Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

• Please log in to reply
398 replies to this topic

#121 shadowsong

shadowsong

Ikimashou >:D !!!

• Members
  • 72 posts

Posted 16 April 2008 - 17:21

αμαν ρε παιδια με το θεμα των επισοδειων , ενταξει δεν ηταν πια και τοσο ακραιο...:bahhh:
στην τελικη το ωραιο σε αυτο το anime ειναι οι χαρακτηρες και οχι τοσο η πλοκη.

#122 mAs_81

mAs_81

Anta baka?

• Members
  • 150 posts

Posted 16 April 2008 - 17:36

Κ εγω δηλωνω Haruhi fan..Δεν θα σχολιασω για το αν ειναι overrated η οχι,ο καθενας με τις προτιμησεις του..Εγω παντως το βρηκα αρκετα ακυρο κ αυτη η ακυροτητα του ηταν που μου αρεσε.....:congrats:
Posted Image

#123 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 23 April 2008 - 03:37

:kakaka: ...overrated... :kakaka:
Μολις το τελειωσα. Αν και θα παρει λιγο καιρο να κατασταλαξει στο μυαλο μου και να 'χω οριστικη αποψη, ειναι πολυ ψηλα.
Η Haruhi ειναι πολλων ταχυτητων σειρα, μπορεις να την αντιληφθεις απο υπαρξιστικο/ μεταφυσικο πειραμα μεχρι σουρρεαλιστικη ρομαντζαδα (μονο comedy δε μου φανηκε, βασικα).

Ανεξαρτητως του τι λεμε, η επομενη φουρνια animαδων θα την αντιμετωπισει ως κλασσικο, γιατι ειναι so damn interesting... Εχει μια γοητεια που ξεχωριζει.

Α και κατι ακομα. Αρχιζοντας απ' το προφανες, οι χαρακτηρες κατι μου θυμιζαν...
Nagato~Rei
Koizumi~Kaworu
Haruhi~Asuka (seriously less of Her sublime grandeur, though)

Posted Image

#124 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 April 2008 - 03:44

Nagato~Rei
Koizumi~Kaworu

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που έκανε αυτούς τους συνειρμούς. :wis:

Επέτρεψε μου όμως μερικές συμπληρώσεις.

Nagato~Rei (στο πιο nerdy+kawaii+superpower, though; infinetely more likeable.)
Koizumi~Kaworu (minus the gayness :P)
Haruhi~Asuka (seriously less of Her sublime grandeur, though) <- QFT

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#125 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 03 May 2008 - 22:58

ΔΩΣΤΕ HARUHI ΓΑΜΩ! Posted Image

Υ.Γ.: Συμφωνώ απόλυτα για το Haruhi -> Asuka. Απόλυτα όμως.

Edit:
Posted Image

oR4yYRl.gif

#126 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 11 May 2008 - 01:59

:kakaka: ...overrated... :kakaka:
Μολις το τελειωσα. Αν και θα παρει λιγο καιρο να κατασταλαξει στο μυαλο μου και να 'χω οριστικη αποψη, ειναι πολυ ψηλα.
Η Haruhi ειναι πολλων ταχυτητων σειρα, μπορεις να την αντιληφθεις απο υπαρξιστικο/ μεταφυσικο πειραμα μεχρι σουρρεαλιστικη ρομαντζαδα (μονο comedy δε μου φανηκε, βασικα).

Ανεξαρτητως του τι λεμε, η επομενη φουρνια animαδων θα την αντιμετωπισει ως κλασσικο, γιατι ειναι so damn interesting... Εχει μια γοητεια που ξεχωριζει.

Nagato~Rei
Koizumi~Kaworu

Καλά δεν το λες και την καλύτερη σειρά του κόσμου ξέρω εγώ αλλά είναι παρα μα πάρα πολύ καλό!Στα υπόλοιπα με κάλυψες,μόνο που έχω ρίξει αρκετό γέλιο σε φάσεις επομένως θα το έλεγα και comedy...

Επίσης...Απο ποιά σειρά ειναι οι Rei,Kaworu και Asuka?Μη βαράτε αμα είναι από κανένα πολύ γνωστό:hot:
Posted Image

#127 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 11 May 2008 - 02:29

Επίσης...Απο ποιά σειρά ειναι οι Rei,Kaworu και Asuka?Μη βαράτε αμα είναι από κανένα πολύ γνωστό:hot:

Πσσσσσσττ.... Από το Neon Genesis Evangelion

#128 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 11 May 2008 - 13:23

Πότε πια θα βγεί αυτή η 2η! Μας σκάσανε!

#129 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 11 May 2008 - 13:27

Πότε πια θα βγεί αυτή η 2η! Μας σκάσανε!

Έχει αρχίσει να ανακοινώνεται το staff.
Same Director as season 1 etc.

LfNX0dh.png

#130 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 11 May 2008 - 14:06

μαλιστα season 2 ε? θα το τιμησω. Τη σειρα την ειχα τελειωσει πριν κατι μηνες και ειχα αναμικτα συναισθηματα. Απολυτη τρελα, φοβεροι χαρακτηρες παρα πολυ γελιο αλλα το τελος μου φανηκε λιγο εντελως αλλου, οπως και μερικες αντιδρασεις της haruhi ηταν σαν, βαριεμαι να σκεφτω τη βαζω να κανει/ πει κατι ασχετο και αντε να το κλεινουμε.

Αυτη την αισθηση μου αφησε ως αρκετα καινουργιος τοτε στα ανιμε ( δλδ ειδα μετα πολλες σειρες) .

#131 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 12 May 2008 - 16:24

Πσσσσσσττ.... Από το Neon Genesis Evangelion

ΑΑΑ!!Εντάξει έτσι εξηγείται...Δεν την παλεύω με mecha μόνο fmp μπορώ να δω..
Βασικά:
-έχετε και άλλοι αυτό το συναίσθημα ότι η σειρά ολοκληρώθηκε?
-έχετε και άλλοι το προαίσθημα ότι η 2η season θα είναι πιθανότατα μ****ια?
-έχετε και άλλοι τη συνέχεια του προηγούμενου προαισθήματος που είναι ότι το anime αυτό θα καταλήξει ακόμα πιο overrated(η κατα την άποψή μου σκέτο overrated) αν κάποιοι (που δεν το έχουν δει ήδη)αποφασίσουν να δουν 1η και 2η season απ'ευθείας και αρχίσουν και λένε είναι το αριστούργημα τις χιλιετίας και μπλαμπλαμπλα...
???

Και τέλος μια ερώτηση...Το manga είναι πιο προχωρημένο στο σενάριο?Γιατί στο onemanga που διαβάζω εγώ έχει μόνο τα 14 chapters...
Posted Image

#132 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 12 May 2008 - 16:33

ΑΑΑ!!Εντάξει έτσι εξηγείται...Δεν την παλεύω με mecha μόνο fmp μπορώ να δω..
Βασικά:
-έχετε και άλλοι τη συνέχεια του προηγούμενου προαισθήματος που είναι ότι το anime αυτό θα καταλήξει ακόμα πιο overrated(η κατα την άποψή μου σκέτο overrated) αν κάποιοι (που δεν το έχουν δει ήδη)αποφασίσουν να δουν 1η και 2η season απ'ευθείας και αρχίσουν και λένε είναι το αριστούργημα τις χιλιετίας και μπλαμπλαμπλα...
???

Και τέλος μια ερώτηση...Το manga είναι πιο προχωρημένο στο σενάριο?Γιατί στο onemanga που διαβάζω εγώ έχει μόνο τα 14 chapters...

[off] καλα ασ' τ' αυτα για mecha. Δες το και τα λεμε.[/off]
Ξεκινωντας, ναι, με χαλαει λιγο κατα βαθος οτι θα το συνεχισουν, μιας και δε νομιζω οτι εχει πολλα ακομα να πει, με τοσα που εγιναν.
Το τι θα βγει η 2η το κρινουμε κι επι το εργον.
Αλλα, γενικα, δε νομιζω οτι ο μηχανισμος που θα λειτουργησει το κοινο θα ναι αυτος. Μετα την υπερ-επιτυχια της πρωτης, νομιζω ενα μεριδιο θα πει, να η 2η ειναι βλακεια, το κουρασαν, ενα θα πει αποδειξη οτι δεν ειχε τιποτα να πει απ' την αρχη, και μια μειονοτητα θα εχει την αντιδραση "αριστουργημα"

Posted Image

#133 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 13 May 2008 - 01:09

???

ναι...

Βασικά έχε υπόψιν σου ότι το αρχικό υλικό δεν είναι το manga αλλά τα novels.
phmava.php

#134 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 11 June 2008 - 21:47

Όλα δείχνουν οτι σιγά σιγά οδεύουμε προς την 2η σεζόν...
Spoiler:

LfNX0dh.png

#135 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 June 2008 - 00:11

Όλα δείχνουν οτι σιγά σιγά οδεύουμε προς την 2η σεζόν...

Spoiler:

Καλά το είπες. Σιγά Σιγά. Μην πάθουμε και τίποτα :uhh: Περίμενα μπας και μεταφράσει κάποιος το άρθρο αλλά δεν βρήκα κάτι μέχρι στιγμής. Παρόλα αυτά από ότι λέγεται και από ότι περίμενα άλλωστε δεν θα δούμε την δεύτερη season σύντομα δεδομένου και ότι ανακοινώθηκε η δεύτερη season του Clannad τα DVD του οποίου θα αρχίσουν να βγαίνουν λένε το φθινόπωρο. Τώρα λεπτομέρειες δεν ξέρω.. Καλό χειμώνα το βλέπω :deadga6:
phmava.php