Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
400 replies to this topic

#121 zerone

zerone

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:14

Το πως γίνετε κάποιος αστυνομικός και τι εκπαίδευση λαμβάνει στη Ελλάδα,
αυτό είναι αλλού παπα ευαγγέλιο.

Αν μπορείς εσύ να υποδείξεις κάποιων και μετά, να απόκλισης 100% την
πιθανότητα ότι αυτός στο μέλλον δεν πρόκειται του στρίψει η βίδα αρχίζοντας να πυροβολεί τον κόσμο. Τότε σύμφωνο και εγώ με την άποψη σας.
Μπορείς όμως?

Το επάγγελμα ποτέ δεν υπερισχύει της ανθρώπινης προσωπικότητα.
[FONT="]Γιατί τότε θα ήσουν ρομπότ.[/FONT]

#122 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:23

Το πως γίνετε κάποιος αστυνομικός και τι εκπαίδευση λαμβάνει στη Ελλάδα,
αυτό είναι αλλού παπα ευαγγέλιο.

Αν μπορείς εσύ να υποδείξεις κάποιων και μετά, να απόκλισης 100% την
πιθανότητα ότι αυτός στο μέλλον δεν πρόκειται του στρίψει η βίδα αρχίζοντας να πυροβολεί τον κόσμο. Τότε σύμφωνο και εγώ με την άποψη σας.
Μπορείς όμως?

Το επάγγελμα ποτέ δεν υπερισχύει της ανθρώπινης προσωπικότητα.
[FONT="]Γιατί τότε θα ήσουν ρομπότ.[/FONT]

ρε φίλε!!!! αστυνομικός είναι! πρέπει να κρατάει την ψυχρμία του!
άσε μας με τους δολοφόνους που τους δελινεις και δικαιολογία!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#123 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:24

χαχαχαχαχαχαχα

όταν ένας μοντ εδώ μέσα βρίζει τα μέλη για ΧΥ λόγους, δε μπορεί να το κάνει γιατί δεν το επιτρέπει η θέση του. Και αν δε μπορεί να κρατηθεί να αφήσει κάποιον άλλον να κάνει αυτή τη δουλειά...

όταν όμως ένας αστυνομικός βγάζει όπλο και καθαρίζει κάποιον επειδή εκνευρίστηκε, προκλήθηκε γουατέβερ, είναι άνθρωπος και όχι ρομπότ...

οκ

#124 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:28

Νομίζω πως το topic παραξέφυγε απ'την ουσία του... Παραέγινε offtopic.
Το topic είναι για το μεμονωμένο περιστατικό, και για τπτ παραπάνω.

Η ουσία που πιστεύω ότι πρέπει να μας μείνει είναι :

1. Ότι πέθανε ένας νεαρός έφηβος έτσι απλά που λόγω ατυχίας βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, και δε μπορεί να γίνει τπτ για να διορθωθεί αυτό. R.I.P κρίμα πραγματικά.
2. Ευτυχώς που υπάρχουν μάρτυρες, γιατί έτσι δε θα μπορέσουν να το κουκουλώσουν το γεγονός όσο κι αν το θέλουν. Οπότε περιμένουμε την ετυμηγορία. Ανεξάρτητα αποτελέσματος όμως, δεν αλλάζει το γεγονός πως μια οικογένεια έχασε έτσι απλά το 16χρονο παιδί τους.
3. Καλύτερα να μας προβληματίσει αυτό το γεγονός για να σκεφτούμε σε τι φάση βρισκόμαστε και γιατί φτάσαμε όπου φτάσαμε, τόσο για κάτι τέτοια γεγονότα, όσο και για άλλα ευτράπελα που γίνονται. (και για τις καταστροφές που γίνονται επίσης)
4. Να σκεφτούμε αν μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον κάτι για αποφυγή τέτοιου χάους.
5. Ότι κάθε χρονιά έχουμε διάφορα "απίστευτα" γεγονότα, που τελικά απλά ρεζιλεύουν τη χώρα μας... Κρίμα...

PS1 : Μην ακούτε τον καθένα που λέει το μακρύ και το κοντό του πάνω στο θέμα, ας διαμορφώσουμε καλύτερα απόψεις μέσα από ώριμη σκέψη και διασταυρώνοντας πληροφορίες, παρά μέσα απο βιαστικά και υποκειμενικά posts.

PS2 : Θα μπορούσα να καώ στα posts τώρα, επειδή η όλη κατάσταση μου έχει προκαλέσει νεύρα και αγανάκτιση και επηρεασμένος από συναίσθημα να ξεφύγω τελείως με υποκειμενικές απόψεις και πλατιάζοντας, αλλά θα συγκρατηθώ και δε θα πω τπτ άλλο σ'αυτό το thread, γιατί δε νομίζω πως κάτι τέτοιο θα εξυπηρετούσε τελικά σε τπτ.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#125 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:28

Και μιάς και έχει φτάσει εώς εδώ το όλο πράγμα, αυτό είναι το ''κωλόπαιδο'' όπως λένε κάποιοι που δε ζεί πιά.

Posted Image

Posted Image

Κάτι καινούργιο δε πιστεύω να έμαθε κανείς απο το όλο περιστατικό πάντως. Απλά επιβεβαιώσαμε 110% ότι ήδη ξέραμε για τη κοινωνία για την οποία ζούμε. Απο τη δικιά μου πλευρά δε βλέπω κανένα που να είναι αθώος πέρα απο το ίδιο το παιδί. Και ας βρισκόταν εκεί, θαρρώ πως όλοι μας έχουμε κάνει πολλές βλακείες που θα μπορούσαν να μας στοιχήσουν τη ζωή και πολλές φορές μπορεί στο τσακ να τη γλιτώσαμε.

Η ηλικία του του δίνει καλώς ή κακώς δικαιολογιτικό, κάτι που δε έχει ο αστυνομικός που δέχθηκε μία δουλειά (πόσο μάλλον αυτή τη δουλειά) για την οποία ήξερε ότι δεν είναι κατάλληλος, αυτοί οι οποίοι τον διαλέξαν για αυτή τη δουλειά, οι ηλίθιοι που σήμερα κάναν άνω κάτω την ερμού και όχι μόνο, οι επίσης ηλίθιοι που θα δίναν κάθε ευκαιρία στην αστυνομία να διαλύσει τους διαδηλωτές και να φτάσουμε στο ακριβώς αντίθετο άκρο και πολλοί πολλοί ακόμη. Αν κρίνω πάντως απο αυτά που έχουν ακουστεί/γραφτεί, μάλλον πράγματι δεν είχαμε να κάνουμε με επίθεση αλλά με μία στιγμή βλακείας κάποιου που δεν έπρεπε εξαρχής να έχει όπλο στα χέρια του.

Κατά τα άλλα το τι θα γίνει το ξέρουμε όλοι. Ο καθένας θα υποστηρίξει τα δικά του και το θέμα θα ξεχαστεί όπως έχουν ξεχαστεί και στο παρελθόν σωρό περιστατικά, και απο τις 2 πλευρές. Ο καθένας για τη πάρτυ του, ως συνήθως.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#126 bahamut zero

bahamut zero

Shinigami

• Members
  • 71 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:29

μη γενικευετε ρε παιδια για τους αστυνομικους...το οτι αυτος ειναι ψυχακιας δε σημαινει οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι δολοφονοι...δεν μπορω να ακουω τετοιες ηλιθιοτητες..μην τα ισοπεδωνετε ολα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#127 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:29

φιλε *****απο πανω ,,οι μπατσοι ειναι ***** αλλα η αντιμετοπιση τους γινετε με τελιως λαθως τροπο.....με το να τους αντιμετοπιζεις με βια γινεσαι ιδιοε με αυτους ,,,,,θα ηταν καλυτερο να μην λες σε ολους εδω μεσα οτι ειναι απσυχοι και ολες αυτες τις ******,,,αν δεν σου αρεσει φυγε

me loves neliel πηγενε αυτο

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Fingolfin: 08 Δεκέμβριος 2008 - 00:35
double posts merged

#128 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:37

Δεν διάβασα όλα τα posts αλλα διάβασα όσα περισσότερα μπορούσα...
Δεν ξέρω τι ακριβώς εγινε με το παιδί γιατι απλός δεν βρισκόμουν εκεί...
Είπε ενας dante ή ενας ε,ρ,π,ο ---->έτσι έγινε...εγώ δεν ξέρω αν έγινε έτσι η αλλιώς...χωρίς να θέλω να πώ οτι λέει ψέματα ο άνθρωπος...τεσπα.
Ας υποθέσω λοιπόν και εγώ πως έτσι έγιναν τα πράμματα...

MR Ayu-mania:
....Ολοι αυτοι που τα σπανε ολα αυτα τα χρονια ειναι εξισου υπευθυνοι για το θανατο αυτου του παιδιου....

