίζει και γίνεται λίγο εκνευριστικό....

Spoiler:

+1 για το φωτεινό logo

+10 για την μάγκακα! Περιμένουμε 1 ολοκληρο μήνα για ένα chapter 20 σελίδων:burningbe3: μονο. Και δεν φταννει αυτό, όπως είπες το σχέδιο πάει απο το κακό στο χειρότερο.

Spoiler:

Αντε πάλι ένα μήνα αναμονής :burningbe3::unlucky:

#176 galexia

galexia

I want more...

• Members
  • 212 posts

Posted 05 November 2010 - 18:30

ch 166... Τι να πω??? 23 σελιδες για αυτο;;; :madtodeath:
Εχω αρχισει να το βαριέμαι...
Και αν το έχει βαρεθει και η mangaka τουλ. ας τελειωσει στα γρηγορα το story να ξεμπερδευουμε....
Posted Image

#177 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 06 November 2010 - 12:42

^Προσωπικά δε το βλέπω καθόλου έτσι.Αντίθετα μας δίνει πολλά σημαντικά στοιχεία σε αυτό το τσάπτερ που την βοηθάνε να προχωρήσει στην πλοκή και να αποκαλύψει τι διάολο συμβαίνει με τον Ren.
Spoiler: 166

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#178 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 29 November 2010 - 00:30

Είμαι κι εγώ fan του Skip Beat! Με τόσους τρελούς εκει μέσα(Rory, και 100χρονών να είσαι, είσαι η αγάπη μου:blush2:) δεν ήταν δυνατόν να μην μου αρέσει. Προσπαθώ να μην κοιτάω για νέο κεφάλαιο πολύ συχνά
Spoiler:
αλλά έλεος. Τόσους μήνες περιμένω και μας το δίνει λίγο λίγο το story! Ε μα πια!!! Στο τέλος θα μάθω κι εγώ να φτιάχνω κουκλάκια voodoo για να της κάνω μπας και το προχωρήσει λίγο το θέμα και δεν χαλάει 7 κεφάλαια με το τίποτα! Είναι για μπάτσες η γυνάικα! Αν είχα δικιά μου κερκίδα και γήπεδο θα είχαμε όλοι μαζί αρχίσει να φωνάζουμε "κα-θυστέρηση"!!!

Και ναι, έτσι όπως τα έχει κάνει η mangaka έχει αρχίσει να μου λείπει ο Sho αφού μπορεί να είναι πολλά κιλά (/ινσερτ ινσαλτ) αλλά σαν καταλήτης στην ιστορία είναι εξαιρετικός.

Τα είπα και ξαλάφρωσα λίγο.

#179 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 03 February 2011 - 20:05

I should be studying but...

KYA.
Summary from baidu:
Spoiler:

Πάντως αν και δεν το αντέχω το pace, δεν νομίζω ότι είναι πιο αργό απ' ό,τι συνήθως. Απλά το ongoing το κάνει να φαίνεται έτσι. Όταν το TCP ήταν ongoing οι περισσότεροι είχαν τα ίδια παράπονα αλλά όσοι το έχουν διαβάσει τώρα που είναι completed δεν ενοχλούνται από το pace(αλλά θάβουν το τέλος). In Nakamura we trust! /bias

2s9p2fs.jpg

#180 Xeiji

Xeiji

ohayoooo

• Members
  • 60 posts

Posted 04 February 2011 - 23:39

Μα διαβασατε το 170? :if: ποιο το νοημα??? :burningbe3: aaaaarrrrgh
otan oi aetoi petoun psila, i koutsoulia ponaei.