Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Λυκόφως a.k.a. Twilight

• Please log in to reply
226 replies to this topic

#196 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 25 August 2009 - 22:25

ναι ναι Tea-chan!!!!!!!!!:hero: η κοπέλα είναι θεά!!!! βέβαια τα χώνει για τα καλά στο Λυκόφως και ιδιαίτερα στον καημένο τον Εντουαρντ....:unlucky: αυτό που λατρεύω είναι το πώς παρουσιάζει τον Τζέικ!!! :nbleed::lovulovu:

#197 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 25 August 2009 - 22:32

Όντως είναι ξεκαρδιστικά!!:hahaha:
Το χιούμορ είναι πολύ έξυπνο
Posted Image
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#198 Lilia20

Lilia20

Want a cookie? ^^

• Members
  • 48 posts

Posted 08 September 2009 - 15:53

I love Twilight~!!!! Pws kai pws perimenw to New moon!!!!! JACOB TEAM FTW!!!!!!!! :wooi2:
Eidate to NewMoon trailer??? ;3333 (muhahhaha)
:joyful:Yoshaaaa!! ;333

#199 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 27 October 2009 - 18:21

:hi:Παιδιά πήρα και το τελευταίο βιβλίο του Twilight στα ελληνικά τη Χαραυγή!!:emptyonexg1: Ναι είμαι τόσο καμένη.... (αφού το έχω και στα αγγλικά):sadist: .....Πολύ ακριβά τα έχουν πάντως στα ελληνικά 25 ευρώπουλα πήγε το μαλλί ενώ το αγγλικό πρέπει να έκανε γύρω στα 20....

Μόνο για όσους έχουν διαβάσει το τελευταίο βιβλίο:
Spoiler:

Posted Image

Edited by ai_chan, 27 October 2009 - 18:39.

#200 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 29 October 2009 - 15:52

Πηγα στην ταινία με μεγάλη παρέα (13 άτομα) αναμοικτα κορίτσια και αγόρια....
ολοι στο τέλος καταλήξαμε στο οτι...ηταν η κάλητερη παροδία για βρυκόλακες που έχει βγεί ποτέ και πος το 2 θα πάμε πάλι να το δούμε γιατι τόσο γελιο ουτε σε scary movie 1 δεν είχαμε ρίξει...

πως σας αρέσει ρε παιδια....
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#201 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 29 October 2009 - 16:53

^ Τουλάχιστον εσείς γελάσατε... η δικιά μου η παρέα πωρώθηκε. Και επιμένουν να πάμε και στη δεύτερη...

Μετά από πίεση των φιλενάδων μου ("μα δε μπορείς να κρίνεις χωρίς να το έχεις διαβάσει!!!!1ONE"), διάβασα ότι υπήρχε. Και το draft του Midnight Sun.

Είναι ό,τι πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει. Κακογραμμένο, κακόγουστο, εκνευριστικό, και πάνω από όλα, αρρωστημένο. Η Meyer θέλει είτε ένα γερό γ@μ**ι για να στρώσει, ή ξυλοδαρμό. Σοβαρά, όσο πιο πολλά ακούω γι'αυτήν, τόσο πιο πολύ γίνεται φανερό ότι η γυναίκα χρειάζεται θεραπεία με φάρμακα. Στο τελευταίο βιβλίο (Χαραυγή/Breaking Dawn) έχασκα σα μ@λ@κ@$. "Δε γίνεται", λέω "ΠΩΣ σκ@τ@ εκδόθηκε αυτό το σκουπίδι;!" Εντελώς διεστραμμένο...

Posted Image

#202 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 29 October 2009 - 18:23

χεχε :P καλα χωρις να σου αρέσει διαβασές τα βιβλία ? παντος πεθαναμε στο γέλιο οταν βγίκε ο τύπος στον ήλιο και έλαμπε σαν να ειχε βάλει λιπ γκλόσ xaxaxaxaxaxahahahahah:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#203 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 31 October 2009 - 20:49

^ Τουλάχιστον εσείς γελάσατε... η δικιά μου η παρέα πωρώθηκε. Και επιμένουν να πάμε και στη δεύτερη...

Μετά από πίεση των φιλενάδων μου ("μα δε μπορείς να κρίνεις χωρίς να το έχεις διαβάσει!!!!1ONE"), διάβασα ότι υπήρχε. Και το draft του Midnight Sun.

Είναι ό,τι πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει. Κακογραμμένο, κακόγουστο, εκνευριστικό, και πάνω από όλα, αρρωστημένο. Η Meyer θέλει είτε ένα γερό γ@μ**ι για να στρώσει, ή ξυλοδαρμό. Σοβαρά, όσο πιο πολλά ακούω γι'αυτήν, τόσο πιο πολύ γίνεται φανερό ότι η γυναίκα χρειάζεται θεραπεία με φάρμακα. Στο τελευταίο βιβλίο (Χαραυγή/Breaking Dawn) έχασκα σα μ@λ@κ@$. "Δε γίνεται", λέω "ΠΩΣ σκ@τ@ εκδόθηκε αυτό το σκουπίδι;!" Εντελώς διεστραμμένο...

Θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα, επειδη αυτη η τρελη που δεν εχει ζωη, ειδε ενα ηλιθιο ονειρο και φτιαχτηκε, θελησε να γραψει την υγρη φαντασιωση της σε βιβλιο ωστε να μην την ξεχασει.Διαβαζα οτι για να το γραψει κραταγε σημειωσεις ολη την ωρα, περνουσε ωρες μπροστα απο τον υπολογιστη και τα βραδια ξυπναγε για να γραψει η να κρατησει σημειωσεις.
Με αποτελεσμα να τελειωσει το ''βιβλιο''(σκουπιδι) σε τρεις μηνες.Χωρις να εχει καμια ιδεα γυρω απο τον βαμπιρικο μυθο κατεστρεψε την εικονα τον βρυκολακων παγκοσμιως γραφοντας οτι κατεβαζε το ανωριμο fangirlish μυαλο της .Η αδελφη της, της ειπε οτι αξιζει να διαβαστει και απο αλλους,η ιδια η Σ.μεγιερ ειπε οτι οι χαρακτηρες της, (η mary-sue δηλαδη με τον gary-stu) ηταν τοσο φοβεροι που επρεπε να τους γνωρισουν κι αλλοι.Δυστυχως βρεθηκε εκεινος ο εκδοτικος οικος ο οποιος δεχτηκε να εκδοσει τα σκουπιδια της και απο τοτε ολα τα εφηβα κοριτσακια, (μεχρι τριανταχρονες η και γιαγιαδες)διαβαζουν με παθος αυτο το ''βιβλιο'' και θελουν κι αυτες να ζησουν μια τετοια ιστορια αγαπης.Κατα'ρχας η Μπελα με τον Εντουαρντ δεν αγαπιουνται, δεν γινετε να αγαπησεις ατομο με την πρωτη ματια ακομη κι αν τον βλεπεις σαν μπριζολα με μπολικο μυρωδατο αιματακι η αν τον βλεπεις σαν αγαλμα αρχαιου θεου.(Ελεος δηλαδη)Και πιο ξενερωτο αδειο χαρακτηρα δεν εχω ξαναδει μονο την Μπελλα, που στην πραγματηκοτητα ειναι η Μεγιερ.Να σημειωσουμε οτι η Μεγιερ δεν εχει ιδεα απο γραψιμο και δημιουργια χαρακτηρων κι αυτο φαινεται στα βιβλια της(βλεπε Μπελλα).Το μηνυμα που θελει να περασει, ερωτεψου τον πρωτο κουκλο που θα δεις με λεφτα πολλα, αυτοκτονα αμα ειναι για χαρη του παρατησε την μελλοντικη καριερα σου,την οικογενεια σου και τους φιλους σου για χαρη του και παντρεψου νωρις νωρις μαζι του για να κανετε σεξ παντρεμενοι.(κι αυτο το ζωον η Μπελλα κανει οτι της πει ο Εντουαρτ λες και ειναι ο χρυσος οδηγος της, ο αφεντης της)Οχι μονο ακουγετε οπισθωδρομικο αλλα και τελειως ηλιθιο και εκνευριστικο!!!Βιαζοντας τον βαμπιρικο μυθο με γελοιωτητες πολλες, η Μεγιερ εκανε κοριτσια που δεν ηξεραν τι ειναι οι βρυκολακες να νομιζουν οτι ο εντουαρτ ειναι παραδειγμα αληθεινου βαμπιρ και οτι ολα τα βαμπιρ πρεπει να ειναι ετσι!(κι αυτο το εχω ακουσει δεν το βγαζω απο το μυαλο μου)Αυτη η γυναικα κατεστρεψε την εικονα τον βρυκολακων κι αυτο με πειραζει παρα πολυ!!!Ας εφτιαχνε δικα της πλασματα εαν ηθελε να λαμπιριζουν στο φως του ηλιου με αστερακια και χρυσοσκονη.Κι ας σεβονταν την μυθολογια και την σκοτεινη εικονα που κριβετε πισω απο τα βαμπιρ.
Το τελευταιο βιβλιο ειναι αηδιαστικο,διεστραμενο οπως ειπες και απαραδεχτο.Οταν Η μπελλα γενναει το διαβολοπαιδο της, την απολυτη Mairy-Sue τοτε ο Jacob την ερωτευεται.(πεδαιραστια???ΝΑΙ!!!!!)Εαν εσεις οι φαν του λυκοφως δεν το βρισκετε αυτο παιδεραστια και το θεωρειτε φυσιολογικο τοτε μεθαυριο εαν κανετε παιδια φανταζομαι δεν θα σας πειραζει εαν ενω θα 'ναι σε νεαρη ηλικια θα εχουν σχεσεις με 10 χρονια και βαλε μεγαλυτερους τους.Να σημειωσουμε οτι τα περρισοτερα ατομα που γνωρισα που τους αρεσει η σειρα λυκοφως δεν εχουν ξαναδιαβασει ποτε βιβλιο στην ζωη τους και θεωρουν τα βιβλια αυτης της αταλαντης θεικα και φανταστηκα και κοματια της λογοτεχνιας που δεν θα χαθουν ποτε στον χρονο.(ΕΛΕΟΣ ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ!!!ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ!!!!???)
Διαβασα οτι Σ.Μεγιερ θελει να γραψει για της γοργονες τωρα και οτι δεν θελει να σταματησει το γραψιμο τωρα που καταλαβε ποσο διασκεδαστηκο ειναι να γραφεις ενα βιβλιο.:terror2::terror2::terror2::terror2::terror2:(ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!Οχι μονο θα βιασει την εικονα της γοργονας τωρα αλλα δεν θα σταματησει να γραφει κιολας!!!:terror2::terror2::terror2:)
Η Σ.Μεγιερ και σαν ανθρωπος δεν ειναι καλος χαρακτηρας και πιστευει (αυτο υπαρχει σε συνεντευξη) οτι το ρομαντζο της ειναι καλυτερο απο αλλα ρομαντζα οπως του Σεξπηρ.Somebody shoot me please.

Edited by Animesuki, 01 November 2009 - 11:29.

#204 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 01 November 2009 - 00:11

^ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ.:nod2: (αν και συχαίνομαι το Kuroshitsuji... :P)

Αυτό με τις γοργόνες δε το ήξερα... :terror2: και πραγματικά θα γράψει κι άλλα;;;!!! :OMG3: Οϊμέ, τί θα ακούσω πάλι από τις φιλενάδες μου...!:Crying2:

Να μαντέψω σενάριο... μια emo γοργόνα της τύχης ερωτεύεται έναν στεριανό πλούσιο και κούκλο, την ερωτεύεται κι αυτός και θέλουν να είναι μαζί, αλλά δε γίνεται είναι τόσο διαφορετικοί... DRAMA, DRAMA, DRAMA!!! A, και όχι προσωπικότητες!

Κατακαημένε Andersen, μετά τον Shakespeare και τις Bronte εσένα έβαλε στο μάτι... :uhh:Εάν ποτέ πιάσει Pope, Wilde και Congreve, κηρύσσω πόλεμο!!!:burningbe3:

Αυτό με τον Shakespeare το άκουσα... βέβαια, πήρε ως παράδειγμα το πιο αισχρό (για εμένα) βιβλίου του τυπά ως μέτρο σύγκρισης, το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" το οποίο δε χωνεύω ούτε με 20 λίτρα σόδα. Αλλά ξέρω καλά ότι το συγκεκριμένο δεν είναι ιστορία αγάπης (είναι κατακεραύνωση του εφηβικού φανατισμού και ψύχωσης με την ιδέα του έρωτα, παρά με έναν αληθινό άνθρωπο) ούτε με σφαίρες Καλάσνικοφ. Το κακό είναι ότι η ποπ κουλτούρα έπεισε την ακαλλιέργητη μάζα ότι είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που έχει γραφτεί ποτέ κι άλλες τέτοιες αηδίες... η Meyer είναι πολύ απλά άλλο ένα πρόβατο που πήρε την ποπ κουλτούρα σοβαρά και ορίστε τα αποτελέσματα...

Αυτό με τους "βρικόλακές" της με λιπ γκλος, το αφήνω ασχολίαστο... :deadga6:

Posted Image

#205 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 03 November 2009 - 13:13

Χωρίς να έχω διαβάσει παρά μόνο τα 2 πρώτα βιβλία (στα Αγγλικά, και δεν νομίζω να διαβάσω άλλα), έχω να πω ότι κρίμα για τα βιβλία, γιατί είναι υπερβολικά women-teen-romance-με-βρυκόλακες (όχι ότι δεν έχουν το κοινό τους), αλλά ζήτω για την ταινία γιατί τα άφησε όλα αυτά πίσω της και έγινε unisex και αρκετά καλή. Προσωπικά ανυπομονώ να δω τη δεύτερη, παρά το βιβλίο...

ΥΓ: όχι άλλο
Spoiler:

ΕΛΕΟΣ :)

#206 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 03 November 2009 - 15:16

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που μισεί την Μπέλλα (ή αλλιώς Μπάζο:bahhh:)
Αλλα..... βρε παιδια..... τί νομίζετε... ότι οι βρυκολακες είναι "νορμαλ";;;;!!!
Τα περισσότερα λογοτεχνικά κείμενα με βρυκόλακες εχουν μια δόση διαστροφης (είτε είναι μεγαλη είτε είναι μικρη)
Εξάλλου, οι λυκάνθρωποι ερωτεύονται\αποτυπώνουν παιδια... όχι άνθρωποι!!!!!!
Υπάρχει διαφορά!!!!!:redcard2:

Δηλαδη... όταν γίνονται σημεία και τέρατα στα βιβλία της Anne Rice δεν πτοουμαστε και όταν γίνονται πιο.. ομαλα πράγματα στο Twilight Saga αρχίσουμε και φλάσθημάμε!!;;;;!!

Προσωπικα, πάντως, το μόνο πράγμα που μου ενοχλει, ασχετως αν συμπαθω τους χαρακτηρες ή οχι, είναι αυτο το roll eyes:ill2:

Μου σπάει τα νεύρα........ αν ήταν να παίρνω 10 ευρω κάθε φορα που διάβαζα roll eyes η στριφογυρνω τα μάτια μου.....
πάει..... θα το είχα εξασφαλίσει το μέλλον μου

Το κακό είναι ότι η ποπ κουλτούρα έπεισε την ακαλλιέργητη μάζα ότι είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που έχει γραφτεί ποτέ κι άλλες τέτοιες αηδίες...

Νομίζω οτι αυτο είναι σκέτη υπερβολή.

Το ότι η Μπέλλα έχει τα μάυρα της τα χάλια δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς αλλα εσείς μπορείτε να μην διαβάζετε αυτο το βιβλίο.

Λογοτεχνία είναι, όποιος θέλει το διαβάζει και σ' όποιον αρέσει

Σας βγάζει νόημα να παραπονιεστε για λογοτεχνικους χαρακτήρες....;;;;;

Ε... τώρα θα μου πείτε πως αυτο δεν είναι λογοτεχνία..... :nosey: Μα, είναι λογοτεχνία, ασχετως αν αρέσκεται ή όχι.

Και αν όντως αυτη η κυρία θεωρεί ότι είναι καλύτερη απο τον Σεξπιρ θα ήθελα να το ακούσω απο την ίδια ή να το διαβάσω απο μια συνέντευξη.
Αν έχετε λινκ, σας παρακαλώ, βάλτε το σε κάνα ποστ, αλλιως μην λέτε απλες φήμες και της χρεώνουμε τέτοιες κατηγορίες.

Αυτό με τον Shakespeare το άκουσα... βέβαια, πήρε ως παράδειγμα το πιο αισχρό (για εμένα) βιβλίου του τυπά ως μέτρο σύγκρισης, το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" το οποίο δε χωνεύω ούτε με 20 λίτρα σόδα

Συγγνώμη που θα ακουστει έτσι αλλά ποιος-α είσαι εσυ για να πεις αισχρο το Ρωμαιος και Ιουλιετα;;;;;
Το 'χεις διαβάσει; Υπερεκτιμας τόσο πολύ τον εαυτο σου που μετα απο τόσα χρόνια που το θεωρούνε αριστούργημα εσύ το ισοπεδώνεις παντελως;;;

Να σου θυμίσω ότι γράφτηκε σε άλλη εποχη και όχι σήμερα;;;;!!
Μήπως όταν το διάβαζες μετεφερες την ιστορία στο σήμερα και όχι στα παλια χρόνια;

Να σε πληροφορίσω ότι ο Σεξπυρ δεν είναι τυπας;;;!!!!

Θα πρέπει να διαχωρίσετε το μίσος σας προς όσες πορώνονται με το Twilight και το μίσος σας για το βιβλιο.
Αν όντως τις έχετε σιχαθει για τις πεποιθήσεις και τα γούστα μου εσείς λέτε ότι έχουν μην κατηγορείτε το βιβλίο και την συγγραφεα. Δεν υπαρχει κανένα υπνωτικό κόλπο μέσα.

Να προβληματιστείτε και να ψάξετε βαθύτερα. Και μ' αυτο εννοω στον εαυτο σας που την είδατε οι καλοι, εξυπνοι και ηθικοι του κόσμου που πνίγεστε μέσα σε έναν κόσμο με αγραμματους και υποκουλτουριάρηδες.

Έχετε πάρει ενα βιβλίο σβαρνα και το περνάτε απο γενναιες 14.

Ο άλλος λέει τον Σεξπυρ τυπα, ο άλλος μπερδέυει τι λέει αυτο το ρημάδι και συκοφαντει την συγγραφέα και όλοι μαζί συμφωνείτε πως αυτο το βιβλίο, και το τονίζω βιβλίο καταστρεφει τους βρυκόλακες.

Φυσικά, φυσικά. Το ότι στην Συνεντευξη με έναν βρυκόλακα σκοτώνουν άνθρώπους σε παράσταση και ξεγελουν τους θεατες κάνοντας τους να πιστεύουν πως είναι απλως ειδικά εφε, πως και δεν το έχετε ερμηνεύσει πως παρακινουν τον φόνο και μάλιστα ως αισθητικη!!!!!;;;;;
Με ξαφνιάζετε!!! Αφου και στο Twilight Saga, προωθείται η παιδεραστία όταν ενας λυκάνθρωπος αποτυπώνει σε ένα παιδί!!!!

ΔΕν υπάρχει κανενας νόμος που να απαγορεύει την κυκλοφορηση κανένος βιβλίου και ούτε που υποχρεωνει ολους μας να διαβάσουμε κάποια συγκεκριμένα. Ελευθερη κοινωνία είμαστε

Edited by FinalFantasyVII-XIII, 03 November 2009 - 16:18.

Posted Image

#207 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 03 November 2009 - 16:32

Υπάρχει διαφορά!!!!!:redcard2:

Οι λυκάνθρωποι του Twilight όμως είναι σχεδόν σε όλα τους άνθρωποι οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά. Αν κάποιος έγραφε ένα βιβλίο με τον καλό να έχει σαν χόμπι να βιάζει μικρά παιδιά και να μπορεί να μεταμορφώνεται σε σκίουρο δε νομίζω ότι θα έλεγαν πολλοί "α, ο τυπάς μεταμορφώνεται σε σκίουρο οπότε οκέι".

Αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα. Δε την κατηγορώ για το τι ιδέες περνάει. Στο κάτω κάτω ο καθένας βάζει ότι ιδέες θέλει μες στα βιβλία του. Δεν έχουμε δικτατορία (αν και το ότι κάποια κορίτσια θεωρούν τη σειρά ως την απόλυτη ιστορία αγάπης και τους χαρακτήρες ως πρότυπα θα έπρεπε ίσως να την κάνει να προσέχει λίγο τη γράφει μέσα).

Αλλα..... βρε παιδια..... τί νομίζετε... ότι οι βρυκολακες είναι "νορμαλ";;;;!!!
Τα περισσότερα λογοτεχνικά κείμενα με βρυκόλακες εχουν μια δόση διαστροφης (είτε είναι μεγαλη είτε είναι μικρη)

Ποιος από τους φλώρους βρυκόλακες εκεί μέσα είναι διεστραμμένος? Όλοι τους το παίζουν καλά και τίμια παιδιά, που θέλουν να προστατέψουν είτε την ανθρώπινη ζωή είτε το αμόρε τους. Μόνο ο Άρο την παλεύει λίγο σ'αυτό το θέμα αλλά έχει πολύ δρόμο μπροστά του. Στην πραγματικότητα, όσο πιο πολύ διεστραμμένοι είναι οι βρικόλακες τόσο πιο πολύ φέρνουν σε δαίμονες.

Δηλαδη... όταν γίνονται σημεία και τέρατα στα βιβλία της Anne Rice δεν πτοουμαστε και όταν γίνονται πιο.. ομαλα πράγματα στο Twilight Saga αρχίσουμε και φλάσθημάμε!!;;;;!!

Σ'αυτό έχεις κάποιο δίκιο. Αλλά αυτή είναι η μοίρα των έργων που πωρώνουν κόσμο. Όσο έρχεται ο κάθε θαυμαστής και προσπαθεί να σε πείσει ότι το βιβλίο είναι αριστούργημα κι ότι τα φανερά μειονεκτήματα του είναι ανύπαρκτα, τόσο επιμένεις κι εσύ σε αυτά.

Και αν όντως αυτη η κυρία θεωρεί ότι είναι καλύτερη απο τον Σεξπιρ θα ήθελα να το ακούσω απο την ίδια ή να το διαβάσω απο μια συνέντευξη.
Αν έχετε λινκ, σας παρακαλώ, βάλτε το σε κάνα ποστ, αλλιως μην λέτε απλες φήμες και της χρεώνουμε τέτοιες κατηγορίες.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=hcZKsY1mzwE[/media]

Από το 3ο ως το 6ο λεπτό αν δεν κάνω λάθος.

Συγγνώμη που θα ακουστει έτσι αλλά ποιος-α είσαι εσυ για να πεις αισχρο το Ρωμαιος και Ιουλιετα;;;;;
Το 'χεις διαβάσει; Υπερεκτιμας τόσο πολύ τον εαυτο σου που μετα απο τόσα χρόνια που το θεωρούνε αριστούργημα εσύ το ισοπεδώνεις παντελως;;;

Μήπως όταν το διάβαζες μετεφερες την ιστορία στο σήμερα και όχι στα παλια χρόνια;

Επειδή θεωρείται αριστούργημα δε σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να αρέσει σε όλους. Το να μη χωνεύει κάποιος ένα έργο και να λέει ότι είναι αισχρό για κείνον δεν είναι το ίδιο με το να λέει ότι δεν αξίζει καθόλου κι ότι είναι κακογραμμένο. Δε συγκινείται κι όλος ο κόσμος με τον Σέξπυρ.

15fkk04.jpg

#208 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 03 November 2009 - 16:39

Υπάρχει διαφορά!!!!!

Τρομερά άκυρη ερώτηση.

Η Ann Rice έγραφε τρόμο. Οι καταστάσεις ήταν αρρωστημένες ως παραδείγματα προς αποφυγή. Κι επίσης, έγραφε και πολύ καλύτερα.

Η SM γράφει Ann Rice fanfiction. Άσχημο fanfiction. Eξιδανικεύει το αρρωστημένο. Και την ανευθυνότητα. Και την μεσαιωνική αρχή ότι η γυναίκα, με τη δικαιολογία "μα τον αγαπώ, θέλω να είμαστε μαζί" παρατάει όλη τη ζωή της (εδώ κυριολεκτικά) για τον άντρα. Και αποφεύγει να βάλει συνέπειες σε πράξεις.

Οσο για το πειχείρημα ότι είναι φανταστικά όντα και όχι άνθρωποι, μια χαρά χαρακτήρες με προβληματικές προσωπικότητες που θα μορούσαν να υπάρξουν στα αλήθεια είναι. Νομίζεις ότι η SM έχει την ικανότητα να γράφει εξ'επήτιδες χαρακτήρες με ελλατώματα; Ποσώς. Απλά, η ίδια γράφει την ονείρωξή της. Με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται.

Νομίζω οτι αυτο είναι σκέτη υπερβολή.

Δηλαδή είναι πολύ ρομαντικό ένα κορίτσι να πετάει τη ζωή του για έναν ανεγκέφαλο που μέχρι τρεις μέρες πριν ορκιζόταν αιώνια αγάπη σε κάποιαν άλλη που τον παράτησε (<--αυτή ήταν η έξυπνη της υπόθεσης, lol) Χούι...

Το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" ΔΕΝ είναι ρομαντικό βιβλίο, είναι προειδοποίηση και εξευτελισμός της υπερβολής. Ο άνθρωπος έχει γράψει ΤΑ ζευγάρια σε άλλα του βιβλία.:8):

Το ότι όλα τα βιβλία έχουν τα μάυρα τους τα χάλια δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς αλλα εσείς μπορείτε να μην διαβάζετε αυτο το βιβλίο.

Λογοτεχνία είναι, όποιος θέλει το διαβάζει και σ' όποιον αρέσει

Σας βγάζει νόημα να παραπονιεστε για λογοτεχνικους χαρακτήρες....;;;;;

Κατ'αρχάς, fixed.

Κατα δεύτερον, έχεις δίκιο. Δεν έπρεπε να χάσω την ώρα μου με αηδίες. Και πάλι αυτό κάνω δίνοντας απάντηση.

Ε... τώρα θα μου πείτε πως αυτο δεν είναι λογοτεχνία..... Μα, είναι λογοτεχνία, ασχετως αν αρέσκεται ή όχι.

"Λογοτεχνία"= η τέχνη του γραπτού λόγου. Η SM γράφει κακοτεχνία.

Google!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hcZKsY1mzwE[/youtube]

Και πάμε off!:8):

I lold.

Αναστασία, φοιτήτρια Αγγλικής φιλολογίας. Χαίρω πολύ.

Έχω φαει στη μάπα τον Shakespeare εδώ και 4 χρόνια. Το βιβλίο είναι καταπληκτικά γραμμένο, με ωραίες εικόνες και λεξιλόγιο και το πιο προβληματικό θέμα: υπερβολή των εφήβων. Mη νομίζεις, δεν ήτανε καθόλου παράδειγμα μεγάλης αγάπης αυτή η ιστορία, ούτε τότε. Ήταν μελόδραμα για να το δει το αγράμματο πλήθος του εκκολαπτόμενου θεάτρου της εποχής. Το θέμα είναι ότι το έγραψε άνθρωπος με ταλέντο (albeit λίγη διαστροφή, αλλά και ποιός σπουδαίος δεν είχε...; ) Όχι, δε μου αρέσει το βιβλίο. Δε μου αρέσει το θέμα του. Αχώνευτο και αισχρό μέχρι αηδίας. To style είναι του Shakespeare, οπότε θεωρείται κλασσικό.

Κι αντί το "ρομάντζο" του Ρωμαίου και την Ιουλιέτας να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή, έγινε έκθεμα προς θαυμασμό στη σημερινή εποχή. Yare-yare...

Ναι, έχω το "θράσος" να μισώ ένα βιβλίο του Shakespeare.

Διαβάστε The Taming Of The Shrew, Α Midsummer Night's Dream να πάρετε παράδειγμα από ζευγάρια και αφήστε τα παιδιά στον τάφο...
:kakaka:

Τί είναι, τύπισσα;:hahaha: (Συγγνώμη, δεν άντεξα). Χαλαρά, κοπελιά, χαμομηλάκι... Χιούμορ έκανα. Είπαμε 4 χρόνια... δε γίνεται, την οικειότητα
με το όνομά του την παίρνεις.

Θα πρέπει να διαχωρίσετε το μίσος σας προς όσες πορώνονται με το Twilight και το μίσος σας για το βιβλιο.

Τα διαχωρίζω: μισώ τα βιβλία, λυπάμαι τα πωρωμένα. (Πωρωμένα, είπα. Άλλο εάν μερικές τα έχουν διαβάσει και ακουμπήσει παραπέρα μετά)

Αν όντως τις έχετε σιχαθει για τις πεποιθήσεις και τα γούστα μου

εσείς λέτε ότι έχουν μην κατηγορείτε το βιβλίο και την συγγραφεα. Δεν υπαρχει κανένα υπνωτικό κόλπο μέσα.

Κάτσε, το "μου" με μπέρδεψε... μήπως εννοείς "που"; :hmmm:
Για τα υπόλοιπα, επειδή βαριέμαι να γράφω,
σου δίνω την άποψή μου με αυτό το βίντεο. Καλή προβολή. :gotit:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AB_wwrui7Uc[/youtube]

EDIT: Χου, με πρόλαβε η Maya!

Edited by Tea-chan, 03 November 2009 - 16:45.

Posted Image

#209 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 03 November 2009 - 17:35

Η Μεγιερ είπε στο βίντεο πως ο Ρωμαίος και η Ιουλιετα ήταν ηλίθιοι και δεν ήξεραν τους άλλους πολύ καλα.... αυτο δεν λες κι εσυ;:hmmm:
Και που είπε ότι είναι καλύτερη απο τον Σεξπυρ;

Το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" ΔΕΝ είναι ρομαντικό βιβλίο, είναι προειδοποίηση και εξευτελισμός της υπερβολής. Ο άνθρωπος έχει γράψει ΤΑ ζευγάρια σε άλλα του βιβλία

Scholars have found it extremely difficult to assign one specific, over-arching theme to the play. Proposals for a main theme include a discovery by the characters that human beings are neither wholly good nor wholly evil, but instead are more or less alike, awaking out of a dream and into reality, the danger of hasty action, or the power of tragic fate. None of these have widespread support. However, even if an overall theme cannot be found it is clear that the play is full of several small, thematic elements which intertwine in complex ways.

Το εχεις φάει και στη μάπα για 4 χρόνια..... αλλα απο ότι φαίνεται δεν παίζει κανεναν ρόλο :smokingg:
(Το κείμενο είναι απο Wikipedia)
Αρα.. και τα υπόλοιπα που λες δεν έχουν βάση. Αλλου τα λόγια είναι αηδίες απ' ότι φαίνεται.
Μήπως τώρα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου; (μου κάνεις και την έξυπνη, δεσποινις!!! {χιούμορ, χιούμορ})

Και την μεσαιωνική αρχή ότι η γυναίκα, με τη δικαιολογία "μα τον αγαπώ, θέλω να είμαστε μαζί" παρατάει όλη τη ζωή της (εδώ κυριολεκτικά) για τον άντρα. Και αποφεύγει να βάλει συνέπειες σε πράξεις.

¨Οι όι όι.... στον μεσαίωνα; Ποια περίοδο ακριβως του Μεσαίωνα; Οι γάμοι απο έρωτα ήταν πολυυυυυ σπάνιοι. Αν μπερδεύεσε απο τα ιπποτικα κείμενα (δεν το νομίζω όμως αφου είσαι πολύ κατατοπισμένη και παντου έχεις πέσει μέσα) σου λέω πως δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα εκείνης της εποχης. Η γυναίκα, κάθε αλλο... έκανε αυτο που έλεγε ο πατριαρχης της οικογένειας:bahhh:

Διαβάστε The Taming Of The Shrew, Α Midsummer Night's Dream

Είσαι σίγουρη πως δεν σας τα έχουν διδαξει λάθος και αυτα;

Είμαστε κι εμείς συμφοιτητες σου για να τον λες τυπα;;; ΟΚ......