Όλοι αυτοί που τα σπάνε όλα αυτά τα χρόνια για μένα είναι μλάκες γιατι τα σπάνε όπως είπες(οτι ιδεολογια κι αν συμβολίζει αυτό το σπάσημο)...Τί φταίνε αυτοί όμως αν του την έδωσε του μλκα του ρόμποκοπ ....που ηταν ΕΝΑΣ...και πιροβόλησε το παιδί?
Οτι και αν εχει γίνει στο παρελθόν....

Ακόμη και όλη η αστυνομία να αποτελείται απο μλκεσ εκτος απο έναν...δεν μπορώ να πώ ΟΙ μπάτσοι.....είναι ετσι,αλλιως κ αλλιώτικα...
γιατι?.....γιατί απλός θα αδικήσω αυτόν τον έναν....

atanashiosu:
Μπορούμε να αγωνιστούμε όλοι μας με ειρηνικά μέσα. Σπάζοντας και καταστρέφοντας εκτονώνεις την οργή σου αλλά δε λύνεις τα προβλήματά σου. Κανένας δε θα συμμεριστεί το δίκιο σου όταν και εσύ αδικείς.

sgouver:
Απο την αλλη ομως, πως θα ακουστεις ?? πως θα αντιδρασεις ??

MR Ayu-mania:
Και σοβαρα αμα καποιος εδω μεσα πιστευει οτι αυτα τα επεισοδια βοηθανε στη καταπολεμηση της διαφθορας και της αδικιας στη κοινωνια τοτε τι να πω...

Συμφωνώ με τα παραπάνω....
Ποιά είναι τα ειρηνικά μέσα??
Πείτε μου γιατί εγώ σπάω το κεφάλι μου να τα βρώ...

Νομίζω ο Αyu είχε πεί κάποτε οτι υπάρχουν και αλλοι τρόποι εκτός απο τις πορείες και τα σπασήματα...που και αυτά νομίζω πως δεν ακούγονται απο
κανέναν....Δεν μας τα είπε ποτε νομίζω....

atanashiosu:
Την κυβέρνησή μας την ψηφίσαμε εμείς οι ίδιοι (ή οι περισσότεροί μας). Να σέβεστε τη δημοκρατική επιλογή.

Αν η κυβέρνηση τον παίζει κ "εμείς" τν παίζουμε ακόμα περισσότερο...γιατι να σεβαστώ αυτην την επιλογή?

σοζ για ορ8ογραφικα

εδιτ:ΚΑΙ ΝΑΙ...τν είπανε τν μλκια...μολις3 τωρα στις ειδήσεις......βαρεσε η σφαίρα τν ασφαλτο κ η σφαίρα πείγε στο παιδί........ΜΑΤΡΙΧ....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Sora of the wind: 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:49

#129 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:56

Μα τι συζητατε και εχετ γεμισει τοσες σελιδες και λετε για πολιτικα ζητηματα,αναρχικους και μπλα μπλα μπλα...
Αυτα δεν εχουν καμια απολυτως σχεση με το συγκεκριμενο περιστατικο,απ'τα λεγομενα του Dante80 και απο αυτα που ακουσα απ'τα ξαδελφια μου στην Θεσαλλονικη,επεσε απλως Βρισιδι μεταξυ 2 μπατσων και 30 ατομων,χωρις βια και βλακειες,και παει ο Μπατσος με τα Ψυχολογικα του προβληματα και πυροβολει ενα παιδι,εναν συνομιληκο μου,γιατι?Επειδη του εβρισε την μανα,το σπιτι?ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΚΩΤΟΣΕΙΣ?
Και τι εφταιγε το παιδι?Ναι βλακεια του που παει και βριζει μαζι με τους αλλους τα μπατσακια,αλλα αν ειναι δυνατον,σε λιγο θα πειτε οτι και το αξιζε,επειδη δεν βριζουμε τον νομο...
Να σαπισει στην κολαση ο αναισθητος μπατσος,και RIP Αλεξη!

*Σορρυ για ορθογραφικα

edit:

ΚΑΙ ΝΑΙ...τν είπανε τν μλκια...μολις3 τωρα στις ειδήσεις......βαρεσε η σφαίρα τν ασφαλτο κ η σφαίρα πείγε στο παιδί........ΜΑΤΡΙΧ....

ε οχι,αληθεια ειπαν τετοια μ@#$@κια?

Berserk___Gatsu.jpg

#130 zerone

zerone

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 19:57

[FONT="]Οπότε θα πρέπει να κάνουμε ντου σε αστυνομικά τμήματα ,
να βγάζουμε τους αστυνομικούς μέσα από τα αυτοκίνητα και
να τα καίμε να τους βρίζουμε να του πετάμε πέτρες να μην σταματάμε σε έλεγχο.
Να σπάμε και να καίμε τις περιουσίες του κόσμου…….

