Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Λυκόφως a.k.a. Twilight

• Please log in to reply
226 replies to this topic

#76 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 29 January 2009 - 13:29

αλλα δν εχετε κανενα δικαιωμα να τη κατηγορειτε αν δν εχετε ιδεα απο βιβλια και το πως γραφετε ενα.

Εσύ έχεις ιδέα να υποθέσω.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#77 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 January 2009 - 14:11

ναι είναι πολύ δύσκολο να γράψεις ένα βιβλίο και να το εκδώσεις....
κάθε πικραμένος και κάθε βλαμμένη βγάζει και από ένα τη σήμερον ήμερα.
εδώ έβγαλε η Λιάννη βιβλίο και κάθε αμόρφοτή ταναπου στην αμερική βγάζει βεβλίο...
κάτι μας είπε τώρα.

#78 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 29 January 2009 - 14:26

συμφωνο με την erisadesu ετσι οπως εχουν γινει πλεον τα πραγματα ...
Posted Image

#79 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 29 January 2009 - 14:31

[quote=FinalFantasyVII-XIII;280144
Αν θέλετε να εκφράσετε τις απόψεις σας καλύτερο θα ήταν να κρατάτε μια σεμνότητα έτσι ώστε όσοι σας ακούν να σέβονταο εσάς και τις απόψεις σας. Αυτό το Sorry guys [/quote]

και εσύ θα πρέπει να φροντίσεις να μην υπάρχουν ρατσιστικά στοιχεία στα δικά σου ποστ γιατί νομίζω αυτό είναι χειρότερο. οι μαύροι έχουν και αυτοί δικαίωμα να είναι βαμπίρ ;)

@ anelis: ντάξει θα σου κρατήσουμε (με ροζ κορδέλα) τον ηθοποιό του Κούλεν (και με φίμωτρο κατά προτίμηση...) ησύχασες τώρα?:hahaha::hahaha:

Posted Image

#80 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 29 January 2009 - 15:41

Anelis...

δικός σου

Spoiler:

#81 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 29 January 2009 - 17:30

εε εντάξει τώρα ησύχασα!!!
Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

#82 Animesuki

Animesuki

Black Butler Lover.

• Members
  • 379 posts

Posted 29 January 2009 - 20:26

Βλεποντας την ταινια εχω να πω οτι δεν μου αρεσε καθολου.Ηταν απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει στην ζωη μου!Σαν ρομαντζο ηταν σκετη αποτυχια, καμια σκηνη δεν μου φανηκε ρομαντικη παρα μοναχα βαρετη και ξενερωτη.Οι βρυκολακες της ταινιας δεν ηταν καν βρυκολακες ετσι οπως παρουσιαζονταν.Ειδικα εκεινη η σκηνη με τον Εντουαρτ στο φως του ηλιου να λαμπει το δερμα του σαν να ειχε διαμαντια ηταν χαζομαρα τελειως!Απορω πως το σκεφτηκε αυτο η συγγραφεας.Οτι και να μου πειτε το Λυκοφως ειναι η ντροπη των βρυκολακων. Τοσος χαμος εγινε για αυτη την ταινια για το τιποτα!Και να μην πω για αυτη την ξενερωτη,ψυχρη πρωταγωνιστρια την Μπελλα που ενω πηγαινει στο καινουργιο σχολειο, ολοι την λατρευουν απο την πρωτη μερα και ολη ξερουν το ονομα της απο την πρωτη μερα, κι ολα τα αγορια σχεδον την γουσταρουν, λες και ηταν καμια ομορφη!!!!Μα ειναι ποτε δυνατον πεστε μου!
Αυτη ειναι η γνωμη μου και πειτε οτι θελετε!
Και κατι ακομα υπαρχουν τοσοι αξιολογοι συγγραφεις που εχουν βαλει ολη τους την ψυχη και ολο τους το ειναι σε βιβλια που τους πηραν καιρο για να γραφτουν.Γιατι λοιπον οι ανθρωποι να τα παραβλεπουν τετοια εργα και να ασχολουνται με τετοιες φτηνες ιστοριες που θα μπορουσε να γραψει ο καθενας μας??!!!

#83 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 29 January 2009 - 20:39

Και κατι ακομα υπαρχουν τοσοι αξιολογοι συγγραφεις που εχουν βαλει ολη τους την ψυχη και ολο τους το ειναι σε βιβλια που τους πηραν καιρο για να γραφτουν.Γιατι λοιπον οι ανθρωποι να τα παραβλεπουν τετοια εργα και να ασχολουνται με τετοιες φτηνες ιστοριες που θα μπορουσε να γραψει ο καθενας μας??!!!

Εδω προσεγγιστηκε ενα ακραια σημαντικο θεμα, και μαλιστα με τον πλεον αμεσο τροπο, οπως του αρμοζει.
Κανω quote, μονο και μονο για να διαβαστουν αυτες οι φρασεις και μια δευτερη φορα. Παρακαλω αναλογιστειτε το ζητημα.

Posted Image

#84 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 30 January 2009 - 13:33

και εσύ θα πρέπει να φροντίσεις να μην υπάρχουν ρατσιστικά στοιχεία στα δικά σου ποστ γιατί νομίζω αυτό είναι χειρότερο. οι μαύροι έχουν και αυτοί δικαίωμα να είναι βαμπίρ ;)

@ anelis: ντάξει θα σου κρατήσουμε (με ροζ κορδέλα) τον ηθοποιό του Κούλεν (και με φίμωτρο κατά προτίμηση...) ησύχασες τώρα?:hahaha::hahaha:

Αχ τι καλό θα ήταν το πρόσεχες το εξής 'Δεν έχω τίποτα βέβαια με τους μαύρους αλλά....'
Το ότι αναφέρθηκα στο χρώμα του χαρακτήρα ήταν για να δείξω πόσα στοιχεία συνδέονται σε έναν χαρακτήρα και είναι προφανώς πολύ δυσκολα ακόμα να τα συσχετίσουμε, ένα μεγάλο ρίσκο δηλαδή σε έργα είτε αυτά είναι φαντασίας είτε αλλών ειδών.

Νομίζω οτι πρέπει να συγκρίνουμε έργα βρυκολάκων. Πως θα βρούμε αλλιώς την θέση που αξίζει; Καλό; Μέτριο; Άσχετο; Τόσα και τόσα συγκρίνουμε για να βρούμε... την ομορφιά παραδείγματος χάρη και όπως είπε και η Animesuki ή μάλλον σύγκρινε υπάρχουν αρκετά βιβλία στα οποία οι συγγραφείς τους έχουν δώσει τα πάντα αλλά δυστυχώς πολλές φορές βλέπουμε 'ξεπέτες'. Δεν ξέρω αν λες τα βιβλία Twilight 'κακοδουλεμένα' αλλά ούτε και με νοιάζει κιόλας, η αποψή σου μπορει να είναι, αλλά εγώ νομίζω πως αν ο συγγραφέας δίνει καρδιά και ψυχή για να κάνει το έργο του το καλύτερο που θα μπορούσε να βγει με την εργασία του σίγουρα θα έπαιρνε αμοιβή και πολύ καλή μάλιστα. Ο κόσμος που ζούμε όμως είναι άδικός έτσι πολύ αδικούνται εξαιτίας κάποιων άλλων που δεν αξίζουν τα αγαθά που έχουν

Η προσωπική μου πάντως άποψη είναι πως τα βιβλία Twilight είναι μέτρια αλλά με κάποια χαρακτηριστικά πρώτου βαθμου. Για να καταλάβαιτε όμως τον τρόπο που αξιολογω (κάτι που νιμίζω πρέπει να γίνει) σας λεω πως αν και έχω διαβάσει μόνο το 1ο βιβλίο της dark Series, το Dark Prince σίγουρα το Twililght (όλη η σειρά) είναι πολύ κατώτερο. Τωρα, εαν βρισκεται την Dark σειρά (η οποία έχει βρυκόλακες στο περίπου και μια τεράστια δοση ρομαντισμού κάπως σας το Twilight) απαράδεκτη, αδιάφορη ή καλή θα μπορείτε να λάβετε υποψην αυτην την αξιολόγηση που έκανα για το βιβλίο όπως σας αρμόζει.

Και ναι συμφωνω με την Animesuki. Τι πράγμα είναι αυτό που έβαλαν να κάνει την Bella;;;!
Αυτή δεν είναι καθόλου όμορφη και πάρα πολύ ξενέρωτη. Τόσο πολύ εχει πέσει το γούστο των Αμερικανων; ντεεε...

Edited by FinalFantasyVII-XIII, 30 January 2009 - 14:02.

Posted Image
http://www.youtube.com/watch?v=aJCL3WImCxM
Αυτος ο άνθρωπος είχε όλο το σύμπαν εναντίον του!!

#85 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 January 2009 - 14:07

ναι είναι η φράση του κάθε κλασσικού ρατσιστή...
δεν έχω τίποτα με αυτούς αλλά....

δεν το σώζεις.

όσο για το blade Που είσαι και τόσο γνώστης.... βασίζεται σε comics Οπότε μπορεί να γίνει
όσο ακραίο όσο είναι και το comics και η ιστορία ανήκει καθαρά στην σφαίρα sci fi.

Στο twiligth Προσπαθεί ο/η δημιουργός αποτυχημένα να δώσει μια εναλλακτική ιδέα στο πως θα ήταν οι βρικόλακες αν ζούσαν μεταξύ μας. Επίσης Πρώτη φορά είδα σε ταινία για βρικόλακες να υπάρχουν κυνηγοί ...αυτό πρώτη φορά το ακούω γενικότερα και μου φάνηκε ... εντελώς άκυρο, σαν να προσπάθησε η συγγραφέας να δημιουργήσει ένα νέο στοιχείο
στους βρικόλακες. Πάντα ξέραμε ότι κάποιους τους τραβούσε το αίμα περισσότερο απο άλλους αλλά πάντα βρίσκαν με τον ένα και τον άλλο τρόπο να το ελέγξουν.

επίσης και οι αφρικανικοί λαοί έχουν ιστορίες περί βρικολάκων
και παρόμοιων πλασμάτων και δεν εννοώ τους σύγχρονους νότιους Αφρικανούς

πάντως όσο και να προσπάθησε την μυθολογία των βρικολάκων δεν την βίασε
όσο την βίασαν οι Ιάπωνες ακόμη στην αποτυχία αποτυχημένο ήταν.

τελικά πως γράφετε βρικόλακας ή βρυκόλακας;

#86 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 30 January 2009 - 14:37

Τι να σου πω... ίσως το βρυκόλακας είναι η πιο παλιά ή η πιο νέα ορθογραφία όπως το βράδυ που τώρα πολύ το γράφουν βραδι ή το τραίνο που τώρα το γράφουν τρένο.

Εαν δεν σε πείθω για το πόσο ρατσίστρια είμαι με στενοχωρεί. Πιστεύω πραγματικά πως είτε 'μαυρος' είσαι είτε 'κιτρινος' είτε 'κόκκινος' έχεις ίδια δικαώματα, ίδια καρδιά, ίδια ψυχή και ίδιες δυνατότητες επιτυχίας (αντε τα έβαλα σε εισαγωγικα, αν και νομίζω πως ο τρόπος που μιλά κάποιος λέει περισσότερα για τον ομιλιτή για το τί σκέφτεται και όχι από το τί λέει). Αυτή είανι η ολοκληρωμλενη πρόταση:Δεν έχω τίποτα βέβαια με τους μαύρους αλλά γενικά οι ταινίες Blade ειναι σκουπίδια
Και επίσης λίγο παρακάτω είπα πως δεν μπορώ να κρίνω τον κόσμο του Blade ακριβώς γιατί δεν έχω διαβάσει το κόμικ και δεν έχω ολοκληρωμίνη ιδέα για αυτό. O τρόπος που απάντησα έτσι ήταν επειδή με ενόχλησε το υφος του aboumonkey.

Ναι, η αλήθεια είναι πως είμαι η γνώστρια η άτιμη. και καποιοι άλλοι να διαβάζουν πιο προσεκτικα τα λογια των αλλων πρωτου απαντήσουν

Ξέρω για τους μύθους των βρυκολάκων και πως εμφανίζονται σε διάφορους λαούς.
καλά, δεν έκαναν και κανα τερατούργημα και οι Ιάπωνες βέβαια.

Όσο για το προηγούμενο σχόλιο μου: δεν το παίζω κρητικός βιβλίων και ούτε έχω το ψώνιο να αρχίσω να το παίζω τώρα. Απλώς, αν είναι να χαρακτηρίζουμε κάποια βιβλία καλό θα ήταν να λεμε και το γιατί ή την πείρα που έχουμε σαν αναγνώστες κλπ

Edited by FinalFantasyVII-XIII, 30 January 2009 - 16:12.

Posted Image

#87 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 31 January 2009 - 01:18

Δεν έχω τίποτα βέβαια με τους μαύρους αλλά γενικά οι ταινίες Blade ειναι σκουπίδια

Οκ σενάριο δεν έχουν το ξέρω,απλά η ατμόσφαιρα τους είναι εκπληκτική.Μου θύμισε sin city με βρικόλακες.Kαι γενικότερα παρουσιάζουν μία εικόνα για τους βρικόλακες που είναι πιο κοντά στα γούστα μου.(Δεν αντέχω τους emo-vampires {ζω αιώνια,αλλά είμαι καταραμένος από τη μοίρα και τα ρέστα.Ε αυτοκτόνα αφού έχεις ζήσει τόσα χρόνια όσο 5 άνθρωποι}).

όσο για το blade Που είσαι και τόσο γνώστης.... βασίζεται σε comics

Δεν το ήξερα αυτό:dazed:,αν και ξέρω και πέντε πραγματάκια για comic,οπότε θα το τσεκάρω.

FinalFantasyVII-XIII δε με ενόχλεισε το ύφος σου στο ελάχιστο ,οπότε no hard feelings.

edit:παίζεi Blade τώρα στον alpha:wooi2:Posted Image

Edited by aboumonkey, 31 January 2009 - 02:32.

#88 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 31 January 2009 - 02:16

Επειδή θίχτηκε γλωσσολογικό ζήτημα δεν μπόρεσα να αντισταθώ <3:

Είναι Βρικόλακας, από το σλάβικο vrukolak, διότι γράφουμε νέα ελληνική και απλοποιούμε το u σε ι αντί να το γράψουμε υ.

Αν θέλετε πάντως το ντόπιο φήλινγκ η ελληνικότατη λέξη για τα βαμπίρ είναι καταχανάς.

@somnium: άμα ποτέ παίξεις κανένα βουκολικό Vampire μην ξεχάσεις τον καταχάνα, θα προσθέσει την απαραίτητη εσάνς κοπριάς στο αίμα που θα πίνετε :hahaha::hahaha::hahaha:

Posted Image

#89 amaya3

amaya3

high priestess of homin

• Members
  • 362 posts

Posted 31 January 2009 - 05:06

Ugh,twilight...
Είχα διαβάσει λίγο από τα 2 πρώτα βιβλία για να πάρω μια γεύση(να καταλάβω γιατί τόσος ντόρος τελοσπάντων) και...:puke:
Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου δεν είναι κατά πόσο βιάζεται η ιστορία των βρικολάκων.Ο καθένας μπορεί να πάρει τον μύθο και να του αλλάξει τα φώτα,who cares.Το πρόβλημα είναι ότι ένα σεξιστικό,με παιδοφιλικά vibes βιβλίο θεωρείται αριστούργημα της λογοτεχνίας(!!!)-ναι,το διάβασα και αυτό για το Twilight και μάλιστα ΠΟΛΛΕΣ φορές*sigh*-________- και είναι και γραμμένο από γυναίκα!!Το post της londondrowning από το οποίο παρέθεσε ένα κομμάτι η Glastenen το είχα διαβάσει πριν από λίγο καιρό και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη(when i read it i was like"i love you for this post!"XD).Αν θέλετε να το διαβάσετε here's the link to it:Adult Content Notice

Όσες (και όσοι) είστε Twilight fans, για κάντε τον κόπο να διαβάσετε τα άρθρα στα links...

Message Board - The Twihard Attack Directory

Αν και έσκασα στα γέλια με την ξεφτύλα των επιθέσεων, ελπίζω να μην τύχω καμιά τέτοια fan...:oo: Την έβαψα!

Δεν είμαστε καλά!Δεν είμαστε καθόλου καλά!Beat up??!Attempted drowning??!!:OMG3::OMG3::OMG3:

Edited by amaya3, 31 January 2009 - 05:11.

2s9p2fs.jpg

#90 FinalFantasyVII-XIII

FinalFantasyVII-XIII

Anime Amateur

• Members
  • 72 posts

Posted 31 January 2009 - 12:21

Επειδή θίχτηκε γλωσσολογικό ζήτημα δεν μπόρεσα να αντισταθώ <3:

Είναι Βρικόλακας, από το σλάβικο vrukolak, διότι γράφουμε νέα ελληνική και απλοποιούμε το u σε ι αντί να το γράψουμε υ.

Narohodo!
Aboumonkey, χαίρομαι πως δεν το πήρες τραβά.
Amaya μου, θα παραθέσω πάλι ένα προηγούμενο post όσον αφορά αυτά για την παιδοφιλια που ανέφερες (εντάξει, η άποψη σου είναι αλλά θα ήθελα να το διαβάσεις)

Παιδιά, μην ξεχνάτε πως μιλάμε για βρυκόλακες και λυκανθρώπος, οι οποίοι αντιλαμβάνουν τον κόσμο έντελώς διαφορετικά από έμας τους θνητούς (υποθετικά παντα, καθώς τα πλάσματα αυτά δεν υπάρχουν) αφού η ακοή, η όραση, η δύναμη που αντλούν από τα σωματά τους είναι ασύλληπτη από το είδος μας και ακόμα, τα πλασμάτα αυτά, υπακούν το ζωώδες ένστικτό τους. ΄Αρα είναι φυσικό να μην καταλαβαίνουμε τον τρόπο που σκέπτονται και φέρονται, όμως και η προσπάθεια να προσεγγίσουν το ανθρώπινο είδος που είναι σαφέστατα πολύ κατώτερο από το δικό τους νομίζω δείχνει την δύναμη του έρωτα που νιώθουν.

Επίσης, με τόσα που έχουν δει τόσα χρόνια που έχουν ζήσει σίγουρα θα έχουν αναπτύξει μία πιο στερεή απόψη για τον κόσμο και ίσως ακόμα και μιά στο'ι'ότητα, κατί το οποίο δικαιολογεί και την αγάπη που νιώθει ένας λυκάνθρωπος για ένα παιδί (τόσους ανθρώπους έχει δει να μεγαλώνουν από μωρά, να ενηλικιώνονται και να πεθαίνουν, έχει αναπτύξει πλέον την ικανότητα να βλέπει μέσα από ένα παιδί τον κατά δύναμει ενήλικα που κρύβει μέσα του, λογικό δεν είναι;
Posted Image