Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Λυκόφως a.k.a. Twilight
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 15:13
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 15:27
είδα και την ταινία την οποία και μίσησα =Ρ γτ θεωρώ οτί κατακρεούργησε το βιβλίο :S [σκηνοθέτης ήταν αυτή που σκηνοθέτησε και το 13 ] και το casting δ μ πολυάρεσε [εκτός από τον υπέρτατο robbert pattinson <3 -δν ακούω αντιρρήσεις =D].
διάβασα και όσο από το midnight sun έχει βάλει στο site της η meyer και μπορώ να πω ότι ήταν ενδιαφέρον.κρίμας που μάλλον δε θα το συνεχίσει =/
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 15:42

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 15:44
Τα έχω διαβάσει κι εγώ όλα τα βιβλία (Λυκόφως.... μπππρρρρ, ελληνικές μεταφράσεις, κς κς κς κς... Tiwlight forever!), αν και βασικά ευχαριστήθηκα περισσότερο το πρώτο, πριν γίνει φίρμα η σειρά. Απείρως καλύτερο βεβαια μου φάνηκε το άλλο βιβλίο της ίδιας συγγραφέως, The Host (Το Σώμα
ελληνιστί). Πολύ πιο ώριμο και η ιστορία του με άγγιξε περισσότερο.
δεν το χω διαβάσει! είναι καλύτερο από τ'άλλα που έχει γράψει?

"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 15:47
Καλα εε παιδια τελειωσα χθες το 3ο (το χα παρει απο την παρασκευη αλλα διαβαζατον μαυρο πυργο το 4 ασχετο)και το τελειωσα σε 2 μερες ...τωρα να κανω ενα σχολιο και πειτε με οτι θελετε αλλα ο τζεικομπ ειναι και παρα πολυ μαλακ**** και του αξιζει αυτος ο τιτλος και με στεμα!!!!!!!!!!!!
Καλύτερα να συνεχίσεις το διάβασμα του Μαύρου Πύργου παρά το Twilight...
Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 17:16

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 17:24
δεν το χω διαβάσει! είναι καλύτερο από τ'άλλα που έχει γράψει?
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ περισσότερο. Σε σημείο που όταν διάβασα το 4ο βιβλίο της σεριά μετά το The Host μου κακοφάνηκε κάπως. Από την άλλη, δεν έχει γίνει και τόσο γνωστό, οπότε μπορεί να είναι καθαρά προσωπική μου άποψη. Πάντως φέρνει πιο πολύ σε science-fiction παρά σε supernatural. Αλλά και πάλι, η υπόθεσή του είναι ιδιαίτερη, δεν μπορείς να την εντάξεις κάπου συγκεκριμένα. Το αισθηματικό στοιχείο υπάρχει πάντα βέβαια, αλλά μου φάνηκε πιο ώριμο από το έρωτας-τσακ-μπαμ του Twilight. Try it and see for yourself!

συγγνώμη αλλα..... τι είναι ο Μαυρος πύργος;
Καλό βιβλίο; Η πλοκή; με βρυκόλακες;;!!!
Αν δεν κάνω λάθος, Stephen King ψυχεδέλεια. Πάντως όσοι το έχουν διαβάσει λένε ότι είναι καλό. Έχει να κάνει κυρίως με αναφορές στην αμερικάνικη κουλτούρα κλπ...

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2009 - 21:57
Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ περισσότερο. Σε σημείο που όταν διάβασα το 4ο βιβλίο της σεριά μετά το The Host μου κακοφάνηκε κάπως. Από την άλλη, δεν έχει γίνει και τόσο γνωστό, οπότε μπορεί να είναι καθαρά προσωπική μου άποψη. Πάντως φέρνει πιο πολύ σε science-fiction παρά σε supernatural. Αλλά και πάλι, η υπόθεσή του είναι ιδιαίτερη, δεν μπορείς να την εντάξεις κάπου συγκεκριμένα. Το αισθηματικό στοιχείο υπάρχει πάντα βέβαια, αλλά μου φάνηκε πιο ώριμο από το έρωτας-τσακ-μπαμ του Twilight. Try it and see for yourself!
arigato

