Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

• Please log in to reply
398 replies to this topic

#106 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

Digitalbrother

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2007 - 16:06

Τι άλλο? Προμοτάρουμε το anime στον υπόλοιπο κόσμο :P

Πάντως το videaκι έιναι η απόδειξη οτι η Haruhi και η παρέα της είναι παγκόσμοιοι :D

Να μαζευτούμε οι Haruhists εδω πέρα και να πάμε στο σπίτι του Phantom να κάνουμε το χορευτικό μεχρι να πάρει τα όπλα και να μας κυνηγήσει. :P

:hahaha::hahaha::hahaha: LOL

Θα ηθελα να το δω πολυ αυτο!!!!

Και μετα, και μετα???...
Spoiler:
:bleh:

:hahaha::hahaha:

#107 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 00:25

Ας ελπίσουμε η 2η season να είναι ισάξια της πρώτης, αν και δεν πιστεύω αυτό να αληθεύει, μιας και στο τελευταίο επ ο Kyon
Spoiler:

Εκτός αν δεν τον πίστεψε. :hahaha:

HnH5aB0.jpg

#108 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 01:17

Εγω γιατι εχω δει 3 επεισοδια κ το εχω βαρεθει ηδη?Αλλαζει τιποτα μετα?

#109 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 01:19

Δεν είσαι αρκετά καμένος μάλλον.

HnH5aB0.jpg

#110 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 01:25

That's Haruhi for ya. You either hate it or love it. Αν δε σου άρεσε ως τώρα μάλλον δε θα σαρέσει ούτε αργότερα:wis:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#111 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 15:16

That's Haruhi for ya. You either hate it or love it. Αν δε σου άρεσε ως τώρα μάλλον δε θα σαρέσει ούτε αργότερα:wis:

Nah... Εγώ είμαι το αντιπαράδειγμα σε αυτό που λες. Είνα δυνατόν να σου αρέσει μετά από το 3ο. Οπότε HeLlRaiDeR αν θες δες το, ίσως να σου αρέσει μετά. Με το ζόρι πάντως δεν είναι :wooi2:
phmava.php

#112 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 19:52

Nah... Εγώ είμαι το αντιπαράδειγμα σε αυτό που λες. Είνα δυνατόν να σου αρέσει μετά από το 3ο. Οπότε HeLlRaiDeR αν θες δες το, ίσως να σου αρέσει μετά. Με το ζόρι πάντως δεν είναι :wooi2:

Και ναι το ειδα.phm ειχες δικιο.Γινετε πολυ καλυτερο στην συνεχεια.Με μπερδεψε λιγο με το θεμα της σειρας των επεισοδιων αλλα οκ:wooi2:Παρα πολυ καλο:congrats:

αλλα λιγο overrated:wis:

#113 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 20:56

Το είδα και εγώ πρόσφατα καθαρά επειδή είχε πολύ υψηλά ratings παντού στο νετ.
Τι να πω εντάξει καλό σε γενικές γραμμές αλλά όχι και κορυφαίο. Δε ξέρω τι έχει πάθει όλος ο κόσμος και έχει πορωθεί τόσο πολύ, αλλά προσωπικά μου φάνηκε μακράν το πιο overrated series ever. Δεν μπορώ να πω πως ήταν κακό, καλούτσικο ήταν αλλά έλεος όχι και αριστούργημα.

PS : Αν και στα ARC awards του δώσανε 6 community awards (votes των users-κοινό), που το βρίσκω το λιγότερο "εξωφρενικό", λέτε νά'ναι τυχαίο που το Jury του έδωσε "μόλις ένα" παρακαλώ award? Μάλλον όχι. Γενικά πολύ overrated για τέτοιo genre.

#114 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 21:05

Βασικά το Haruhi είναι Overrated, απλά το θέμα είναι ότι από ότι φαίνεται, έχει πολύ ενθουσιώδης fans :)
phmava.php

#115 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2008 - 22:37

re eιναι overrated αλλα ειναι πολυ καλο παρολα αυτα.Δεν ειναι καμια μουφα.

#116 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 07:51

Αρκετά overrated θα έλεγα, αλλά έχει πλάκα. Ειδικά η φάση που δουλεύανε το Phoenix Wright!!!:hahaha:

Ωραίο το βιντεάκι απο όλες τις χώρες! Εδώ έχουνε μεγάλη...τρέλα με τα άνιμε. Συνέδρια, cosplay meetings, εκθέσεις...Ότι θες!

#117 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 17:00

Ειναι οντως υπερβολικα overrated. Δε λεω εχει αρκετα καλα στοιχεια - αρκετα πρωτοτυπη ιδεα, κορυφαια γυναικεια lead character και απταιστο animation... αλλα τετοια τρελα γυρω απο το ονομα της δε δικαιολογειται με τιποτα. Και η εναλλακτικη αριθμηση των επεισοδιων ηταν απλα χαζομαρα (με το μονο που συμφωνω ειναι οτι η τελευταια σκηνη του τελευταιου επεισοδιου ηταν οντως η καταλληλοτερη για να κλεισει η σεζον).

Αρκετά overrated θα έλεγα, αλλά έχει πλάκα. Ειδικά η φάση που δουλεύανε το Phoenix Wright!!!:hahaha:

Θυμασαι μηπως σε ποιο επεισοδιο ηταν; Γιατι οταν το ειδα δεν ειχα παιξει Phoenix Wright οποτε θελω να το ξαναδω τωρα που θα το καταλαβω ;)

Edit : Τελικα βρηκα τη σκηνη στο YouTube (κλικ εδω για να τη δειτε κι εσεις).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2008 - 18:44

Πολύ μου άρεσε αυτή η φάση:hahaha:

2:42 - Α ρε Edgeworth!!!

#119 maniatis

maniatis

*Don't be like me*

• Banned
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 18:32

ρε παιδες το ειδα και εγω το ανιμε αλλα θα καποιος αν εχει την καλοσυνη να μου πει τι γινεται σε αυτο ποιος και ποια ειναι τι ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ γιατι δεν καταλαβα...ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολυ

#120 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2008 - 23:00

o tarantino το σκηνοθετισε...
πραγματικα καλο, μ'αρεσαν οι εναλαγες και τα μπρως πισω

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: yarrr,yarrr