Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

DEATH AND REBIRTH

• This topic is locked This topic is locked
105 replies to this topic

#61 BurZuM666

BurZuM666

Krsnik

• Members
  • 48 posts

Posted 14 November 2008 - 20:34

Παιδια μπραβο!!!την καλυτερη δουλεια κανετε!σας αγαπαμε!!!!χαιρομεθα που υπαρχετε ακομα...κ που υπαρχουμε κ μεις μαζι σας!:awww:

#62 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 14 November 2008 - 21:07

Τελικά αυτό το forum είναι σαν τον φοίνικα, και να καεί, ανασταίνεται

Look closely στην εικόνα που έχουμε στο OP...:hihi2:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#63 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 November 2008 - 21:30

Ε, ναι αυτό είπα κι εγώ...
Spoiler:

Posted Image

#64 Hayato

Hayato

Shinigami

• Members
  • 13 posts

Posted 14 November 2008 - 21:47

gratz..τρόμαξα γιατί νόμισα πως γκαντέμιασα το site. Πάνω που γράφτηκα έκλεισε δηλαδή?
tespa..καλή επιστροφή και καλή συνέχεια :)

隼人 Hayato 山口

mrp667.hi5.com

Posted Image

鉄拳

Iron Fist

#65 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 14 November 2008 - 23:27

Ok, τώρα έκανα τον κόπο να δω αυτό το θέμα απο χθες... Μην με κοροιδέψετε, αλλα όταν είδα τον τιτλο στα new posts, νομιζα ότι ήταν nge thread! :hahaha:

Αξίζει πραγματικά ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο στα παιδια που δούλεψαν για να επιστρέψει το site. Σε μια φάση άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα επεστρεφε ποτε και τρόμαζα ολο και περισσότερο όσο περνούσαν οι μέρες. Και το πιο αξιεπαινο νομιζω είναι το γεγονός ότι οι admins και οι mods του anime.gr συνεχίζουν να ασχολουνται με αυτη την υποθεση για πάρα πολυ καιρό. Είναι πολυ εύκολο να αφιερώσεις χρόνο σε κάτι για το οποιο στην αρχη έχεις πολυ ενθουσιασμο. Αλλα να συνεχίσεις την προσπάθεια σε βάθος χρόνου είναι απίστευτα δύσκολο και κουραστικο. Congrats!

Btw νομιζω ότι ένα σύστημα ανώνυμου donation θα ήταν χρήσιμο. Δεν ξέρω πως το βλεπετε, αλλα εγώ προσωπικά νιώθω κάπως άβολα όταν γνωρίζω ότι το οικονομικό βαρος του site το επομίζονται 2-3 ατομα. Μεσω paypal νομιζω οτι δεν είναι και τόσο περίπλοκο...(διορθώστε με αν κάνω λάθος)

#66 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 November 2008 - 23:58

Μην ανησυχείτε, αν χρειαστεί danation θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε. Μέχρι τότε μας αρκεί το γεγονός πως είστε τόσο πρόθυμοι να μας στηρίξετε :wooi2:

E5VV38U.jpg

#67 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 15 November 2008 - 00:25

να πω και εγω τα καλα μου λογια για το staff του ανιμε.γρ και συγχαρητιρια που το σικοσατε επισης προσεξα πολυ μεγαλω loading time στο website...τιποτα το τραγικο κατα τα αλλα!
Posted Image
Spoiler:

#68 dinara

dinara

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 15 November 2008 - 00:31

Γνωρίζω κάτι από τον φόρτο που έχει το να τρέχεις ένα site και είναι πραγματικά μεγάλος. ενα ακόμα συνχαρητηρια και απο μένα.

αντιβίωση απαγόρευαι το αλκοόλ? είναι απαρέτητο σε τέτοιες επιχειρήσεις

Αν και δεν σημαιτέχω πολύ μου λείψατε

#69 meloupios18

meloupios18

Anime Newbie

• Members
  • 58 posts

Posted 15 November 2008 - 04:11

Πωπω παιδια η χαρα μου και μενα ειναι μεγαλη!! Εκεινο το σκ....μηνυμα 403 Forbiden με ειχε στοιχειωσει και ευτυχως που ειδα στο animeplanet τι ειχαμε παθει και καπως γλυκανε την αναμονη μου......

Ευχαριστω και απο μενα (αν και δεν ειμαι πολυ ενεργο μελος στα γραπτα τουλαχιστον!) σε οσα παιδια ειναι υπευθυνα και κανανε μεγαλη προσπαθεια για να επαναφερουν ενα χωρο που συναντιομαστε τροπο τινα και χαλαρωνουμε ασχολουμενοι με ενα χομπυ!!

Ευχαριστω και παλι ολους και καλη επανοδο!!! Το anime//gr δεν θα πεθανει ποτε κουφαλα νεκροθαφτη!!!!!

#70 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 15 November 2008 - 07:28

welcome back m8's χαιρομαι που ξαναανοιξε το φορθμ... παιδια καλη συνεχεια και ξερετε πως ολοι μας ειχαμε απθει συνδρομο ελλειψης

#71 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 15 November 2008 - 12:35

Ανα σειρά δεν καταλάβαινα 10 λέξεις... αλλά για να το λέτε εσείς ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ!! ΜΑΖΙ ΣΑΣ Κ ΕΓΩ!!!
και ναι ο καιρός σηκώνει πατσά... και ναι... και τα κορίτσια τρώνε πατσά:oo:
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#72 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 November 2008 - 15:27

congratz .anime//gr team!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα, αφού μία από τις ελάχιστες πλέον ευχαριστήσεις μετά από τα ξενύχτια πάνω από τα μαθηματικά κατεύθυνσης ήταν το forum και κόντεψα να πάθω ατερητικό.. Επίσης μπράβο σας, που δεν το εγκαταλείψατε στην τύχη του αλλά ξοδέψατε τόσο προσωπικό χρόνο όσο και χρήμα.. Είμαστε ευγνώμονες!!!
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#73 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 posts

Posted 15 November 2008 - 18:56

arigato gozaimasu! μας λείψατε και προσωπικά ανησύχισα. Τώρα όμως ξαλάφρωσα. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά.... στο τέλος.

#74 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 15 November 2008 - 21:00

welcome back^^
Posted Image

#75 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 16 November 2008 - 23:07

Τέλος καλό όλα καλά.

Συγχαρητήρια για το κουράγιο και την υπομονή σας παιδιά. Εγώ στη θέση σας θα είχα εκραγεί. :uhh:

15fkk04.jpg