Posted 25 August 2009 - 22:25
Posted 25 August 2009 - 22:32
Posted 08 September 2009 - 15:53
Posted 27 October 2009 - 18:21
Edited by ai_chan, 27 October 2009 - 18:39.
Posted 29 October 2009 - 15:52
Posted 29 October 2009 - 16:53
Posted 29 October 2009 - 18:23
Posted 31 October 2009 - 20:49
Θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα, επειδη αυτη η τρελη που δεν εχει ζωη, ειδε ενα ηλιθιο ονειρο και φτιαχτηκε, θελησε να γραψει την υγρη φαντασιωση της σε βιβλιο ωστε να μην την ξεχασει.Διαβαζα οτι για να το γραψει κραταγε σημειωσεις ολη την ωρα, περνουσε ωρες μπροστα απο τον υπολογιστη και τα βραδια ξυπναγε για να γραψει η να κρατησει σημειωσεις.^ Τουλάχιστον εσείς γελάσατε... η δικιά μου η παρέα πωρώθηκε. Και επιμένουν να πάμε και στη δεύτερη...
Μετά από πίεση των φιλενάδων μου ("μα δε μπορείς να κρίνεις χωρίς να το έχεις διαβάσει!!!!1ONE"), διάβασα ότι υπήρχε. Και το draft του Midnight Sun.
Είναι ό,τι πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει. Κακογραμμένο, κακόγουστο, εκνευριστικό, και πάνω από όλα, αρρωστημένο. Η Meyer θέλει είτε ένα γερό γ@μ**ι για να στρώσει, ή ξυλοδαρμό. Σοβαρά, όσο πιο πολλά ακούω γι'αυτήν, τόσο πιο πολύ γίνεται φανερό ότι η γυναίκα χρειάζεται θεραπεία με φάρμακα. Στο τελευταίο βιβλίο (Χαραυγή/Breaking Dawn) έχασκα σα μ@λ@κ@$. "Δε γίνεται", λέω "ΠΩΣ σκ@τ@ εκδόθηκε αυτό το σκουπίδι;!" Εντελώς διεστραμμένο...
Edited by Animesuki, 01 November 2009 - 11:29.
Posted 01 November 2009 - 00:11
Posted 03 November 2009 - 13:13
Posted 03 November 2009 - 15:16
Νομίζω οτι αυτο είναι σκέτη υπερβολή.Το κακό είναι ότι η ποπ κουλτούρα έπεισε την ακαλλιέργητη μάζα ότι είναι η μεγαλύτερη ιστορία αγάπης που έχει γραφτεί ποτέ κι άλλες τέτοιες αηδίες...
Συγγνώμη που θα ακουστει έτσι αλλά ποιος-α είσαι εσυ για να πεις αισχρο το Ρωμαιος και Ιουλιετα;;;;;Αυτό με τον Shakespeare το άκουσα... βέβαια, πήρε ως παράδειγμα το πιο αισχρό (για εμένα) βιβλίου του τυπά ως μέτρο σύγκρισης, το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" το οποίο δε χωνεύω ούτε με 20 λίτρα σόδα
Edited by FinalFantasyVII-XIII, 03 November 2009 - 16:18.
Posted 03 November 2009 - 16:32
Αλλα..... βρε παιδια..... τί νομίζετε... ότι οι βρυκολακες είναι "νορμαλ";;;;!!!
Τα περισσότερα λογοτεχνικά κείμενα με βρυκόλακες εχουν μια δόση διαστροφης (είτε είναι μεγαλη είτε είναι μικρη)
Δηλαδη... όταν γίνονται σημεία και τέρατα στα βιβλία της Anne Rice δεν πτοουμαστε και όταν γίνονται πιο.. ομαλα πράγματα στο Twilight Saga αρχίσουμε και φλάσθημάμε!!;;;;!!
Και αν όντως αυτη η κυρία θεωρεί ότι είναι καλύτερη απο τον Σεξπιρ θα ήθελα να το ακούσω απο την ίδια ή να το διαβάσω απο μια συνέντευξη.
Αν έχετε λινκ, σας παρακαλώ, βάλτε το σε κάνα ποστ, αλλιως μην λέτε απλες φήμες και της χρεώνουμε τέτοιες κατηγορίες.
Συγγνώμη που θα ακουστει έτσι αλλά ποιος-α είσαι εσυ για να πεις αισχρο το Ρωμαιος και Ιουλιετα;;;;;
Το 'χεις διαβάσει; Υπερεκτιμας τόσο πολύ τον εαυτο σου που μετα απο τόσα χρόνια που το θεωρούνε αριστούργημα εσύ το ισοπεδώνεις παντελως;;;
Να σου θυμίσω ότι γράφτηκε σε άλλη εποχη και όχι σήμερα;;;;!!
Μήπως όταν το διάβαζες μετεφερες την ιστορία στο σήμερα και όχι στα παλια χρόνια;
Να σε πληροφορίσω ότι ο Σεξπυρ δεν είναι τυπας;;;!!!!
Posted 03 November 2009 - 16:39
Αλλα..... βρε παιδια..... τί νομίζετε... ότι οι βρυκολακες είναι "νορμαλ";;;;!!!
Τα περισσότερα λογοτεχνικά κείμενα με βρυκόλακες εχουν μια δόση διαστροφης (είτε είναι μεγαλη είτε είναι μικρη)
Εξάλλου, οι λυκάνθρωποι ερωτεύονται\αποτυπώνουν παιδια... όχι άνθρωποι!!!!!!
Υπάρχει διαφορά!!!!!
Δηλαδη... όταν γίνονται σημεία και τέρατα στα βιβλία της Anne Rice δεν πτοουμαστε και όταν γίνονται πιο.. ομαλα πράγματα στο Twilight Saga αρχίσουμε και φλάσθημάμε!!;;;;!!
Νομίζω οτι αυτο είναι σκέτη υπερβολή.
Το ότι όλα τα βιβλία έχουν τα μάυρα τους τα χάλια δεν μπορεί να το αλλάξει κανείς αλλα εσείς μπορείτε να μην διαβάζετε αυτο το βιβλίο.
Λογοτεχνία είναι, όποιος θέλει το διαβάζει και σ' όποιον αρέσει
Σας βγάζει νόημα να παραπονιεστε για λογοτεχνικους χαρακτήρες....;;;;;
Ε... τώρα θα μου πείτε πως αυτο δεν είναι λογοτεχνία..... Μα, είναι λογοτεχνία, ασχετως αν αρέσκεται ή όχι.
Και αν όντως αυτη η κυρία θεωρεί ότι είναι καλύτερη απο τον Σεξπιρ θα ήθελα να το ακούσω απο την ίδια ή να το διαβάσω απο μια συνέντευξη.
Αν έχετε λινκ, σας παρακαλώ, βάλτε το σε κάνα ποστ, αλλιως μην λέτε απλες φήμες και της χρεώνουμε τέτοιες κατηγορίες.
Συγγνώμη που θα ακουστει έτσι αλλά ποιος-α είσαι εσυ για να πεις αισχρο το Ρωμαιος και Ιουλιετα;;;;;
Το 'χεις διαβάσει; Υπερεκτιμας τόσο πολύ τον εαυτο σου που μετα απο τόσα χρόνια που το θεωρούνε αριστούργημα εσύ το ισοπεδώνεις παντελως;;;
Να σου θυμίσω ότι γράφτηκε σε άλλη εποχη και όχι σήμερα;;;;!!
Μήπως όταν το διάβαζες μετεφερες την ιστορία στο σήμερα και όχι στα παλια χρόνια;
Να σε πληροφορίσω ότι ο Σεξπυρ δεν είναι τυπας;;;!!!!
Θα πρέπει να διαχωρίσετε το μίσος σας προς όσες πορώνονται με το Twilight και το μίσος σας για το βιβλιο.
