Kantoros, τι ειχες ντυθει;
tao ren απο shaman king.βεβαια ειχαμε τεχνικα προβληματα γιατι δεν στεκοταν το μαλλι πανω.
το ξερω οτι ειναι λιγο παιδικο anime αλλα ειχε ευκολη στολη.

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 17:35
Kantoros, τι ειχες ντυθει;
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 18:49
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:39
Επίσης κάποια μέλη του forum θα σταματήσουν να μπαίνουν για λίγο καιρό γιατί είχαν την τύχη να τους γράψω στο Death Note!
και τα ατομα λιγοτερα
Aρχίζω να μετράω και ας μου θυμίσει κανείς αν ξέχασα κάτι...Luffy, Shippuden Sasuke, Misa, James, Ash, Kagura
Α, και Υ.Γ., ΌΣΟΙ είναι να πλακώνεστε στο ξύλο από ΄δω και πέρα όταν θα παίζει Death Note OP και ED πείτε το να σας φτιάξουμε αρένα, όχι να το κάνετε Κολοσσαίο το καημένο το μαγαζάκι, γιατι καμια ώρα θα γίνει θρύψαλλα καμια κάμερα και μετά θα τρέχουμε xD
Ωραια ηταν το παρτυ δν μπορω να πω πλακα ειχε! ειδα ατομα που ειχα καιρο να δω και γνωρισω και τον περικλη Zauk[Lain] φυσικα! ευχαριστο γεγονος! οπως ειπα ηταν πολυ ομοργα χθες!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:09
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:45
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:48
Η κάμερα μας πείραξε
;Αν μιλάμε για την ίδια φάση όπως νομίζω,εδώ έριξαν την Έφη πάνω στο τραπέζι και έπειτα στο πάτωμα
.Έλεος δηλαδή
.Λίγη προσοχή παιδιά με αυτά.
THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:52
Καλα μιλαμε η κοπελα (συναδελφος) με την φωτογραφικη εβγαλε μια τραβηγμενη φωτο μου!!!
Αν το διαβασεις Ομορφη κοπελια αυτο το ποστ μπορεις να μου τη στειλεις σε PM!!!!?
O cassiel με εψησε να τη βγαλω!!! Μουαχαχαχ!!!
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:06
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:07
Καλα μιλαμε η κοπελα (συναδελφος) με την φωτογραφικη εβγαλε μια τραβηγμενη φωτο μου!!!
Αν το διαβασεις Ομορφη κοπελια αυτο το ποστ μπορεις να μου τη στειλεις σε PM!!!!?
O cassiel με εψησε να τη βγαλω!!! Μουαχαχαχ!!!
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:44
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 21:56
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 21 Δεκέμβριος 2008 - 22:50
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:08
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:34
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:56
Μια κοκκινομαλλα με επαγγελματικη φωτογραφικη που ειχε!!!!
^^
Και μιας και το εφερε η κουβεντα........"οχι αστο"
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 01:11
Cassiel, ξέχασες τη Μάντα, που ήταν ντυμένη Harajuku Girl [τώρα δε νομίζω να ήταν από κάνα ανιμέ γιατί θα το θυμόμουν αν μου το είχε πει]
Όσο για τον χαρακτήρα, δεν είδα την trainer card, στην τύχη τελείως το είπα
Harajuku girl ειναι τα hentai να υποθεσω...γιατι με το που ανεβηκα μου συστηνει ο Καντορος 2 αλλες κοπελες που ηταν ...ερμμμ να οκ.....και "καταλαθος" το βλεμα μου επεσε πανω σε.......!!! (τι καθομαι και τα λεω" αλλα πρεπει !!!)
Α!καταλαβα ποια λες....την Κιττy οπως την λεω εγω! κατερινα λεγεται!
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 01:23
Οριάνα.Η Κατερίνα/Kitty δεν είπαμε είναι η κοκκινομάλλα κοπέλα που έβγαζε φώτος με το -κινητό-
Ή φίλη της Έφης εντωμεταξύ δεν είναι η μελαχρινή κοπέλα που έβγαζε φώτος με επαγγελματική φωτογραφική μηχανή
Αν όντως έτσι είναι τότε Άγγελε τα έκανες ένα mixing.Ή εσύ ή εγώ.Μήπως σε τελική ανάλυση και οι δύο κοπέλες είχαν βγάλει εκείνη την "σοκαριστική" φώτο;Γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι έτσι νομίζω είχε γίνει.Πρώτα είπαμε την κοπέλα με την επαγγελματική και μετά από λίγο το πήρε είδηση και η κοπέλα με το κινητό λκαι έβγαλαν φώτος και οι δύο μαζί.Καλά όπως και να έχει άσε την Οριάνα να το αναλάβει που έχει τα κοννέ και ελπίζω να τις δούμε σύντομα όλες εδώ.Έτσι,Οριάνα
;