Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σύνοψη όλων των έργων του Leiji Matsumoto
Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2010 - 17:03
Εσύ προτείνεις να το επιχειρήσω δηλαδή...
Η ταινία εμπορικά πήγε καλά στην Ιαπωνία την πρώτη εβδομάδα, μετά όμως είχε μεγάλη καθίζηση εισπρακτικά.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 13:26
Επίσης για όσους ενδιαφέρονται έχει βγει και το Fire Force DNA Sights 999.9 από τους Anonymous Russian Rippers. Αυτό για όσους θέλουν να τα δουν όλα τα έργα του Matsumoto κάποτε. Το 48λεπτο αυτό OVA είναι prequel του Galaxy Express 999.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 14:09

http://www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v17197853nHyPKakt
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 14:14
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 15:20
Το διαστημόπλοιο Αργώ (έτσι το είχε δείξει στην Ελλάδα η ΕΡΤ τότε), είναι μια σειρά που κάθε επόμενο έχει δεδομένο ότι έχεις δει το προηγούμενο. Και το κακό είναι ότι η πρώτη ταινία recap της σειράς είναι χάλια, αφού κρατά μόνο την δράση και αφαιρεί όλα τα ανθρώπινα στοιχεία, τους φιλοσοφικούς διαλόγους και τα αλληγορικά συμβάντα της σειράς. Απουσιάζουν επίσης εκείνα τα ιδιαίτερα επεισόδια, που κατάφεραν να την κάνουν να δημιουργήσει το Space Opera Romance είδος των anime. Επίσης η σειρά ξεκινά κάπως "παράξενα", όπως όλα τα πειραματικά πράγματα.
Στον Captain Harlock ο Matsumoto χρησιμοποίησε ότι έμαθε από το Yamato, για αυτό η σειρά του 1978, όπως και τα Galaxy Express / Queen Millennia που ακολούθησαν είναι αξεπέραστα σεναριακά, σκηνοθετικά αλλά και μουσικά.
Αν θέλεις να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με Matsumoto, ξεκίνα από τις ταινίες Galaxy Express, έχοντας κατά νου ότι αυτό που βλέπεις είναι αλληγορία.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 16:33
αρκετα καλη και σουρρεαλιστικη σειρα για παιδια και μεγαλους.γνωστη σε Γαλλια, Ιταλια αλλα οχι στην Ελλαδα. μερικα επεισοδια ειχαν αρκετα καλο animation
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=453
ενω η εισαγωγη ειναι αστεια, η μουσικη στους τιτλους τελους θα ταιριαζε στις κλασσικες σειρες του Μatsumoto
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2DeVznEZac4[/media]
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 18:22
To Fire Force DNA Sights 999.9 το έχω μεταφράσει και εγώ στα Ελληνικά εδώ και δύο χρόνια
http://www.veoh.com/browse/videos/category/anime/watch/v17197853nHyPKakt
Φίλε μου, πολύ καλή δουλειά και πραγματικά δεν το ήξερα κι ούτε το είχα πετύχει πουθενά.
Iristella θα συμφωνήσω ακριβώς σε ότι σου είπε ο Labrokratis. Η πρώτη σειρά του Yamato παρά τα σφάλματα και τους πειραματισμούς της είναι αρκετά καλή αλλά η 2η ταινία και η 2η σειρά είναι πολύ καλύτερες κατ' εμέ. Όσον αφορά το τι να δεις, θα σου πρότεινα την ταινία Arcadia of my Youth που πιστεύω είναι ότι καλύτερο έχει βγει στο σύμπαν του Harlock, χωρίς να θέλω να μειώσω την original σειρά που είναι εκπληκτική. Το μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχει η σειρά Endless Orbit SSX μεταφρασμένη, καθώς οι Live-Evil που την έκαναν την παράτησαν στο 7ο επεισόδιο (από 22 συνολικά). Αυτή η σειρά ήταν η άμεση συνέχεια της ταινίας αλλά βλέπεται άνετα και χωρίς αυτή.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2010 - 20:02
Το μεγάλο αρνητικό είναι ότι δεν υπάρχει η σειρά Endless Orbit SSX μεταφρασμένη, καθώς οι Live-Evil που την έκαναν την παράτησαν στο 7ο επεισόδιο (από 22 συνολικά). Αυτή η σειρά ήταν η άμεση συνέχεια της ταινίας αλλά βλέπεται άνετα και χωρίς αυτή.
Υποτίθεται ότι οι L-E την ξανάπιασαν και περιμένουμε καινούριο επεισόδιο...
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 16:29
Υποτίθεται ότι οι L-E την ξανάπιασαν και περιμένουμε καινούριο επεισόδιο...
Μακάρι να την τελειώσουν κι αυτήν όπως και την Queen Millenia που είναι στο 9ο επεισόδιο. Επίσης να ξαναπιάσουν κάποτε το Galaxy Express 999 να το τελειώσουν κι αυτό. Αν και η σειρά του Captain Harlock με "καίει" πιο πολύ απ' όλα!

Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 17:43
Galaxy Express 999 αποκλείεται είναι licenced. Μπορείς να κατεβάσεις torrent από bakabt με όλη τη σειρά - τα επεισόδια από 34 ως 113 είναι rip από crunchyroll.Μακάρι να την τελειώσουν κι αυτήν όπως και την Queen Millenia που είναι στο 9ο επεισόδιο. Επίσης να ξαναπιάσουν κάποτε το Galaxy Express 999 να το τελειώσουν κι αυτό. Αν και η σειρά του Captain Harlock με "καίει" πιο πολύ απ' όλα!
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2010 - 18:54
Έχουν κυκλοφορήσει τα επεισόδια 34-41 και μάλλον είναι τα script των live-evil που δεν είχαν προλάβει να κυκλοφορήσουν. Θα τα βρείτε εδώ:
http://isohunt.com/download/203937953/Galaxy+Express+999.torrent
Εμένα μου είχαν στείλει srt αρχεία τους με πολλά διάσπαρτα επεισόδια πριν κάποια χρόνια που τα είχα ζητήσει.
Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2010 - 16:30
Galaxy Express 999 αποκλείεται είναι licenced. Μπορείς να κατεβάσεις torrent από bakabt με όλη τη σειρά - τα επεισόδια από 34 ως 113 είναι rip από crunchyroll.
Απλά μου έχουν πει πως δεν είναι και τόσο καλή η ποιότητα για τα επεισόδια αυτά. Αλλά αν το ξαναπιάσουν ευχαρίστως θα το δω. Αλλιώς μόνο το να στραβωθώ στο laptop είναι μια λύση....
Να πω και κάτι χαριτολογώντας κι ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. Όλοι οι "παππούδες" του forum γράφουμε εδώ μου φαίνεται!

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 04:45
Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2010 - 14:31
Όλοι οι "παππούδες" του forum γράφουμε εδώ μου φαίνεται!
ασε, ασε, οι τελευταιοι της αναλογικης εποχης....
Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2010 - 22:18
Aλλα μια απορια.