Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

DEATH AND REBIRTH

• This topic is locked This topic is locked
105 replies to this topic

#46 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 14 November 2008 - 11:22

Ουφ αντε ρε παιδες και με επιασε η στεναχωρια, λεω μεσα μου "παει το κλησανε γαμοτο".....:frozen:
Το αστειο ηταν οτι το πιστεψα κι ολας μπηκα σε αλλα forums που ειχα γραφτει αλλα πουθενα δεν ειναι σαν το anime//gr!!!:tensai:

ΜΑΣ ΚΟΨΟΧΟΛΙΑΣΑΤΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!:nanana::if:

Αλλα δεν πιραζει χαλαλη εφοσον ημασται και παλι Online no problem ας ελπισουμε αυτος server να καληπτει τις απετησεις του θρυλικου page!!!!:gotit:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#47 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 14 November 2008 - 11:53

ναι και γω νομιζα οτι εκλεισε.Που θα κουτσομπολευαμε τωρα?:hahaha:

#48 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,110 posts

Posted 14 November 2008 - 11:59

Βρε συ, δεν αναφέρθηκα προσωπικά σε κάποιον, ούτε μίλησα εκ μέρους της ομάδας του anime.gr . Την γνώμη είπα και γω απλώς, από τη δική μου οπτική. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να απολογείσαι, μάλλον εγώ πρέπει να το κάνω, αν χρειάζεται κάποιος να απολογηθεί.

#49 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 14 November 2008 - 13:22

Αντε παιδάκια, ελπίζω αυτός ο server να κρατήσει για αρκετό καιρό....

#50 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 14 November 2008 - 13:56

jeesus christ and holy mother!!
it's a miracle!
συγχαρητήρια παιδιά
καλή μας συνέχεια
Posted Image

#51 ai_chan

ai_chan

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 14 November 2008 - 14:02

Εκεί που εγραφα αμέριμνη την διευθυνση του φορουμ στη μπαρα του internet explorer ξαφνικα βλεπω οτι δεν ανταποκρινεται ο υπολογιστης μου.... και τσεκαρω πρωτα να δω αν εχει προβλημα η συνδεση μου αλλα ολα ειναι νορμαλ και μετα πεφτω:fromabove: στην απογνωση:nanteee: την μελαγχολια :sadist: και γενικά ολο αυτο τον καιρό ήμουν κάπως έτσι:deadga6::nanana::Crying2: Δεν ηθελα να το πιστεψω, αλλα ευτυχως τα διορθωσατε ολα!!!!!!!!
Ειστε ήρωες:hero: με τοσα που σας ετυχαν μαζεμενα!:congrats:
Ευχαριστω που επαναφερατε το φορυμ μας!!!!! Ευχαριστω Ευχαριστω Ευχαριστω!!!!!!!

#52 Albatross

Albatross

Gomu no Pirates member

• Members
  • 55 posts

Posted 14 November 2008 - 14:47

Thank you anime.gr!!!!

(Απορώ πως άντεξα μια βδομάδα + χωρις το site :P :P)
Posted Image

#53 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 14 November 2008 - 16:19

:mador2: @ .aNiMe//GR Team
:congrats: @ .aNiMe//GR Team

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#54 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 14 November 2008 - 18:34

Παιδιά συγχαρητήρια και απο μένα.Πολύ καλή δουλειά και προσπάθεια να επναφέρεται πίσω το αγαπητό σε όλους μας forum.Καλως ήρθες πίσω φορουμουδιμ!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#55 the goblin

the goblin

the 4th Espada

• Members
  • 155 posts

Posted 14 November 2008 - 19:00

συνχαριτιρια ρε παιδια:wis:
[SIGPIC][/SIGPICPosted Imagei can see you

#56 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 14 November 2008 - 19:08

απλα respect :respect:
μπραβο:wooi2:

και 100000000 thnx!!!:8):

heroes!!!:P
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#57 dante_forever_rx8

dante_forever_rx8

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 14 November 2008 - 19:26

επειδη χθες ειχα γενεθλια και δεν ηθελα να μπω στο ιντερνετ (για να μη λιωσω) σημερα μαθαινω αυτα τα τελεια νεα!!!!!ωραιο δωρο πηρα...ειχα στεναχωρηθει πολυ!!!:uhh:

και εγω συμφωνω να την κανετε γιορτη την 13/11...σα χθες πριν απο 22 χρονια γεννηθηκα-σα χθες ενα απιστευτο φορουμ αναγεννηθηκε απο τις σταχτες του σαν τους φοινικες...

keep up teh good work....:tensai:
www.acqua-tech.gr Τα πάντα για το νερό

#58 Kurisu

Kurisu

ⓢⓤⓟⓔⓡ(⌒_⌒)ⓚή

• Members
  • 100 posts

Posted 14 November 2008 - 19:42

Με τη σειρα μου θελω να πω ενα μεγαλο arigatou :blingeye2:στο απιστευτο μοναδικο και ανεπαναληπτο team του .aNiMe//GR. Πανω που ειχα τη χαρα να γινω μελος και να δω την εκταση της απιστευτοσυνης(ΤΜ) του, ξαφνικα:hmmm: βλεπω ενα σατανικο Error 404:blurah5: να αντικαθιστα το αγαπητο μας φορουμ. Ευτυχως:Blissfull: ολα διορθωθηκαν :riiight:και το anime.gr ειναι back online. Yaaaataaaaa!!!!!:wooi2:

Spoiler: ~The Door~

#59 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 14 November 2008 - 19:58

Τελικά αυτό το forum είναι σαν τον φοίνικα, και να καεί, ανασταίνεται!

Ένα ζήτω στην ομάδα που έφαγε ώρες και μέρες από τη ζωή της για να το επαναφέρει το ρημάδι!!:bike:

Posted Image

#60 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 14 November 2008 - 20:01

δεν ηταν ασχημα οταν στην αρχικη σελιδα του anime.gr σου εβγαζε forbidden.....
πως να το κανουμε, το απαγορευμενο εχει αλλη γοητεια:P