Εγω εννοούσα πως είναι υπερβολή ότι έχουν πειστεί όλοι πως αυτο το βιβλίο είναι η απόλυτη ιστορία αγαπης (αν υπάρχει)

Α... τώρα μάλιστα.. αφου κάνει horror η Rice κανένα πρόβλημα. Το Twilight είναι vampire-romance novel.... αν δηλαδη έλεγαν ότι είναι horror δεν θα σε πείραζε!

Χιούμορ έκανα.

Κι εγω χιούμορ έκανα αλλα απο ότι φαίνεται κανεις δεν το πήρε χαμπάρι:sigh2:

Ναι, που εννούσα...

Το είδα το βίντεο... και λέω...
είναι πιθανο... πως οι άνθρωποι διαβάζουν περισσότερο απο 1 σειρα βιβλίου και φυσικά υπαρχουν και οι σειρες και οι ταινίες..... και δεν είναι δυνατον όλα όσα δει κάποιος να "περνανε" τα ίδια μυνηματα... οπότε.. πάλι οι ανθρωποι φταίνε...

Ποιος από τους φλώρους βρυκόλακες εκεί μέσα είναι διεστραμμένος?

Αυτο το πήρα απο την Tea-chan

Είναι ό,τι πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει. Κακογραμμένο, κακόγουστο, εκνευριστικό, και πάνω από όλα, αρρωστημένο

Εγω σε κάποια σημεία βλέπω κάτι τέτοιο αλλα δεν μπορω να πω πως είναι σε μεγάλον βαθμο. Αλλα και να μην ήταν, δικαιολογείται

Οι λυκάνθρωποι του Twilight όμως είναι σχεδόν σε όλα τους άνθρωποι

Αφου.. μπορουν να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων (λυκανθρωπων), είναι πιο ζεστοι (κυριολεκτικα), έχουν οξύτερες αισθησεις... δεν θα τους έλεγα σε όλα τα άλλα ανθρώπους.
Μα βρε παιδια... και στις 2 τις περιπτώσεις δεν πήγαν οι λυκάνθρωποι "βουρ στο ψητο". Θα περιμένουν όταν μεγαλωσει το παιδι και θα φλερονται σαν αδέλφια και προστατες. Και μάλιστα, είπαν πως δεν θα την αναγκάσουν την κοπέλα.. η επιλογη είναι δική της.

Επειδή θεωρείται αριστούργημα δε σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να αρέσει σε όλους. Το να μη χωνεύει κάποιος ένα έργο και να λέει ότι είναι αισχρό για κείνον δεν είναι το ίδιο με το να λέει ότι δεν αξίζει καθόλου κι ότι είναι κακογραμμένο. Δε συγκινείται κι όλος ο κόσμος με τον Σέξπυρ.

Ούτε εγω συγκινούμαι αλλά το σέβομαι το βιβλίο. Αλλα απο ότι βλέπεις η Αναστασία το λέει αισχρο και στ' αλήθεια δεν το έχει καταλάβει καθόλου το έργο... μεγάλη μπουκια φάε...

ποια είσαι εσυ για να πεις αισχρο το Ρωμαιος και Ιουλιετα;;;;;

Και ξαναγυρίζουμε στο ερωτημα....
Αν μου έλεγες πως σπουδάζεις φιλόλογος θα την εκτιμούσα πιο πολύ την γνώμη σου (αν βέβαια δεν το είχες αναλύσει το θέμα, όπου τότε χαίρομαι που δεν σπουδάζεις φιλολογος. ΔΕν είναι δυνατον να διδάσκουν τόσο άσχετα στην Σχολή. Αμαν πια)
Posted Image

#210 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 03 November 2009 - 17:35

Προσωπικά, νομίζω ότι θα ήταν ένα πολύ καλό shoujo manga-anime.....

Spoiler:

Mε τόσα fangirls που 'χει η σειρά δεν το αποκλείω. :bleh: Εδώ μέχρι και το X-Men κάνανε shoujo manga :oo: : http://www.sankakucomplex.com/2009/10/14/x-men-east-vs-west/
Άσχετο: υπάρχει κανά thread στο forum για μη ιαπωνικά francise (όπως Ηarry Potter) που θα 'θελε ο κόσμος να δει σε anime/manga;