στην τελικη το ωραιο σε αυτο το anime ειναι οι χαρακτηρες και οχι τοσο η πλοκη.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 17:21
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2008 - 17:36
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 03:37
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2008 - 03:44
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που έκανε αυτούς τους συνειρμούς.Α και κατι ακομα. Αρχιζοντας απ' το προφανες, οι χαρακτηρες κατι μου θυμιζαν...
Nagato~Rei
Koizumi~Kaworu
Haruhi~Asuka (seriously less of Her sublime grandeur, though)
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 03 Μάιος 2008 - 22:58
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 01:59
...overrated...
Μολις το τελειωσα. Αν και θα παρει λιγο καιρο να κατασταλαξει στο μυαλο μου και να 'χω οριστικη αποψη, ειναι πολυ ψηλα.
Η Haruhi ειναι πολλων ταχυτητων σειρα, μπορεις να την αντιληφθεις απο υπαρξιστικο/ μεταφυσικο πειραμα μεχρι σουρρεαλιστικη ρομαντζαδα (μονο comedy δε μου φανηκε, βασικα).
Ανεξαρτητως του τι λεμε, η επομενη φουρνια animαδων θα την αντιμετωπισει ως κλασσικο, γιατι ειναι so damn interesting... Εχει μια γοητεια που ξεχωριζει.
Α και κατι ακομα. Αρχιζοντας απ' το προφανες, οι χαρακτηρες κατι μου θυμιζαν...
Nagato~Rei
Koizumi~Kaworu
Haruhi~Asuka (seriously less of Her sublime grandeur, though)
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 02:29
Πσσσσσσττ.... Από το Neon Genesis EvangelionΕπίσης...Απο ποιά σειρά ειναι οι Rei,Kaworu και Asuka?Μη βαράτε αμα είναι από κανένα πολύ γνωστό
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 13:27
Πότε πια θα βγεί αυτή η 2η! Μας σκάσανε!
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 14:06
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 16:24
ΑΑΑ!!Εντάξει έτσι εξηγείται...Δεν την παλεύω με mecha μόνο fmp μπορώ να δω..Πσσσσσσττ.... Από το Neon Genesis Evangelion
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2008 - 16:33
ΑΑΑ!!Εντάξει έτσι εξηγείται...Δεν την παλεύω με mecha μόνο fmp μπορώ να δω..
Βασικά:
-έχετε και άλλοι αυτό το συναίσθημα ότι η σειρά ολοκληρώθηκε?
-έχετε και άλλοι το προαίσθημα ότι η 2η season θα είναι πιθανότατα μ****ια?
-έχετε και άλλοι τη συνέχεια του προηγούμενου προαισθήματος που είναι ότι το anime αυτό θα καταλήξει ακόμα πιο overrated(η κατα την άποψή μου σκέτο overrated) αν κάποιοι (που δεν το έχουν δει ήδη)αποφασίσουν να δουν 1η και 2η season απ'ευθείας και αρχίσουν και λένε είναι το αριστούργημα τις χιλιετίας και μπλαμπλαμπλα...
???
Και τέλος μια ερώτηση...Το manga είναι πιο προχωρημένο στο σενάριο?Γιατί στο onemanga που διαβάζω εγώ έχει μόνο τα 14 chapters...
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 01:09
ναι...-έχετε και άλλοι αυτό το συναίσθημα ότι η σειρά ολοκληρώθηκε?
-έχετε και άλλοι το προαίσθημα ότι η 2η season θα είναι πιθανότατα μ****ια?
-έχετε και άλλοι τη συνέχεια του προηγούμενου προαισθήματος που είναι ότι το anime αυτό θα καταλήξει ακόμα πιο overrated(η κατα την άποψή μου σκέτο overrated) αν κάποιοι (που δεν το έχουν δει ήδη)αποφασίσουν να δουν 1η και 2η season απ'ευθείας και αρχίσουν και λένε είναι το αριστούργημα τις χιλιετίας και μπλαμπλαμπλα...
???
Και τέλος μια ερώτηση...Το manga είναι πιο προχωρημένο στο σενάριο?Γιατί στο onemanga που διαβάζω εγώ έχει μόνο τα 14 chapters...
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2008 - 21:47
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 00:11
Όλα δείχνουν οτι σιγά σιγά οδεύουμε προς την 2η σεζόν...
Spoiler: