Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

• Please log in to reply
398 replies to this topic

#151 jhetfield19

jhetfield19

printf("Korosu");

• Members
  • 27 posts

Posted 02 August 2008 - 09:11

ναι το ειδα με τη σειρα προβολης.Αλλα νομιζω δεν εχει σημασια γτ το τελευταιο το προβαλει σωστα.

#152 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 02 August 2008 - 09:55

Όχι... :P Νομίζω το τελευταίο χρονολογικά είναι το 9.....'

Edit:
2
3
5
10
13
14
4
7
6
8
1
12
11
9

Αυτή είναι η χρονολογική σειρά.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#153 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 02 August 2008 - 11:06

Μη μου πεις ότι το είδες με την σειρά προβολής?
(Βασικά και με τις δύο άκυρα τελειώνει αλλά tail slap....)

Βασικά με την την σειρά προβολής μια χαρά τελειώνει. Πρέπει κάποια μέρα να την δώ ολόκληρη όμως και σε χρονολογική σειρά :bahhh: Και ναι το τελευταίο δεν είναι το τελευταίο χρονολογικά αλλά νομίζω τελειώνει καλύτερα από το κανονικό τελευταίο.
phmava.php

#154 Raine1712

Raine1712

~The almighty Onigiri~

• Members
  • 64 posts

Posted 04 August 2008 - 00:36

Άντε να βγάλουν επιτέλους την 2η σεζόν, σέλω να την δώώώώώώ!!!! Νιανννν!!!!:wooi2::wooi2:

Εμένα πολύ μου άρεσε το anime, λιγουλάκι μπάχαλο βέβαια γτ το είδα με την σειρά προβολης, αλλα πολυ το ευχαριστήθηκα :hihi2:

#155 Lacrymosa

Lacrymosa

Full-out Otaku

• Members
  • 14 posts

Posted 04 August 2008 - 01:16

αααααα εγώ προτίμησα τη σειρά προβολής γιατί είχε ένα υποτυπώδες τέλος βρε παιδί μου xP

Αλλά σέλω κι άλλο nya nya :3

Edited by Lacrymosa, 04 August 2008 - 01:36.
whopsie... greeklish ;p

#156 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 05 August 2008 - 21:27

Εμένα αυτή η σειρά προβολής μου άρεσε γιατί εκεί που βλέπεις το daily σου πετάει κάτι περίεργα και με έβαλε σε μεγάλη περιέργεια και με εξέπληξε τρομερά...
Posted Image

#157 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 05 August 2008 - 23:40

αααααα εγώ προτίμησα τη σειρά προβολής γιατί είχε ένα υποτυπώδες τέλος βρε παιδί μου xP

+1

Λοιπόν σήμερα με έναν φίλο μου είδαμε όλο το Haruhi με την χρονολογική σειρά (επιτέλους το έκανα κι αυτό). Καταλαβαίνεις τα πράγματα σαν ιστορία καλύτερα, αλλά νομίζω πως με αυτόν τον τρόπο τελείωσε πολύ ανιαρά σε αντίθεση με την σειρά προβολής που ήταν όλα τα λεφτά ως προς αυτό. Οπότε συνεχίζω να προτείνω την πρώτη φορά να το δει κανείς με την σειρά προβολής :hihi2:

Πάντως καθώς το βλέπαμε παρατηρήσαμε και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια :P Νομίζω είναι από το επεισόδιο 8 αλλά δεν είμαι σίγουρος:

Posted Image
phmava.php

#158 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 06 August 2008 - 10:40

+1

Πάντως καθώς το βλέπαμε παρατηρήσαμε και μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια :P Νομίζω είναι από το επεισόδιο 8 αλλά δεν είμαι σίγουρος:

Posted Image

Χμμ, γιατί δεν θυμάμαι καθόλου αυτή την σκηνή??:oo:
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#159 N-TG

N-TG

OBJECTION

• Members
  • 185 posts

Posted 06 August 2008 - 17:07

Έγω θυμάμαι να είπε κάτι τέτοιο αλλά επειδή είναι από άλλο group (afk for me works just fine) παίζει να το μετέφρασαν διαφορετικά

Και το μικρό easter egg οι seiyuus στο poster στον τοίχο...

Και ορίστε λίγο burning material...
http://www.youtube.com/watch?v=7DP2Mwz8wds

Edited by Phoenix N, 06 August 2008 - 17:20.
Βαζω το βιντεο

Posted Image

#160 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 07 August 2008 - 00:51

Εγώ τα είδα με τη σειρά προβολής και μου άρεσαν. Έχασα λίγο την πλοκή, αλλά το τελευταίο επεισόδιο προβολής δε θα ήθελα να το δω στη μέση...:tensai: Ψηφίζω σειρά προβολής!!!

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#161 sofos

sofos

sodeska

• Members
  • 34 posts

Posted 07 August 2008 - 01:54

κι εγω με τη σειρα προβολης τα ειδα! παει καιρος βεβαια και τα εχω ξεχασει λιγο, αλλα ηταν πολυ ωραια σειρα.την ειχα δει στο stage6:if::nanteee: καλες εποχες τοτε,ηθελες μια σειρα? πηγαινες εκει εβλεπες ενα επεισοδιο κι αν σ αρεσε συνεχιζες και παντα απ τις καλυτερες ποιοτητες. και για να τελειωσω το οφτοπικ, ποτε βγαινει η δευτερη σαιζον? ξερετε αν θα ειναι παλι ανακατεμενα χρονολογικα τα επεισοδια?

#162 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 07 August 2008 - 10:00

Για το πότε θα βγει, no idea. Η Kyoto θα βγάλει το Clannad After Story όμως την επόμενη σεζόν οπότε μάλλον θα περιμένουμε κι άλλο. Δε νομίζω να είναι πάλι.. ανακατεμένα.

Στην πρώτη σεζόν το έκαναν για να προκαλέσουν εντυπώσεις και να ακουστεί η σειρά. Η επιλογή του πρώτου επεισοδίου βοήθησε περισσότερο. Δεν ήταν εντελώς random το μπέρδεμα, στηρίζεται στο σενάριο. Ας λάβουμε υπόψη κι αυτό που είπαν πάνω, στο τελευταίο χρονολογικά επεισόδιο δεν υπήρχε κορύφωση όπως στο έκτο. Τέλος, για να τα καταλάβεις όλα πρέπει να το δεις και μια φορά με τη χρονολογικά σειρά. Κάτι που συνεπάγεται αύξηση στις πωλήσεις DVD.
Γενικά, πανέξυπνη τακτική.

That being said, δε βρίσκω λόγο να το ξανακάνουν στο sequel.

#163 RAvENTE

RAvENTE

^_^

• Members
  • 20 posts

Posted 10 August 2008 - 22:02

Ξέρω ότι αρχίζει να γίνετε κουραστικό:wis:…αλλάαα.. !!!ΠΟΤΕ θα ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν ΟΕΟΟΟ???:kill4u: ---------->:sigh2: Τελικά ίσος είναι κάποια θεότητα..γιατί μας έχει γεμίσει την ζωή άγχος και ανυπομονησία (για την δεύτερη σεζόν) λες και περιμένουμε την ΑΠΟΚΑΛΙΠΣΗ !!!!!:dazed: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

#164 RAvENTE

RAvENTE

^_^

• Members
  • 20 posts

Posted 11 August 2008 - 10:09

Posted Image

:kakaka:

Edited by Kenny, 11 August 2008 - 12:47.
fixed it for you... next time, use an image hoster, like photobucket.com

#165 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 11 August 2008 - 10:24

ανουσιο spamming....anyway ωραια σειρουλα αλλα δεν καιγομαι να για να δω δευτερη σεζον...