Θα συμφωνήσω και θα συμπληρώσω πως το code geass βασίζεται σε "εύκολους εντυπωσιασμούς" και γενικά υπερβολές, και όχι τόσο σε έξυπνο σενάριο που έχει και λογική.Death Note γιατι ειναι ειναι εξυπνο ανιμε σε αντιθεση με το Code Geass που βασιζεται πιο πολυ στις υπερβολικες συμπτωσεις και ελαχιστα στην οποια εξυπναδα του Lelouch για να προχωραει την πλοκη.
Για λαθος σειρα μιλας, παιδι μου; Αυτο ισχυει γενικα στο Code Geass αλλα σχεδον για κανενα χαρακτηρα στο Death Note
Βέβαια όσο κι αν το σώζουν οι χαρακτήρες, ύστερα απ'τη κοιλιά και το fanservice του 2ου season και αυτό που είπε ο Kenny περι σεναρίου, νομίζω πως αυτά είναι καταλυτικά στη σύγκριση και δείχνουν για πόσο ανόμοιες και διαφορετικές σειρές μιλάμε. Καμία σύγκριση απλά. Εγώ δε βρίσκω γενικώς λογική στο poll προσωπικά.
Quote:
Originally Posted by Ptomahawk

Α και οι μισοί στο Death Note είναι ή πολύ εύπιστοι ή πολύ χαζοί.
Πάντως αυτό με τους χαζούς χαρακτήρες μάλλον θα εννοεί την αφέλεια μερικών χαρακτήρων όπως της ομάδας του L αλλά και της Misa όχι για τους πρωταγωνιστές ή όσους χειριστήκαν το DN. Όντως υπήρχε αρκετή αφέλεια δε μπορώ να το αρνηθώ αλλά τουλάχιστον συνήθως δικαιολογούταν πλήρως απ'το σενάριο χωρίς να αφήνει τρύπες και ανεξήγητα πράγματα. Αυτό είναι πολύ βασικό. Άλλωστε αφελείς άνθρωποι στον κόσμο πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν.