Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Japan&Anime Party - Xmas Special 19/12,Thessaloniki

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#61 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 17:35

Kantoros, τι ειχες ντυθει;

tao ren απο shaman king.βεβαια ειχαμε τεχνικα προβληματα γιατι δεν στεκοταν το μαλλι πανω.

το ξερω οτι ειναι λιγο παιδικο anime αλλα ειχε ευκολη στολη.:tensai:

#62 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 18:49

ήταν τελειο το anime meeting!! ειχε παρα πολυ κοσμο ομως...:-( mika-kun δν πειραζει που δεν στεκονταν το μαλι! ηταν τελειο και ετσι!:-P

#63 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:39

Επίσης κάποια μέλη του forum θα σταματήσουν να μπαίνουν για λίγο καιρό γιατί είχαν την τύχη να τους γράψω στο Death Note!

Όσο και να προσπαθούσες δεν κατάφερες τίποτα:hahaha:.To όνομα μου δεν θα το μάθεις ποτέ για τα ύπουλα σχέδια παγκόσμιας κυριαρχίας σου.Άλλωστε ως γνωστών απαιτείται ο μεγαλύτερος Pokemaster του πλανήτη για να σταματήσει τον μεγαλύτερο δολοφόνο...:hmmm:

και τα ατομα λιγοτερα

Στο τέλος ίσως,αλλά νομίζω ότι στην αρχή ήταν περισσότερα από τις δύο προηγούμενες.

Aρχίζω να μετράω και ας μου θυμίσει κανείς αν ξέχασα κάτι...Luffy, Shippuden Sasuke, Misa, James, Ash, Kagura

Έχει έχει και άλλα πολλά.Ίσως τα κάνω όλα λίστα σε κάποια φάση αργότερα όταν ανέβουν και οι πρώτες φώτοε.Και που ήταν ο Ash!?!?!?Απαπα κυρία μου:terror2:.Τι προσβολή είναι αυτή:frozen:;-Panos P the Pokemaster- παρακαλώ:riiight:.Ο "Ash" δεν έχει ούτε το 1/100 τον προσώντων για αυτό τον τίτλο:redcard2:.Για πλάκα είχα την trainer card,την οποία είδες και εσύ παρακαλώ:knock-knock:;Οι υπόλοιποι zoom στις φώτος που την κρατάω όταν ανέβουν:hero:.

Α, και Υ.Γ., ΌΣΟΙ είναι να πλακώνεστε στο ξύλο από ΄δω και πέρα όταν θα παίζει Death Note OP και ED πείτε το να σας φτιάξουμε αρένα, όχι να το κάνετε Κολοσσαίο το καημένο το μαγαζάκι, γιατι καμια ώρα θα γίνει θρύψαλλα καμια κάμερα και μετά θα τρέχουμε xD

Η κάμερα μας πείραξε:wis:;Αν μιλάμε για την ίδια φάση όπως νομίζω,εδώ έριξαν την Έφη πάνω στο τραπέζι και έπειτα στο πάτωμα:bike::fromabove:.Έλεος δηλαδή:sigh2:.Λίγη προσοχή παιδιά με αυτά.

Ωραια ηταν το παρτυ δν μπορω να πω πλακα ειχε! ειδα ατομα που ειχα καιρο να δω και γνωρισω και τον περικλη Zauk[Lain] φυσικα! ευχαριστο γεγονος! οπως ειπα ηταν πολυ ομοργα χθες!

Να κάθεσαι παραπάνω όμως:thatsit:.Συνέχεια φεύγεις σχετικά γρήγορα:joyful:.

Γενικά το πάρτι ήταν ωραίο και αυτή την φορά και προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από το προηγούμενο.Σε αντίθεση με τις άλλες φορές δεν γνώρισα πολλά νέα άτομα όμως, πέρα από μερικά.Θα το προσέχω αυτό στα επόμενα καλύτερα.Επίσης μια παράκληση προς όλους που τραβούσαν φώτος μιας και ήταν πολλοί.Μην παραλείψετε να τις ανεβάσετε όλοι σας plz:congrats:.Δηλαδή Adventurer, Aoshi, DJDragon (στο animeplanet),Mona Risa, Orion, τις φώτος της φίλης σου Κατερίνας, καθώς και της φίλης της Έφης με την επαγγελματική κάμερα που δεν ξέρω πως την λένε δυστυχώς. Αν ξεχνάω και άλλο άτομο που έβγαζε φώτος,ας τις ανεβάσει ελεύθερα και αυτή/ός. Τα λέμε στο επόμενο:Blissfull:.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:09

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#64 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:45

Καλα μιλαμε η κοπελα (συναδελφος) με την φωτογραφικη εβγαλε μια τραβηγμενη φωτο μου!!!

