Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * - - 3 votes

Anime.Awmn - [A.A]

• Please log in to reply
353 replies to this topic

#211 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 10 February 2013 - 02:06

aelfwine, η 1η σεζόν έχει μεταφραστεί από Nagareboshi.

Δες εδώ:

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6813

δεν ξέρω αν θα λειτουργεί πλέον τπτ, αλλά δεν χάνεις να ξαναζωντανέψεις το topic ζητώντας από την κοπέλα να το ξανανεβάσει κάπου αφού πλέον οι Α.Α. δεν θα μπορούν να φιλοξενούν δουλειές άλλων ομάδων.... (μια ιδέα είπα)

Edited by mamorukun, 10 February 2013 - 02:07.

#212 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 11 February 2013 - 08:58

Μετά απο πολύ καιρό περίπου 4 χρόνια αποφάσισα να ξαναδώ το έπος που λεγεται MONSTER αυτή τη φορά απο την anime.awmn,...
Πραγματικά δεν περίμενα πολλα πράγματα δεδομένου οτι το ανιμε δεν ηταν πολυ διαδεδομενο και οτι θα το εβρισκα με ελληνικους υποτιτλους φανταζε ως ονειρο....
Εχω να πω ενα πράγμα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Το βλεπω τωρα για δευτερη φορα και θα το δω παλι ξανα και ξανα...Ευχαριστω που υποτιτλισατε το ανιμε
που θα εδειχνα στα παιδια μου(ευχομαι)οταν θα ειναι πλεον στην καταλληλη ηλικια,για να δουν τι μηνυματα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ εκπεμπει αυτο το αριστουργημα και να γινουν καλυτεροι ανθρωποι...

#213 Ace C. Speededitos

Ace C. Speededitos

Anime Amateur

• Members
  • 114 posts

Posted 11 February 2013 - 11:55

ποτε θα ειναι ετοιμο το site ; :blingeye2:

Το site θα καθυστερήσει λίγο ακόμη λόγω διαφόρων υποχρεώσεων αλλά είναι σε πολύ καλό στάδιο.

Μια ακόμα ερώτηση. Βλέπω πως έχετε ανεβασμένα τα "Zoku Natsume Yuujinchou" "Natsume Yuujinchou San" και "Natsume Yuujinchou Shi" -- αυτά είναι απ'οτι διαβάζω στο myanimelist ουσιαστικα η 2η, 3η και 4η σαιζόν του "Natsume Yuujinchou" που όμως δε βλέπω να το έχετε ανεβάσει... Αυτό το έχετε υποτιτλίσει, σκοπεύετε να το κάνετε, το έχει υποτιτλίσει κάποια άλλη ομάδα?

Many thanks in advance!

Θα βγει κι αυτό μέσα στους επόμενους μήνες για να ολοκληρωθεί το πακέτο. Όσο είχαμε και διαμοιράζαμε την έκδοση της Nagareboshi, στην οποία είχα βοηθήσει κι εγώ, δεν ήταν επιτακτική ανάγκη.

Καλή συνέχεια σε όλους.

#214 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 27 February 2013 - 04:23

Και κει που εψαχνα ολο το διαδικτυο για το τελευταιο επεισοδειο του fma brotherhood με ελληνικους subs για κανα 2ωρο, τσακ αποτελεσμα στο google για την anime.awmn στο anime.gr ... Και κει που αναπτερωθηκαν οι ελπιδες μου διαβαζω οτι το site ειναι down...Zurui yooooo :Crying2: :Crying2: :Crying2:

Μην αργειτεεε :cry5:

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#215 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 27 February 2013 - 04:56

http://www.nyaa.eu/?page=torrents&user=183077

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#216 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 27 February 2013 - 16:31

:D να σαι καλα!!

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 27 February 2013 - 16:50.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#217 Razi3L

Razi3L

The Evil yet Handsome Guardian of Greek Dub

• Members
  • 4 posts

Posted 01 March 2013 - 17:39

Συγγνώμη μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει πως μπορώ να επικοινωνήσω με τον iRRaklis το παιδί που είχε κάνει παλιότερα κάποια επεισόδια από το bleach??
Θέλω να τα προσθέσω για αυτόν στο anidb,όποιος γνωρίζει ας μου στείλει ένα pm...
Posted Image
Posted Image

Spoiler:

#218 mamorukun

mamorukun

Starting...

• Members
  • 31 posts
  • LocationΡέθυμνο

Posted 02 March 2013 - 01:13

βρες τον στην anime-greek εδώ:
http://www.anime-greek.com/forums/viewtopic.php?f=56&t=1113&p=45555&hilit=+iRRaklis#p45555

εκτός αν προσπάθησες ήδη να επικοινωνήσεις με τον TensaZangetsu κ δεν τα κατάφερες οπότε πάω πάσο...

Edited by mamorukun, 02 March 2013 - 01:16.

#219 breaker

breaker

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 20 March 2013 - 14:25

Μέλος του (πρώην; ) anime-awmn site εδώ και πρέπει να πω ότι δεν μπορώ να προσανατολιστώ με τίποτα... Προσπαθώ να βρω αν υπάρχει ένας tracker, όπως στο anime-awmn. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κανέναν "χάρτη", λίγες πληροφορίες για να προσανατολιστώ;

Ψάχνω για σειρές/ταινίες που παρακολουθώ με τον υιό μου και έχοντας δείγματα από δουλειές σας (ιδιαίτερα FMA, Kara no Kyoukai κτλ) έχω πάθει σύνδρομο στέρησης ;)

Edited by breaker, 20 March 2013 - 14:27.

#220 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 20 March 2013 - 14:44

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#221 breaker

breaker

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 20 March 2013 - 23:03

:thumbup:

#222 red dragon

red dragon

Starting...

• Members
  • 6 posts

Posted 25 March 2013 - 19:53

εχουμε καθολου νεα για ποτε θα ανοιξει το νεο site?

#223 Ace C. Speededitos

Ace C. Speededitos

Anime Amateur

• Members
  • 114 posts

Posted 03 April 2013 - 15:20

Προσπαθούμε το ταχύτερο δυνατό, αλλά επειδή ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος για όλα αυτά που θέλουμε να έχει και επειδή πολλά προκύπτουν, είναι άγνωστο το πότε.

Καλή συνέχεια.

#224 n82

n82

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 09 April 2013 - 15:14

Δεν βρήσκω το fate stay night unlimited blade works... θα το ανεβάσετε?

#225 luffy the captain

luffy the captain

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 23 April 2013 - 11:22

Μετά απο πολύ καιρό περίπου 4 χρόνια αποφάσισα να ξαναδώ το έπος που λεγεται MONSTER αυτή τη φορά απο την anime.awmn,...
Πραγματικά δεν περίμενα πολλα πράγματα δεδομένου οτι το ανιμε δεν ηταν πολυ διαδεδομενο και οτι θα το εβρισκα με ελληνικους υποτιτλους φανταζε ως ονειρο....
Εχω να πω ενα πράγμα...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Το βλεπω τωρα για δευτερη φορα και θα το δω παλι ξανα και ξανα...Ευχαριστω που υποτιτλισατε το ανιμε
που θα εδειχνα στα παιδια μου(ευχομαι)οταν θα ειναι πλεον στην καταλληλη ηλικια,για να δουν τι μηνυματα ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ εκπεμπει αυτο το αριστουργημα και να γινουν καλυτεροι ανθρωποι...

Χμμ, εγώ το βρήκα κάπως βαρετό και παράξενο. Το σταμάτησα γύρω στα 20 αν δεν κάνω λάθος. Προσπαθεί να είναι ρεαλιστικό αλλά ταυτόχρονα τα συμβάντα δεν είναι ρεαλιστικά, όπως ο φόβος που προκαλούσε εκείνο το άτομο (δεν θυμάμαι καν πως το έλεγαν). Ίσως το ξαναπιάσω κάποια στιγμή αργότερα.