Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#256 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 08 April 2009 - 16:19

Λοιπόν την επόμενη φορά να κάθησετε gogeta & zero δίπλα μου.(Όχι για συνεργασίες και τέτοια:hehehe:)
Και φανταστήσε τι μου είπε ο Orochimaru με τα μαύρα "Θέλω να σε ιοθετήσω" Και εγώ είπα "Dameeeeee!!!:zetsubou::nanteee::puke: :despair:
Και παρακαλώ τον κόσμο να μην παραπονιέται όσοι κέρδισαν κέρδισαν με το σπαθί τους:hehehe:.
BTW Gogeta σε έκανα add στο msn του zerro δε το ξέρω.

#257 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 08 April 2009 - 22:05

γραφω στο profile το msn ρε χαζε! :P

#258 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 09 April 2009 - 07:09

Γκουχ...no spamming ppl, το παρακάναμε...:smokingg:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#259 Gohanomaru

Gohanomaru

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 11 April 2009 - 18:02

Ζητώ συγγνώμη που απαντάω λίγο αργοπορημένα...Λοιπόν ζητάτε να μάθετε ποιος είναι ο Gohanomaru ε?:tensai:Είμουν και εγώ στο anime party καθώς και στο meeting !!! Μπορώ να πω ότι ήταν όλα τα λεφτά το meeting αν και δεν έμεινα μέχρι το τέλος:nanana:Τα πιο πολλά παιδιά που γνώρισα θα με έμαθαν ως Gohan αλλά αυτό είναι άλλο θέμα !!!Δεν μπορώ να πω γνώρισα αρκετά άτομα αλλά όχι και όλα...ελπίζω φυσικά να γνωριστώ με όλους τους cosplayers παρόλου που μένω Αθήνα:hero:

#260 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 11 April 2009 - 23:51

Κοίτα να πας και στο cosplay party των Akai Panda στις 25 του μήνα στο Dasein να γνωρίσεις και τα παιδιά εκεί κάτω:Blissfull:.Και την επόμενη φορά άσε τα ξαδέρφια και έλα να ξημερώσεις μαζί μας εδώ πάνω.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#261 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 14 April 2009 - 18:28

Και ήρθε η ώρα των πρώτων pics από το meeting της 04.04.2009.Ευχαριστούμε την Hitorinai Kokoro, που θυσίασε ώρα από την προετοιμασία της για τις πανελλήνιες για να μας τις παραχωρήσει:).

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#262 Suzie

Suzie

If u hurt, u're alive

• Members
  • 6 posts

Posted 16 April 2009 - 11:10

απο οτι φαινεται περνατε υπεροχα!
υπαρχει περιπτωση να κανονισουμε κατι και στην Κατερινη?
υπαρχουν αλλα μελη εκει?
πλζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ
Posted Image

#263 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 16 April 2009 - 12:19

Suzie, check your pms :)
Posted Image

#264 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 09 June 2009 - 02:53

Οπως θα γνωριζετε αυτην την Παρασκευη εχουμε Cosplay Party στο Κοφιξ, και σε αυτο θα παρευρεθουν και αρκετα ατομα εκτος Θεσσαλονικης. Την επομενη μερα λοιπον κανονισαμε να παμε για εναν καφε ολοι μαζι για να γνωριστουμε καλυτερα και φυσικα να περασουμε καλα συζητωντας για τα αγαπημενα μας θεματα.

Η συναντηση αυτη αναμενεται να ειναι επικη, αφου μεταξυ των ατομων που θα υποδεχτουμε θα ειναι οι Konart, Matu-san, Namida, Xa0s, Memole και Kira80, Drakno, Efi2408, Kappa και KuroiTsubasa, Christie Valentine, Kleidokrator, Gohanomaru και φυσικα η Kaoku επισης γνωστη απο τα openings που εχει ερμηνευσει στα ελληνικα ως Nikubitsa. Oπως καταλαβαινετε οποιος δεν ερθει θα το μετανιωνει για πολυ καιρο!

Οποιος θελει λοιπον ας ερθει αυτο το Σαββατο στις 18:30 το απογευμα στην Καμαρα απο οπου θα ξεκινησουμε για την καφετερια μολις μαζευτουμε. Δεν πειραζει αν δεν εχετε ερθει σε παρομοια συναντηση ή αν δεν γνωριζετε κανεναν, ολοι ετσι ξεκινησαμε αλλα αποκτησαμε φιλους και παρεες πηγαινοντας σε μια απλη συναντηση σαν αυτην. Ολοι ευπροσδεκτοι ειναι αρκει να εχουν καλη διαθεση :wooi2:

ΥΓ: Θεωρητικα θα μπορουσα να προσθεσω και τον Cassiel στη λιστα των υποδεχομενων αφου ερχεται απο Κατερινη, αλλα εφοσον παρευρισκεται καθε φορα σε αυτες τις συναντησεις (χωρια που κατα τεραστιο ποσοστο αυτος τις κανονιζει) τον εχουμε για δεδομενο πλεον:wis:
Posted Image

#265 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 June 2009 - 07:48

Αχχ....στην συναντηση στην καφετερια δυστυχως δεν θα μπορεσω να παρευρεθω.....θα ειμαι στις 7 θεσ/νικη και θα πρεπει να ετοιμαστω για το παρτυ.Θα δω αν μπορεσω...αλλιως θα σας πετυχω ολους στο Κοφιξ!!!! Giggity...giggity...goo!!

Tiger-stock-blog-header.jpg

#266 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 09 June 2009 - 08:23

Για το Σάββατο 13/06/2009 μιλάμε Tenshi, την επόμενη μέρα του πάρτι. Το πάρτι γίνετε την Παρασκευή 12/06/2009 ή τα μπέρδεψες:drink:;

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#267 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 09 June 2009 - 11:53

Αααααα....ναισ...την επομενη μερα μπορω...ναι ρε...εγω νομιζα για πριν το παρτυ ηταν αυτο..που θα βγαζαμε και φωτογραφιες!!

να σαι καλα μποι!! ;)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#268 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 09 June 2009 - 18:35

κάποιος που δεν έχει ξαναέρθει σε μια παρόμοια συνάντηση,πως θα αναγνωρίσει τους υπόλοιπους από όλες τις παρέες που μαζεύονται το απόγευμα στην Καμάρα?
το ρωτάω αυτό γιατί όσες φορές έχω περάσει από εκεί βλέπω,πολλά άτομα εκεί να περιμένουν.

#269 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 09 June 2009 - 18:42

Οπως θα γνωριζετε αυτην την Παρασκευη εχουμε Cosplay Party στο Κοφιξ, και σε αυτο θα παρευρεθουν και αρκετα ατομα εκτος Θεσσαλονικης. Την επομενη μερα λοιπον κανονισαμε να παμε για εναν καφε ολοι μαζι για να γνωριστουμε καλυτερα και φυσικα να περασουμε καλα συζητωντας για τα αγαπημενα μας θεματα.

Η συναντηση αυτη αναμενεται να ειναι επικη, αφου μεταξυ των ατομων που θα υποδεχτουμε θα ειναι οι Konart, Matu-san, Namida, Xa0s, Memole και Kira80, Drakno, Efi2408, Kappa και KuroiTsubasa, Christie Valentine, Kleidokrator, Gohanomaru και φυσικα η Kaoku επισης γνωστη απο τα openings που εχει ερμηνευσει στα ελληνικα ως Nikubitsa. Oπως καταλαβαινετε οποιος δεν ερθει θα το μετανιωνει για πολυ καιρο!

Οποιος θελει λοιπον ας ερθει αυτο το Σαββατο στις 18:30 το απογευμα στην Καμαρα απο οπου θα ξεκινησουμε για την καφετερια μολις μαζευτουμε. Δεν πειραζει αν δεν εχετε ερθει σε παρομοια συναντηση ή αν δεν γνωριζετε κανεναν, ολοι ετσι ξεκινησαμε αλλα αποκτησαμε φιλους και παρεες πηγαινοντας σε μια απλη συναντηση σαν αυτην. Ολοι ευπροσδεκτοι ειναι αρκει να εχουν καλη διαθεση :wooi2:

ΥΓ: Θεωρητικα θα μπορουσα να προσθεσω και τον Cassiel στη λιστα των υποδεχομενων αφου ερχεται απο Κατερινη, αλλα εφοσον παρευρισκεται καθε φορα σε αυτες τις συναντησεις (χωρια που κατα τεραστιο ποσοστο αυτος τις κανονιζει) τον εχουμε για δεδομενο πλεον:wis:

η kaoku-nikubitsa δεν παιζει μα την καμια να ειναι γιατι μιλαγα εχτες μαζι της και ειναι στο γυθειο λακονιας αυτη την στιγμη...ασε που μενει και αθηνα...λολ.

#270 Suzie

Suzie

If u hurt, u're alive

• Members
  • 6 posts

Posted 09 June 2009 - 19:41

Γεια σας!
ουφ τωρα που τελειωσα και εγω με τις εξετασεις, ειναι ευκαιρια να σας γνωρισω!
να ζητησω συγνωμη απο τα παιδια που μου εστειλαν μηνυμα, αλλα δεν μπηκα στο φορουμ απο τοτε που πρωτογραφτηκα και δεν τα ειδα. ελπιζω να το δουν μονο... :nanana:
anyway, θα ερθω το σαββατο το πρωι Θεσσαλονικη για να δω τη γιαγια μου, οποτε θα ερθω να σας βρω το απογευμα.
cu there!:lovulovu:
Posted Image