Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Λυκόφως a.k.a. Twilight

• Please log in to reply
226 replies to this topic

#91 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2009 - 12:50

και πάλι δεν δικαιολογεί την παιδοφιλία
και ναι η στερεή του άποψη είναι οτι οι γυναίκες στην εφηβεία θέλουν
να κάνουν πολύ περισσότερο σεξ από ότι στη μετέπειτα ζωής τους
επειδή η ορμόνες τους χοροπηδάνε και η φυσική τάση των εφήβων προς την περιπέτεια
της κάνει πιο απελευθερωμένες με αποτέλεσμα να είναι και πιο εύκολες
και πιο ανοικτές σε νέες εμπειρίες....
αν δεν είναι αυτό σεξιστικό τι είναι;
απλά η γκόμενα έβαλε μια έφηβη πρωταγωνίστρια για να πουλήσει το βιβλίο της
σε εφήβους και καημένα fungirls έτσι δεν σκέφθηκε το ενδεχόμενο παιδεραστίας.

Τουλάχιστον στον Dracula του Coppola ο Κόμης ερωτεύθηκε την Winona που ήταν και αυτή μικρή του επειδή έμοιαζε τη γυναίκα που είχε πριν πολλά χρόνια.

όπως λένε και στην ταινία...."Ξέρεις τι μου αρέσει στα κορίτσια του λυκείου; Ότι όσο χρονών και αν είμαι αυτές πάντα θα είναι 17"

και τέλος μιλάμε για άντρα βρικόλακα...άντρα είναι από τη φύση του
να μπορεί να σκέφτεται μόνο με το ένα κεφάλι από τα δύο και συνήθως
όταν σκέφτεται το ένα το άλλο κάνει το κορόιδο.

#92 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2009 - 14:57

και ναι η στερεή του άποψη είναι οτι οι γυναίκες στην εφηβεία θέλουν να κάνουν πολύ περισσότερο σεξ από ότι στη μετέπειτα ζωής τους επειδή η ορμόνες τους χοροπηδάνε και η φυσική τάση των εφήβων προς την περιπέτεια της κάνει πιο απελευθερωμένες με αποτέλεσμα να είναι και πιο εύκολες και πιο ανοικτές σε νέες εμπειρίες....
αν δεν είναι αυτό σεξιστικό τι είναι;

Ah,dunno,μαλλον αυτο ειναι πιο σεξιστικο:

και τέλος μιλάμε για άντρα βρικόλακα...άντρα είναι από τη φύση του
να μπορεί να σκέφτεται μόνο με το ένα κεφάλι από τα δύο και συνήθως
όταν σκέφτεται το ένα το άλλο κάνει το κορόιδο.

#93 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2009 - 18:45

Πάντως αυτός ο τύπος εμένα μου φαίνεται σαν Αλβανός μετανάστης. Όχι ΄τι έχω τίποτα με τους ανθρώπους , απλά είναι σαν να δούλευε όλη μέρα στην οικοδομή του σκηνοθέτη και μετά τον βάλανε να παίξει σε μια ταινία. Η τσούπρα από την άλλη καλούτσικη ήταν , αλλά δεν πιάνει μια μπροστά την Rhona Mitra ( που είναι και πολύ .... μήτρα) του Σπληνάντεργουόρλντ 3 .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#94 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Ιανουάριος 2009 - 19:44

wut? Zade the guy has a profile like the models in the renaissance paintings (especially his jaw line), are you kidding me? if all construction working men were like that i would be in a comma from the massive nosebleeding...

*sorry for the english but f$#*ing vista are stuck again..*

Δημοσιευμένη  εικόνα

#95 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 01:33

Παιδιά, μην ξεχνάτε πως μιλάμε για βρυκόλακες και λυκανθρώπος, οι οποίοι αντιλαμβάνουν τον κόσμο έντελώς διαφορετικά από έμας τους θνητούς (υποθετικά παντα, καθώς τα πλάσματα αυτά δεν υπάρχουν)

Σύμφωνα με αυτά που λες,οι φανταστικοί αυτοί χαρακτήρες αντιλαμβάνονται τον κόσμο με εντελώς διαφορετικό τρόπο από την δημιουργό τους που είναι θνητή.Δηλαδή η συγγραφέας παρουσιάζει ως αποδεκτά/φυσιολογικά,πράγματα(καταστάσεις,αντιλήψεις) μη αποδεκτά/κατακριτέα/άγνωστα σε αυτήν-αφού είναι άνθρωπος.ΠΩΣ στο καλό το κατάφερε αυτό;(εγώ π.χ.,αν μου "πει" ο τάδε συγραφέας,φαντάσου μια κοινωνία την οποία αποτελούν μη ανθρώπινα πλάσματα-υπάρχουν όμως άνθρωποι που έχουν σχέσεις με αυτήν-όπου π.χ. η παιδοφιλία θεωρείται νορμάλ,δεν μπορώ να σκεφτώ"it's ok,they are not humans,i can't understand them",θα συνεχίσω να νιώθω αηδία)Στο βιβλίο δεν περιγράφονται όντα με αντίληψη για τον κόσμο διαφορετική από τη δική μας που είναι υπαρκτά.Η συγγραφέας βάζει τους κανόνες στις φανταστικές κοινωνίες της,αυτή είναι υπεύθυνη για τις συμπεριφορές των χαρακτήρων της.Και μη μου πείτε ότι τα "στήνει" έτσι τα πράγματα σε μια προσπάθεια να καταφέρει να αποδώσει πραγματικά έναν κόσμο διαφορετικό από τον δικό μας.Και οι αρχαίοι έλληνες μίλησαν για θεούς-οντότητες με διαφορετική αντίληψη του κόσμου από εμάς τους θνητούς-αλλά οι θεοί τους είχαν ανθρώπινα χαρακτηριστικά,τα ίδια πάθη,την ίδια συμπεριφορά,they couldn't help but make their gods according to them(humans)(προς θεου δεν συγκρίνω twilight με τη μυθολογία,αυτό μας έλειπε).Ελπίζω να γίνονται κατανοητά αυτά που θέλω να πω(i'm having a little trouble expressing them^^;; ).
Τελοσπάντων,για μένα it all comes down to this(το ξαναβάζω):
Because if it is, fine, that's her prerogative, but somehow, I really do not think the intention was to sit down and write about abuse and controlling stalkeresque men and removing women's choices entirely from the equation. I don't think that's at all what she was going for, but that's what she ended up with, I don't think people are realizing that is what she's written, and to me, that's what makes it a problem.

2s9p2fs.jpg

#96 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 11:11

Αααααααα, θα την βγάλετε εντελώς ψυχανώμαλη την γυναίκα!

Εξάλλου, λέει στο βιβλίο πως ο λυκάνθρωπος θέλει το μικρό εκείνη την στιγμή; Δεν λέει ότι θα περιμένει;
Ρωτάω γιατί δεν τα έχω διαβάσει όλα τα βιβλία δυστυχώς και φοβάμαι μήπως έχω χάσει κάποια σημεία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FinalFantasyVII-XIII: 01 Φεβρουάριος 2009 - 12:34

Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#97 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 16:16

Ah,dunno,μαλλον αυτο ειναι πιο σεξιστικο:

γι αυτό το είπα baka

#98 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 19:12

Το Twilight δεν είναι καλή ταινία. Ούτε και καλό βιβλίο. Αντί να προσπαθείτε να μου θεοποιήσετε μια άθλια συγγραφέα και ένα γελοίο βιβλίο δεν πάτε να πιάσετε κάνα σοβαρό συγγραφέα;

Y.Γ: Και μετά απορείς γιατί τα παιδιά πλέον δεν ξέρουν να γράφουν σωστά....
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#99 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Φεβρουάριος 2009 - 19:16

Eχωντας διαβασει τα "βιβλια" το μονο που εχω να πω για αυτα και τη ταινια ειναι οτι ειναι απλως μ!@#$%^ς. Βρυκολακας θελει να ΦΑΕΙ μια εφηβη επειδη το αιμα της του "τραγουδαει"(by the way η συγραφεας πρεπει να ρωταει τη μεταφραση στα ιταλικα πριν αμολυσει τη μ!@#$%ια της"...hi says you are "la mia cantante"...) και υστερα κανει σχεση μαζι της????????????Λογικο κενο επιοικος ολοκληρη η υποθεση με αποκορυφωμα το eclipse.Οσο για τη ταινια, ειναι ενας βωμος στο τι σημαινει να ειναι καποιος emo με οτι συνεπαγεται θετικο ή αρνητικο.

Υ.Γ. ζητω συγνωμη για οποιοδηπωτε ορθογραφικο λαθος

#100 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2009 - 15:54

281070Βρυκολακας θελει να ΦΑΕΙ μια εφηβη επειδη το αιμα της του "τραγουδαει"(by the way η συγραφεας πρεπει να ρωταει τη μεταφραση στα ιταλικα πριν αμολυσει τη μ!@#$%ια της"...hi says you are "la mia cantante"...) και υστερα κανει σχεση μαζι της????????????Λογικο κενο επιοικος ολοκληρη η υποθεση με αποκορυφωμα το eclipse.Οσο για τη ταινια, ειναι ενας βωμος στο τι σημαινει να ειναι καποιος emo με οτι συνεπαγεται θετικο ή αρνητικο.

Αρχίζω και παίρνω την ιδέα πως ανα δύο post θα με βρίσκεται παρούσα γι' αυτό θα προσέχω πλέον να μην το παρακάνω.
sailock παίρνω όρκο ότι είσαι αγόρι αλλά τελοσπάντων, όπως και είπατε πολλές φορές, ένα μεγάλο μέρος του κοινού που διαβάσει το Twilight είναι fungirls αρα καλύτερα αν θέλετε να κρίνετε τέτοιες σκηνες να κρίνετε τα fungirls και τον 'σαχλορομαντισμό' ή ακόμα και την 'διαστροφη' που σας ενοχλεί τόσο πολύ και που μπορεί να χαρακτηρίζει τα fungirls στα μάτια σας.

Αν νιώθετε ωραία να παίρνετε μια ομάδα ανθρώπων και να βγάζετε πάνω της το άχτι σας εντάξει, όπως βολέυεστε.

Δεν λέω, τα emo φαίνονται ολίγον τι βαρεμένα αλλά θα λέγατε και το ίδιο για τους gothic;(όχι σαν την Πένη και κάτι άλλους δήθεν και αναρχικούς )
Ξέρω πολλά για την συγκεκριμένη υποκουλτούρα, όπως και πολύ από εσας πιθανότατα, και αναγνωρίζω πολλά στοιχεία που μπορούν να χαρακτηριστούν στην ιστορία σαν gothic [ εγώ το ξεκαθαρίζω για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις: πολλοί gothic μου πέφτουν ασήκωτοι! Προτιμώ αυτούς που βρίσκουν την ομορφιά μέσα από την φρίκη (ε, να μην είμαι κι εγώ λίγο fungirl;!:hahaha::wooi2::tensai:) αλλά είναι και πιο συμβατοί με την κοινωνία αν όχι εντελώς συμβατοι]

Αν σας την 'σπάνε' οι ιδέες που περνά η συγγραφέας βάλ'τε τα με τα fungirls, τα emo και τα λοιπα και αν θέλετε μαζευτείτε και ανοίξτε αλλή συζητηση αλλού.

Εδώ μιλάμε για βιβλίο και σωστότερο θα ήταν για κριτική νσα ασχολούμαστε με την ικανότητα της συγγραφέως, που το έχουμε πιασει το θέμα ανά καιρούς, και άλλα στοιχεία λογοτεχνικά.
Εξάλλου, η ai_chan που αρχισε το thread αυτό είπε πως το βιβλίο θα γινόταν πολύ ωραίο shoujo anime\manga. Το βρισκω χλωμό ένα αγόρι να εκτιμήσει ποτέ ένα shoujo anime\manga και ιδιαίτερα σε συγκριση με ένα κορίτσι (ανεξαρτήτως αν είναι μανιακό για shoujo)
Σαν να λέμε ένας χεβυμεταλλάς να συζητά για το νέο CD του Timbaland παραδείγματος χάρη. Πολλοί από εσάς φαίνεται πως με τίποτα δεν χωνεύεται κάποια στοιχεία του βιβλίου που επικρατουν κιόλας σχεδόν σ'όλη τη σειρά. Μα καλά, τόσο πολύ σας ενοχλεί αυτό το βιβλίο; και όσον αφορά την παιδεραστία αποκλείεται να σκοπεύει η συγγραφέας να θέλει να περάσει μυνήματα. Όλα ανήκουν στην φαντασία, αν διαφωνείτε τι να σας κάνουμε βρε;! Καλά, δεν σας αρέσει ο Timbaland (λέμε τώρα) τι κάνετε εδω πέρα; {καλό είναι να υπάρχουν κι άλλες γνώμες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για ένα βιβλίο}

Και τί σημαίνει το la mia cantante ακριβώς; Δεν το πιασα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FinalFantasyVII-XIII: 03 Φεβρουάριος 2009 - 00:27

Δημοσιευμένη  εικόνα
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#101 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2009 - 20:41

α) ναι ειμαι αντρας
β) αγαπημενα μου ανιμε-manga ειναι τα Mars, Tokyo Babylon, Cloven, X ...
πρωτα για τα love stories που παρουσιαζονται και υστερα για τα σχεδια
γ) "la mia cantante" μεταφραση απο τα ιταλικα "η τραγουδιστρια μου- αυτη που μου τραγουδα" μεταφραση απο την επεξηγηση του πρωταγονιστη για την αλοκοτη συμπεριφορα του στο πρωτο βιβλιο(by the way το διαβασα στα αγγλικα οποτε το point μπορει να ειναι mute)
δ) συμφωνω οτι θα μπορουσε με σοβαρες απεμβασεις στους διαλογους να γινει ενα εξαιρετικο shoujo αλλα η συγγραφεας πασχει απο ελειψη συγγραφικου ταλεντου, τρεμο μονο και στην ιδεα του νεου της βιβλιου που εχει εως θεμα την ιστορια απο τη πλευρα του πρωταγωνιστη

κατι ακομα, δεν επιτιθομαι καποια κοινωνικη ομαδα(emo) απλα τονιζω το οτι ειανι συμβατο με τα πιστευω τα οποια προωθουνε ως δικα τους(οταν ημουν εφηβος ανηκα και εγω σε αντιστοιχη κοινωνικη ομαδα).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από odin: 03 Φεβρουάριος 2009 - 00:25

#102 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Φεβρουάριος 2009 - 13:55

αυτή η ταινία και τα βιβλία είναι ότι πρέπει για τους έφηβους
για όλους τους υπόλοιπου είνια μια μετριότητα.

[...]

το κανω quote για να ξανα διαβαστει οπως ειχε πει και ο somnium,προκειται για μια νουβελα που στοχευει καθαρα τους εφηβους.
Προσωπικα καλουτσικο ηταν το βιβλιο (αν και δν ειμαι φαν του ειδος) με αρκετες κενοτομιες για τον μυθο που σκεπαζει τους βρικολακες(ευχαριστες και δυσαρεστες),αλλα εχει γινει πολυ σαματας για αυτο το βιβλιο.Αν δν ελεγε π.χ. οτι ειναι bestseller, ειχε θετικα σχολια απο την NY times και μια συνοψη που δν λεει τπτ εγω δν θα ειχα καταλυξει να αγοραζω αυτο και θα επερνα το Dark Tower Stephen King.H πραγματικοτητα βρισκεται αναμεσα σε αυτο που λεει η FinalFantasyVII-XIII και η Glastenen ,δηλαδη ωραιο το βιβλιο αλλα αναμενομενες αντιδρασεις απο τους χαρακτηρες και με εξειδανικευμενες καταστασεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1oneiromono: 03 Φεβρουάριος 2009 - 14:01

Δημοσιευμένη  εικόνα

#103 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 19:25

Μιας και μιλάμε για Stephen King :Stephen King Gives 'Twilight' Author a Lashing! at Hollywood.com

#104 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2009 - 19:38

λοιπον εγω μιας και δεν εχο διαβαση το βιβλιο αλλα εχο δει την ταινια μονο μπορο να πο οτι καλα παει αλλα επιδει ιδα να λετε οτι εχει πολλυ fan girl και 8α φερω ενα παραδιγμα αδερφη ενος φιλου 22 χρονον εχει διαβαση τα βιβλια 3 φορες και εχει δι τιν τενια 8 φορες οποτε πιστευω οτι κατι 8α αξιζουν και ι ηθοποιοι οπως και το γενικο storyline αφτα απο μενα σορρυ για την ηλι8ια γραμματικη αλλα με φαγανε τα greeklish
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#105 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2009 - 15:02

Μιας και μιλάμε για Stephen King :Stephen King Gives 'Twilight' Author a Lashing! at Hollywood.com

Δε περίμενα τίποτα λιγότερο από έναν καταξιωμένο συγγραφέα:

"The real difference is that Jo Rowling is a terrific writer, and Meyer can't write worth a darn."

That sums it up. :nod:

Δημοσιευμένη  εικόνα