Χα!!
Κι εμένα μια μέρτα με κυνηγούσε η Έκλειψη!.Πηγα σε ένα βιβλιοπωλείο για στυλο και είδα σελιδοδείκτες με αυτήν την χαρακτηριστική κορδέλα στο Έκλειψη. Μετά, στο αμάξι του πατέρα μου, όταν είχαμε σταθμέυσει για να πάρει κρέας είδα στο απέναντι βιβλιοπωλείο την 'Έκλειψη στα ελληνικά!
'εεε....' είπα αυτο ήταν. Το σύμπαν μου λέει να το αγοράσω. Και το αγόρασα.Καλό είναι και στα ελληνικά.
Anne Rice είναι αυτή αλίμονο να μην σου άρεσε. Απ όσο ξέρω το Συνέντευξη με έναν βρυκόλακα έχει το περισσότερο Yaoi. Αν έχεις δει την ταινία θα σου πω πως το yaoi παίζεται μεταξύ τωνSpoiler:
Final fantasy 7-13, ναι εχω διαβασει ολα τα βιβλια της Rice .
Ai-chan ολα τα βιβλια της Rice εχουν yaoi μεσα τους μιας και ολοι οι χαρακτηρες με τους οποιους ασχολειτε ειναι α)πολλοι μεγαλοι σε ηλικια(150-4000 χρονων) για να μενουν στη σαρκικη πλευρα της ανταλαγης συναισθηματων ή β) "ανοικτων" σεξουαλικων οριζoντων.
Tελος, κατα τη γνωμη μου το πιο yaoi βιβλιο της Rice ειναι το the vampire Armand οπου περιγραφει κυριως τη σχεση του με τον Marius(never forget his lineage)

Και τώρα στο θέμα μας!!!! Έμαθα επιτέλους ότι το τέταρτο βιβλίο του Λυκόφωτος η Χαραυγή θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου 2009!!!