Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Λυκόφως a.k.a. Twilight

• Please log in to reply
226 replies to this topic

#211 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 17:55

Αλλα..... βρε παιδια..... τί νομίζετε... ότι οι βρυκολακες είναι "νορμαλ";;;;!!!
Τα περισσότερα λογοτεχνικά κείμενα με βρυκόλακες εχουν μια δόση διαστροφης (είτε είναι μεγαλη είτε είναι μικρη)

Φυσικά, φυσικά. Το ότι στην Συνεντευξη με έναν βρυκόλακα σκοτώνουν άνθρώπους σε παράσταση και ξεγελουν τους θεατες κάνοντας τους να πιστεύουν πως είναι απλως ειδικά εφε, πως και δεν το έχετε ερμηνεύσει πως παρακινουν τον φόνο και μάλιστα ως αισθητικη!!!!!;;;;;
Με ξαφνιάζετε!!! Αφου και στο Twilight Saga, προωθείται η παιδεραστία όταν ενας λυκάνθρωπος αποτυπώνει σε ένα παιδί!!!!

ΔΕν υπάρχει κανενας νόμος που να απαγορεύει την κυκλοφορηση κανένος βιβλίου και ούτε που υποχρεωνει ολους μας να διαβάσουμε κάποια συγκεκριμένα. Ελευθερη κοινωνία είμαστε

Ναι αλλα οι αλλοι συνγγραφεις δεν θελουν να περασουν την διαστροφη ως κατι φυσιολογικο η καλο, αλλα η Μεγιερ ναι.
Γι'αυτο που λες για την συνεντευξη με εναν βρυκολακα θα σου πω κατι που ισως να μην το ξερεις.Στην εποχη που διαδραματιζεται το συνεντευξη με εναν βρυκολακα, οι ανθρωποι εκεινης της εποχης, πολλα ποσοστα απο αυτους, πιστευαν οτι οι βρυκολακες στις θεατρικες παραστασεις ηταν αληθεινοι βρυκολακες κι οχι απλοι ανθρωποι που ηταν ηθοποιοι.Η συνγγραφεας η Ανν Ραις που ειναι και αρχαιολογος γιατι το διαβασα προσφατα, γνωριζε εκεινη την δυσιδαιμονια τον ανθρωπων και στο βιβλιο τρομου της θελησε να γραψει οτι οντως ηταν αληθεια αυτο.Το οτι οι βρυκολακες σκοτωναν στην παρασταση, δεν σημαινει οτι παρακινει η συνγγραφεας στον φονο, γιατι θελει να δειξει την δολοφονικη πλευρα των βρυκολακων(που στην πραγματηκοτητα αυτο ειναι οι βρυκολακες: δολοφονοι,πλασματα της νυχτας, οχι sparkling bitches),θελει να μας δειξει οτι οι βρυκολακες ειναι ψυχροι και δεν νοιαζονται πια για την ανθρωπινη ζωη.Αλλα μας λεει η συνγγραφεας μεσω του Λουις οτι το ολο θεαμα ηταν κτηνοδες , κι ετσι καταληγει οτι δεν ηταν αισθητικη η ολη παρασταση οπως συμπερενες εσυ οτι θελει να μας περασει.

#212 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 18:57

Α, το ξέρω ότι ξέρει πολύ καλα αρχαιολογία η Rice αλλα επειδη δεν μπορω τώρα να βρω στο βιβλίο τί λένε βρήκα στο διαδύκτιο αυτο

Inhabiting an ancient theater, Armand and his vampire coven disguise themselves as humans and feed on live, terrified humans in mock-plays before a live human audience (who think the killings are merely a very realistic performance)

Αλλα και έτσι να μη ήταν, και η Μπέλλα όταν της λέει ο Τζέικομπ ότι αποτύπωσε ο, δεν θυμάμαι το όνομα του τώρα, στην μικρη σοκαρίστηκε. Στην εκλειψη είναι, πάντως.

