Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Resident Evil: Degeneration

• Please log in to reply
63 replies to this topic

#46 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 08 January 2009 - 15:06

Eγώ πάλι στο τέλος της ταινίας ένιωθα ότι είχα χάσει μία ώρα από την ζωή μου την οποία δεν πρόκειται να ξαναβρώ. Πέρα από την υπόθεση και τα κενά της (εδώ δεν μπορώ να σχολιάσω τόσο γιατί δεν είμαι εξοικειωμένη γενικότερα με τα παιχνίδια - αν και σε μερικές φάσεις μου έβγαινε το μάτι σε φάση "yeeeah riiiight"...) εγώ θα πω ότι ούτε το animation μου άρεσε. Σε ορισμένες φάσεις οι χαρακτήρες δεν είχαν καθόλου φυσική κίνηση ούτε στον βηματισμό (φαινόταν σαν να περπατάει robot) ούτε στις κινήσεις των χεριών. Η μουσική μου πέρασε αδιάφορη. Στους τομείς αυτούς πιστεύω ότι το Final Fantasy: Advent Children και ακόμη και το Spirits Within ήταν πολύ μα πολύ ανώτερα (θα μιλούσα και για το Final Flight of the osiris arc από το Animatrix αλλά είναι αδικη η σύγκριση)...

Στην τελική πιστεύω δεν είχε καν το ζητούμενο για μια Zombie themed movie και αυτό είναι αίμα, αγωνία και πολλά πολλά zombies......

#47 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 08 January 2009 - 20:37

Εγώ δεν τη θεωρώ και τόσο άθλια αλλά σίγουρα όχι αντάξια της υπόλοιπης σειράς. Τώρα μου την έσπασε ότι δεν υπήρχαν κλειστοφοβηκές μάχες με zombie(τουλάχιστον όχι πολλές) και ο σχεδιασμός των χαρακτήρων ο οποίος καθόλου δεν θύμιζε τους χαρακτήρες από τα παιχνίδι (ειδικά τον Leon ρε παιδιά, χάλια τον κάνανε...).

#48 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 08 January 2009 - 21:50

οποιος θελει μπορει να την κατεβασει απο εδω

http://rapidshare.com/files/178490080/reddvdarx.part1.rar
http://rapidshare.com/files/178494934/reddvdarx.part2.rar
http://rapidshare.com/files/178500134/reddvdarx.part3.rar
http://rapidshare.com/files/178506189/reddvdarx.part4.rar
http://rapidshare.com/files/178514983/reddvdarx.part5.rar
http://rapidshare.com/files/178521011/reddvdarx.part6.rar
http://rapidshare.com/files/178525507/reddvdarx.part7.rar

οποιος θρασυδειλος άλλαξε την υπογραφη μου χωρις να με ενημερώσει,να ξέρει οτι δεν γραφω πουθενα μα πουθενα αλλου εκτος απο το συγκεκριμένο thread

Γεια σου. Είμαι ο Kenny, αυτός που σου αφαίρεσε την sig και τότε και τώρα. Δεν είμαι θρασύδειλος. Είμαι moderator του .aNiMe//GR, και ένα από τα καθήκοντά μου είναι να προφυλάσσω τους χρήστες αυτού του forum από spoilers. Η υπογραφή σου ήταν Naruto manga spoiler. Αν όντως έγραφες μόνο στο Naruto manga thread, αυτό θα ήταν ανεκτό, αλλά στην πραγματικότητα γράφεις και στο anime thread. Συνεπώς δεν μπορώ να την αφήσω. Σε παρακαλώ να μην την ξαναβάλεις.

#49 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 04 January 2010 - 19:34

To R.E D. σου δίνει την αίσθηση ότι είναι απλως ένα μεγάλο cinematic από κάποιο παιχνίδι της σειράς πάρα ταινία.
Το animation είναι(ίσως)λίγο καλύτερο από τα CGI του video game το σενάριο αν δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς δεν πρόκειται να καταλάβεις χριστό η δραση μπόλικη και τα ακροβατικά καταργούν τους νομούς της φυσικής, ειναι σαφές ότι η ταινία απευθύνεται στους φαν οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανόμενου αυτοί που ξέρουν το όνομα απο τις ταινίες κάλο θα είναι να μείνουν μακρυά.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#50 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 14 September 2010 - 13:23

Capcom announces Resident Evil: Damnation CG film

Τί τους ώθησε σε αυτή τη κίνηση; Θαμπώθηκαν απο την επιτυχία του H.O.T.D; Σκέφτονται να βγάλουν ταινία με παιχνίδι μαζί; Δεν ξέρω κατα πόσο πέτυχε η πρώτη ταινία για να δικαιολογείται η κυκλοφορία μιας συνέχειας.

#51 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 15 September 2010 - 01:15

1.6m πωλήσεις παγκοσμίως νομίζω μια χαρά δικαιολογούν sequel (είμαι ένας από αυτούς). :P

Χωρίς η πρώτη ταινία να είναι κάτι το συγκλονιστικό μόνο ότι είχε την Claire μου αρκούσε.
Γενικά μου άρεσε αλλά δεν έχω και την πιο έμπιστη γνώμη μιας και είμαι fanboy.

*makes reminder for when pre orders are available*

#52 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 September 2010 - 13:10

αντε ας δουμε πως θα νε γτ το afterlife απο ενα γρηγορο περασμα που του εκανα τα πρωτα 30 λεπτα? ειναι τρελη μουφα και καργα αντιγραφη απο matrix σκηνες XD

#53 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 24 September 2010 - 18:10

Eγώ πάλι στο τέλος της ταινίας ένιωθα ότι είχα χάσει μία ώρα από την ζωή μου την οποία δεν πρόκειται να ξαναβρώ. Πέρα από την υπόθεση και τα κενά της (εδώ δεν μπορώ να σχολιάσω τόσο γιατί δεν είμαι εξοικειωμένη γενικότερα με τα παιχνίδια - αν και σε μερικές φάσεις μου έβγαινε το μάτι σε φάση "yeeeah riiiight"...) εγώ θα πω ότι ούτε το animation μου άρεσε. Σε ορισμένες φάσεις οι χαρακτήρες δεν είχαν καθόλου φυσική κίνηση ούτε στον βηματισμό (φαινόταν σαν να περπατάει robot) ούτε στις κινήσεις των χεριών. Η μουσική μου πέρασε αδιάφορη. Στους τομείς αυτούς πιστεύω ότι το Final Fantasy: Advent Children και ακόμη και το Spirits Within ήταν πολύ μα πολύ ανώτερα (θα μιλούσα και για το Final Flight of the osiris arc από το Animatrix αλλά είναι αδικη η σύγκριση)...

Στην τελική πιστεύω δεν είχε καν το ζητούμενο για μια Zombie themed movie και αυτό είναι αίμα, αγωνία και πολλά πολλά zombies......

ψαξε στα γραφια απολεστεντο μα τι λεσ δεσ τισ αλλεσ τενιεσ res evil και δεν θα δεισ καμια διαφορ λιγο σκινι με ζομβι λιγι ιποθεσι και σκοτομο του βοσ τελοσ

#54 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 September 2010 - 22:03

Γιατί με είδες να λέω πουθενά ότι οι υπόλοιπες ταινίες Resident Evil (με εξαίρεση της πρώτης live action που είναι όντως καλή) είναι αξιόλογες or smth? To resident evil franchise δεν έχει μονοπώλιο στον τομέα των zombie movies...

Kαι επαναλαμβάνω 1,5 χρόνο μετά και κάποια RE παιχνίδια later ότι η ταινία ήταν απίστευτο fail. Παρόλαυτά επιμένουν να κάνουν και sequel. Μμααλιστα... Those are some million yen down the drain.

#55 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 September 2010 - 22:53

νε γτ αν το ρεσ εβολ δν ινε καλο καμια τενια με ζομβι δεν ινε καλι αν βρισ εκινι τι χαμενι σου ορα φερε κ απ δο τελοσ

ιρι σε θαβμαζ γτ απανντασ σομβαρα σ ολα τα ποστσσ μια φορα νομιζ πωσ θα επρεπε να σε ανανκιριζουν αγια

Posted Image

#56 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 24 September 2010 - 23:02

λετε να κσεκινισουμε μοδα; ενυγουεη αφτο π λτ για ροβοτοκινισι μ θυμιζει πολυ τ πεχνιδι οποτε υπο8ετς οτι αποφασισαν ν μμθουν τ πεχνιδι στν κινισι κ οχι αλλες ταινιες ζομβι. ισως στ πλεηστατιον ν μιαζει καλο απο ατμοσφερα αλλα οχι σ τενια (δν ιμε φαν γενικα)

stasou%2520mygdala.jpg

#57 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 September 2010 - 23:06

παντοσ κ εμενα μ αρεσ ι προτι τενια κ ι ιπολιπεσ εχν καλτ στατουσ κ ινε γ τρελα γελια ασχχετα απ τ αν κτστρεφν ι οχ το πεχνιδ σοστοσσ;;

Posted Image

#58 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 25 September 2010 - 01:41

Play the games,screw the movies.

#59 sotirissotiris

sotirissotiris

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 25 September 2010 - 16:33

Γιατί με είδες να λέω πουθενά ότι οι υπόλοιπες ταινίες Resident Evil (με εξαίρεση της πρώτης live action που είναι όντως καλή) είναι αξιόλογες or smth? To resident evil franchise δεν έχει μονοπώλιο στον τομέα των zombie movies...

Kαι επαναλαμβάνω 1,5 χρόνο μετά και κάποια RE παιχνίδια later ότι η ταινία ήταν απίστευτο fail. Παρόλαυτά επιμένουν να κάνουν και sequel. Μμααλιστα... Those are some million yen down the drain.

δεν καταλαβεσ ενοο tenia res βλεπεισ τι περιμενεισ

#60 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 September 2010 - 17:18

δε θυμαμαι που το διαβασα αλλα το degeneration πουλησε αρκετα πολυ, ενας και απο τους λογους που βγαινει sequel.