Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Resident Evil: Degeneration
Posted 29 October 2008 - 12:52
Posted 02 November 2008 - 16:41
Πριν δυό λεπτά το πήρε το μάτι μου τυχαία στο anidb και όλο χαρά πήγα να το postάρω από την βιασύνη μου δεν είδα ακόμα ούτε το trailer. =D
Άντε asap να βγεί το DvD-Rip και να μην ειναι καμιά R.I.P. movie.
Edit (αφού είδα το trailer) : Astonished (αλλά δεν την κάνανε λίγο κοκαλιάρα την Claire?τη θα φάνε τα zombάκια απο αυτήν?)
Επείσης : Shoot them in the head God Dammit τόσα Resident Evil τπτ δεν μάθανε?

Posted 02 November 2008 - 16:57
Όταν είδα τον τίτλο του thread περίμενα κάποιο νέο videogame,αλλά,με το που βλέπω ότι πρόκειται για σειρά,έμεινα!
Μου θύμησε πολύ το Final Fantasy:Advent Children/The Spirits Within με τα γραφικά,μόνο που εδώ θα έχουμε Zombies(my faves).
Πάντοτε μου άρεσαν τα 3D cut scenes από τα παιχνίδια,αλλά μοναδικό μου παράπονο ήταν ότι όλα τους ήταν σχετικά σύντομα.
Το να δούμε όμως ολόκληρη την σειρά φτιαγμένη μόνο από τέτοια cut scenes θα είναι μια φοβερή εμπειρία,ειδικά για τον κόσμο των Zombies...αναμένο νέα με αγωνία

Posted 02 November 2008 - 19:27
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά ήμουν fan Κυρίως τον RE ταινιών και όχι των παιχνιδιών και προσωπικά πιστευω ότι θα είναι κρίμα να είναι σε φάση Final Fantasy Advent Children , όπου υπήρχαν πολλά κενα για κάποιον μη εξοικειωμενο με το παιχνίδι.
Posted 02 November 2008 - 19:41
Για να το δεί κάποιος θα πρεπει να εχει παιξει και τα παιχνίδια ή μπορεί να παρει μια γενική γνωση και να μπει κατευθειαν στο κλιμα της σειράς.=?
Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αλλά ήμουν fan Κυρίως τον RE ταινιών και όχι των παιχνιδιών και προσωπικά πιστευω ότι θα είναι κρίμα να είναι σε φάση Final Fantasy Advent Children , όπου υπήρχαν πολλά κενα για κάποιον μη εξοικειωμενο με το παιχνίδι.
Οι ταινίες βασικά suckάρουν μπροστά στα παιχνίδια,άρα θεωρώ ότι καλύτερα ακολουθούν τα παιχνίδια παρά τις ταινίες.
Τώρα,δεν ξέρω αν θα είναι απαραίτητο να έχεις παίξει και τα παιχνίδια για να καταλάβεις και την σειρά,αλλά θεωρώ ότι στο Advent Children έγινε καλή εξήγηση των γεγονότων που προηγήθηκαν(σκέψου ότι δεν έχω παίξει κανένα FF και,απ' όσο θυμάμαι,δεν είχα απορίες όταν το είδα)...και πέρα απ τα όσα εξηγήθηκαν στην ταινία με flashbaks,στα special features είχε ένα πολύ ενδιαφέρον βιντεάκι,με τα γραφικά του videogame του FF που προηγήθηκε πριν την ταινία,που εξηγούσε όλη την ιστορία και εμένα με βοήθησε πολύ,θυμάμαι.
Πιθανώς κι εδώ λοιπόν,κάποιο flashback θα εξηγήσει την κατάσταση

Edited by Zoro, 02 November 2008 - 19:56.
Posted 02 November 2008 - 19:45
αν το δουμε θα ξερουμε να σου απαντησουμε αν μπορεις ή οχι να το δεις αν δεν εχεις παιξει τα γκεημς.Για να το δεί κάποιος θα πρεπει να εχει παιξει και τα παιχνίδια ή μπορεί να παρει μια γενική γνωση και να μπει κατευθειαν στο κλιμα της σειράς.=?
οι ταινιες δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σεναριακα σχεση με τα παιχνιδια.
αλλος κοσμος.αλλο κοινο.
αυτη οπως φαινεται ειναι για φανμποηδες οποτε θα ακολουθει καποιο σεναριο βασισμενο σε γεγονοτα που εχουμε δει στα πρωτα 2 .
οκ τωρα καθυστερημενε MORM?κουνα τα αυτια σου τωρα.
Edited by Pastor_Of_Muppets, 02 November 2008 - 20:34.
Posted 02 November 2008 - 20:28

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 02 November 2008 - 20:32
δεν φταιω εγω που το φορουμ βαραει διαλυψεις και δεν "επιασε" το εντιτ.Σε γεγονότα ε?
Posted 27 November 2008 - 15:14

Your Life Is An Illusion, Life Starts After Death
Posted 06 December 2008 - 01:49
Posted 06 December 2008 - 02:19
Μου φανηκε πολυ καλη ειδικα στην αρχη, οι χαρακτηρες δειχναν οτι εχουν ενα βαθος κτλπ, σεναριο καλοφτιαγμενο χωρις να μπαζει. Ολος ο χαμος ξεκινησε πολυ ομορφα, τα zombies ηταν GG ( εχω δει τις περισσοτερες ταινιες με zombie^^), οι μαχες πολυ καλες.
Τα αρνητικα, στο τελος με το
Also η claire εχει ενα καταπληκτικο ταλεντο στο να εμφανιζεται παντα μπροστα στον αλλο...
Resident Evil-Degeneration[2008]DvDrip-aXXo is out, προτεινω αυτο ομως --> Resident Evil Degeneration 2008 DVDRip XviD-LUSO
Edited by Loke, 06 December 2008 - 03:45.
Posted 06 December 2008 - 03:26
[media]http://www.youtube.com/watch?v=xFe6MB1k9BM&feature=related[/media]
Μολις σημερα κανανε το upload κ φαινεται να ακολουθει την κλασσικη σειρα. Εξαλου οι αλλες ταινιες που χαν βγει τις ειχανε βγαλει Αμερικανοι. Αυτη εδω ομως ειναι 100% απο τους κλασικους δημιουργους της!

Posted 06 December 2008 - 04:24
Posted 06 December 2008 - 13:58
Πέτα τα και τα δύο και κατέβασε αυτό:Resident Evil-Degeneration[2008]DvDrip-aXXo is out, προτεινω αυτο ομως --> Resident Evil Degeneration 2008 DVDRip XviD-LUSO
[RANDOMFAGGOTS]_Resident_Evil_-_Degeneration_[ENG][H.264 AAC][7A178614].mkv
Comment: We don't downscale our DVDs, we don't split our rips, we don't use fag codecs like XviD, we only fag up with our releasename...
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 December 2008 - 19:12
Πάντως από γραφικά φαίνεται τρομερό, και όταν μιλάμε για τέτοια cg graphics και μιλάμε για action-thriller movie, δε παίζει με τπτ να το δω από DVD. Χαλαρά θα περιμένω bluray rip. Κι ας πάρει μήνα.
Μια απορία όμως,
Ξέρει κανείς ποιο είναι το original audio, και μιας και είναι listed στο anidb, μήπως θα πρέπει να ψάξουμε version με Ιαπωνικό ήχο;;;; Το αγγλικό δε θα είναι dub?? Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Στο imdb πάντως στον ήχο λέει English and Japanese, οπότε άκρη δεν έβγαλα.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...