Για να ξεκαθαρίσω την θεση μου.... δεν θεωρω το Twilight Saga και κανα αριστουργημα. Αλλα δεν το θεωρω και κανα σκουπίδι. Κάπου στην μέση, δηλαδη.
Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#213 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 19:35

Μπορεις να επιμενεις οσο θες, αλλα εξακολουθω να μην βλεπω το πως η Ραις παρακινει στον φονο, οταν τους εχει τους συγκεκριμενους βρυκολακες ως ''κακα'' παραδειγματα μπροστα στα ματια του πρωταγωνιστη που διηγητε σε α' προσωπο και μαλιστα αργοτερα τους σκοτωνει ολους εκτος απ'τον Αρμαντ.(για λογους δικους του φυσικα)Μεχρι κι ο Αρμαντ μιλα ασχημα γι'αυτους.
Αλλα βγηκα πολυ οφτοπικ νομιζω.

#214 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 20:46

Δεν έχω δει την ταινία, αλλά θα τη δω σύντομα και θα 'ρθω να πω την άποψή μου.
Προς το παρόν, ήθελα μόνο να ποστάρω αυτό:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qBDoI-2s5y4[/youtube]

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#215 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 21:00

¨Οι όι όι.... στον μεσαίωνα; Ποια περίοδο ακριβως του Μεσαίωνα; Οι γάμοι απο έρωτα ήταν πολυυυυυ σπάνιοι. Αν μπερδεύεσε απο τα ιπποτικα κείμενα (δεν το νομίζω όμως αφου είσαι πολύ κατατοπισμένη και παντου έχεις πέσει μέσα) σου λέω πως δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα εκείνης της εποχης. Η γυναίκα, κάθε αλλο... έκανε αυτο που έλεγε ο πατριαρχης της οικογένειας:bahhh:

Στο Μεσαίωνα οι γυναίκες αντιμετωπίζονταν πιο πολύ ως εργαλεία που τα χρησιμοποιούσαν (πάντρευαν) για να φροντίζουν τους άντρες και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της οικογένειας. Μια γυναίκα που παντρευόταν έπρεπε να αφήσει την οικογένεια της και τους φίλους της και ίσως να μην τους ξαναδεί ποτέ (αν ο άντρας της ζούσε μακριά). Επίσης έπρεπε να εγκαταλείψει κάθε ευκαιρία για σπουδές, ταξίδια, δουλειά, γενικά οτιδήποτε κάνει ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο άτομο. Αλλά αυτό το θεωρούσαν φυσιολογικό γιατί υπήρχε η άποψη ότι οι γυναίκες είναι απλό εργαλείο που έχουν ως μόνο σκοπό της ζωής τους να υπηρετούν τον άντρα και γι αυτό πρέπει να αφιερώνουν όλη τους τη ζωή στο σύζυγό τους.

Οπότε μιλάμε για όλες τις περιόδους του Μεσαίωνα.

Α... τώρα μάλιστα.. αφου κάνει horror η Rice κανένα πρόβλημα. Το Twilight είναι vampire-romance novel.... αν δηλαδη έλεγαν ότι είναι horror δεν θα σε πείραζε!

Όχι αν έλεγαν ότι ήταν horror αλλά αν ήταν horror. Έχει διαφορά.

Είναι ό,τι πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει. Κακογραμμένο, κακόγουστο, εκνευριστικό, και πάνω από όλα, αρρωστημένο

Είχα την εντύπωση ότι αυτό αναφέρεται στο ίδιο το βιβλίο και στα μυνήματα που περνάει και όχι στους βρικόλακες. Εκτός αν κάνω λάθος.

Αφου.. μπορουν να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων (λυκανθρωπων), είναι πιο ζεστοι (κυριολεκτικα), έχουν οξύτερες αισθησεις... δεν θα τους έλεγα σε όλα τα άλλα ανθρώπους.
Μα βρε παιδια... και στις 2 τις περιπτώσεις δεν πήγαν οι λυκάνθρωποι "βουρ στο ψητο". Θα περιμένουν όταν μεγαλωσει το παιδι και θα φλερονται σαν αδέλφια και προστατες. Και μάλιστα, είπαν πως δεν θα την αναγκάσουν την κοπέλα.. η επιλογη είναι δική της.

1) Οι οξύτερες αισθήσεις δεν αλλάζουν την ψυχολογία του ανθρώπου. Ούτε το να έχει κάποιος διαφορετικό χαρακτήρα λόγω των συνθηκών ζωής του τον κάνει λιγότερο ανθρώπινο. Οι λυκάνθρωποι του βιβλίου έχουν μεγαλώσει σαν απόλυτα φυσιολογικοί άνθρωποι, ενώ τα συναισθήματα και το μυαλό τους είναι ανθρώπινα. Είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι αλλά είναι άνθρωποι. Και γενικά οι νοήμονες ανθρωπόμορφοι χαρακτήρες μετράνε ως άνθρωποι.

2) Κι όμως στο δεύτερο βιβλίο η Μπέλλα ρώτησε τον Τζέικομπ τι γίνεται αν η κοπέλα δε θέλει κι αυτός της απάντησε ότι είναι αδιανόητο να μη θέλει αν ο άλλος την αγαπάει τόσο. Μετάφραση: We don't take "no" for an answer.

15fkk04.jpg

#216 Deedee

Deedee

Anime Newbie

• Members
  • 36 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 21:13

Ειδα το πρωτο (δυστυχως) και δεν μου αρεσε:uhh:
τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει και
ουτε προκειται...
Ο Edward δεν μπορω να πω ωραιος ειναι :kawaii:
αλλα η κοπελια που εκανε την Bella ηταν πολυ αντιπαθητική και αταλαντη.
Αυτα....:borednn9:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#217 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 22:25

Όχι αν έλεγαν ότι ήταν horror αλλά αν ήταν horror. Έχει διαφορά.

Εννοούσα αν έλεγε ο Εκδοτικος Οικος και η συγγραφέας ότι είναι horror.

Είναι ιδιαίτεροι άνθρωποι αλλά είναι άνθρωποι. Και γενικά οι νοήμονες ανθρωπόμορφοι χαρακτήρες μετράνε ως άνθρωποι.

Μα αφου δεν είναι ανθρωποι. Αλλα και με αυτη την λογική θα λέγαμε και τους βρυκόλακες ανθρωπους (όχι του Twilight που είναι πολυ glamour στην κυριολεξια:wis:) αφου μοιαζουν με τους αθρωπους και είναι φυσικά νοήμονες.

¨Οσο για το 2ο βιβλίο, εγω το πήρα ως "ό,τι είναι να γίνει ας γίνει.. αλλα αφου εγω γίνομαι χαλι για εσένα αδύνατον είναι να μην με αγαπήσεις"!!!

Και Animesuki, (δεν είναι ασχετο), η Ραις δεν παρακινει τον φόνο αλλα με την λογικη που εκλαμβάνει κανεις προτροπη-υποστήριξη για παιδεραστια απο την Μεγιερ, έτσι φαίνεται.
Δεν είπε πουθενα αν είναι σωστο ή ευχαριστο στο βιβλιο. Ούτε ενθουσιαστηκε κανεις.
Και το βασικότερο, οι χαρακτήρες δεν είναι ανθρώπινοι. Αν ένας βρυκόλακας αγαπουσε ερωτικά ένα παιδι πως θα το θεωρούσατε;
Επίσης, τονίζει έτσι και το πόσο διαφορετικοι είναι αυτοι οι Λυκανθρωποι απο τους ανθρωπους, γιατί όντως... μια χαρά είναι προσαρμοσμένοι στην ανθρωπινη κοινωνια, ή τουλάχιστον, έτσι μου φαίνεται εμένα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#218 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2009 - 23:03

Αν ένας βρυκόλακας αγαπουσε ερωτικά ένα παιδι πως θα το θεωρούσατε;
Επίσης, τονίζει έτσι και το πόσο διαφορετικοι είναι αυτοι οι Λυκανθρωποι απο τους ανθρωπους, γιατί όντως... μια χαρά είναι προσαρμοσμένοι στην ανθρωπινη κοινωνια, ή τουλάχιστον, έτσι μου φαίνεται εμένα.

Οποιος ελεγε οτι η σειρα Λυκοφως ειναι Horror τοτε μαλλον θα ηταν ηλιθιος, η χεστης.
Αν σε βιβλιο η ταινια ενας βρυκολακας ερωτευονταν παιδι θα το θεωρουσα παιδεραστια οτι κι αν ελεγαν οι αλλοι.Τωρα στο συνεντευξη με εναν βρυκολακα η Claudia ειναι σωματικα παιδι αλλα οταν συναισθηματικα μεγαλωνει και ειναι πια γυναικα σε σωμα μικρου κοριτσιου, ερωτευεται τον Λουις.Αλλα ο Λουις δεν της εδειξε καποια ερωτικη προσοχη, την εβλεπε σαν κορη του.Ετσι δεν θα ελεγα οτι στα βιβλια της Ανν Ραις υπαρχει παιδεραστια.Παντως οποτε στο βιβλιο η Κλοντια φερονταν σεξυ επειδη μεσα της εκριβε μια γυναικα και την επεφτε στον Λουις μου φαινονταν ανωμαλο γιατι στο μυαλο μου υπηρχε η εικονα του μικρου κοριτσιου.
Αλλα και παλι δεν μπορω να το πω αυτο παιδεραστια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Animesuki: 03 Νοέμβριος 2009 - 23:11

#219 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 00:50

Spot the difference.

Spoiler:

On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#220 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2009 - 17:39

Το ξέρω ότι αυτό εννοούσες και σου απαντάω: Αν το έλεγαν αυτό ενώ το βιβλίο θα ήταν όπως είναι τώρα θα έλεγαν ψέμματα.

Μα αφου δεν είναι ανθρωποι. Αλλα και με αυτη την λογική θα λέγαμε και τους βρυκόλακες ανθρωπους (όχι του Twilight που είναι πολυ glamour στην κυριολεξια:wis:) αφου μοιαζουν με τους αθρωπους και είναι φυσικά νοήμονες.

Είναι άνθρωποι με την ευρύτερη έννοια της λέξης. Δηλαδή έχουν ανθρώπινη ψυχολογία και διαφέρουν μόνο κάποιες φορές στη συμπεριφορά, αλλά κι αυτό μόνο λόγω των συνθηκών. Αν δε μετρούσαν για άνθρωποι τότε η Μπέλλα θα ήταν κτηνοβάτισσα.

15fkk04.jpg

#221 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 17:16

Καλό το Twilight, τίποτα παραπάνω όμως, δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι αρέσει περισσότερο στις νεαρές γυναίκες. :P

Αν θέλετε σοβαρή βαμπίροταινια τότε δείτε το αριστουργηματικό Let the right one in

Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 18:50

To twilight το είδα (την πρώτη ταινία δηλαδή) πριν από κάποιες μέρες έπειτα από όλο το σούσουρο το οποίο είχε δημιουργηθεί. Περίμενα για να είμαι ειλικρινής το λιγότερο να περάσω μια ευχάριστη ώρα. Είδα ότι είχε bishonen (μέγα fangirl εδώ) είδα ότι θα είχε love story, είδα και ότι δεν άρεσε στην Tea chan (με την οποία σε αυτά διαφωνούμε συνήθως xD) και λέω "εδώ είμαστε".

Και ειλικρινά δεν έχω σκυλομετανιώσει ποτέ ξανά στην ζωή μου το να πατήσω το play σε ταινία. Έχουμε και λέμε....

Spoiler: spoilers on the first movie

Αnw για να μην τα πολυλογώ (γιατί αν αρχίσω τις αναλυτικές ενστάσεις θα γράφω μέχρι αύριο) την ταινία έκανα να την τελειώσω τρία βράδια και αυτό μετά από πραγματική επιμονή για να δώ που διάολο το πάει.... Και όλοι αυτοί πληρώθηκαν για αυτό το πράγμα έτσι?

#223 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Νοέμβριος 2009 - 18:50

Καλό το Twilight, τίποτα παραπάνω όμως, δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι αρέσει περισσότερο στις νεαρές γυναίκες. :P

Αν θέλετε σοβαρή βαμπίροταινια τότε δείτε το αριστουργηματικό Let the right one in

Υπερβάλεις. Είχε καλή φωτογραφία μεν, όμως η υπόθεση είχε επίσης αρκετά κλισέ και το στήσιμο ήταν καθαρά θεατρικό.... Καλούτσικο ήταν...

#224 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 17:48

Ιριστελλα δεν εχεις καθολου αδικο, κι επιτελους βρηκα ανθρωπους που να παραδεχονται οτι οι ηθοποιοι αυτοι ηταν αθλιοι!!!
Εμενα μαρεσει το Let the right one in κι ας ηταν κλισε η μονοτονο σε πολλα σημεια.

#225 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Νοέμβριος 2009 - 18:13

[media]http://api.ning.com/files/EwZQmTZf3sTBo6jZYMKz-1SdtIO6WdXPY7F-SohokKjiHu5oLpPPTsYxNlsnr7W2lqBCkX7*7d2dt1LH1OPnRsv0h4UVmZv4/newmoon1.jpg[/media]

Σήμερα είναι η παγκόσμια πρεμιέρα του New Moon (ή Νέα Σελήνη)!!!! Τρέχουμε τώρα λέμε!!!!

:burningbe3::burningbe3::burningbe3:

Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σήμερα να δώ την ταινία! Θα είναι όλα τα κοριτσάκια και θα φωνάζουν Εεεεεεεεεντουαρντ!!!!!!! με την πυγμή που πάντα φωνάζαμε Σάαααααακηηηηηη!!!!!

:terror2:

For all Bella haters!!!!! :hehehe:

Διάβαζα τις προηγούμενες συζητήσεις που είχατε γύρω από το Λυκόφως, και έχετε δίκιο σε πολλά από αυτά που λέτε.... Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία " παίρνω αυτά που έγραψε πριν ο άλλος και σχολιάζω καθετί "..... Το μόνο που βγάζω σαν συμπέρασμα είναι ότι το βιβλίο/η ταινία δεν είναι ένα θρίλερ/περιπέτεια με βρικόλακες με μορφή που σε τρομάζουν, είναι οι κακοί της υπόθεσης, αλλά θα ήθελες να είχες κι εσύ την αιώνια ζωή τους. Είναι πιο πολύ μια ρομαντική περιπέτεια για κοριτσάκια (που όλες είμαστε ή ήμασταν) που περιλαμβάνει μια εξευγενισμένη μορφή των bloodsuckerz. Οι βρικόλακες είναι της μόδας σήμερα άλλωστε. Ή αλλιώς cool, Όπως είναι και τα ρουχαλάκια με νεκροκεφαλές με φιογκάκια, το emo, το goth και ότι trend αρέσει και φοριέται σήμερα. Η Μέγιερ είχε απλώς την επιφοίτηση να γράψει κάτι που απηχεί σε αυτό το κοινό και, με την δική της εκδοχή των βρικολάκων, πέτυχε να προσελκύσει ένα ευρύτερο κοινό από αυτό που ήταν ο αρχικός της στόχος.

Και για να μην μείνει καμία παραπονεμένη ιδού: