Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Λυκόφως a.k.a. Twilight

• Please log in to reply
226 replies to this topic

#106 SakuraBiyori

SakuraBiyori

I'm at home in the clouds

• Members
  • 29 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 14:38

Απαγοητευτικα απο την ταινια.:emptyonexg1:Μετα τον χαμο που εχει γινει σε ολο το κοσμο περιμενα κατι καλυτερο.Οχι πος ηταν ασχημη και την βαρεθηκα,μια χαρα ηταν απλα περιμενα κατι παραπανω.Λεω να διαβασω τα βιβλια τωρα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#107 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Φεβρουάριος 2009 - 18:00

Πάντως αυτός ο τύπος εμένα μου φαίνεται σαν Αλβανός μετανάστης.

αυτο σκεφτομουνα!:hahaha:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#108 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2009 - 00:35

Δε περίμενα τίποτα λιγότερο από έναν καταξιωμένο συγγραφέα:

"The real difference is that Jo Rowling is a terrific writer, and Meyer can't write worth a darn."

That sums it up. :nod:

damn, με αντέγραψε ο σιχαμένος, το ίδιο είπα κάτι ποστς πιο πάνω.... :nanana::nanana::cry5::cry5::smokingg::smokingg:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 00:46

Λοιπόν, χαίρομαι που διαβάζω πολλές διαφορετικές απόψεις γύρω από το Λυκόφως!!!! Με κάνετε κι εμένα να ξανασκεφτώ κάποια πράγματα γύρω από το βιβλίο..... Και αποφάσισα να το ξαναδιαβάσω για να το δω διαφορετικά, λιγότερο σαν φαν, πιο αντικειμενικά.. Αναγνώρισα πολλά από αυτά που διάβασα εδώ, τα εντόπισα καλύτερα, αλλά πάλι η ιστορία με συνεπήρε (ας πούμε)... και διάβασα τα δύο πρώτα βιβλία μέσα σε σχεδόν 2 μέρες... (κι έχω εξεταστική, να πάρει, δεν πρέπει να κάνω τέτοια...):wis:

Τελοσπάντων, έμαθα ότι η δεύτερη ταινία, New Moon, θα βγεί στις ΗΠΑ στις 20 Νοεμβρίου 2009. Γκρρρρ!!!!! Πολύ αργεί.....:deadga6:

Κι ένα δωράκι (επιτέλους μια ωραία αφίσα):
Spoiler:

#110 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 10:46

Ai chan , βλεπωντας οτι εισαι fun του genre σου προεινω να διαβασεις τα βιβλια της Ann Rice , κυριως τα :

#111 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 10:59

Spoiler:

είναι αυτός τώρα ωραίος ρε παιδιά θα κόψω τη φλέβα με μηχανικο μολύβι δλδ :hahaha:

anelis είναι όλος δικός σου, μακριά από μας...:terror2:

μπτγ στην κοπελιά έχουν ρίξει τόσα κιλά σαπούνι που είναι μη αναγνωρίσιμη >__>'

Δημοσιευμένη  εικόνα

#112 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 11:59

εμένα πάλι το πόστερ μου φέρνει σε softcore "αισθησιακή ταινία"
α ρε pattison βρωμύλικο μανάρι

Δημοσιευμένη  εικόνα

#113 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 14:01

Ai chan , βλεπωντας οτι εισαι fun του genre σου προεινω να διαβασεις τα βιβλια της Ann Rice , κυριως τα :

ευχαριστώ για τις προτάσεις! Δεν ήξερα ότι το Interview with the Vampire ήταν και βιβλίο...(ντρέπομαι λιγάκι γι'αυτό) Αλήθεια ποιό να διαβάσω πρώτα? Όλα φαίνονται ενδιαφέροντα.... Δεν ξέρω τι να διαλέξω....

Όσο για τον Ρομπερτ, δεν θα έλεγα ότι είναι και θεός, αλλά μάλλον τον ταυτίζουμε πολύ με τον χαρακτήρα του Εντουαρντ.... Γιατί αυτό είναι ουσιαστικά και το καλύτερο στοιχείο του...:kawaii:

Χμμμ.... Μήπως να το ξανασκευτώ αυτό.... (πρόσωπο, σώμα μοντέλου....:nbleed:) χμμμμ..... Άστο καλύτερα... :chigau:Ο χαρακτήρας μετράει περισσότερο....:bath: Ας ηρεμίσω λιγάκι...

#114 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 18:03

Hello guys !!!!!!!!!!! Λοιπον ας γραψω και εγω για την αποψη μου πανω σε αυτα τα δυο βιβλια αλλα και την μια ταινια .......1 σας λεω ..θεικα,απιστευτα,φανταστικα,εκπληκτικα, καιπανω απο ολα τελεια !!!!( χαχαχαχα) Λοιπον πραγματικα το λυκοφως ως ταινια ειναι απο τις πιο ωραιες ταινιες που εχω δει πραγματικα ειναι απιστευτες .........

Τα βιβλια ειναι θεικα και το δευτερο μεσα σε 5-6 ωριτσες το τελειωσα ειναι:lovulovu:.................... τεσπα ας κρατηθουμε ...:) επισης αυτηη αφισα που εβελες ai _chan δν ειναι και τοσο ωραια (δν λεω )απλως σε σχεση με αυτην την φωτο που διαφημιζαν την ταινια δν ειναι και τοσο ωραια ............

Και ο εντουαρτ ειναι γαματ** και η μπελλα επισης αλλα τον αδικει η φοτο :)Ανυπομονω για τις 3/3/2009 που βγαινει το τριτο ........:respect:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#115 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 19:38

Παντως αυτές τις μέρες τελικα βρηκα ενα λογο που θα ξαναπηγαινα να δω αυτη την ταινια. Και αυτος ο λογος ειναι η σκηνη με το baseball, οπου επαιζαν το supermassive black hole ως μουσικη υποκρουση. :if:Πραγματικα το να το ακους τερμα και να τρεμει η αιθουσα ειναι ο,τι πιο πωρωτικο! Τι να ακουσει καποιος στο διαμερισμα φοβουμενος οτι αν ξεπερασει το 10/100 volume θα του χτυπησουν το κουδουνι και θα φαει παντοφλες για να το χαμηλωσει...-_- Αθλια ηχομονωση τι μου κάνεις!!! :P

#116 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 21:04

Και ο εντουαρτ ειναι γαματ** και η μπελλα επισης αλλα τον αδικει η φοτο :)Ανυπομονω για τις 3/3/2009 που βγαινει το τριτο ........:respect:

σε ενα βιβλιοπωλειο που ρωτησα θα το φερουν αυτη την παρασκευη(4 μερες νωριτερα)
:)

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#117 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 22:06

τα βιβιλια ειναι με χρονολογικη σειρα, ακολουθα το link και αποφασισε
Anne Rice - Wikipedia, the free encyclopedia

#118 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2009 - 14:47

Kyaaaaaaaa!!!
:wooi2::nbleed::nanana::nanana::nanana:Sailock, εγώ και όλα τα άλλα fungirls σε ευχαριστουμε για τις προτάσεις σου!!! Τα έχεις διαβάσει όλα;:hmmm:
Επ΄ισης έχω και εγώ να προτείνω την σειρά Dark. Αρχίστε με το dark prince.
:kawaii::kawaii:Συγκλονιστικόόό!!!

και τέλος.... :king:Ai-chan-samaaaaa:king:...... :8): που είσαι βρε θηρίοοοο;;; Αφήνεις ένα thread και ούτε τον είδατε ούτε τον απαντήσατε;;;!!!:mador2:

Λυπάμαι αν παρεκτράπηκα αλλά πάμε πού καλά στο thread. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!! φτουφτουφτου σκόρδα. Τώρα που εμφανίστηκε και ο :king:Δημιουργός:king: ποιός μας πιάνει!!!

Σοβαρά.. νομίζω πως αυτό το thead έχει γίνει πολύ ενδιαφέρον!!

Και βρε Glastenen, εντάξει δεν σε προξενητέψαμε κιόλας!! Αν και συμφωνώ μαζί σου χάλια είναι!! Μωρέ αυτόν και να τον πείραζαν τόσο όσο το Μπάζο aka Bella το ίδιο και το αυτό:bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#119 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2009 - 19:12

Και οντως τοτε το πηρα πριν βγει (ετσι οπως ελεγε κανονικα :))
Καλα λιγο εχω διαβασει και εχω ποροθει ..ειμαι εντελως καμενος και πορομενος :hahaha:(με την καλη εννοια παντα:))

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#120 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2009 - 12:16

εγώ το βούτηξα την τετάρτη!!!
εννοείται ότι το τελείωσα......

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'