Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
400 replies to this topic

#286 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:11

τα 15χρονα δεν ειχαν δουλεια εκει...απλα πραγματα...σε πεδιο μαχης ηταν και μαλιστα με τη θεληση τους...επρεπε να ειναι προετοιμασμενοι για οποιες συμεπειες μπορει να ειχαν οι πραξεις τους

Λογικη συνεπεια ειναι να τους συλλαβουν να τους διαβασουν τα δικαιωματα τους και να τους πανε μεσα, οχι να τους σπασουν στο ξυλο.

qzMHWHd.png

#287 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:11

ΜΑΤ επειδη τρεμουν στην ιδεα οτι θα μπορουσε να επαναληφθει καποιο περιστατικο ελαμψαν δια της απουσιας τους. Και με την παντελη ελλειψη "εξουσιας" στους δρομους αυτοι οι νεαροι εδειξαν τον χειροτερο τους εαυτο. Φερθηκαν σαν ζωα.. Αυτο θελουν να επιτυχουν με τους ταχα αγωνες τους?

Μια χαρά παρουσία είχαν τα ματ. Απο μπλόκα και παγίδες άλλο τίποτα, συν τους ασφαλίτες τους. Ειλικρινά απορώ που την είδες την ''απουσία''. Το ξαναλέω δεν ήταν μόνο νεαροί (δε κάνω καν λόγο για τη νύξη για τους αλλοδαπούς, μπορεί να φανταστεί ο καθένας που το πάς) αλλά και άτομα απο τη πλευρά των ματ που δημιούργησαν αυτά που είδατε, τουλάχιστον στην Αθήνα. Και να είσαι σίγουρος ότι και οι 2 κάνουν αυτή τη στιγμή χοροπηδητά απο τη χαρά τους.

Και αν επιμενετε οτι δεν υπαρχουν ιδεολογοι μεσα στους ταραξιες, αλλα μονο μπαχαλοι και χουλιγκανοι χωρις ιδεολογια, τοτε γιατι αυτοι δεν περιφρουρησαν τις πορειες τους, δεν σταματησαν τους μπαχαλους με τα ιδια τους τα χερια? Θα πρεπε και οι ιδιοι να κατανοησουν οτι ολα αυτα μονο καλο δεν εκαναν στη ιδεολογια τους. Γιατι μετα απολα αυτα ο μεσος Ελληνας πολιτης θα νιωθει απεχθεια προς αυτους και τις ιδεολογιες τους.

Εχμ, επειδή δε το είδες στη tv σου δε σημαίνει ότι δεν έγινε κιόλας. Συγκεκριμένα μπορώ να σου αναφέρω ότι είδα διαδηλωτή να χώνει μπουνίδια σε άνθρωπο που πήγε να κλέψει απο κατάστημα και αυτή δεν ήταν και η μόνη περίπτωση.

Τα άτομα που πάνε να τα σπάσουν ayu την αστυνομία περιμέναν (άλλωστε ΄μαζί τους ''παίζουν''). Δεν αποτέλεσαν μέρος των διαδηλωτών οι οποίοι και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν αλυσίδες για να προστατεύσουν ο ένας τον άλλο. Και να είσαι σίγουρος ότι στα @@ τους το ποια ιδεολογία έχει δεχθεί άυτή τη στιγμή σκληρό πλήγμα. Όταν ακούμε για επέμβαση στρατού, τότε ναι, δυστηχώς οι ιδεολόγοι μόνο απαγοητευμένοι νιώθουν.

Εχω αδικο Πυραμιδα? Δεν γινεται στο ονομα της ειρηνης, της ισοτητας, και της δικαιοσυνης, να καινε, να καταστρεφουν, να προκαλουν ανθρωπινη δυστιχια.. Μιλησες για ασφαλιτες. Δεν θελω να ταχθω υπερ κανενος ασφαλιτη, αλλα απλα πες μου πως εβγαλες το συμπερασμα οτι υπηρχαν ασφαλιτες που κανανε επεισοδια. Πως ειναι αναγνωρισιμοι αυτοι? Δεν εχω πειρα απο πορειες, οποτε απλα εξηγησε μου.

Θαρρώ πως όταν βλέπεις πίσω απο τις σειρές των ΜΑΤ άτομα να πετάνε πέτρες σε τζάμια αλλά και σε διαδηλωτές και μετά να κρύβονται μια χαρά πίσω τους, άτομα με πολιτικά ντυμένα, τότε όλο και κάποιο συμπέρασμα μπορώ να βγάλω. Και το μεγαλύτερο συμπέρασμα είναι ότι έχουμε 2 άκρα που κάνουν ότι γουστάρουν και όσο δε κάνουμε κάτι και για τα 2 άκρα, και για τα 2 όμως, τότε θα έχουμε αυτά εδώ τα αποτελέσματα.

Όσο για αυτούς που φοράγαν κουκούλες και κλέψαν/κάψαν, το ποστ του Ptomahawk τα λέει καλύτερα απο εμένα, άλλωστε και ο ίδιος δείχνει να γνωρίζει περισσότερα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από red pyramid: 09 Δεκέμβριος 2008 - 03:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

#288 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:22

Τα ΜΑΤ επειδη τρεμουν στην ιδεα οτι θα μπορουσε να επαναληφθει καποιο περιστατικο ελαμψαν δια της απουσιας τους.

Δε μου λες...Θα μου πεις από τον καναπέ σου τι κάνανε τα ΜΑΤ?

ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ?ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ?

Ναι,κάποιοι σπάζανε.Τράπεζες και πολυκαταστήματα καπιταλόσκυλων.Κι εκεί που λέγαμε ότι όπως πρέπει οι μπάτσοι δεν έχουν το κουράγιο να σηκώσουν κεφάλι όπως και θα πρεπε άλλωστε ξέρεις τι κάνανε?

Φτάσαμε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και πετάχτηκαν από ΟΛΑ τα στενά με δεκάδες εως και εκατοντάδες δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.Ανάμεσα σε πρωτοετή κοριτσάκια και μαθητούδια.Εγώ έβλεπα τους φίλους μου να ξερνάνε και να σέρνω έναν ημιλιπόθυμο που είχε αρπάξει τη μέση μου ενώ πονούσα δεν έβλεπα και δεν ανέπνεα κι εσύ θα μου πεις ρε ΚΥΒΕΡΝΗΤΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤ?!?

Σταμάτα τώρα να λες μλκιες.ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.ΠΑΝΕ ΣΤΟ FORUM ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΒΓΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΟΡΕΞΗ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#289 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:23

delete..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από kagemaru igano: 09 Δεκέμβριος 2008 - 13:44

#290 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:24

Αχ να καταλάβω την οργή, πολλές φορές σε πνίγει το άδικο και λες να γίνουν μπουρλότο όλα, αλλά δυστυχώς αυτή δεν είναι η λύση.... όλα αυτά τα επεισόδια και οι βανδαλισμοί είναι βούτυρο στο ψωμί των δυνάμεων καταστολής (εννοώ τα ΜΑΤ, και κάθε είδους μπάτσο) αργά ή γρήγορα θα στραφεί η κοινή γνώμη εναντίων των διαδηλώσεων, μπορεί να γίνει ειρηνική πορεία, εγώ πριν λίγες ώρες συμμετείχα σε μια τέτοια στην Πάτρα, είχαμε πάρα πολύ κόσμο και κάναμε την πορεία μας από την αρχή μέχρι το τέλος, είπαμε τα συνθήματα μας και μεταδώσαμε στον κόσμο που ήταν εκεί το μήνυμα του αγώνα μας, χωρίς να γίνει η παραμικρή ζημιά χωρίς να ανοίξει μύτη (μα δεν χρειαζόταν άλλωστε, ποιος ο λόγος) αλλά κανείς δεν βλέπει την ουσία πια... το μόνο που προβάλλουν τα ΜΜΕ είναι τα επεισόδια που κάνουν οι "αλιτήριοι" αναρχικοί (και δεν ξέρω και εγώ τι άλλους άκυρους χαρακτηρισμούς χρησιμοποιούν) έλεος πια με αυτούς τους δημοσιογράφους (ειδικά με αυτόν τον προβοκάτορα τον Πρετεντέρη:erk:) Τα επεισόδια πάντα για ένα κίνημα έρχονται μπούμερανγκ, κάπως έτσι βρίσκει αφορμή ο κάθε φασίστας να πει το μακρύ του και το κοντό του για να κάνει τον κόσμο να πάψει να αγωνίζεται και να αμαυρώνει το λαϊκό κίνημα, με τα επεισόδια είναι σαν να βάζουμε τα χεράκια μας και να βγάζουμε τα ματάκια μας... κρίμα δεν είναι?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#291 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:27

παντως τα μονα καλα που σπασανε ηταν το πλαισιο και κατι αλλα με ηλεκτρονικα...βλεπω μπουκαρουν ολοι μεσα ε τι να κανω μπουκαρω και εγω το γδυσανε εγω κονομησα κανα 4 εξωτερικους 250g....2 κινητα και τα φλασακια...

Ωραίος ρε.Και εις ανώτερα.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#292 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:28

@neviel: σε παρακαλώ μαν γράφε πιο ήρεμα. ότι και να υποστηρίζει ο οποισδήποτε δικαίωμα έχει να το πεί χωρίς βρισίδια για απαντήσεις. ειλικρινά, είναι σα να μειώνεις το θάνατο του παιδιού έτσι. έχουμε που έχουμε γίνει κώλος, ας βγεί τουλάχιστον κάτι απο αυτό.

@somnium: μαν, ειλικρινά θα βγούμε τρελά οφ τόπικ οπότε απο τη πλευρά μου πάω πάσο για την άποψη σου, σε καμία περίπτωση όμως δε μπορώ να συμφωνήσω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#293 moonheart

moonheart

FUTO-itria

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:29

παντως τα μονα καλα που σπασανε ηταν το πλαισιο και κατι αλλα με ηλεκτρονικα...βλεπω μπουκαρουν ολοι μεσα ε τι να κανω μπουκαρω και εγω το γδυσανε εγω κονομησα κανα 4 εξωτερικους 250g....2 κινητα και τα φλασακια...

ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΟ Π ΕΓΡΑΨΕΣ... ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ....
ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΑΩ WARNING ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΕΣΥ ΑΜΑΥΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ... ΟΛΟ ΟΜΩΣ... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ... Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΥΧΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ******** ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.
ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ.
ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ.... ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΟΦΕΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
Δημοσιευμένη  εικόνα
f*ck medicine. I want to be a ninja.

#294 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:29

Μπράβο εύγε τέκνο.

Και δεν ντρέπεσαι που το λες?

Τη να σου πω ρε μεγάλε λίγο τσίπα πάνω σου δηλαδή ένταξη αν σε πω κλεφτρόνι θα προσβληθείς.?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#295 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:30

Ναι,κάποιοι σπάζανε.Τράπεζες και πολυκαταστήματα καπιταλόσκυλων.Κι εκεί που λέγαμε ότι όπως πρέπει οι μπάτσοι δεν έχουν το κουράγιο να σηκώσουν κεφάλι όπως και θα πρεπε άλλωστε ξέρεις τι κάνανε?

Φτάσαμε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και πετάχτηκαν από ΟΛΑ τα στενά με δεκάδες εως και εκατοντάδες δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.Ανάμεσα σε πρωτοετή κοριτσάκια και μαθητούδια.Εγώ έβλεπα τους φίλους μου να ξερνάνε και να σέρνω έναν ημιλιπόθυμο που είχε αρπάξει τη μέση μου ενώ πονούσα δεν έβλεπα και δεν ανέπνεα

been there done that
ακριβως ετσι εγινε
αν εξαιρεσεις βεβαια οτι τη σπιθα για την ολη πυρκαγια την ανοιξε η ομαδα των α.κ. (αντιεξουσιαστικη κινηση) που υποθαλπαμε σε ολη τη διαρκεια της πορειας.
επειδη αν ειναι να λεμε την αληθεια να τη λεμε ολοι. μεριδιο εχουμε ολοι μας για οτι εγινε. εγω αισθανομαι πολυ ασχημα που το μονο που καναμε για να τους σταματησουμε ηταν ενα γιουχαισμα και επρεπε να φαμε εξαιτιας τους 100 δακρυγονα στη μαπα για να κανουμε επιτελους κατι εναντιον τους στο αγαλμα του βενιζελου
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#296 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:31

......μπράβο αυτό ακριβώς που χρειάζεται, μ αρέσει που είσαι και περήφανος
αλλά και "δικαιολογήσε" πίσω από το "ε είδα φως και μπήκα"
εύγε καμάρι μου

Δημοσιευμένη  εικόνα

#297 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:46

Μπραβο ρε φιλε, πρεπει να σε αγαπα πολυ ο θεος.....

Τι να πω.

#298 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:51

Ο kagemaru igano σας γράφει από Ρουμανία, είναι προφανές ότι σας δουλεύει. :sigh2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#299 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 01:56

Εγώ πάλι φοβάμαι το μετά. Τους αντι-νόμους που θα περάσουν μαύρη νύχτα στη βουλή. Την αυξημένη αστυνομοκρατία για χάρη της "δημοκρατίας". Τη λήθη της κοινής "γνώμης" (που ποτέ δεν έχει γνώμη) που σε 2-3 χρόνια θα βλέπει το περιστατικό αυτό σαν μια μακρινή ξεθωριασμένη ανάμνηση. Φοβάμαι τους ίδιους υπεύθυνους ανεύθυνους που θα βρίσκονται πάλι στις ίδιες θέσεις να μας καταδυναστεύουν λες και ποτέ δεν συνέβη τίποτα.

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#300 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2008 - 02:00

@ kazmir X 100000000000000

Δημοσιευμένη  εικόνα