Αν όντως τις έχετε σιχαθει για τις πεποιθήσεις και τα γούστα μου
εσείς λέτε ότι έχουν μην κατηγορείτε το βιβλίο και την συγγραφεα. Δεν υπαρχει κανένα υπνωτικό κόλπο μέσα.
Edited by Tea-chan, 03 November 2009 - 16:45.
Posted 03 November 2009 - 17:35
Το "Ρωμαίος και Ιουλιέτα" ΔΕΝ είναι ρομαντικό βιβλίο, είναι προειδοποίηση και εξευτελισμός της υπερβολής. Ο άνθρωπος έχει γράψει ΤΑ ζευγάρια σε άλλα του βιβλία
Scholars have found it extremely difficult to assign one specific, over-arching theme to the play. Proposals for a main theme include a discovery by the characters that human beings are neither wholly good nor wholly evil, but instead are more or less alike, awaking out of a dream and into reality, the danger of hasty action, or the power of tragic fate. None of these have widespread support. However, even if an overall theme cannot be found it is clear that the play is full of several small, thematic elements which intertwine in complex ways.
¨Οι όι όι.... στον μεσαίωνα; Ποια περίοδο ακριβως του Μεσαίωνα; Οι γάμοι απο έρωτα ήταν πολυυυυυ σπάνιοι. Αν μπερδεύεσε απο τα ιπποτικα κείμενα (δεν το νομίζω όμως αφου είσαι πολύ κατατοπισμένη και παντου έχεις πέσει μέσα) σου λέω πως δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα εκείνης της εποχης. Η γυναίκα, κάθε αλλο... έκανε αυτο που έλεγε ο πατριαρχης της οικογένειαςΚαι την μεσαιωνική αρχή ότι η γυναίκα, με τη δικαιολογία "μα τον αγαπώ, θέλω να είμαστε μαζί" παρατάει όλη τη ζωή της (εδώ κυριολεκτικά) για τον άντρα. Και αποφεύγει να βάλει συνέπειες σε πράξεις.
Είσαι σίγουρη πως δεν σας τα έχουν διδαξει λάθος και αυτα;Διαβάστε The Taming Of The Shrew, Α Midsummer Night's Dream
Κι εγω χιούμορ έκανα αλλα απο ότι φαίνεται κανεις δεν το πήρε χαμπάριΧιούμορ έκανα.
Αυτο το πήρα απο την Tea-chanΠοιος από τους φλώρους βρυκόλακες εκεί μέσα είναι διεστραμμένος?
Είναι ό,τι πιο ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ έχω διαβάσει. Κακογραμμένο, κακόγουστο, εκνευριστικό, και πάνω από όλα, αρρωστημένο
Αφου.. μπορουν να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων (λυκανθρωπων), είναι πιο ζεστοι (κυριολεκτικα), έχουν οξύτερες αισθησεις... δεν θα τους έλεγα σε όλα τα άλλα ανθρώπους.Οι λυκάνθρωποι του Twilight όμως είναι σχεδόν σε όλα τους άνθρωποι
Ούτε εγω συγκινούμαι αλλά το σέβομαι το βιβλίο. Αλλα απο ότι βλέπεις η Αναστασία το λέει αισχρο και στ' αλήθεια δεν το έχει καταλάβει καθόλου το έργο... μεγάλη μπουκια φάε...Επειδή θεωρείται αριστούργημα δε σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να αρέσει σε όλους. Το να μη χωνεύει κάποιος ένα έργο και να λέει ότι είναι αισχρό για κείνον δεν είναι το ίδιο με το να λέει ότι δεν αξίζει καθόλου κι ότι είναι κακογραμμένο. Δε συγκινείται κι όλος ο κόσμος με τον Σέξπυρ.
Και ξαναγυρίζουμε στο ερωτημα....ποια είσαι εσυ για να πεις αισχρο το Ρωμαιος και Ιουλιετα;;;;;
Posted 03 November 2009 - 17:35
Mε τόσα fangirls που 'χει η σειρά δεν το αποκλείω.Προσωπικά, νομίζω ότι θα ήταν ένα πολύ καλό shoujo manga-anime.....
Spoiler: