Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#271 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 09 June 2009 - 19:53

κάποιος που δεν έχει ξαναέρθει σε μια παρόμοια συνάντηση,πως θα αναγνωρίσει τους υπόλοιπους από όλες τις παρέες που μαζεύονται το απόγευμα στην Καμάρα?
το ρωτάω αυτό γιατί όσες φορές έχω περάσει από εκεί βλέπω,πολλά άτομα εκεί να περιμένουν.

Otakus prevail... θα τους καταλάβεις

#272 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 09 June 2009 - 20:08

Otakus prevail... θα τους καταλάβεις

πώς?θα τους μυρίσω,θα τους καταλάβω από την χαρακτηριστική οσμή που βγάζουν τα κλούβια αβγά και θα πω "Α, τους βρήκα"? ;) ;) ;)

#273 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 09 June 2009 - 20:51

η kaoku-nikubitsa δεν παιζει μα την καμια να ειναι γιατι μιλαγα εχτες μαζι της και ειναι στο γυθειο λακονιας αυτη την στιγμη...ασε που μενει και αθηνα...λολ.

Την ρώτησες:orly:;Επίσης και άλλα 5 από τα προαναφερθέντα άτομα έρχονται από Αθήνα:wis:. Hell, ως και η Kappa & η KuroiTsubasa Αγγλία μένουν και ήρθαν εδώ πριν λίγες μέρες. Οπότε μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά. Εγώ πάντως θα το ξαναεπιβεβαιώσω καλού κακού.

Γεια σας!
ουφ τωρα που τελειωσα και εγω με τις εξετασεις, ειναι ευκαιρια να σας γνωρισω!
να ζητησω συγνωμη απο τα παιδια που μου εστειλαν μηνυμα, αλλα δεν μπηκα στο φορουμ απο τοτε που πρωτογραφτηκα και δεν τα ειδα. ελπιζω να το δουν μονο... :nanana:
anyway, θα ερθω το σαββατο το πρωι Θεσσαλονικη για να δω τη γιαγια μου, οποτε θα ερθω να σας βρω το απογευμα.
cu there!:lovulovu:

Nice:Blissfull:! Οπότε και 15ο άτομο:drink:.Άντε να σε δούμε και σένα. Γιατί να μην έρθεις επίσης και στο anime/japan/cosplay party την προηγούμενη μέρα στις 21:00 στο Cofix αν μπορείς:wis:;

πώς?θα τους μυρίσω,θα τους καταλάβω από την χαρακτηριστική οσμή που βγάζουν τα κλούβια αβγά και θα πω "Α, τους βρήκα"? ;) ;) ;)

Όχι, θα μας καταλάβεις από το πλήθος κόσμου που θα μαζευτεί σε ένα σημείο, γιατί δεν θα παίζουν παρέες μερικών δεκάδων ατόμων εκεί γύρω όσο και να προσπαθούν. Τουλάχιστον τις προηγούμενες δεν έπαιξαν. Ή αλλιώς θα μας μυριστείς από τα αρώματα και τα after shave:hahaha:. 'Ελα, ξεχωρίζουμε όπως και να έχει:Blissfull:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#274 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 June 2009 - 20:55

Ελα....εμενα να δεις μονο θα το καταλαβεις.... ειμαι το μονο ατομο που δεν ειμαι καμμενο.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#275 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 10 June 2009 - 02:00

το αναμενομενο meeting!! αφησα λοιπον κ εγω ελευθερο το σαββατο βραδυ κ την κυριακη! οσοι ηταν στο προηγουμενο θα καταλαβουν τον λογο για την κυριακη^^
ας εχει καποιος ετοιμη την τραπουλα αυτη τη φορα μν ψαχνουμε περιπτερο!:hahaha:

#276 alex90

alex90

Anime Amateur

• Members
  • 110 posts

Posted 10 June 2009 - 19:17

hmmmmmm..
εγώ και πάλι δεν θα μπορέσω να έρθω.
κάθε μα κάθε φορα τυχαίνει να δουλεύω.
είμαι άτυχο πλάσμα.:bahhh::bahhh::bahhh:
Posted Image

#277 ~*memole*~

~*memole*~

~ponyo ponyo~

• Members
  • 106 posts

Posted 10 June 2009 - 23:25

I'll be there as well από Αθήνα,τη παρασκευή στο party με το πρώτο μου ever cosplay που το ετοιμάζω πάαααααρα πολύ καιρό (ας είναι καλά η ράφτρα γιαγιά μου που σε αυτήν την ώριμη ηλικία ξεπέρασε τον εαυτό της! :P ), αλλά και στο meeting φυσικά που δε το χάνω με τπτ :joyful: !!
Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά :thatsit:, it's gonna rock!

Edited by ~*memole*~, 10 June 2009 - 23:34.

Posted ImagePosted Image

#278 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 11 June 2009 - 00:13

I'l' probably be there...Εκτός αν κάτσω στην κολλητή μου στο Βόλο, που'χει γενέθλια, τέτοια μέρα και μέσα στις εξετάσεις μόνη της δεν τη αφήνω~ sorry guys, yet nothing is sure yet!

Υπάρχει μια περίπτωση να την έχουμε μαζί μας στο meeting όμως. Θα της πείτε χρόνια πολλά, ε? xD το καημένο πρώτη φορά θα έρθει σε τέτοιο event! Μη φρικαρει τελείως!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#279 DarcRose22

DarcRose22

In my Dreamworld....

• Members
  • 72 posts

Posted 11 June 2009 - 07:12

Και εγώ θα έρθω!!! Οπότε προσθέστε μια καμμένη ακόμα.... :kakaka: Και εννοείται ότι θα έχω μαζί μου ψηφιακή (απειλή είναι αυτό lol)
Come to the dark side.... we have cookies......

http://darcrose22.deviantart.com

#280 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 11 June 2009 - 09:52

μοχαχαχαχαχαχαχ! wait for me too(οχι που θα το χανα..)
Adventurer αυτη την φορα μονο μην μ φερεις τραπεζι για να κατσω,γιατι με βλεπω παλι να πηγαινω μονη μου σε ναργιλαδικο:P
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#281 Konart

Konart

Ramen.. ramen..miam!

• Members
  • 74 posts

Posted 11 June 2009 - 10:33

Εννοειται οτι θα ειμαι και εγω εκει!!!!!:wooi2::wooi2:
και θα προσπαθήσω να κατσω και ως το τέλος!!!!
οχι όπως την προηγουμενη... :erk:
Spoiler:

#282 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 11 June 2009 - 10:52

Όποιος έχει DS να το φέρει για να παίξουμε κάνα multi στο mario kart!
Cassiel αυτή την φορά θα είμαι περισσότερο προετοιμασμένος και δεν θα σε αφήσω να κερδίσεις εύκολα!!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#283 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 11 June 2009 - 11:18

Ειλικρινά είναι να φέρω ΤΟΣΑ που φοβάμαι θα πρέπει να πάρω καμιά βαλίτσα:deadga6:. Το άλλο που φοβάμαι είναι ότι θα ξεχάσω τίποτα. Σήμερα όλη η μέρα είναι μέρα συμμαζέματος για μένα:frozen:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#284 efi2408

efi2408

Starting...

• Members
  • 11 posts

Posted 11 June 2009 - 15:39

οχιιιιι γιατί???εγώ έρχομαι απο άλλη πόλη κ εσύ δεν θα είσαι?την παρασκευή θα είσαι τουλάχιστον??:zetsubou:

#285 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 11 June 2009 - 16:49

οχιιιιι γιατί???εγώ έρχομαι απο άλλη πόλη κ εσύ δεν θα είσαι?την παρασκευή θα είσαι τουλάχιστον??:zetsubou:

Θα ειναι και το Σαββατο, ξαναδιαβασε το ποστ του :P
Posted Image