Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#106 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 07 December 2008 - 17:03

Αυτο ομως που για μενα ειναι φανερο, ειναι οτι ασχετα με το ποσο διεφθαρμενοι η αχρηστοι ειναι καποιοι αστυνομικοι, αν ολα αυτα τα χρονια δεν ειχαμε επιτρεψει στους "γνωστους-αγνωστους" να δημιουργησουν ενα γκετο και ενα παρακρατος δεν θα ειχαμε ουτε τετοια περιστατικα αλλα ουτε και τα επεισοδια που γινονται πια σε καθημερινη βαση...

Οταν μελοι τις ΚΝΕ κατα περιοδους πειραν το νομο στα χερια του και συλλαβαν τους αντι-εξουσιαστες που προκαλουσαν εκτρωπα στην γιορτη του πολυτεχνιου ,οι αστυνομικοι τους ειχαν αφησει ελυθερους...
Ποσες φορες εχουν συλληφθει και εχουν αφεθει ελευθεροι ?

Εγω ασφαλως και καταδικαζω τους βανδαλισμους !!!!

Απλα θεωρω την κατασταση που επικρατει σημερα αποτελεσμα μια διευθαρμενης αστυνομικης -εκτελεστικης εξουσιας.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ BUSINESS ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

Αλλα βεβαια οπως λεει ο κ.Παυλοπουλος ''η αστυνομια λειτουργει σωστα και ολα αυτα αποτελουν μεμωνομενα επεισοδια''

Edited by sgouver, 07 December 2008 - 17:13.

#107 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 07 December 2008 - 17:18

Επειδή είμαι παλιά καραβάνα σε αυτά τα θέματα και επειδή πρόλαβα κάποια πράγματα - τελείως πιτσιρίκος βέβαια (Iris, πάνω από το διπλό καφέ, μιλάμε για 20 χρόνια + πίσω...), ένα έχω να σας πω:

Στημένα είναι όλα. Μην πιστεύεται τίποτα.

Θα μου πεις τώρα, αν είσαι 16 χρονών και το αίμα σου βράζει, χρειάζεσαι καθορισμένο εχθρό και φίλο. Που μυαλό να καταλάβεις τι παίζει. Και εκεί είναι που πατάνε αυτοί.

Τα μόνα πραγματικά θύματα, είναι οι πραγματικοί ιδεολόγοι. Από όλες τις πλευρές.

#108 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 December 2008 - 17:27

Ρε οι ηγέτες είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι! Οι αναρχικοί και οι φόνοι των αστυνόμων είναι επιπτώσεις τους. Και το μόνο που θα καταφέρουνε να πετύχουνε όλοι αυτοί που κάνουνε τους βανδαλισμούς είναι να ισχυροποιήσουνε την αστυνομία, να αυξήσουνε την αντιπάθεια προς την ιδεολογία τους και να χαθούνε πολύτιμα εκατομμύρια του προϋπολογισμού σε επισκευές και αποζημιώσεις. Άντε, ίσως να αλλάξει και η κυβέρνηση. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε την σκούφια του αλλιώς...

#109 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 07 December 2008 - 17:35

Ρε οι ηγέτες είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι! Οι αναρχικοί και οι φόνοι των αστυνόμων είναι επιπτώσεις τους. Και το μόνο που θα καταφέρουνε να πετύχουνε όλοι αυτοί που κάνουνε τους βανδαλισμούς είναι να ισχυροποιήσουνε την αστυνομία, να αυξήσουνε την αντιπάθεια προς την ιδεολογία τους και να χαθούνε πολύτιμα εκατομμύρια του προϋπολογισμού σε επισκευές και αποζημιώσεις. Άντε, ίσως να αλλάξει και η κυβέρνηση. Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε την σκούφια του αλλιώς...

εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα....
και θα προσθέσω και κάτι ακόμα σε όλους τους δήθεν αντι-εξουσιαστές(δεν μιλάω για όλους μην το πάρετε στραβα)

θέλουν να χτυπήσουν την κοινωνία και ότι δήποτε άλο για να διαμαρτιρυθούν? να πάνε στην Ρηγίλλης, στον περισό,στου πασοκ (δεν ξέρω και την περιοχή....).
να πάνε να σπάσουνε το σπίτι του αρχηγού της αστυνομίας και το αμάξι του Παπανδρέου κοκ......
αλλά εκεί....δεν μπορούνε..εκεί έχει αστυνομίες...να του πάει....για αυτό πάνε και σπανε τα σπίτια όσων δεν φτέναι! ναι ρε σεις...καλά τα πάτε...σπηλώστε κιάλο την μνήμη του καημένου του παιδιού για να ξεσπάτε εσείς τα νεύρα σας......
Posted Image
Spoiler:

#110 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 07 December 2008 - 17:39

Εγώ πάντως δε θα είχα πρόβλημα αν γίνονταν βανδαλισμοί στη βουλή, ή στα γραφεία προσώπων που διηκούν. Εκεί ναι, θα ακουγόταν ο λαός. Αν κάποιος πιστεύει ότι σπάζοντας το μπακάλικο του βιοπαλαιστή κυρ Μήτσου, τότε α) είναι βαθιά νυχτωμένος, διότι έτσι δημιουργεί μεγαλύτερη πόλωση, β) μάλλον τα χεράκια του είναι πιο μαλακά και από μωρού, δηλαδή δεν έχει δουλέψει ποτέ του, δεν έχει χύσει ιδρώτα, αίμα, και δεν έχει ξεφτιλιστεί για ένα μαμημένο κομμάτι ψωμί.

Αυτού του είδους οι άνθρωποι, μόλις κάνουν το κομμάτι τους, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη ζωή και θα καταθέσουν την ψήφο τους σε ιδεολογίες που μέχρι πρώτινος πολεμούσαν. Μιλάμε για ΠΟΛΥ γέλιο (not :( ).

συμφωνω με αυτο απολυτα // σχετικα με τους αναρχικους που ''επαναστατουν'' και βγαζουν τα ζωοδη ενστικτα τους εκ του ασφαλους , και υστερα αφου καταλαβουν πως δεν παει αλλο αλλαζουν ''επαγγελμα'' .
Ο αστυνομικος ειναι περα για περα ενοχος //

εγω λυπαμαι αυτα τα ανθρωπακια που ελεγχονται απο μια αλλη μοδα : την επανασταη ή αναρχισμο // σημερα οι εννοιες ταυτιζονται ( δεν μιλαμε για αυτην του '21) και πληροφοριακα αυτοι του πολυτεχνειου δεν εριξαν την κυβερνηση // το αποηχο του κυπριακου πιο πολυ .

για να ειναι κανεις επαναστατης δεν χρειαζεται να κανει σαν ζωο// αυτος που ντυνεται πιο συντηριτικα μπορει να ειναι πιο επαναστατης απο εναν με ''σκουλαρικια '' κτλ // πανω απ΄όλα αυτο να ξερει τι κανει και το πως // αν αυτοι ειχαν μια παιδεια δεν θα εκαναν αυτα που γινονται // αποτελεσμα ολοι τους αποστρεφονται κοινωνικα .
Μετα οσοι αντιλαμβανονται την πραγμτατικη κατασταση '' μπαινουν'' στην κοινωνια // εχοντας βεβαια περασει μια εφηβεια γεματη καπριτσια και ''θελω ''
Posted Image Posted Image

#111 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 07 December 2008 - 17:51

Όταν βλέπεις ποζεράδικα, ξέρεις ότι συνάντησες το ψέμα.

Η έννοια της αναρχίας κακός έχει ταυτιστεί με την έννοια της αντιεξουσίας.
Ο Αναρχικός δε θέλει αρχή. Ο Αντιεξουσιαστής δεν θέλει την υπάρχουσα εξουσία. Έχει μεγάλη διαφορά.