Και όλα αυτά
[/FONT][FONT="][/FONT][FONT=Verdana][FONT="]γιατί είμαστε απολύτως σίγουροι ότι είναι πρώτα αστυνομικοί και μετά άνθρωποι
και τελείως ψύχραιμοι ( κοινός ανισόρροποι) και ότι δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ μα ποτέ
όπλο για να πυροβολήσουν.

Γιατί δεν τους κρεμάμε κιόλας στην πλατεία τότες ρε παιδία?
(Τα γουρούνια)

[/FONT][/FONT][FONT="]Λυπάμαι[/FONT][FONT=Verdana][FONT="], αλλα αν κάποιος έχει αυτές της ίδιες τότε
έχει κάλο στον εγκέφαλο.
Και είναι συνυπεύθυνος για τον θάνατο του παιδιού
[/FONT][/FONT]

#131 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 20:03

τις ιδεες περι κωλομπατσων τις θεωρω το λιγοτερο ανεγκεφαλες... δεν ειναι ολοι ιδιοι αν και πιστευω πως το μεγαλυτερο μερος αυτων ειναι... δηλαδη για ολα φταινε οι μπατσοι οπως τους λετε ε? ελεος παιδια αφηστε τα ψευτο αντιεξουσιαστικα και δειτε περα απο αυτα που σας πασαρουν... δηλαδη επειδη υπηρξε ενας λαλακας που σκοτωσε ολοι κανουν το ιδιο....

και ναι που να τραγοθδατε ολοι εχουν μερος τησ ευθυνης οι γονεις και οποιος το αρνηθει αυτο το λιγοτερο βλεπει μεχρι εκει που το λενε να δει...

#132 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 20:04

edit:
ε οχι,αληθεια ειπαν τετοια μ@#$@κια?

[SIZE=3]Δν ξέρω αν μιλάς ειρωνικά αλλα ναί...απο οτι άκουσα και είδα ...ναί το είπαν..

#133 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 20:37

καλα, αυτη τη στιγμη τα βρωμο-καναλα δειχνουν το χειροτερο τους εαυτο... Η διψα τους για αιμα δεν περιγραφεται.. Παω στοιχημα οτι ευχονται να καει η Αθηνα και αυριο και μεθαυριο για να λενε οι πουστο-παραθυρατοι τα δικα τους, να τα χωνουν στο Καραμανλη, να εκφραζουν δηθεν τον αποτροπιασμο τους κτλ κτλ κτλ...

Εδω βγαλανε και τον Λαζοπουλο στο παραθυρο (who the fuck he thinks he is anyway...) που λιγο εως πολυ ειπε οτι αφου πυροβολησαν το παιδι, οι μολοτωφ δεν φτανουν πια και πρεπει να βρουνε και οι αναρχικοι οπλα...

Και μετα αναρωτιομαστε γιατι εχει φτασει η χωρα στη κατασταση που εχει φτασει... Απο τη μια 15χρονα παιδια παρασυρονται απο καποιους "ιδεολογους" και χανουν τη ζωη τους, αστυνομικοι δεν ξερουν πως να φερθουν και χρησιμοποιουνε τα οπλα τους μονο σε λαθος περιπτωσεις, και απο την αλλη εχουμε τους παραθυρατους των καναλιων με τη σταση τους να ριχνουν πιο πολυ λαδι στη φωτια..

Δεν ειμαστε ομως ολοι οι πολιτες ηλιθιοι οπως ισως νομιζουν... Νωριτερα στη Τουμπα ολοι ηταν αγανακτισμενοι με τους μπαχαλους (εκτος απο την 4 φυσικα που κυριως αποτελειται απο μπαχαλους...)

Και μιλανε οτι γiνονται τωρα εκτεταμενα επεισοδια στη οδο Τζωρτζ... Ελπιζω να κατεβασε τα στορια ο Κονατα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#134 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 20:39

Τη να πω αφου ειναι φωνιαδες αφου παρα πολυ πανε στην σχολη για να βγαλουν την βια που εχει σησωρευτη μεσα τους απο παλια να επιβαλουν την ταξη με το "ετσι γουσταρω και αμα λαχη σε βγαζω και πρεζονι και σε στελνω μεσα μ@λ@κισμενο"...
Αλλα τωρα περασαμε σε αλλες φασης τωρα το οργανο της αταξιας μπωρει να σε συνδεση και με τον αγιο πετρο!!!

