KYAAAA!!!Δεν ξέρω αν θ' αντέξω να περιμένω μέχρι τις 20! Θεέ μου, τι κεφάλαιο είν' αυτό;;!
τί επικότητα είναι αυτή! Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις; Το εξώφυλλο; Το μονό κρεβάτι; Οι καυτές ματιές;;;
Το peeping του Ren; Δε θα αντέξει ο έρμος, όχι!Ren, παλικάρι μου, εάν της ριχτείς στη μέση της νύχτας, να ξέρεις, εγώ θα σε υποστηρίξω! 
THIS! THIS! THIS!

:nbleed:
Έλιωσα κι εγώ όταν έχασκαν και οι δύο μπροστά στο μόνο κρεβάτι! XD Γιατί έπρεπε να έχει γίνει λάθος;;

Αλλά ok, ίσως ήταν too much...προς το παρών.
Και γιατί έπρεπε να τους διακόψουν πάνω στο καλύτερο;

Βέβαια, αν δεν τους διέκοπταν η Kyoko θα άρχιζε να βγάζει καπνούς...
ΠΩΣ στο καλό θα καταφέρουν να επιβιώσουν μαζί για νύχτες, στον ίδιο χώρο;; Ο Ren είναι έτοιμος να εκραγεί, εντάξει. Αλλά και η Kyoko, όσο αλλού και να είναι, πιστεύω θα αναστατωθεί. Κι αυτό όχι γιατί θα κοιμηθεί στο ίδιο δωμάτιο μ'έναν άντρα και η αθώα και αγνή καρδιά της κορασίδας δεν θα μπορεί να το αντέξει, ούτε επειδή αυτός ο άντρας είναι o respected senpai της, αλλά επειδή αυτός ο άντρας είναι ο Ren!
There is attraction.
Αυτά βέβαια είναι περισσότερο ευσεβείς πόθοι...>_<Το cliffhanger είναι από τα πιο evil που είχαμε μέχρι τώρα αλλά δεν ενθουσιάζομαι...Η κατάσταση όμως είναι χειρότερη από κάθε άλλη φορά! This is killing me.
Pathological brother complex? Όσο πάει, γίνεται όλο και καλύτερο! Incest κανείς;
Βέβαια, φαίνεται ότι η sensei διακωμωδεί και αυτό το στερεοτυπικό αγαπημένο μερικών τρελών fangirls, που τη βρίσκουν με τέτοιες απαγορευμένες σχέσεις κτλ..
Hell yeah!
Μου άρεσε πολύ το κομμάτι με την Amamiya και θέλω κι εγώ να δω και το δικό της character development. Ήταν φανερό ότι είχε επηρεαστεί από την Kyoko για να προσπαθήσει και να κάνει "καινούρια αρχή" στο Love Me section αλλά δεν περίμενα να την έχει και ως πρότυπο! XD Πού να 'ξερε πώς κάνει το πρότυπό της over a simple kiss! DX Αλλά ok, πιο πολύ θαυμάζει την αγάπη και τον ενθουσιασμό της Kyoko για τη δουλειά της(αυτά είναι που λείπουν και από την Amamiya άλλωστε).
Επίσης: Is that a condom I'm spotting on the last page? What is sensei trying to tell us?

Πού είσαι, 156;;; cantwaitcantwaitcantwaitcantwaitcantwait