Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Cowboy Bebop
Posted 15 January 2009 - 10:53

Posted 15 March 2009 - 16:36

Posted 15 March 2009 - 16:42
moar liek:

OMFGROFLTOTLOLMAOXD

Posted 15 March 2009 - 22:39

Posted 16 March 2009 - 19:50
Posted 29 August 2009 - 10:41
Αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι η Ed και να φανταστείτε ότι συνήθως τα παιδιά με εκνευρίζουν. Η Ed όμως ήταν απολαυστική. (Btw στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς νόμιζα ότι ήταν ο Εd.
Edited by Nighteyes, 29 August 2009 - 10:51.
Posted 29 August 2009 - 10:45
same here.]Τέλοσπάντων, δεν θα αφήσω αυτό να με επηρεάσει παραπάνω στην εκτίμηση μου αλλά εξαιτίας του δεν μπαίνει στα top 10 favorites μου.
παντως ναι, εξαιρετικη σειρα.
αναθεμα, δεν τα κανουν πλεον οπως παλια!
Posted 04 September 2009 - 02:24
Posted 30 November 2009 - 16:22
Τι να πρωτο πεις γι'αυτη τι σειρα το animation παρολο που η σειρα ειναι του 98(κατι που δεν ηξερα οταν την ειδα)ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει με τα cgi εφε να βαζουν τα γιαλια ακομη και σε σημερινες παραγωγες,το μονο προβλημα που ειχα ηταν οτι δεν ηταν αρκετα καθαρα αλλα γι'αυτο φταιει μαλλον η εκδοση που κατεβασα αν και δεν ξερω αν εχου βγαλει καμια HD εδοχη ακομη.
Οσο για την μουσικη επενδυση της ειναι απλα η καλυτερη που εχω ακουσει σε anime και απο τις καλυτερες γενικα,οχι τοσο για τις επιλογες τις(jazz,blues,rock κ.α.)καθως αυτο ειναι και θεμα γουστου αλλα κυριως η ποικιλια των τραγουδιων και των μουσικων επιλογων,δεν ξερω αν εχει καποιο κεντρικο θεμα(δεν προσεξα κατι τετοιο)αλλα εγω σε επ ακουγα και κατι καινουργιο,παρολο που ειναι και θεμα μπατζετ το προτιμώ απο την σημερινη κατασταση οπου αναλογα με την διαθεση που θελουν να φτιαξουν εχουν απλως απο ενα θεμα και καθαρισαν,δεν χρειαζεται να εχουν τοσα πολλα οπως εδω αλλα λιγη περισσοτερη ποικιλια δεν βλαπτει,ενω το OP/ED songs ειναι το κατι αλλο ειδικα το The Real Folk Blues ειναι το κατι αλλο απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που το ED μου αρεσε τοσο πολυ.
Η ιστορια μπορει να μην εχει με την κλασικη ενοια καθως καθε επ εχει και διαφορετικη υποθεση και εκτος απο μερικα που χρησιμοποιούνται για να ξεδιπλωσουν την ιστορια των χαρακτηρων ενω μονο αυτα του spice εχουν μια συνεχεια και ειναι περισσοτερο δυτικου στυλ(αυτοτελη επ)ομως δεν εχει σημασια μιας και ειναι εκπληκτικα(οπως π.χ. το 11 το οποιο ειναι μια απο τις καλυτερες παρωδιες/φορο τιμης στην ταινια alien που εχω δει σε οποιαδηποτε μορφη)και εχουν απ'ολα δραση χιουμορ αγωνια και πανω απ'ολα εκπλικτικη ατμοσφαιρα.
Η καρδια της σειρας ομως για μενα βρισκεται στους χαρακτηρες οι οποιοι ειναι ενας κι ενας απο τον αρχηγο Jet την τσογαδορισα και υπερχρεωμενη Faye Valentine:nbleed: την ιδιοφυη και λιγο
Αλλα και η δευτερευοντες χαρακτηρες(συνηθως επικυρηγμένοι η ατομα που σχετιζονται με το παρελθον των πρωταγωνιστων ειναι αρκετα ενδιαφεροντες με μονο μελανο σημειο για μενα τους Vicious και Julia που νομιζω ηθελαν λιγο περισσοτερο βαθος αλλα αυτα ειναι πταισματα και δεν χαλουν την γενικη εικονα.
Αν και ο δημιουργος(Shinichirō Watanabe)του εχει κανει και αλλα ενδιαφεροντα Samurai Champloo/Animatrix αυτο εδω θα αποτελει το αριστουργημα του ενα πραγματικο διαμαντι για τα anime.
Edited by melkior, 30 November 2009 - 17:35.
Posted 30 November 2009 - 17:27
Συμφωνώ απόλυτα αν και καλό θα ήταν να βάλεις και ένα spoiler στην αρχή του post σουSpoiler:
Posted 26 May 2010 - 18:26
Εδω τις βρηκα πραγματικα καλοφιαγμενες και ενδιαφερουσες.Ξεχωριζω αυτη με τον τυπα που φωναζε τον spike sensei/master.Αρκετα καλος πρωταγωνιστης, τον οποιο δε περιμενα να συμπαθησω με επισης φοβερο secondary cast ωραιο ost και εικονα (ειδα και το remastered απο τους niizk).
To δυνατοτερο σημειο παντως της σειρας ηταν το τελος.Απο τα καλυτερα τελη.
All in all, Μια σειρα που περιμενα να droparo απο τα πρωτα επισοδια εφτασε να ειναι στις αγαπημενες μου.
Posted 26 May 2010 - 20:33
Τετοιες σειρες τις βλεπεις με το στανιο, θες δε θες, αλυσοδεμενος και με ψωμι και νερο για να καταλαβεις τις νεες σειρες αλλα και για την ποιοτητα. Να σου πω τους χαρακτηρες τους βρηκα χαρτινους αλλα το ολο cοncept μεγαλειωδες και την ποιοτητα κορυφαια για τηλεοπτικη σειρα
Posted 26 May 2010 - 21:02
Για μένα το highlight ήταν το 19. Ειδικά όταν σκάει μύτη το EPIC, έκανα αληθινό jawdrop.
Όποιος δεν την έχει δει την προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι κάτι το διαφορετικό και το πετυχαίνει πολύ καλά.

When I'm Grandmaster, I will play faster...
They'll call me bonjwa, just like my name was Flash...
Σου'χουνε πει ΠΟΣΟ weird είσαι?
Honi soit qui mal y pense
Posted 21 February 2011 - 19:26
Θα πω πως η αρχη ηταν εξαιρετικη, στην μεση σκατοβαρεθηκα αλλα το τελος πραγματικα κανει την σειρα αψογη. Ξεχνας και τα βαρετα επεισοδεια και τα παντα ολα. Μπηκε ηδη στις αγαπημηνες μου σειρες. Απιστευτη μουσικη, εξαιρετικο animation, γαματοι χαρακτηρες (Spike you got my vote.You are the definiton of coolness.), πολυ καλος συνδυασμος sci-fi-western και γενικα πολυ καλο κλιμα. Αυτο το anime ειναι τεχνη. ακομα και τα break pictures ηταν αψογα.Αξιζει να την δειτε ολοι, απλα λιγο υπομονη
All in all 8.5/10. Το 1.5 το χανει απ τα βαρετα επεισοδεια.
Edited by didimakia, 21 February 2011 - 19:40.
Posted 28 February 2011 - 15:06