Όπως μεγάλη διαφορά, έχει ο Πατριώτης, Ο Εθνοσοσιαλιστής, ο Εθνικοσοσιαλιστής και ο Φασίστας

Όπως μεγάλη διαφορά, έχει ο Ελευθεροτέκτονας, ο Μασόνος και ο Σιωνιστής.

Όταν συνειδητοποιείς ότι για την κοινωνία όλοι αυτοί είναι "Φασίστες", "Αναρχοκουμούνια", "Μασόνοι" και "παλαιοκομματικοί" (για να θυμηθούμε και τις ελληνικές πολιτικές πατέντες), συνειδητοποιείς ότι σε αυτήν την χώρα είναι μάταιο να ασχολείσε άλλο με ιδεολογίες.

#112 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 07 December 2008 - 17:53

εγω λυπαμαι αρκετους εδω μεσα.....
καλυτερα να κλεισει το τοπικ γιατι δεν ηταν 8εμα του να μιλησουμε για αυτα που λεγονται τις τελευταιες σελιδες...
καλο ταξιδι Αλέξανδρε.....

#113 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 December 2008 - 18:32

Τη να πω αφου ειναι φωνιαδες αφου παρα πολυ πανε στην σχολη για να βγαλουν την βια που εχει σησωρευτη μεσα τους απο παλια να επιβαλουν την ταξη με το "ετσι γουσταρω και αμα λαχη σε βγαζω και πρεζονι και σε στελνω μεσα μ@λ@κισμενο"...
Αλλα τωρα περασαμε σε αλλες φασης τωρα το οργανο της αταξιας μπωρει να σε συνδεση και με τον αγιο πετρο!!!

Δεν πανε να g@m1soun μπας και τους φηγη η λαλακια απο το κεφαλη αι σιχτιρ τα κ@ρ10λ1α!!

Δεν μπορουν να φανταστουν οπως και κανεις απο εμας το τι ειναι να μεγαλονεις ενα παιδι να ζεις με τα ονειρα του με το κλαμα του το γελιο του τους ερωτες του τις καταξιοσης του και στην τελικη ενας ηλιθιος με ενας g@m1m3no συδερικο να σου σκοτωνει 15 χρονια φροντιδας και αγαπης!!!

Να παιθανουν η κ0λ0μπατσοι να παρουν την εξουσια η αστοινομικη που οντως αγαπαν και στηριζουν το επαγκελμα!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#114 zerone

zerone

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 07 December 2008 - 18:36

Εγώ θα το δω από μία άλλη γωνία…..

Πρώτον:
Για όλα αυτά τα συμβάντα ευθύνονται οι πολιτικοί και τα κόμματα.
Αν δεν καταργηθούν οι κομματικές ομάδες στα πανεπιστήμια
(ΠΑΣΠ, ΔΑΠ…..και όπως διάολο λέγονται) και αν δεν καταργηθεί
(ή τουλάχιστον να προσαρμοστεί) το άσυλο σ΄ αυτά, δυστυχώς

θα βλέπουμε τα ίδια φαινόμενα.
Αν προσέξατε τα επεισόδια και οι διαδηλώσεις μετά το θάνατο του πεδίου,
έγιναν σε πόλεις με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια.

Δεύτερον:
Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί αυτό το δυστυχές και απαράδεκτο

συμβάν με τον νεαρό, από την στιγμή που οι κυβερνήσεις έχουν

αφήσει την αστυνομία στον αυτόματο πιλότο και σε ρόλο παρατηρητή,

αφού δεν έχουν τα αρχ…α να αναλάβουν πρωτοβουλίες φοβούμενοι το
πολιτικό κόστος.
Ξεχνώντας βέβαια ότι πίσω από τον θεσμό που λέγετε αστυνομία υπάρχουν
άνθρωποι και όχι μηχανές, άνθρωποι με συναισθήματα και όρια.

Τρίτον:
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να προκαλεί ένοπλούς αστυνομικούς.

Και όποιος το κάνει είναι απλά βλαμμένος (για να μην πω και τίποτα άλλο) .
Και ο πιο απλός λόγος που θα μπορούσα να τεκμηριώσω
αυτή μου την άποψη είναι ο ακόλουθος:
Ο αστυνομικός (ή μπάτσος) δεν είναι μόνο αστυνομικός είναι

και άνθρωπος και μάλιστα ένοπλος ( ή θα μπορούσε να και ψυχικά ασθενής)
εστί δεν θα μπορούσε ποτέ κάποιος να πρόβλεψη την αντίδραση του κάθε
ανθρώπου σε μια πρόκληση.

#115 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 07 December 2008 - 18:43

Τρίτον:
Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να προκαλεί ένοπλούς αστυνομικούς.

Και όποιος το κάνει είναι απλά βλαμμένος (για να μην πω και τίποτα άλλο) .
Και ο πιο απλός λόγος που θα μπορούσα να τεκμηριώσω
αυτή μου την άποψη είναι ο ακόλουθος:
Ο αστυνομικός (ή μπάτσος) δεν είναι μόνο αστυνομικός είναι

και άνθρωπος και μάλιστα ένοπλος ( ή θα μπορούσε να και ψυχικά ασθενής)
εστί δεν θα μπορούσε ποτέ κάποιος να πρόβλεψη την αντίδραση του κάθε
ανθρώπου σε μια πρόκληση.

τι λε ρε φίλε....όχι...ο αστυνομικός εν ώρα καθύκοντος δεν πρέπει να είναι άνθρωπος...πρέπει να είναι αστυνομικός και να κάνει αυτό που πρέπει όπως πρέπει...δλδ αν είναι ψυχολογικά διαταραγμένος του δίνεις όπλο? τι είναι αυτά που λες...
ρε ότι και να του είπε το παιδί...πιαστο,πήγενέτο στο τμήμα..τι πυροβολάς ρε?? με πιο δικαίομα...?????????
Posted Image
Spoiler:

#116 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 07 December 2008 - 18:52

Η ψυχακιδες αγορι μου πανε στο δαφνι δεν τους δηνουμε και οπλα εαν ειναι ψυχακιας να παει με τους ομιους του οχι να καθαριζει κοσμο το βλημα!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#117 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 07 December 2008 - 19:02

παιδια εγω λεω να αφησουμε κατα μερος τα περι τρελων αναρχικων κλπ γιατι χανουμε την ουσια...

ενα παιδια χαθηκε και οτι και να γινει δεν θα μαθουμε ποτε την αληθεια του τι εγινε... οτι και να γινει ενας αστυνομικος ειναι εκπαιδευμενος να μπορει να ανταπεξελθει σε πιθανη επιθεση κατα του χωρις να χρησιμοποιησει το οπλο του... εχει τα διαφορα χημικα ακομα και ελεγχομενη βια...

αλλα για εμενα μερος των ευθυνων εχουν οι γονεις του παιδιου... δν γινεται εσυ να "κοιμασαι τον υπνο του δικαιου" και να αφηνεις ενα παιδι 15 χρονων να κοβει βολτες εξω στους δρομους...

η αποψη μου ειναι πως ο αστυνομικος περασε το σημειο της χρησης της εξουσιας που κατεχει και ειναι ενας απλος δολοφονος...

τελος και συγνωμη αν κουρασα πιστευω πως αυτο το γεγονος πρεπει να αφυπνησει τους γονεις τους ανθρωπους που μας κυβερνουν αλλα και τα ΜΜΕ...

#118 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 07 December 2008 - 19:09

μερος των ευθυνων εχουν οι γονεις του παιδιου...

αυτο το γεγονος πρεπει να αφυπνησει τους γονεις τους ανθρωπους που μας κυβερνουν αλλα και τα ΜΜΕ...

Δηλαδη τι θελεις ?
Να μην βγαινουν τα παιδια εξω απο το σπιτι τους ?

Μου λες οτι οι γονεις "κοιμοντουσαν τον υπνο του δικαιου" επειδη δεν προβλεψαν οτι οι αστυνομικοι πυροβολουν στο ψαχνο ??

Ας συνελθουμε λιγακι...

ενα παιδια χαθηκε και οτι και να γινει δεν θα μαθουμε ποτε την αληθεια του τι εγινε...

Η αληθεια ειναι ξεκαθαρη, περισσοτερο απο καθε αλλη φορα λογο των πολλων μαρτυρων, ελεος μεχρι και video εχει καταγραφει !!!

#119 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 07 December 2008 - 19:11

δεν ενοουσα οτι εφτεγε το παιδι ,,,,αλα θελω να πω οτι εφοσον 3ερουμε τι ******* ειναι οι περισοτεροι αστυνομικοι δεν πρεπει να το διακινδινευουμε..... ακομα αυτο:Ayrio KATALIPSH ola ta ellinika sxoleia gia ton XAMO tou 15xronou apo astinomiko KAI GIA MPARASTASH sto ergo oswn agwnizonte gia ena kalitero ayrio. Oloi oi mathites ofiloun na diorganosoun monohmerh katalipsh sto sxoleio tus. Idi exei kanonistei na ei klista 300 sxoleia. STILTO PANTOU
αυτο μου το εστειλαν πριν λιγο,,,,ποσο χαμηλα πευτει το επιπεδο,,,ανθρωποι σκωτονονται και οι αυτοι που κανουν καταλιπσεις (και αργοτερα πορειες) βρισκουν αφορμη για να χασουν μαθημα

#120 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 07 December 2008 - 19:13

Πέρα άπο τα ποστ στυλ λοβοτομημένου αυστραλιοπίθηκου που βλέπω,δε βλέπω φως και στον κόσμο.

Προσποιήστε ότι δε ξέρετε την τρομοκρατία των μπάτσων (ή όπως θέλετε να τους αποκαλείτε:αστυνομικούς) στα Εξάρχεια?Τι μόνιμη τους "επίβλεψη" της περιοχής?Αρνείστε το ενδεχόμενο να ξεκίνησαν αυτοί λόγω της δικιάς τους αίσθησης ανωτερότητας τα βρισίδια?Αν στο σπίτι σας ή στο μέρος/στα μέρη που συχνάζατε έρχονταν καθημερινά κάποιος σαν τον νταβά και σας πουλούσε τρέλα βρίζοντας σας πως θα αντιδρούσατε?Δεν είναι τρομοκρατία αυτό?"Πίσω ******,σας έχουμε" δεν ειναι τρομοκρατία?

Και μια μέρα ο τάδε τύραννος παπάρας που του χει ανατεθεί να καταπιέζει για λογαριασμό ενός καρεκλοκένταυρου σκοτώνει ένα παιδί για να βγάλει την γκάβλα του που χει φτάσει το άπειρο.Και ναι.Είναι εν ψυχρώ **** την τρέλα μου.Είναι εν ψυχρώ όταν ο άλλος έχει καθήκον να "προστατεύει και να υπηρετεί" να βρίζει παιδιά για το γαμώτο κι όταν τον βρίσουν ή αντεπιτεθούν να σκοτώσει.ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΡΕ.

Πέθανε ένας άνθρωπος χτες.Οι "πεφωτισμένοι" μίλησαν.Τι είπαν?Είπαν : "Τα ήθελε ο κώλος του" όπως γλαφυρότατα διετυπώθη εδώ μέσα.Κρίμα.Κρίμα για όλους.Κρίμα γιατί μια καρδιά σταμάτησε να χτυπάει αλλά και ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.

Ενίοτε εύχομαι παρά την άρνηση μου προς τα μεταφυσικά να υπήρχε όντως κόλαση για να θαφτούν αυτές οι καρδιές.Για να θαφτούν και τα χέρια που μας "προστατεύουν" και που και που κερνούν και λίγο θάνατο.

Για τις καρδιές που χτυπάν και νιώθουν ακόμα:
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Edited by Me loves Neliel, 07 December 2008 - 19:18.

Posted Image