ΜΑΤ επειδη τρεμουν στην ιδεα οτι θα μπορουσε να επαναληφθει καποιο περιστατικο ελαμψαν δια της απουσιας τους. Και με την παντελη ελλειψη "εξουσιας" στους δρομους αυτοι οι νεαροι εδειξαν τον χειροτερο τους εαυτο. Φερθηκαν σαν ζωα.. Αυτο θελουν να επιτυχουν με τους ταχα αγωνες τους?
Μια χαρά παρουσία είχαν τα ματ. Απο μπλόκα και παγίδες άλλο τίποτα, συν τους ασφαλίτες τους. Ειλικρινά απορώ που την είδες την ''απουσία''. Το ξαναλέω δεν ήταν μόνο νεαροί (δε κάνω καν λόγο για τη νύξη για τους αλλοδαπούς, μπορεί να φανταστεί ο καθένας που το πάς) αλλά και άτομα απο τη πλευρά των ματ που δημιούργησαν αυτά που είδατε, τουλάχιστον στην Αθήνα. Και να είσαι σίγουρος ότι και οι 2 κάνουν αυτή τη στιγμή χοροπηδητά απο τη χαρά τους.
Και αν επιμενετε οτι δεν υπαρχουν ιδεολογοι μεσα στους ταραξιες, αλλα μονο μπαχαλοι και χουλιγκανοι χωρις ιδεολογια, τοτε γιατι αυτοι δεν περιφρουρησαν τις πορειες τους, δεν σταματησαν τους μπαχαλους με τα ιδια τους τα χερια? Θα πρεπε και οι ιδιοι να κατανοησουν οτι ολα αυτα μονο καλο δεν εκαναν στη ιδεολογια τους. Γιατι μετα απολα αυτα ο μεσος Ελληνας πολιτης θα νιωθει απεχθεια προς αυτους και τις ιδεολογιες τους.
Εχμ, επειδή δε το είδες στη tv σου δε σημαίνει ότι δεν έγινε κιόλας. Συγκεκριμένα μπορώ να σου αναφέρω ότι είδα διαδηλωτή να χώνει μπουνίδια σε άνθρωπο που πήγε να κλέψει απο κατάστημα και αυτή δεν ήταν και η μόνη περίπτωση.
Τα άτομα που πάνε να τα σπάσουν ayu την αστυνομία περιμέναν (άλλωστε ΄μαζί τους ''παίζουν''). Δεν αποτέλεσαν μέρος των διαδηλωτών οι οποίοι και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν αλυσίδες για να προστατεύσουν ο ένας τον άλλο. Και να είσαι σίγουρος ότι στα @@ τους το ποια ιδεολογία έχει δεχθεί άυτή τη στιγμή σκληρό πλήγμα. Όταν ακούμε για επέμβαση στρατού, τότε ναι, δυστηχώς οι ιδεολόγοι μόνο απαγοητευμένοι νιώθουν.
Εχω αδικο Πυραμιδα? Δεν γινεται στο ονομα της ειρηνης, της ισοτητας, και της δικαιοσυνης, να καινε, να καταστρεφουν, να προκαλουν ανθρωπινη δυστιχια.. Μιλησες για ασφαλιτες. Δεν θελω να ταχθω υπερ κανενος ασφαλιτη, αλλα απλα πες μου πως εβγαλες το συμπερασμα οτι υπηρχαν ασφαλιτες που κανανε επεισοδια. Πως ειναι αναγνωρισιμοι αυτοι? Δεν εχω πειρα απο πορειες, οποτε απλα εξηγησε μου.
Θαρρώ πως όταν βλέπεις πίσω απο τις σειρές των ΜΑΤ άτομα να πετάνε πέτρες σε τζάμια αλλά και σε διαδηλωτές και μετά να κρύβονται μια χαρά πίσω τους, άτομα με πολιτικά ντυμένα, τότε όλο και κάποιο συμπέρασμα μπορώ να βγάλω. Και το μεγαλύτερο συμπέρασμα είναι ότι έχουμε 2 άκρα που κάνουν ότι γουστάρουν και όσο δε κάνουμε κάτι και για τα 2 άκρα, και για τα 2 όμως, τότε θα έχουμε αυτά εδώ τα αποτελέσματα.
Όσο για αυτούς που φοράγαν κουκούλες και κλέψαν/κάψαν, το ποστ του Ptomahawk τα λέει καλύτερα απο εμένα, άλλωστε και ο ίδιος δείχνει να γνωρίζει περισσότερα.
Edited by red pyramid, 09 December 2008 - 03:11.