Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.Awmn - [A.A]
Posted 26 June 2013 - 02:34
Posted 17 July 2013 - 14:19
Θα πάθουμε κάνα σύνδρομο στερητικό....
Posted 18 July 2013 - 22:17
Συμφωνώ με το παιδί !
We want you back
Posted 21 July 2013 - 17:39
Παιδιά μπορείτε να seedarete λίγο trgun,ao bunngaku,one outs,slum dunk?
Posted 22 July 2013 - 11:06
Πιάνω μισό kb στο Eureka 7 . Λίγη βοήθεια με το seed ?
Posted 27 July 2013 - 20:08
Λίγο seed στο Kino no Tabi παρακαλώ.
Posted 06 September 2013 - 22:01
Παιδια, μπορειτε να κανετε seed στο Kenichi σας παρακαλω
Edited by MikeGoku, 06 September 2013 - 22:02.
Posted 21 September 2013 - 23:37
Αν θυμάμαι καλά είχατε πει οτι η ιστοσελίδα σας ευελπιστείτε να είναι έτοιμη στο τέλος του καλοκαιριού(τέλη Αυγούστου) και μιας και έχουμε τέλη Σεπτεμβρίου θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε νέα σχετικά με αυτό.
Posted 22 September 2013 - 01:53
Θα συνεχίσετε τελικά;
Posted 22 September 2013 - 21:01
Αν θυμάμαι καλά είχατε πει οτι η ιστοσελίδα σας ευελπιστείτε να είναι έτοιμη στο τέλος του καλοκαιριού(τέλη Αυγούστου) και μιας και έχουμε τέλη Σεπτεμβρίου θα ήθελα να ρωτήσω αν έχουμε νέα σχετικά με αυτό.
Σχετικά μ' αυτό, μιας κι εγώ είχα αναλάβει μαζί με τον δημιουργό της προηγούμενης σελίδας και την κατασκευή της νέας, δεν υπάρχουν νέα. Περίμενα κι αυτόν τον μήνα μήπως γίνει κάτι, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα δοθεί συνέχεια.
Πιο συγκεκριμένα, αγνοείται η τύχη του Admin (όπως τον αποκαλούμε) που είναι αυτός που στήνει τη σελίδα σε κώδικα και τα σχετικά, σύμφωνα με τις δικές μου υποδείξεις και άρα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν και ήταν σε μεγάλο βαθμό έτοιμη. Οπότε, εκτός κι αν προκύψει κάτι σ' αυτό το κομμάτι, δεν θα υπάρξει η νέα ιστοσελίδα που είχα υποσχεθεί.
Θα συνεχίσετε να βλέπετε όμως την εικόνα Coming Soon, την οποία δεν μπορώ να αλλάξω αφού δεν έχω τα δικαιώματα.
Posted 22 September 2013 - 21:51
Σχετικά μ' αυτό, μιας κι εγώ είχα αναλάβει μαζί με τον δημιουργό της προηγούμενης σελίδας και την κατασκευή της νέας, δεν υπάρχουν νέα. Περίμενα κι αυτόν τον μήνα μήπως γίνει κάτι, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα δοθεί συνέχεια.
Πιο συγκεκριμένα, αγνοείται η τύχη του Admin (όπως τον αποκαλούμε) που είναι αυτός που στήνει τη σελίδα σε κώδικα και τα σχετικά, σύμφωνα με τις δικές μου υποδείξεις και άρα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν και ήταν σε μεγάλο βαθμό έτοιμη. Οπότε, εκτός κι αν προκύψει κάτι σ' αυτό το κομμάτι, δεν θα υπάρξει η νέα ιστοσελίδα που είχα υποσχεθεί.
Θα συνεχίσετε να βλέπετε όμως την εικόνα Coming Soon, την οποία δεν μπορώ να αλλάξω αφού δεν έχω τα δικαιώματα.
Η ομάδα θα συνεχίζει να υφίσταται και να είναι ενεργής;
Posted 22 September 2013 - 23:37
πω πω άσχημα νέα....... . Ελπίζω πραγματικά να γίνει κάτι, να βρεθεί αυτός ο admin και να ολοκληρωθεί η σελίδα. Πραγματικά στεναχωρήθηκα πολύ τώρα.......
ΥΓ: Μήπως να πάμε στη Νικολουλη ρε παιδιά στο ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ?????
Edited by ASGARD-FANSUBS, 22 September 2013 - 23:38.
Posted 23 September 2013 - 13:19
Η ομάδα θα συνεχίζει να υφίσταται και να είναι ενεργής;
Η κατάσταση της ομάδας προβλέπεται να συνεχίσει να είναι η ίδια όπως και τους τελευταίους μήνες.
Αν υπάρξει κάποιο νέο έργο ή κάποιο νέο επεισόδιο έτοιμο, θα το βλέπετε στη σελίδα με τα torrents στο nyaa,eu.
Edited by Ace C. Speededitos, 23 September 2013 - 13:25.
Posted 24 September 2013 - 01:22
Παιδια το Kenshin και το Legend of Galactic Heroes μην τα παρατησετε, κριμα ειναι.
Ειδικα για το kenshin.
Επισης ελπιζαμε να δουμε μεταφρασμενο το Planetes απο εσας αλλα αυτες οι ελπιδες εξατμιστηκαν
Posted 24 September 2013 - 22:17
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία δράκε
Δεν νομίζω ότι θα μάς αφήσουν έτσι... απλά θα συνεχίσουν με τους δικούς τους ρυθμούς...
Ελπίζω μόνο να μάς ενημερώνουν σε αυτό το τόπικ για ό,τι release προκύψει!