Δεν πανε να g@m1soun μπας και τους φηγη η λαλακια απο το κεφαλη αι σιχτιρ τα κ@ρ10λ1α!!

Δεν μπορουν να φανταστουν οπως και κανεις απο εμας το τι ειναι να μεγαλονεις ενα παιδι να ζεις με τα ονειρα του με το κλαμα του το γελιο του τους ερωτες του τις καταξιοσης του και στην τελικη ενας ηλιθιος με ενας g@m1m3no συδερικο να σου σκοτωνει 15 χρονια φροντιδας και αγαπης!!!

Να παιθανουν η κ0λ0μπατσοι να παρουν την εξουσια η αστοινομικη που οντως αγαπαν και στηριζουν το επαγκελμα!!!

Κάποιοι αστυνόμοι έχουν και δικές τους οικογένειες.

Αν ο αστυνόμος δεν πυροβολούσε αλλά έριχνε του παιδιού μια με το γκλοπ, την ίδια εκτώνωση δε θα ένοιωθε; Και θέμα οι ειδήσεις να το κάνανε, θα γίνονταν ταραχές σε τέτοια έκταση; Το λέω αυτό γιατί αναρωτιέμαι αν απλά όλοι ψάχνουνε τις αφορμές και όχι τις αιτίες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από roriconfan: 07 Δεκέμβριος 2008 - 20:49

#135 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2008 - 20:43

[FONT="]Οπότε θα πρέπει να κάνουμε ντου σε αστυνομικά τμήματα ,
[FONT=Verdana]να βγάζουμε τους αστυνομικούς μέσα από τα αυτοκίνητα και[/FONT]
[FONT=Verdana]να τα καίμε να τους βρίζουμε να του πετάμε πέτρες να μην σταματάμε σε έλεγχο. [/FONT]
[FONT=Verdana]Να σπάμε και να καίμε τις περιουσίες του κόσμου…….[/FONT]

[FONT=Verdana]Και όλα αυτά [/FONT][/FONT][FONT=Verdana][FONT="]γιατί είμαστε απολύτως σίγουροι ότι είναι πρώτα αστυνομικοί και μετά άνθρωποι[/FONT]
[FONT=Verdana]και τελείως ψύχραιμοι ( κοινός ανισόρροποι) και ότι δεν πρόκειται να βγάλουν ποτέ μα ποτέ[/FONT]
[FONT=Verdana]όπλο για να πυροβολήσουν.[/FONT]

[FONT=Verdana]Γιατί δεν τους κρεμάμε κιόλας στην πλατεία τότες ρε παιδία? [/FONT]
[FONT=Verdana](Τα γουρούνια) [/FONT]

[/FONT][FONT="]Λυπάμαι[/FONT][FONT=Verdana][FONT="], αλλα αν κάποιος έχει αυτές της ίδιες τότε [/FONT]
[FONT=Verdana]έχει κάλο στον εγκέφαλο.[/FONT]
[FONT=Verdana]Και είναι συνυπεύθυνος για τον θάνατο του παιδιού[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Calibri]όπα , πότε ήταν αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα ? Το πρώτο post του Dante άμα διαβάσεις θα καταλάβεις πια είναι η ελληνική αστυνομία σε αρκετά μεγάλο ποσοστό . Δεν λέει κανείς ότι όλο το αστυνομικό σώμα είναι έτσι , ξέρω και εγώ προσωπικά αστυνομικούς που δεν είναι ούτε φασίστες ούτε δολοφόνοι .Όμως , όταν σαπίζουν στο ξύλο φοιτητές που δεν έχουν κάνει τίποτα ( μιλάω ειδικά για πολύ κοντινό μου πρόσωπο , όχι γενικά για να μου πει κανείς «και που ξέρεις ότι δεν κάνα τίποτα») και η μόνη ελπίδα να μην καταδικαστούν κιόλας είναι άμα υπάρχει κάποια κάμερα εκεί κοντά ή άμα γίνουν πορείες και επεισόδια ώστε να φοβούνται το πολιτικό κόστος , δεν μπορούμε να το γυρίσουμε μπούμερανγκ . Δηλαδή ότι είναι μάρτυρες οι αστυνομικοί που υπομένουν τα πάνδεινα και δεν μιλάνε και δεν αντιδράνε , οπότε είναι θέμα χρόνου να χάσει τον έλεγχο και να μην αντέξει άλλο την άδικη βία και ταπείνωση . Έστω ότι είναι έτσι , είναι η δουλειά του να τα υπομένει και να πράττει σύμφωνα με το σύνταγμα [/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα