η kaoku-nikubitsa δεν παιζει μα την καμια να ειναι γιατι μιλαγα εχτες μαζι της και ειναι στο γυθειο λακονιας αυτη την στιγμη...ασε που μενει και αθηνα...λολ.
Την ρώτησες

;Επίσης και άλλα 5 από τα προαναφερθέντα άτομα έρχονται από Αθήνα

. Hell, ως και η Kappa & η KuroiTsubasa Αγγλία μένουν και ήρθαν εδώ πριν λίγες μέρες. Οπότε μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά. Εγώ πάντως θα το ξαναεπιβεβαιώσω καλού κακού.
Γεια σας!
ουφ τωρα που τελειωσα και εγω με τις εξετασεις, ειναι ευκαιρια να σας γνωρισω!
να ζητησω συγνωμη απο τα παιδια που μου εστειλαν μηνυμα, αλλα δεν μπηκα στο φορουμ απο τοτε που πρωτογραφτηκα και δεν τα ειδα. ελπιζω να το δουν μονο... 
anyway, θα ερθω το σαββατο το πρωι Θεσσαλονικη για να δω τη γιαγια μου, οποτε θα ερθω να σας βρω το απογευμα.
cu there!
Nice:Blissfull:! Οπότε και 15ο άτομο

.Άντε να σε δούμε και σένα. Γιατί να μην έρθεις επίσης και στο anime/japan/cosplay party την προηγούμενη μέρα στις 21:00 στο Cofix αν μπορείς

;
πώς?θα τους μυρίσω,θα τους καταλάβω από την χαρακτηριστική οσμή που βγάζουν τα κλούβια αβγά και θα πω "Α, τους βρήκα"?

Όχι, θα μας καταλάβεις από το πλήθος κόσμου που θα μαζευτεί σε ένα σημείο, γιατί δεν θα παίζουν παρέες μερικών δεκάδων ατόμων εκεί γύρω όσο και να προσπαθούν. Τουλάχιστον τις προηγούμενες δεν έπαιξαν. Ή αλλιώς θα μας μυριστείς από τα αρώματα και τα after shave:hahaha:. 'Ελα, ξεχωρίζουμε όπως και να έχει

.