Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu

• Please log in to reply
398 replies to this topic

#76 Psycho

Psycho

#1 FMA fan

• Members
  • 116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 19:10

according to ANN the new Haruhi season will be announced on July 7th.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#77 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 19:53

AnimeSuki Forum - View Single Post - New Announced Anime
Oh yeah!

oR4yYRl.gif

#78 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 05 Ιούλιος 2007 - 20:19

Ωραία :lovulovu:
I want my haruhi-chan back:nanana:
phmava.php

#79 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Ιούλιος 2007 - 16:46

AnimeSuki Forum - View Single Post - New Announced Anime
Oh yeah!

Αυτά είναι....Έτσι να γουστάρουμε λίγο...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#80 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 12:50

Αυτό το είδατε; Είναι το promo που είχε βγει χθες στην επίσημη σελίδα του Haruhi, αν και μετά το βγάλανε γιατί έπεσε το site από τους πολλούς χρήστες που το έβλεπαν.
haruhiism.com
Υπάρχει και σε torrent.
phmava.php

#81 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Ιούλιος 2007 - 13:04

Βασικά είναι ένα γεγονός που πιάνει ένα κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο τέταρτο βιβλίο (που θα είναι και το βασικό σενάριο της δεύτερης season).

#82 MoonCHilde

MoonCHilde

Anime Newbie

• Members
  • 35 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2007 - 10:34

Μόνο ένα πράγμα: Αμήν! (Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερη Haruhi, Haruhi ζεις εσύ μας οδηγείς, ο Θεός είναι ένα 16χρονο κορίτσι κλπ κλπ κλπ)

#83 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 12:55

Δεν ξέρω αν το έχει αναφερει κανενα αλλο παιδι αν ναι sorry:nod:
αλλα απο της 7 αυτου του μηνα ειναι σιγουρο οτι θα γινει και δευτερη σεζον για το Suzumiya Haruhi :awww: αλλα μονο αυτο τιποτα αλλο.:sadist:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#84 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 15:42

Δεν ξέρω αν το έχει αναφερει κανενα αλλο παιδι αν ναι sorry:nod:
αλλα απο της 7 αυτου του μηνα ειναι σιγουρο οτι θα γινει και δευτερη σεζον για το Suzumiya Haruhi :awww: αλλα μονο αυτο τιποτα αλλο.:sadist:

Ναι... αλλά το πότε θα βγει κανείς δεν το ξέρει... Κάποιο λένε το 2008, κάποιοι λένε ότι μπορεί να βάλουν το Clannad μετά και να δείξουν το Haruhi το φθινόπωρο... άντε να δούμε.:yawn2:
phmava.php

#85 Johny B

Johny B

Fate/Stay Night Fan

• Members
  • 56 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2007 - 23:41

κάποιοι λένε ότι μπορεί να βάλουν το Clannad μετά και να δείξουν το Haruhi το φθινόπωρο... άντε να δούμε.:yawn2:

Ενοεις την ταινια Clannad που θα βγει το φθινόπωρο σωστα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούλιος 2007 - 00:47

Ενοεις την ταινια Clannad που θα βγει το φθινόπωρο σωστα?

Όχι εννοώ την σειρά Clannad που θα την έβγαζε το Kyoto Animation το φθινόπωρο (και αν δεν αλλάξει κάτι αυτό θα γίνει).
Άλλη παραγωγή η σειρά, άλλη παραγωγή η ταινία :)
phmava.php

#87 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2007 - 10:30

αυτο το anime ειτε ειναι φοβερα υπετιμημενο, ειτε δεν ξερω να βλεπω anime.εχω δει μεχρι το 7ο και δε βλεπω ιδιαιτερο λογο να συνεχισω.δε με τραβαει σε κανενα σημειο.δε βρισκω κατι που να μου αρεσει.

#88 polaralex

polaralex

watching anime since 2002

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2007 - 19:43

Πριν απο μερικές μέρες το είδα όλο.

Είναι ένα εκπληκτικό ανιμέ που σε κρατάει με ενδιαφέρον σε κάθε επισόδειο.

Αν και ίσως περίεργο, μου έδωσε την εντύπωση οτι τα ανιμέ-κλισέ που υπάρχουν σε αυτό, είναι ένα είδος αυτο-ειρωνείας των δημιουργών του. Στην πραγματικότητα, έχει βάθος και θέτει ακόμη και φιλοσοφικά ερωτήματα.

Γενικά, είναι μια πολύ καλή σειρά. Έχει feel good χαρακτήρα, και προτείνω να το δείτε με την χρονολογική σειρά των επεισοδίων και όχι ανακατεμένο (ψάξτε στην wikipedia για την κανονική σειρά των επεισοδίων).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2007 - 21:14

Γενικά, είναι μια πολύ καλή σειρά. Έχει feel good χαρακτήρα, και προτείνω να το δείτε με την χρονολογική σειρά των επεισοδίων και όχι ανακατεμένο (ψάξτε στην wikipedia για την κανονική σειρά των επεισοδίων).

Ή ψάξτε αυτό το thread. :P

2
3
5
10
13
14
4
7
6
8
1
12
11
9

Αυτή είναι η χρονολογική σειρά.

Εγώ πάλι προτείνω μια άλλη σειρά. Δείτε τα με τη σειρά που προβλήθηκαν, εξαιρώντας το 1ο επεισόδιο. Αφού λοιπόν δείτε τα eps. 2-14 και έχετε ήδη κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα με το τρίο Haruhi - Mikuru - Yuki, τότε δείτε και το 1ο ep. Το λέω γιατί είδα το 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε τόσο άκυρο που θα παρατούσα την σειρά εκεί αν δεν διάβαζα τόσα θετικά σχόλια εδώ μέσα. (Και έχω έναν κολλητό που είδε το πρώτο ep, το παράτησε, και ακόμα προσπαθώ να τον ψήσω να δει και τα υπόλοιπα. :lol:)

*/me wants more Haruhi. NOW. :twisted:*

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#90 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Αύγουστος 2007 - 21:53

Εγώ πάλι επιμένω ότι αξίζει να το δεις με την σειρά που προβλήθηκε :hihi2:
Το έχω εξηγήσει λιγάκι σε προηγούμενο post μου (αν και υπάρχουν και άλλοι λόγοι). Αν και καααάποτε μπορεί να το δω και με την χρονολογική σειρά για να δω πως είναι...

Πάντως εχθές είδα από περιέργεια στο youtube το πρώτο (χρονολογικά) επεισόδιο dubbed. Αν και οι ερμηνείες και φωνές δεν μου άρεσαν τόσο όσο οι πρωτότυπες (αν και εδώ που τα λέμε κάνανε σχετικά καλή δουλειά) παρόλα αυτά για κάποιον λόγο μου έβγαλε περισσότερο γέλιο... Ίσως είναι ότι είναι πιο άμεσο από το να διαβάζεις υπότιτλους :?

Να και τα video για όσους έχουν την περιέργεια:
Spoiler:

phmava.php