:P
Αν το διαβασεις Ομορφη κοπελια αυτο το ποστ μπορεις να μου τη στειλεις σε PM!!!!?

O cassiel με εψησε να τη βγαλω!!! Μουαχαχαχ!!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#65 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:48

Η κάμερα μας πείραξε:wis:;Αν μιλάμε για την ίδια φάση όπως νομίζω,εδώ έριξαν την Έφη πάνω στο τραπέζι και έπειτα στο πάτωμα:bike::fromabove:.Έλεος δηλαδή:sigh2:.Λίγη προσοχή παιδιά με αυτά.

Δικιο εχεις!Και οχι μονο δεν ριξανε την Εφη αλλα εριξε και τα ποτηρια στο τραπεζι με αποτελεσμα να γινει μούσκεμα και η τσαντα της Kitty! Ελεος μην κανετε σαν πρωτογονοι μολις ακουμε καποιο τραγουδι σκληρο!

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#66 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 19:52

Καλα μιλαμε η κοπελα (συναδελφος) με την φωτογραφικη εβγαλε μια τραβηγμενη φωτο μου!!!

Αν το διαβασεις Ομορφη κοπελια αυτο το ποστ μπορεις να μου τη στειλεις σε PM!!!!?

Ποια λες αυτη με τα μαυρα μαλλια? Ειναι φιλη της Εφης!

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#67 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:06

Μια κοκκινομαλλα με επαγγελματικη φωτογραφικη που ειχε!!!!
^^

Και μιας και το εφερε η κουβεντα........"οχι αστο" :P

#68 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:07

Εμ γιατί λες να τις θέλω όλες εδώ πέρα XD.Επειδή έχουν βγει πολλά κουλά εδώ και εκεί γενικά.Όσο για την συγκεκριμένη που λες πιστεύω ότι "ΣΟΚΑΡΕΙ" από όλες τις απόψεις, αν κατάλαβες τι εννοώ:hihi2:.Ε και αμέσως να "κατηγορήσεις" εμένα:canthelp:.Αν δεν ήθελες εσύ δεν θα την έβγαζες:hahaha:!!!
Και απ'οτι είδα μπέρδεψα κάπως την διατήπωση μου για τα άτομα που έβγαζαν φώτος.Πάω να το διορθώσω αμέσως.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#69 NemuiNeko

NemuiNeko

(πρώην GrimRip)

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 20:44

Eμενα γενικα το παρτυ μου φανηκε πολυ "χυμα" για τα γουστα μου.Απο την αλλη απλα μπορει να μου ξενισε επειδη:
1) ηταν το πρωτο μου παρτυ και δεν ηξερα κανεναν
2) Εφερα παρεα που εχουν δει 1-2 εμπορικα anime μονο και δεν ειχαν και μεγαλη αντοχη στην ζεστη :uhh:
Ειχα βεβαια την τυχη να γνωρισω τον φιλτατο zauk που ανεβηκε απο Αθηνα και τον Dark Quincy
(ναι σορρυ, ετσι θα σε φωναζω και εγω πλεον :P).Αλλα ηρωικο ηταν και οταν μου κανει μια ο zauk: "να αυτος ειναι ο adventurer". Κοιταω βλεπω απο πισω μια απιστευτη περουκα και μια λευκη στολη. "αυτος το avatar του ντυθηκε? " του κανω μια.Και απλα γυρναει εκεινη τιν στιγμη και βλεπω το γραμμα στην στολη και φωναζω "Ε ΟΧΙ και ομαδα πυραυλος ! xD"
Καλα ηταν,δεν εκατσα πανω απο ωρα,επρεπε να παω τους φιλους μου σε κατι πιο non-otaku friendly :P
P.S.: Και ναι,οντως υπαρχουν αιθεριες υπαρξεις οπως πιστευα οτι θα δω :nbleed:! Ο adventurer βγηκε και φοτο με μερικες την στιγμη που ανεβαινα πανω... (αν το cosplay την εκανε την δουλεια ,παω για σολαριουμ,αφηνω και τα μαλλια να ξεφυγουν και στο επομενο παρτυ σκαω μυτη ως afro samurai) :P
Δυστυχως βγηκα και εγω σε μερικες φοτο (στο background και καταλαθος),ας ελπισουμε να μην ειμαι σαν αναποδο γαμωτο :hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#70 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 21:56

Επίσης απ'οσα θυμάμαι αυτή την στιγμή ορίστε τα cosplay που ήταν παρόντα.Αν παρέλλειψα άτομα ας μου το πει όποιος θυμάται κάτι παραπάνω,καθώς και αν γνωρίζει τα nicknames των ατόμων που δεν γνωρίζω.

Amane Misa ( Death Note ) [ Videl ]
Bulma ( Dragonball Z ) [ Orion ]
Chrome Dokuro ( Katekyo Hitman Reborn! ) [ Αθηνά ]
Kagura Sohma ( Fruits Basket ) [ Κατερίνα ]
Kenji Harima ( School Rumble ) [ DJDragon ]
L ( Death Note ) [ NTG ]
Luffy D. Monkey ( One Piece ) [ I_am_Neji ]
Pokemaster Panos P ( Pokemon ) [ Cassiel ]
Rio Umeda ( Hanazakari no Kimitachi e ) [ Sakura-chan ]
Sasuke ( Naruto Shippuuden ) [ Mogdevil ]
Tao Ren ( Shaman King ) [ Kantoros ]
Team Rocket James ( Pokemon ) [ Adventurer ]
Teru Mikami ( Death Note ) [ Akasukekuro ]
Tobi ( Naruto Shippuuden ) [ ??? ( Girl ) ]
-------------------------------------------------------------------------
Epic Fail Guy [ Ptomahawk ]
Epic Fail Guy [ RCKiller ]
Epic Fail Guy [ ??? ]
Harajuku Girl [ Μάντα ]
"Hentai" [ ??? ]
"Hentai" [ ??? ]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cassiel: 21 Δεκέμβριος 2008 - 22:50

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#71 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:08

Cassiel, ξέχασες τη Μάντα, που ήταν ντυμένη Harajuku Girl [τώρα δε νομίζω να ήταν από κάνα ανιμέ γιατί θα το θυμόμουν αν μου το είχε πει] Όσο για τον χαρακτήρα, δεν είδα την trainer card, στην τύχη τελείως το είπα, και ειλικρινά δεν θυμόμουν εκείνη την ώρα και τον L παρόλο που από την αρχή μόνο μαζί του ήμασταν...xD άντε, αν δεν ξαναμπώ απόψε, καλό μας κάψιμο κι'απ'την επαύριο^^

In the end, we'll really need the arena, as it seems....Εγώ κατε΄βηκα φαίνεται πριν αρχίσουν οι θηριωδίες γιατί τα περιγραφόμενα δεν τα πρόλαβα :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#72 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:34

Harajuku girl ειναι τα hentai να υποθεσω...γιατι με το που ανεβηκα μου συστηνει ο Καντορος 2 αλλες κοπελες που ηταν ...ερμμμ να οκ.....και "καταλαθος" το βλεμα μου επεσε πανω σε.......!!! (τι καθομαι και τα λεω" αλλα πρεπει !!!) :P

τεσπα μια παρενθεση ανοιξα..........
ον τοπικ.....ΤΗΝ ΦΩΤΟ οποιος γνωριζει την κοπελα που εβγαλε!!!

Spoiler:

#73 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2008 - 23:56

Μια κοκκινομαλλα με επαγγελματικη φωτογραφικη που ειχε!!!!
^^

Και μιας και το εφερε η κουβεντα........"οχι αστο" :P

Α!καταλαβα ποια λες....την Κιττy οπως την λεω εγω! κατερινα λεγεται!

#74 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1.606 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 01:11

Cassiel, ξέχασες τη Μάντα, που ήταν ντυμένη Harajuku Girl [τώρα δε νομίζω να ήταν από κάνα ανιμέ γιατί θα το θυμόμουν αν μου το είχε πει]

Έλα τώρα Νίκη,ξεχνιέται η Μάντα:gotit:.Εγώ ανέφερα τα cosplay που έχουν σχέση με κάποιο anime ή manga,αλλά αν είναι να αναβαθμήσω το πιο πάνω ποστ με όσα άλλα θυμάμαι,βάζοντας και την "Free Hug" Μάντα μέσα πέρα από τα άλλα.Πέρα από αυτό δεν είχα ιδέα πως οι μάσκες που κυκλοφορούσαν ήταν του "Epic Fail Guy" και ήξερα την μάσκα μόνο από το V for Vendetta που δεν έχω δει καν.Οπότε thanks Ptomahawk for the info:drink:!

Όσο για τον χαρακτήρα, δεν είδα την trainer card, στην τύχη τελείως το είπα

Εεεεε,όταν σου δείχνουν κάτι να κοίτας:run:."Τόσο χρήμα" έδωσα για να την κάνω:nanana: (λέμε τώρα...feel remorse:hiding_something:).

Harajuku girl ειναι τα hentai να υποθεσω...γιατι με το που ανεβηκα μου συστηνει ο Καντορος 2 αλλες κοπελες που ηταν ...ερμμμ να οκ.....και "καταλαθος" το βλεμα μου επεσε πανω σε.......!!! (τι καθομαι και τα λεω" αλλα πρεπει !!!)

Άγγελε νομίζω ότι ίσως μπέρδεψες κάποια πράγματα.Harajuku Girl ήταν η Μάντα.Οι δύο κοπέλες που λες,και εφόσον εσύ και η Νίκη επίσης τις αναφέρατε έτσι,τις κατηγοριοποιώ ως cosplay με την ονομασία "Hentai".Θα μου πεις τα "" τι τα θέλω.Ε ναι δεν έφτασαν ως εκεί για να μην τα βάλω:Blissfull:.Και βλέπω σωστά δεν παρέλειψες ούτε εσύ τα "" από το καταλάθος:orly:.Το άλλο που νομίζω ότι μπερδεύεις και έχω να αρχίσει να μπερδεύομαι και εγώ είναι το ακόλουθο.

Α!καταλαβα ποια λες....την Κιττy οπως την λεω εγω! κατερινα λεγεται!

Οριάνα.Η Κατερίνα/Kitty δεν είπαμε είναι η κοκκινομάλλα κοπέλα που έβγαζε φώτος με το -κινητό-:hmmm:Ή φίλη της Έφης εντωμεταξύ δεν είναι η μελαχρινή κοπέλα που έβγαζε φώτος με επαγγελματική φωτογραφική μηχανή:hmmm:Αν όντως έτσι είναι τότε Άγγελε τα έκανες ένα mixing.Ή εσύ ή εγώ.Μήπως σε τελική ανάλυση και οι δύο κοπέλες είχαν βγάλει εκείνη την "σοκαριστική" φώτο;Γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι έτσι νομίζω είχε γίνει.Πρώτα είπαμε την κοπέλα με την επαγγελματική και μετά από λίγο το πήρε είδηση και η κοπέλα με το κινητό λκαι έβγαλαν φώτος και οι δύο μαζί.Καλά όπως και να έχει άσε την Οριάνα να το αναλάβει που έχει τα κοννέ και ελπίζω να τις δούμε σύντομα όλες εδώ.Έτσι,Οριάνα:blingeye2:;

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#75 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2008 - 01:23

Οριάνα.Η Κατερίνα/Kitty δεν είπαμε είναι η κοκκινομάλλα κοπέλα που έβγαζε φώτος με το -κινητό-:hmmm:Ή φίλη της Έφης εντωμεταξύ δεν είναι η μελαχρινή κοπέλα που έβγαζε φώτος με επαγγελματική φωτογραφική μηχανή:hmmm:Αν όντως έτσι είναι τότε Άγγελε τα έκανες ένα mixing.Ή εσύ ή εγώ.Μήπως σε τελική ανάλυση και οι δύο κοπέλες είχαν βγάλει εκείνη την "σοκαριστική" φώτο;Γιατί τώρα που το ξανασκέφτομαι έτσι νομίζω είχε γίνει.Πρώτα είπαμε την κοπέλα με την επαγγελματική και μετά από λίγο το πήρε είδηση και η κοπέλα με το κινητό λκαι έβγαλαν φώτος και οι δύο μαζί.Καλά όπως και να έχει άσε την Οριάνα να το αναλάβει που έχει τα κοννέ και ελπίζω να τις δούμε σύντομα όλες εδώ.Έτσι,Οριάνα:blingeye2:;

Λοιπον η κοπελα με τα κοκκινα μαλλια την λενε κατερινα και ειναι η κολλητη μου εκει που σπουδαζουμε!(ηταν αυτη με το κινητο που τραβουσε!)Τωρα η αλλη με την επαγγελματικη φωτο. ειναι η φιλη της εφης και την γνωρισα πρωτη φορα εχθες! Για πια "σοκαριστικη" φωτο λετε? γιατι μαλλον το εχασα! Cassiel τις φωτο θα προσπαθησω να τις παρω 90% σιγουρα!