Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Παλαιστινιακή Μαντίλα / Φουλάρι

• Please log in to reply
76 replies to this topic

#61 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 02:17

Και στην Κύπρο δεν ενδιαφέρονταν ξέρεις. Και στην Σερβία. Και στις Η.Π.Α. Και στην Σοβιετική Ένωση. Και στην Γεωργία. Και σε πολλά άλλα μέρη.

Και ξύπνησαν ένα πρωί και δεν ήξεραν που ανήκουν, τι δικαιώματα έχουν, αν τους επιτρέπετε να ζήσουν, κλπ.
Και μετά οι απέξω άρχισαν τις αναλύσεις για το κακό "αποτέλεσμα", και για τις χαμένες ζωές, το κακό του πολέμου, κλπ κλπ κλπ.
Και όρισαν οι από εδώ αυτούς κακούς, και όρισαν οι από εκεί τους από εδώ κακούς και όλοι πλέον ξέρουν τον εχθρό τους...
Και κανένας δεν νοιάστηκε να μάθει τι το προκάλεσε. Όχι! Είπαμε, έχουμε ορίσει τους κακούς!

Τέλος πάντων, συνέχισε εσύ να φωνάζεις για τους κακούς που μας έχουν ορίσει. Έτσι και αλλιώς, δε σε νοιάζει.

Κοκωβιός είπαμε; Κοκωβιός!

ρε συ το Κοκωβιός πάει για άλλο θέμα λολ.

Κακός =αυτός που επιτεθείτε σε στρατό με ξύλινα όπλα.
Καλός = αυτός που κάθεται στο σπίτι και μια μέρα του ορμάνε.

αν έρθω μια μέρα στο σπίτι σου και σου επιτεθώ μόνο και μόνο για να κάνω το σπίτι δικό μου εγώ θα είμαι κακός, και ας ήσουν εσύ αυτός που σκότωσε τη μάνα μου. Αφού και εγώ
θα έχω φθάσει στο ίδιο επίπεδο με σένα.

Την λέξη Γεωργία μην την αναφέρεις μπροστά μου.

Το καλό και το κακό δεν μου το ορίζει κανένας, είμαι αρκετά καλό άτομο
για να το κρίνω από μόνη μου. Μπορεί να μην είμαι ευγενική, μπορεί να είμαι απόλυτη, μπορεί να μιλάω όπως νιώθω, όποιος με γνωρίζει μπορεί να με πει πολλά, αλλά κακιά δεν θα με πει ποτέ.

Το ότι δεν με ενδιαφέρει η ιστορία δεν σημαίνει ότι δεν την ξέρω.
Αν εσύ προσωπικά θες να πάρεις το μέρος κάποιου είσαι ελεύθερος να το κάνεις
και εγώ θέλω να υπερασπιστώ αυτή σου την ελευθερία. παρόλο που δεν συμφωνώ μαζί σου.
Δεν είμαι υπέρ κανενός πολέμου απλά ο παλαιστινιακός είναι ο πιο πρόσφατος.

Δεν ξύπνησα μια μέρα και άρχισα να μισώ τους Ισραηλίτες ξέρεις.
Κατηγορώ την Χαμάς εξίσου με τους Ισραηλίτες. Τον Αραφάτ το ίδιο με τον Rabin,
τον τρομοκράτη το ίδιο με την εξουσία. It always takes two to tango, σε αυτή την περίπτωση ακόμη περισσότερους.

Ο πόλεμος γίνεται όπως όλοι οι πόλεμοι για συμφέροντα. Και όπως πάντα, θα κερδίσει ο δυνατότερος. Και όπως πάντα, ο ηττημένος θα δαιμονοποιηθεί από τον νικητή μέσα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Όλα τα άλλα είναι ηθικές αερολογίες. Κρίνουμε γεγονότα ενώ είναι ακόμα σε εξέληξη και το αποτέλεσμά τους είναι αβέβαιο. Αν παίρναμε ενεργά μέρος στον πόλεμο, θα το καταλάβαινα να ασχολούμαστε. Αλλά με τα λόγια βγάζεις συμπέρασμα στο τέλος του πολέμου και όχι στην διάρκειά του.

από μία άποψη έχεις δίκιο.

Τι συμπεράσματα βγάζεις από έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ;
Υπάρχει κάτι που να σε προσβάλει σαν άνθρωπο προσωπικά ή για σένα η ζωή είναι ένα βαρετό anime?

τέλος δεν έχει πολύ σημασία ποιος έχει δίκιο ή οχι όταν πεθαίνουν παιδάκια.
δεν έκανα το thread για να λύσω το πρόβλημα ούτε και να πω ότι οι Εβραίοι είναι άδικοι (άσχετα αν πιστεύω αυτό) το thread το έκανα για να πω "γίνεται πόλεμος, νιώσε εσύ που κάθεσαι στην Ελλάδίτσα και τα έχεις βρει όλα έτοιμα και τό μόνο που σε νοίαζει είναι το τι θα φας αύριο"
Σεβάσου τα σύμβολα γι αυτούς που σημαίνουν κάτι, δεν είμαι Χριστιανη αλλά δεν φοράω τον σταυρό σαν κόσμιμα, δεν είμαι βουδίστρια αλλά δεν θα έχω στο ράφι μου για διακοσμητικό τον Βούδα επειδή ταιριάζει με τα βιβλία που έχω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 02 Ιανουάριος 2009 - 02:36

#62 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 05:45

Δεν διαφωνούμε τελικά, η λεκτική έκφραση διαφέρει (Κριάρια δεν ειμαστε; λογικό...). Απλά να συμπληρώσω ότι δεν προσπαθώ να κρίνω και να πάρω θέση στα όποια ζητήματα, αλλά να μάθω και να ενημερωθώ για τα πάντα σχετικά. Πιστεύω ότι με αυτήν την προσέγγιση έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε να μην ξεχνάμε, ότι κάθε πράγμα έχει 3 πλευρές: Την δική μου, την δική σου και την αλήθεια.

Τέσπα με περιμένει η αποψινή, δεν είμαι για συζητήσεις τώρα...

#63 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2009 - 16:48

Δεν υπάρχει αλήθεια. Μόνο η επικρατούσα άποψη για κάτι. Και η επικρατούσα άποψη είναι το συνοθήλεμα σε ότιδήποτε ακούγεται εντονότερα ή ομορφότερα για ένα θέμα.

#64 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 02:03

δεν απαντας σε τιποτα απο αυτά που ρωτάω.

#65 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 14:48

Τι συμπεράσματα βγάζεις από έναν πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ;
Υπάρχει κάτι που να σε προσβάλει σαν άνθρωπο προσωπικά ή για σένα η ζωή είναι ένα βαρετό anime?

τέλος δεν έχει πολύ σημασία ποιος έχει δίκιο ή οχι όταν πεθαίνουν παιδάκια.
δεν έκανα το thread για να λύσω το πρόβλημα ούτε και να πω ότι οι Εβραίοι είναι άδικοι (άσχετα αν πιστεύω αυτό) το thread το έκανα για να πω "γίνεται πόλεμος, νιώσε εσύ που κάθεσαι στην Ελλάδίτσα και τα έχεις βρει όλα έτοιμα και τό μόνο που σε νοίαζει είναι το τι θα φας αύριο"
Σεβάσου τα σύμβολα γι αυτούς που σημαίνουν κάτι, δεν είμαι Χριστιανη αλλά δεν φοράω τον σταυρό σαν κόσμιμα, δεν είμαι βουδίστρια αλλά δεν θα έχω στο ράφι μου για διακοσμητικό τον Βούδα επειδή ταιριάζει με τα βιβλία που έχω.

Άκου, τον πόλεμο δεν τον ξεκίνησα εγώ, ούτε τον συντηρώ, ούτε μου αρέσει. Υπάρχουνε δεκάδες εκατομμύρια παγκοσμίως που αιώνες τώρα βροντοφωνάζουνε για ειρήνη. Και η ειρήνη δεν έρχεται γιατί πολύ απλά ο κόσμος εκεί δεν την θέλει. Για αυτούς ειρήνη σημαίνει να σφαγιαστεί ολοκληρωτικά η αντίπαλη πλευρά. Όλοι έχουνε χάσει έναν συγγενή και έχουνε βάλει τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι. Τι βαρετό ανιμέ μου τσαπουνάς; Δε μου αρέσει αλλά δε θα σταματήσουνε όσο κι αν τους το λέω. Και αν πάρω ενεργή θέση, θα στραφούνε εναντίον μου και θα πούνε ότι μπλέκομαι στις εσωτερικές τους υποθέσεις για συμφέροντα. Άστους να σφαγιάζονται. Αυτό θέλουνε, αυτό θα πάρουνε. Αν μου ζητήσουνε βοήθεια, θα τους την δώσω, όση μπορώ. Αλλά στο άσχετο μόνος μου δε θα πεταχτώ σαν κάβαλος να τους πω "σταματήστε κακά παιδάκια, μη μαλώνετε, δώστε τα χέρια και συμφιλιωθείτε". Και δε θα πιάσει αλλά και θα με πάρουνε με τις πέτρες.

Και όσο για το φουλάρι, κι εγώ δεν καπνίζω και απεχθάνομαι τον καπνό των άλλων αλλά δε μπορώ να τους πω στο άσχετο να το σβήσουνε το ρημάδι. Θέλεις να λέω να βγάλουνε το φουλάρι ή να σβήσουνε την καντήλα; Με ποιο δικαίωμα;

#66 iloveL

iloveL

Anime Freak

• Members
  • 293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 16:21

με το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου.
με το δικαιωμα να σκεφτεσαι και να εκφραζεις την αποψη σου ελευθερα.

φυσικα θα πω να σβησει καποιος το τσιγαρο αν με ενοχλει.
και φυσικα θα του πω πως ειναι μ**ακας καποιος αν κανει βλακειες. μπας και αρχισει και σκεφτεται.
και φυσικα και θα προσπαθησω γιαυτο που πιστευω με οποιο τροπο μπορω.

(roriconfan ο τροπος που μιλας ειναι πολυ κυνικος.
οι περισσοτεροι ανθρωποι σημερα ετσι ειναι.
η' της αποψης αφου οτι και να κανουν δεν θα αλλαξει τιποτα.γιατι να ασχοληθουν?)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iloveL: 03 Ιανουάριος 2009 - 16:27

#67 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιανουάριος 2009 - 17:31

εξακολουθεις να μην απαντάς σε αυτό που ρώτησα
και να λες ένα σωρό βλακείες. Είναι δυνατόν να σε κατηγόρισα για τον πόλεμο.
Κοίτα τι ρώτησα. Αν σε ενοχλεί το τσιγάρο το λές
και αν είμαι σωστή απέναντι σου το σβήνω αν όχι συνεχίζω να κάνω αυτό που θέλω.

και γι ακόμη μια φοράς ξεφεύγεις απο το ζητούμενο.
Η μαντίλα όπως είπαμε μόδα είναι και θα περάσει, το σύμβολο θα παραμείνει.

κατα τα άλλα συμφωνώ με την i love L

#68 mikko

mikko

dementia

• Members
  • 6 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιανουάριος 2009 - 16:18

μπορει να ακουστει ρατσιστικο,αλλα και γω δεν αντεχω ολα εκεινα τα παιδακια με τα παλαιστινιακα(και επιτελους να τους πει καποιος οτι τα παλαιστινιακα δεν βγαινουν σε μωβ-μαυρο,μπλε-μαυρο,κτλ κτλ).ο yasser(αντε και οι υπολοιποι αραβικης καταγωγης,αν και για τους σαουδαραβες και μερικους ακομα,μαλλον θα πηγαινε πιο πολυ καουμποικο καπελο α λα texas),και οι οπαδοι,οι οποιοι και αυτοι το ξεκινησαν σαν μοδα,αλλα τουλαχιστον πριν απο 25 χρονια,και εχουν τουλαχιστον λιγη γνωση του θεματος.ειναι η 3η ιντιφαντα?λογω προεκλογικης περιοδου κανουν και εναν πολεμο οι ισραηλινοι,αυτοι που καναν με το ετσι θελω κρατος πριν απο 60 χρονια.μαθετε λιγη ιστορια επιτελους,δεν κανει κακο.καλυτερα δυστυχισμενος με προβληματισμο,παρα ενα χαρουμενο προβατο...μπεεεεεεεεε

(α και η παραπομπη στους joy division στην πρωτη σελιδα μ αρεσε,αλλα ισως απλα ειναι αυτα τα δικα μου γουστα)
ε οχι πατερα...η αληθεια βρισκεται στους sex pistols....γκεγκε?

#69 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2010 - 19:18

τώρα είναι καλή περίοδος για να φορέσεις την μαντίλα και να διαμαρτυρηθείς όπως πρέπει
και με σεβασμό....

#70 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 01:54

τώρα είναι καλή περίοδος για να φορέσεις την μαντίλα και να διαμαρτυρηθείς όπως πρέπει
και με σεβασμό....

+1 .
Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 01:57

>< είναι και στην μόδα μέρες που είναι :twisted:

#72 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 13:57

....legeon ... η παλαιστινιακή μαντίλα δεν είναι αξεσουάρ μόδας
αυτό λέμε... διάβασε τα Προηγούμενα ποστ και μετά
εκφράσου

#73 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 14:53

Για μένα το πρόβλημα δεν είναι ότι ορισμένοι/ες φοράνε την παλαιστινιακή μαντίλα από μοδά (όπως θα φόραγε κανείς μπλούζα του Μπομπ Σφουγγαράκη χωρίς να 'χει δει ούτε ενα επεισόδιο) αλλά ότι ορισμένοι/ες το παίζουν επαναστάτες με το να φοράνε παλαιστινιακή μαντίλα, να φοράνε μπλούζες του Τσε Γκεβάρα κ.ο.κ. χωρίς να ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα και γενικά ν' ακολουθούν σαν πρόβατα το life style του cool κνίτη επειδή αποτελεί μια πρώτης τάξεως γκομενοπαγίδα/μ**νοπαγίδα. Με δύο λόγια, αν δεν είσαι πραγματικός επαναστάτης κι είσαι απλά ένα παλιοποζέρι σαν όλα τ' άλλα άσε καλύτερα την μαντίλα στο ντουλάπι. Σαν να το παίζεις μεταλάς με το να φοράς δερμάτινα και ν' αφήνεις μακρυά μαλλιά ενώ έχεις ακούσει μονάχα Iron Maiden και Metallica.

#74 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 14:58

cool κνίτης;

καινούρια υποκατηγορία; μετα το cool Αλέξης;

#75 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούνιος 2010 - 17:29

vetus Πολύ καλά τα λες...
και ναι σπόνης Cool Κνίτης είναι η νέα γεννιά που θα αντικαταστήσει των Cool Δαπίτη.