Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime.Awmn - [A.A]
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2013 - 17:33

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2013 - 19:33
Χμμ, εγώ το βρήκα κάπως βαρετό και παράξενο. Το σταμάτησα γύρω στα 20 αν δεν κάνω λάθος. Προσπαθεί να είναι ρεαλιστικό αλλά ταυτόχρονα τα συμβάντα δεν είναι ρεαλιστικά, όπως ο φόβος που προκαλούσε εκείνο το άτομο (δεν θυμάμαι καν πως το έλεγαν). Ίσως το ξαναπιάσω κάποια στιγμή αργότερα.
Νομίζω ότι έκανες μεγάλο λάθος που το σταμάτησες. Πάντως έχεις δίκιο σε κάποια σημεία έκανε κοιλιά και ήταν κάπως βαρετό, αλλά είχα ψηθεί από τις κριτικές των άλλων παιδιών και το συνέχισα και αργότερα αποζημιώθηκα και με το παραπάνω.
Και εγώ με τη σειρά μου σε συμβουλεύω να του δώσεις άλλη μια ευκαιρία έχει καταπληκτική πλοκή και πολύ συμπαθητικούς χαρακτήρες. Εγώ τα πήρα λίγο με το τέλος όχι ότι δεν ήταν καλό, σόρυ δεν μπορώ να στο περιγράψω γιατί αναγκαστικά θα κάνω spoiler, αν το δεις όλο θα σου πω.
Επίσης να δεις και το Master Keaton είναι του ίδιου δημιουργού (Urasawa Naoki) με το Monster.
Το Master Keaton δεν θα σε κουράσει καθόλου είναι αυτοτελή επεισόδια σε στυλ αναζήτησης της λύσης και ντετεκτεβίστικα αλλά με πολύ έξυπνο τρόπο.
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 18:09
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 18:56
Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2013 - 19:47
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 14:46
καλησπερα πεδια μετα απο καιρο αποφασισα να συνεχησω τα ωραιοτατα ανιμε απο την ποιο δυνατη ομαδα που υπαρχει...απο τι ειδα το σιτε ομως ειναι κατεβασμενο κτλ κτλ ξερετε μηπως ποτε θα ανοιξει ξανα η anime awmn και που μπορω να βρω μια λιστα με ολα τα ανιμε που ειχαν κανει γιατι ηθελα να κατεβασω παρα πολλα δικα τους αλλα δεν εβρισκα χρονο και τωρα που ξαναβρηκα δεν μπορω να θυμηθω ποια ηταν.... συνεχιζετε να βγαζετε η σταματησατε μεχρι να ανεβει παλι το σιτε....κατι τελευταιο keep going ειστε η καλυτερη ομαδα τουλαχιστον για μενα η απο τις καλυτερες
Όσον αφορά τα αρχεία μας, μπορείτε να τα βρείτε όλα περίπου (πλην εξαιρέσεων) στο http://www.nyaa.eu/?user=183077
Ο σέρβερ της ομάδας διαμοιράζει 24/7, οπότε δεν θα αργήσετε πολύ να τα κατεβάσετε.
Στο μέρος τώρα της νέας ιστοσελίδας, όπως έχουμε πει και παλαιότερα προχωρούμε αργά. Αν οι υποχρεώσεις το επιτρέψουν, θα είναι έτοιμη μέσα στο καλοκαίρι.
Στο κομμάτι τώρα των έργων, το xxxHOLiC είναι σχεδόν έτοιμο (κάτι μήνες τώρα) και θα βγει μαζί με την πρώτη σεζόν του Νάτσουμε σύντομα (όταν ολοκληρωθεί κι αυτή). Μετά θα ολοκληρωθεί το Κένσιν στο οποίο απομένουν ακόμη 50 περίπου επεισόδια. Τα επεισόδια θα βγουν όλα μαζί, μια κι έξω, χωρίς χρονικό ορίζοντα. Για τα υπόλοιπα έργα δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σε τι κατάσταση βρίσκονται. Tokyo Underground & LoGH είναι του Babba και το Steins;Gate ήταν έργο συνεργασίας με τους Tzatziki με επικεφαλής τον cyber_john.
Προσωπικά, το Κένσιν θα είναι το τελευταίο έργο μου στην ομάδα. Κάποια σχέδια που είχα για άλλα έργα ματαιώνονται.
Καλή συνέχεια σε όλους.
Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2013 - 16:34
Δηλαδή θα αποχωρήσεις απο την ομάδα μετά την ολοκλήρωση του kenshin;Προσωπικά, το Κένσιν θα είναι το τελευταίο έργο μου στην ομάδα.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 11:53
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2013 - 13:12
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από thanos_ronin: 26 Μάιος 2013 - 13:18
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 13:05
Για περισσότερες πληροφορίες έλεγχε τη σελίδα μας στην anidb, στον σύνδεσμο που έδωσε πιο πάνω ο babba.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Ace C. Speededitos: 27 Μάιος 2013 - 13:07
Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2013 - 22:48
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2013 - 18:46
Θα κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να περαστούν και στον σέρβερ για να τα τραβήξετε με καλή ταχύτητα (άγνωστο ωστόσο το πότε).

Σειρά έχει το Κένσιν, που όταν ολοκληρωθεί, θα αναρτηθεί κι αυτό.
Σας χαιρετώ,
Ace
Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2013 - 01:22
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2013 - 11:02
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από spirosvii: 24 Ιούνιος 2013 - 11:09