θ πάω μέσα στ βδομάδα public να το πάρω ^^ (γτ αλλού είναι πανάκριβα

Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2009 - 19:00
Λοιπον να σου εξηγησω με λιγα λογια πιστευω να τον ξερεις τον stephen king τον γνωστο συγγραφεα και σκηνοθετη θριλερ ταινιων....Αλλα να σου πω την αληθεια δν εχει καμια σχεση με βρυκολακες .....1ον ειναι 7 βιβλια και μιλανε για μια κοσμοθεωρια (παιδια να σας το δωσω ως συμβουλη διαβαστε το δν ξερετε τι γραφει και τι μυνηματα περναει)και ειναι ο πρωταγωνιστης ο ρολαντ ο οποιος περναει διαφορα ....βεβαια εξελιζονται διαφορα γεγονοτα σε διαφορες χρονολογιες στην αμερικη και πολυ περιλυπτικα μας λεει οτι ολο το συμπαν ειναι "συνδεδεμενο" με τον μαυρο πυργο. και ο ρολαντ προσαπθει να παει εκει βεβαια μεχρι να παει εκει πρεπει να περασουν 7 βιβλια αλλα ειναι πολυ ωραιο εχει ρομαντζο το οποιο δν μπορειτε να φανταστειτε τι ειναι (4 βιβλιο που εξηστορη το παρελθον του ρολαντ )και εχει τρομο ,δραση ,συγκινηση τα παντα (βεβαια καποια βιβλια ειναι αρκετα μεγαλα (800 κ σελ)αλλα dont worry διαβαζονται και γενικα επικρατει ενα κλιμα αγριας δυσης (οχι ετσι οπως το φανταζεστε) και ο ρολαντ ειναι ο τελευταιος πιστολερο οπως ειναι και ο τιτλος του πρωτου βιβλιου αξιζει...συγγνώμη αλλα..... τι είναι ο Μαυρος πύργος;
Καλό βιβλίο; Η πλοκή; με βρυκόλακες;;!!!
@και σκιαχορν φυσικα και το συνεχιζω αλλα εκανα ενα διαλλειματακι με την εκλειψη

Παντως ο πυργος αξιζει!!!!!
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 10:26

βέβαια και τον ξέρω τον Stephen King!!!
Ακούγεται ενδιαφέρον και επειδή με καίει η υπόθεση του ρομάντζου..... πως είναι; 'Οπως στο twilight saga; Πιο ώριμο;
Αν και βέβαια διατρέχουμαι το κίνδυνο να βγούμε εκτός θέματος!!!

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 15:17

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 18:09
Καλα εε παιδια τελειωσα χθες το 3ο (το χα παρει απο την παρασκευη αλλα διαβαζατον μαυρο πυργο το 4 ασχετο)και το τελειωσα σε 2 μερες ...τωρα να κανω ενα σχολιο και πειτε με οτι θελετε αλλα ο τζεικομπ ειναι και παρα πολυ μαλακ**** και του αξιζει αυτος ο τιτλος και με στεμα!!!!!!!!!!!!
μην βρίζεις τον τζέικ!
εγώ πάντως στενοχωρίθηκα στο τέλος που έφυγε!!!
για όλα φταίει η μπέλλα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 19:07
μην βρίζεις τον τζέικ!
εγώ πάντως στενοχωρίθηκα στο τέλος που έφυγε!!!
για όλα φταίει η μπέλλα
η μπέλλα είναι πλ βλαμμένη [άλλη λέξη ήθελα να βάλω ,άλλα τσπ =Ρ ]
τη μισώ ^^
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2009 - 22:34
Οσοι εχετε διαβασει το 3ο βιβλιο
Spoiler:
έχωντας διαβάσει και τ 4,5 βιβλία [βάζω και το midnight sun μέσα] έχω σχηματίσει μια συγκεκριμένη άποψη για τη Bella.[φυσικά ο κάθε ένας μας το βλέπει με το δικό του τρόπο]
Έχει απίστευτα χαμηλή αυτοεκτίμηση,είναι παράλογη και υπερβολική,απαισιόδοξη μέχρι αηδίας,βάζει τς ανάγκες τν άλλων πάνω από τις δικές της κ άλλα.
όπως έχουν αναφέρει ο Edward ,αλλά και ο Jacob
Δε λέω οτί είναι κακιά ή κάτι τέτοιο!απλά μου τη δίνουν οι άνθρωποι π είναι σαν εκείνη

Δλδ είναι θέμα προσωπικού γούστου. ^^
Όσο για το Jacob συμφωνώ πως είναι λάθος αυτό π κάνει άλλα στο 4ο βιβλίο καταλαβαίνουμε όλοι το γτ.