Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Cowboy Bebop

• Please log in to reply
117 replies to this topic

Δημοσκόπηση: poios einai o agapimenos sas xaraktiras (229 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

poios einai o agapimenos sas xaraktiras

1. Spike Spiegel (60 ψήφοι [49.18%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 49.18%

2. Jet Black (11 ψήφοι [9.02%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 9.02%

3. Vicious (3 ψήφοι [2.46%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 2.46%

4. Faye Valentine (23 ψήφοι [18.85%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 18.85%

5. Ed(ward) (15 ψήφοι [12.30%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.30%

6. Ein (o skilos) (10 ψήφοι [8.20%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.20%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#61 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 10:53

Παντως εγω που την ειχα δει ολη τη σειρα πριν 1 χρονο ειχα μεινει με τα καλυτερα.Μου αρεσε το σχεδιο και γενικα το ολο περιβαλλον και πανω απο ολα η jazz μουσικη.Σε τελικη γουστα ειναι αυτα και σε οποιον αρεσει τη βλεπει:bike:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 16:36

Posted Image

Posted Image

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 16:42

Posted Image

Posted Image

moar liek:

Posted Image

OMFGROFLTOTLOLMAOXD :hahaha::hahaha::deadga6:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2.054 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 22:39

Πραγματικα απιστευτες ομοιοτητες :hahaha::hahaha::hahaha::burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 19:50

xaxaxaxaxax cool pic.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 10:41

Το τελείωσα κι εγώ. Ενώ στα πρώτα επεισόδια δεν με εντυπωσίασε, ο αχταρμάς μου είχε πέσει λίγο κάπως φαίνεται:congrats:, επέμεινα και το προχώρησα. Όντως είναι από τις καλύτερες σειρές που έχουν βγει. Η σκηνοθεσία, το μονταζ, η λεπτομέρεια, η μουσική που ταίριαζε γάντι με το θέμα και το ύφος όλων των υπολοίπων...Ειδικά στην ταινία που την είδα μετά το 18, μετά από πρόταση μέλους(u know who u are), κόντεψε να μου φύγει το σαγόνι. Όλα τα παραπάνω στην ταινία ήταν ακόμα καλύτερα. Το μόνο που δεν μου άρεσε τελικά στην σειρά είναι
Spoiler:
Τέλοσπάντων, δεν θα αφήσω αυτό να με επηρεάσει παραπάνω στην εκτίμηση μου αλλά εξαιτίας του δεν μπαίνει στα top 10 favorites μου.

Αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι η Ed και να φανταστείτε ότι συνήθως τα παιδιά με εκνευρίζουν. Η Ed όμως ήταν απολαυστική. (Btw στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς νόμιζα ότι ήταν ο Εd. :hahaha:Λογική παρανόηση.)Όλοι οι χαρακτήρες ήταν ξεχωριστοί βέβαια, και μου άρεσαν πολύ, αλλά η χρήση του χαρακτήρα της Ed (την ώρα που συζητάνε να την βλέπεις στο background να κάνει κουλά ή να μιλάει μόνη της:hahaha:) μου άρεσε ιδιαίτερα.
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 29 Αύγουστος 2009 - 10:51

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2009 - 10:45

]Τέλοσπάντων, δεν θα αφήσω αυτό να με επηρεάσει παραπάνω στην εκτίμηση μου αλλά εξαιτίας του δεν μπαίνει στα top 10 favorites μου.

same here.
παντως ναι, εξαιρετικη σειρα.
αναθεμα, δεν τα κανουν πλεον οπως παλια!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#68 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 02:24

Πριν λιγο τελειωσα επιτελους και την ταινια, δε χρειαζεται να πω τα ιδια και τα ιδια απλως να πω οτι το τελος μου φανηκε λιγο αποτομο και μια ιδεα cheezy (οποτε και πηρε 8.5-9/10).

#69 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 16:22

Προσφατα εκανα και εγω το ταξηδι με το αστροπλοιο Bebop και το ταξηδι ηταν πραγματικα μοναδικο,αν και στην αρχη δεν μου φανηκε τοσο σπουδαιο μεχρι να συγκεντρωθη ολο το πληρωμα ειχα αρχιση να αλλαζω γνωμη με αποτελεσμα στα τελευταια τρια επ να στενοχωρηθω
Spoiler:
τελικα δεν ξερω αν καταφερε να να δημιουργησε καινουργιο ειδος ομως καταφερε να μου χαριση μερικες ωρες πραγματικης διασκεδασης.
Τι να πρωτο πεις γι'αυτη τι σειρα το animation παρολο που η σειρα ειναι του 98(κατι που δεν ηξερα οταν την ειδα)ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει με τα cgi εφε να βαζουν τα γιαλια ακομη και σε σημερινες παραγωγες,το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι δεν ηταν αρκετα καθαρα αλλα γι'αυτο φταιει μαλλον η εκδοση που κατεβασα αν και δεν ξερω αν εχου βγαλει καμια HD εδοχη ακομη.
Οσο για την μουσικη επενδυση της ειναι απλα η καλυτερη που εχω ακουσει σε anime και απο τις καλυτερες γενικα,οχι τοσο για τις επιλογες τις(jazz,blues,rock κ.α.)καθως αυτο ειναι και θεμα γουστου αλλα κυριως η ποικιλια των τραγουδιων και των μουσικων επιλογων,δεν ξερω αν εχει καποιο κεντρικο θεμα(δεν προσεξα κατι τετοιο)αλλα εγω σε επ ακουγα και κατι καινουργιο,παρολο που ειναι και θεμα μπατζετ το προτιμώ απο την σημερινη κατασταση οπου αναλογα με την διαθεση που θελουν να φτιαξουν εχουν απλως απο ενα θεμα και καθαρισαν,δεν χρειαζεται να εχουν τοσα πολλα οπως εδω αλλα λιγη περισσοτερη ποικιλια δεν βλαπτει,ενω το OP/ED songs ειναι το κατι αλλο ειδικα το The Real Folk Blues ειναι το κατι αλλο απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που το ED μου αρεσε τοσο πολυ.
Η ιστορια μπορει να μην εχει με την κλασικη ενοια καθως καθε επ εχει και διαφορετικη υποθεση και εκτος απο μερικα που χρησιμοποιούνται για να ξεδιπλωσουν την ιστορια των χαρακτηρων ενω μονο αυτα του spice εχουν μια συνεχεια και ειναι περισσοτερο δυτικου στυλ(αυτοτελη επ)ομως δεν εχει σημασια μιας και ειναι εκπληκτικα(οπως π.χ. το 11 το οποιο ειναι μια απο τις καλυτερες παρωδιες/φορο τιμης στην ταινια alien που εχω δει σε οποιαδηποτε μορφη)και εχουν απ'ολα δραση χιουμορ αγωνια και πανω απ'ολα εκπλικτικη ατμοσφαιρα.
Η καρδια της σειρας ομως για μενα βρισκεται στους χαρακτηρες οι οποιοι ειναι ενας κι ενας απο τον αρχηγο Jet την τσογαδορισα και υπερχρεωμενη Faye Valentine:nbleed: την ιδιοφυη και λιγο:hahaha: τρελουτσικη Ed μεχρι τον Ein ενα ξεχωριστο Welsh Corgiν ο οποιος ειναι αξιαγαπητος και φυσικα τον Spike Spiegel:nod: ενα απο τους πιο cool χαρακτηρες που εχω δει(εχει να πεσει γελιο οταν βγει η ταινια καθως ο ηθοποιος αγγουρι keanu θα τον υποδυθεί)και τους οποιους βλέπουμε να ξεδιπλωνεται ο χαρακτηρας τους κατα την διαρκεια των επ δειχνοντας μας το παρελθον τους και τις συνθηκες που τους εφεραν ολους μαζι.
Αλλα και η δευτερευοντες χαρακτηρες(συνηθως επικυρηγμένοι η ατομα που σχετιζονται με το παρελθον των πρωταγωνιστων ειναι αρκετα ενδιαφεροντες με μονο μελανο σημειο για μενα τους Vicious και Julia που νομιζω ηθελαν λιγο περισσοτερο βαθος αλλα αυτα ειναι πταισματα και δεν χαλουν την γενικη εικονα.
Spoiler:

Αν και ο δημιουργος(Shinichirō Watanabe)του εχει κανει και αλλα ενδιαφεροντα Samurai Champloo/Animatrix αυτο εδω θα αποτελει το αριστουργημα του ενα πραγματικο διαμαντι για τα anime.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από melkior: 30 Νοέμβριος 2009 - 17:35

[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#70 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Νοέμβριος 2009 - 17:27

Spoiler:

Συμφωνώ απόλυτα αν και καλό θα ήταν να βάλεις και ένα spoiler στην αρχή του post σου:thatsit:

#71 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 18:26

Πολυ καλη τη βρηκα τη σειρουλα, αν και συνηθως μισω τα επισοδια με αυτονομες ιστοριουλες.
Εδω τις βρηκα πραγματικα καλοφιαγμενες και ενδιαφερουσες.Ξεχωριζω αυτη με τον τυπα που φωναζε τον spike sensei/master.Αρκετα καλος πρωταγωνιστης, τον οποιο δε περιμενα να συμπαθησω με επισης φοβερο secondary cast ωραιο ost και εικονα (ειδα και το remastered απο τους niizk).

To δυνατοτερο σημειο παντως της σειρας ηταν το τελος.Απο τα καλυτερα τελη.
All in all, Μια σειρα που περιμενα να droparo απο τα πρωτα επισοδια εφτασε να ειναι στις αγαπημενες μου.

qzMHWHd.png

#72 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 20:33

Ε οχι και drοp την cοwbοy bebοp!
Τετοιες σειρες τις βλεπεις με το στανιο, θες δε θες, αλυσοδεμενος και με ψωμι και νερο για να καταλαβεις τις νεες σειρες αλλα και για την ποιοτητα. Να σου πω τους χαρακτηρες τους βρηκα χαρτινους αλλα το ολο cοncept μεγαλειωδες και την ποιοτητα κορυφαια για τηλεοπτικη σειρα

#73 Serperoth

Serperoth

Auspicium melioris ævi

• Members
  • 202 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2010 - 21:02

Φοβερή σειρά. Το opening μια ευχάριστη εναλλαγή από όλα τα J-Pop-Rock, και ταιριάζει με το ύφος της σειρας. Για το ending δεν μιλάω ΚΑΝ, δεν περιγράφεται (ομολογώ ότι το σκίπαρα, αλλά με έψησε φίλος να το ακούσω μετά).

Για μένα το highlight ήταν το 19. Ειδικά όταν σκάει μύτη το EPIC, έκανα αληθινό jawdrop.

Όποιος δεν την έχει δει την προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι κάτι το διαφορετικό και το πετυχαίνει πολύ καλά.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...

Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?

Honi soit qui mal y pense

#74 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2011 - 19:26

Το ειδα και εγω αυτο το διαμαντι. Μολις το τελειωσα.
Θα πω πως η αρχη ηταν εξαιρετικη, στην μεση σκατοβαρεθηκα αλλα το τελος πραγματικα κανει την σειρα αψογη. Ξεχνας και τα βαρετα επεισοδεια και τα παντα ολα. Μπηκε ηδη στις αγαπημηνες μου σειρες. Απιστευτη μουσικη, εξαιρετικο animation, γαματοι χαρακτηρες (Spike you got my vote.You are the definiton of coolness.), πολυ καλος συνδυασμος sci-fi-western και γενικα πολυ καλο κλιμα. Αυτο το anime ειναι τεχνη. ακομα και τα break pictures ηταν αψογα.Αξιζει να την δειτε ολοι, απλα λιγο υπομονη :P
Spoiler:

All in all 8.5/10. Το 1.5 το χανει απ τα βαρετα επεισοδεια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 21 Φεβρουάριος 2011 - 19:40

2bbd14fc.jpg

#75 Mugen

Mugen

NegativeCreep

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2011 - 15:06

Μια απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει, και γενικα δε μ'αρεσουν τα space-wise
Δημοσιευμένη  εικόνα